Innopolis University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

επί κεφαλής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πανεπιστήμιο Innopolis είναι ένα ρωσικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της πληροφορικής και ρομποτικής.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εκπαιδευτική διαδικασία στο Πανεπιστήμιο Innopolis βασίζεται στις βέλτιστες διεθνείς προγράμματα και ρωσικά μεθοδολογίες διδασκαλίας. Οι μαθητές επωφελούνται από την ολοκλήρωση των διάσημος Ρώσος παραδόσεις των θεμελιωδών επιστημών και τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές. Συγκεκριμένη περιοχή εστίασης επιτρέπει Πανεπιστήμιο Innopolis να συμμετέχουν εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας στην εκπαιδευτική διαδικασία, διατηρώντας έτσι τα προγράμματα up-to-ημερομηνία. Συμμετοχή των εμπειρογνωμόνων βοηθά τους μαθητές να αποκτήσουν επαγγελματικές και πραγματικού κόσμου με τις γνώσεις και τις δεξιότητες. Πάνω από το 40% των ακαδημαϊκών προγραμμάτων είναι αφιερωμένο σε πρακτικές δραστηριότητες με τη μορφή των έργων της ομάδας. Οι φοιτητές κάνουν πρακτική άσκηση και τα έργα τους σε εταίρο-εταιρείες του Πανεπιστημίου. Αυτό τους βοηθήσει να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και να αρχίσει να εργάζεται εκεί μετά την αποφοίτησή αμέσως.

Πανεπιστήμιο Innopolis απασχολεί καθηγητές και ερευνητές που έλαβαν τα πτυχία τους από ή εργαστεί σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου: Carnegie Mellon University (ΗΠΑ), ETH της Ζυρίχης (Ελβετία), Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης (Singapore), Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (Ολλανδία), την Κορέα για προχωρημένους Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας (Δημοκρατία της Κορέας), Πολυτεχνείο του Μιλάνο (Ιταλία), EURECOM (Γαλλία) κ.λπ. Τα 80 μέλη ΔΕΠ από όλο τον κόσμο διδάσκοντας στο Πανεπιστήμιο Innopolis. Όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Πανεπιστήμιο Innopolis ασχολείται με έργα και συνεργασίες σε όλο τον κόσμο. Πανεπιστήμιο Innopolis προωθεί τη διεθνή ακαδημαϊκή ανταλλαγή και αναπτύσσει ένα ισχυρό δίκτυο των συνεργαζόμενα πανεπιστήμια. Ακαδημαϊκή ισοτιμία είναι μια μοναδική ευκαιρία να περάσουν ένα μέρος του προγράμματος σπουδών σε ένα από τα πανεπιστήμια του κόσμου. Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία, και όχι μόνο όσον αφορά την εκπαίδευση: ανταλλαγή προωθεί την παγκόσμια συνεργασία και τη διαπολιτισμική κατανόηση. Στον κόσμο που μετατρέπει να γίνει κοσμοπολίτικη, είναι σημαντικό να έχουμε μια διεθνή φόντο. Ακαδημαϊκή ισοτιμία είναι μια βελτίωση, η ζωή-μεταβαλλόμενη εμπειρία.

επί κεφαλής

Έρευνα

Πανεπιστήμιο Innopolis αναπτύσσει ένα παγκόσμιο δίκτυο ακαδημαϊκών εταίρων προκειμένου να ενσωματώσουν διάσημος Ρώσος παραδόσεις της βασικής επιστήμης και τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, τη δημιουργία και υποστήριξη ενός συστήματος υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης και της έρευνας, και να συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα.

Οι μαθητές και οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Innopolis που εμπλέκονται στην έρευνα και ανάπτυξη αιχμής υπό την εποπτεία του φημισμένου καθηγητών και έμπειρων ερευνητών λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των εταίρων μας βιομηχανίας. Προγράμματα του Πανεπιστημίου Innopolis προβλέπουν εντατική συνδυασμός των θεμελιωδών και πρακτικά μαθήματα, και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις, αρχής γενομένης από την αρχή των σπουδών. Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα IT εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για τους νέους ειδικούς και τους μηχανικούς ανάπτυξης στα ακόλουθα προγράμματα: Τεχνολογία Λογισμικού, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, Επιστήμες Δεδομένων, και Ρομποτικής. Τα προγράμματα σπουδών έχουν σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια παγκόσμιος εταίρος. Λόγω της στρατηγικής διεθνοποίησης Innopolis Πανεπιστήμιο εκπαιδεύει τους ειδικούς παγκόσμιας κλάσης, δημιουργούν και εμπορευματοποιούν τις τεχνολογίες break-through, και συμβάλλει στην ανάπτυξη της γνώσης στον κόσμο.

Οι πιο ερευνητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου που πραγματοποιούνται από την πρωτοβουλία των εκπροσώπων του κλάδου. Η επιτυχία αυτών των μελετών επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ένα σημαντικό μερίδιο του προϋπολογισμού προέρχεται από βιομηχανικούς εταίρους. Επιπλέον, οι επαγγελματίες από διάφορους τομείς που εμπλέκονται για την υλοποίηση της έρευνας, που τα διεπιστημονικά κάνει. 13 εργαστήρια βρίσκονται σε λειτουργία σήμερα στο Πανεπιστήμιο Innopolis.

επί κεφαλής

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Πανεπιστήμιο Innopolis ενσωματώνει την επιστήμη, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις. Πανεπιστήμιο Innopolis ιδρύθηκε προς όφελος της βιομηχανίας. συνεργαζόμενες εταιρείες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη και προσαρμογή των ακαδημαϊκών προγραμμάτων, προσδιορισμός των ερευνητικών πεδίων, την επιλογή των σπουδαστών, πρακτική άσκηση και απασχόληση των αποφοίτων μας.

Βασικοί τομείς της ακαδημαϊκής συνεργασίας περιλαμβάνουν από κοινού ανάπτυξη και την παράδοση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων βαθμό, κοινή έρευνα, την κατάρτιση καθηγητών, ακαδημαϊκών ανταλλαγών (καθηγητές και μαθητές) και διοργάνωση εκδηλώσεων κοινού ενδιαφέροντος. Πανεπιστήμιο Innopolis συνεργάζεται με μια σειρά από πολύ φημισμένα ιδρύματα από τη Ρωσία, ΚΑΚ, την Ευρώπη, την Ασία και άλλες χώρες.

Πανεπιστήμιο Innopolis συνεργάζεται εντατικά με τις εταιρείες υψηλής τεχνολογίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής με τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό μας δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Ο στόχος της συνεργασίας είναι η συνέργεια των ρωσικών παραδόσεων και τη διεθνή εμπειρία, η κατάρτιση των ειδικών παγκόσμιας κλάσης, τη δημιουργία και την εμπορευματοποίηση των τεχνολογιών break-through και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της γνώσης.

επί κεφαλής

LIFE ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Υποδομή

Βολικό αίθουσες για διαλέξεις και την ομαδική εργασία να βοηθήσει τους μαθητές μας να επικεντρωθεί στις σπουδές τους. Στο αθλητικό συγκρότημα με πισίνα, γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα και ατομική εκπαίδευση υπό την επίβλεψη των προπονητών. Τα ευρύχωρα δωμάτια από τα τέσσερα κτίρια πανεπιστημιούπολη εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια άνετη διαβίωση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η καθημερινή ρουτίνα στο Πανεπιστήμιο Innopolis είναι γεμάτο από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί φεστιβάλ, συνέδρια, ανοιχτή διαλέξεις από εκπροσώπους της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας σε τακτική βάση.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

Πανεπιστήμιο Innopolis προσφέρει υποτροφίες καλύπτουν το 100% των διδάκτρων και μηνιαίο επίδομα.

Τοποθεσίες

Kazan

Address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

420500 Kazan, Tatarstan, Ρωσία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη