Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

North-Eastern Federal University Ammosov είναι ένα από τα δέκα ομοσπονδιακές πανεπιστήμια που είναι προσανατολισμένες στην επίλυση των γεωπολιτικών καθηκόντων, που συνήλθαν στο προσωπικό χρειάζεται για μεγάλες διαπεριφερειακές επένδυση έργα.
NEFU ιδρύθηκε επίσημα τον Απρίλιο του 2010, με βάση Ammosov Yakut State University, που έχει ένα 75-χρονών ιστορία.
Το Πανεπιστήμιο έχει το όνομά του από MK Ammosov, ένα πολύ γνωστό πολιτικό ηγέτη, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές του κράτους συστήματος στη Γιακουτία και την Κιργιζία.
Σήμερα NEFU είναι μια διαφοροποιημένη πανεπιστήμιο διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα για την κατάρτιση, την εκπαίδευση και την έρευνα με τα υποκαταστήματα στην Mirny, Νεριγιούνγκρι και Anadyr (Τσουκότκα).
Κάθε μήνα 100 μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ιατρική φροντίδα σε "Smena» υπόλοιπη φοιτητών και κέντρο αναψυχής.
NEFU επιστημονική βιβλιοθήκη έχει ένα καθεστώς της δημοκρατικής και διαπανεπιστημιακών βιβλιοθήκη, είναι μια έρευνα και μεθοδική κέντρο για άλλες βιβλιοθήκες και ακαδημαϊκά ιδρύματα. Η μετοχή της βιβλιοθήκης έχει πάνω από 1300000 βιβλία.

f0a1aa2db72c507d1821789340430a4e

North-Eastern Federal University εν συντομία

συνολικός αριθμός προπτυχιακών φοιτητικού πληθυσμού NEFU είναι περίπου 17.358.

1.601 ακαδημαϊκό προσωπικό απασχολούνται σήμερα στο Πανεπιστήμιο. Του βαθμού Αυτά τα γιατρού 209 λαβή του, 845 υποψήφιος του πτυχίου επιστήμης.

Περισσότεροι από 500 φοιτητές που ασχολούνται με την μεταπτυχιακή εργασία.

13 Ινστιτούτα, 5 σχολές, 3 υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο Mirny, Nerungry και Τσουκότκα, 6 μεγάλα ερευνητικά ινστιτούτα.

119 πτυχιακές σπουδές είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές μας.

Το Πανεπιστήμιο στεγάζεται σε 40 κτίρια και 12 αίθουσες κατοικία βρίσκεται ως επί το πλείστον στην Πανεπιστημιούπολη. Η προσιτή και φιλική διάσταση της πανεπιστημιούπολης κάνει τους μαθητές να αισθάνονται σαν στο σπίτι? διεθνείς φοιτητές εντάσσονται καλά, όπως είναι εύκολο να έρθει σε επαφή σχολής, διοίκηση και άλλους μαθητές. Υπάρχουν καντίνες φοιτητής σχεδόν παντού σε όλη την πανεπιστημιούπολη που προτείνουν διαφορετικά γεύματα σε προσιτή τιμή.

Υπάρχουν 1 500.000 βιβλία, περιοδικά και άλλα αντικείμενα στο Πανεπιστήμιο της Βιβλιοθήκης. σταθμούς υπολογιστή συνθέτουν πηγές της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου στη διάθεση των χρηστών σε όλη την πανεπιστημιούπολη. Επιπλέον έχει πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων μακριά από ηλεκτρονικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των δύο ρωσικών και ξένων περιοδικών (EBSCO, Επιστήμη, JSTOR, Oxford University Press κλπ) Το Πανεπιστήμιο έχει Σταθμός Γεωλογία πεδίο, Μουσείο Αρχαιολογίας και Εθνογραφίας, βοτανικό κήπο και Orangerie του ανοιχτά για το προσωπικό και τους σπουδαστές », της έρευνας και της μελέτης.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει ένα γήπεδο, μια πισίνα, ένα Κοινωνικό Κέντρο.

οι μαθητές και το προσωπικό μας έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Ethernet και Wi-Fi σε όλα τα κτίρια του Πανεπιστημίου και Residence Hall

NEFU ιδρύθηκε επίσημα το 2010ο Απριλίου σχετικά με τη βάση του ΜΚ Ammosov Yakutsk State University, το πανεπιστήμιο με 75 χρόνια ιστορίας.

Το πανεπιστήμιο ονομάστηκε μετά Maksim Kirovich Ammosov, μια εξαιρετική πολιτικός, ο γιος του έθνους Γιακουτική και ένας από τους ιδρυτές του Γιακουτία και Kyrgizstan κρατική υπόσταση.

Υπάρχουν 6 επιστημονικά ερευνητικά ιδρύματα όπως το Ινστιτούτο Μαθηματικών, το Ινστιτούτο Υγείας, το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Οικολογίας του Βορρά, το Ινστιτούτο Περιφερειακής Οικονομίας του Βορρά, το Ινστιτούτο ΑΕ Kulakovsky, βεβαίως, το Ινστιτούτο Olonkho.

προτεραιότητες του πανεπιστημίου:

  • Νέα ποιότητα του πανεπιστημίου
  • Η διαφύλαξη της οικολογικής ασφάλειας και την αποτελεσματική αναπαραγωγή των ορυκτών και των πρώτων βάση? ορθολογική διαχείριση της φύσης
  • χρήση της τεχνολογίας και της παραγωγής στη Βόρεια
  • Άνοδος του βιοτικού επιπέδου στη Βόρεια
  • Διατήρηση και ανάπτυξη της Αρκτικής πολιτισμού του έθνους
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

στρατηγικό πρόγραμμα Master Διαχείρισης έχει ως στόχο να αναπτύξει τις ικανότητες των μαθητών για την αποτελεσματική αλληλεπίδραση στη διαδικασία της λήψης των σημαντικών ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Στρατηγική Διαχείριση

Κύριους στόχους και τα θέματα του μαθήματος / προγράμματος:

πρόγραμμα «Στρατηγικό Μάνατζμεντ" μάστερ έχει ως στόχο να αναπτύξει τις ικανότητες των μαθητών για την αποτελεσματική αλληλεπίδραση στη διαδικασία της λήψης των σημαντικών αποφάσεων για την ανάπτυξη των οργανισμών και για τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητάς τους σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Οι μαθητές επικεντρώνονται στις διεθνείς πτυχές της διαχείρισης, των δραστηριοτήτων και λειτουργιών σε ένα διεθνές περιβάλλον, και διαπολιτισμική συνεργασία. Το πρόγραμμα παρέχει ένα περιβάλλον μάθησης για τους ξένους φοιτητές με βάση την επιλογή των μαθημάτων που αντικατοπτρίζει τις ιδιαιτερότητες της διαχείρισης και της οικονομικής ανάπτυξης στη Ρωσία, καθώς και για τις δυνατότητες για το σχηματισμό των επιμέρους προγραμμάτων σπουδών.... [-]

Ρωσία Yakutsk
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

Ο στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές με ένα πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας και να τους ειδικευμένους γλωσσολόγους ή εμπειρογνώμονες, ώστε να μπ ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία

Κύριους στόχους και τα θέματα του μαθήματος / προγράμματος:

Ο στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές με ένα πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας και να τους ειδικευμένους γλωσσολόγους ή εμπειρογνώμονες, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τους βασικούς ρόλους σε διάφορες δραστηριότητες γλωσσολογίας που σχετίζονται με τα διεθνή πρότυπα υψηλής ποιότητας. Εμείς θα παρέχει τις υποψήφιους φοιτητές με διάφορες κατηγορίες υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να εξοικειωθούν με τις τρέχουσες τάσεις σε διάφορους τομείς της γλωσσολογίας. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματικές δραστηριότητες γλωσσολογία που σχετίζονται και ισχύουν ερευνητικές γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην μελλοντική τους σταδιοδρομία. ... [-]

Ρωσία Yakutsk
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά