Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MGIMO

Επτά λόγοι για να γίνετε μέλος

MGIMO είναι το καλύτερο ρωσικό πανεπιστήμιο για τους ξένους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη μελέτη των εξωτερικών υποθέσεων. μαθημάτων του είναι σύγχρονα, συναρπαστικά και πνευματικά προκλητικό. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων - από το διεθνές δίκαιο, πολιτικές επιστήμες και οικονομικά, με τη δημοσιογραφία, τη διαχείριση επιχειρήσεων, και την ενεργειακή πολιτική. MGIMO είναι επίσης δεσμευμένη στην προώθηση μιας διαρκώς εξελισσόμενης ζωής σώμα των φοιτητών, πρόγραμμα σπουδών, και πανεπιστημιούπολη που συνεχίζει να αντανακλά τη φήμη της ως η πιο προηγμένη χώρα στη Ρωσία για την κατανόηση των εξωτερικών υποθέσεων.

παγκόσμια

πραγματικά παγκόσμια

MGIMO ήταν η πρώτη στη Ρωσία να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων, να ενσωματωθούν πλήρως στη διαδικασία της Μπολόνια, εκθέτει τους αυστηρούς κανόνες για τα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το Πανεπιστήμιο έχει ένα ρωσικό σπίτι για τους φοιτητές από όλο τον κόσμο για σχεδόν 60 χρόνια, προσφέροντας περισσότερες από 6.000 διεθνείς αποφοίτους της εκπαίδευσης να ευδοκιμήσουν ως ηγέτες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Επιπλέον, MGIMO έχει στενούς δεσμούς με κορυφαία εκπαιδευτικά κέντρα του κόσμου, σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

MGIMO παρέχει μαθήματα για πτυχίο και μεταπτυχιακό προγράμματα που αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο, με τους μαθητές να αποκτήσουν τα προσόντα που είναι τα κλειδιά για την απασχόληση και την ακαδημαϊκή ευκαιρίες διεθνώς. Όταν πρόκειται για την παροχή στους φοιτητές με ένα πλαίσιο για την κατανόηση του σύγχρονου κόσμου - είτε μέσω της διπλωματίας, της δημόσιας διοίκησης, των επιχειρήσεων, οικονομία, δίκαιο ή τη δημοσιογραφία, για να μην αναφέρουμε τις 53 γλώσσες που διδάσκει ο ένας τον όρο - MGIMO είναι μοναδική.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

MGIMO ενσωματώνει τα καλύτερα στοιχεία της κλασικής πανεπιστημίου με εκείνες ενός ερευνητικού κέντρου. Αυτή η προσέγγιση παρέχει στους φοιτητές με εύκολη πρόσβαση σε περισσότερα από 1.200 μέλη ΔΕΠ, εκ των οποίων 20 πλήρη μέλη και τα μέλη της περίφημης Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, ένα επιπλέον 113 με ανώτερους διδακτορικού διπλώματος και 400 Ph.D. της ακαδημαϊκής κοινότητας MGIMO παίρνει πάντα υπερήφανοι για τους μαθητές της.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ

MGIMO κοινότητα είναι παραδοσιακά φιλόξενη για τους ξένους φοιτητές. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργασίας του. Σήμερα MGIMO επιτυχώς συνεργάζεται με περισσότερα από 170 πανεπιστήμια και ιδρύματα σε περισσότερες από 50 χώρες. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προγράμματα που διδάσκονται στα αγγλικά με πλήρη απασχόληση. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων διπλής βαθμό κερδίζοντας έτσι δύο διπλώματα στον τομέα των σπουδών τους.

περίφημος

Γνωστό για ΕΡΕΥΝΑΣ

MGIMO κατατάσσεται σταθερά υψηλά στην κατάταξη πανεπιστήμιο. «2015 Παγκόσμιο Go To Think Tank» έκθεση που εκδόθηκε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια εκπροσωπούνται MGIMO μεταξύ των ανά τον κόσμο ηγέτες της έρευνας, π.χ. № 30 σε δεξαμενών σκέψης με τον πιο σημαντικές επιπτώσεις στη δημόσια πολιτική και № 12 στην κορυφή δεξαμενών σκέψης στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, MGIMO είναι ένα αγαπητό πολιτική think-tank και φόρουμ για συζήτηση και ανάλυση των διεθνών εξελίξεων και της επικαιρότητας, με τη συμβολή του στην παγκόσμια ανάλυση περιζήτητα.

ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

Το Πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την ακαδημαϊκή αριστεία της, δηλαδή το πιο λαμπρό της μέλλον ηγέτες της Ρωσίας μελετούν εκεί τώρα, με την αύξηση του αριθμού των ομολόγων τους από το εξωτερικό. Κάθε χρόνο καλύτερους αποφοίτους λυκείου της Ρωσίας ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την εγγραφή. Σε κάποια προγράμματα - κυρίως οικονομικά, το δίκαιο και τις διεθνείς σχέσεις - ο διαγωνισμός φτάνει έως και 50 υποψήφιοι ανά θέση φοιτητή.

MGIMO αποφοίτων κοινότητα αντιπροσωπεύει πρόεδροι, πρωθυπουργοί, λίγα ΟΗΕ Αντιπροσώπων Γενικό Γραμματέα, ο Γενικός Διευθυντής της UNESCO, ο πρόεδρος του ΟΑΣΕ, οι Επίτροποι της ΕΕ, πάνω από 900 ρωσικές και ξένες πρεσβευτές, 10 υπουργοί Εξωτερικών, πάνω από 30 υπότροφοι της ρωσικής και της ξένες ακαδημίες επιστημών.

ΤΕΛΕΙΑ

MGIMO προσφέρει στους φοιτητές του τις ευρύτερες ευκαιρίες για δημιουργική αυτο-επίτευγμα. Διάφορα φοιτητικές οργανώσεις γεμίσει το ημερολόγιο με πρόσθετες κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Φυσικά, MGIMO είναι στη Μόσχα, μια από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, με μια σειρά πολιτιστικών και ιστορικών θησαυρών, ζωντανό πολιτισμό και εκθαμβωτικά γεγονότα ζωής. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην ποικιλομορφία και την ενέργεια της σύγχρονης Ρωσίας, και επική πολιτιστική κληρονομιά της. MGIMO είναι μια θαυμάσια εμπειρία ζωής για τους ξένους φοιτητές.

εξαιρετική

Τοποθεσίες

Odintsovo

Address
3, Novo-Sportivnaya
143007 Odintsovo, Περιφέρεια Μόσχας, Ρωσία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη