The Bonch-Bruevich Saint-Petersburg State University of Telecommunications (SPbSUT)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1930, η Bonch-Bruevich Αγίας Πετρούπολης State University Τηλεπικοινωνιών (SPb-SUT) έχει 85 χρόνια εμπειρία στην εκπαίδευση υψηλής ειδίκευσης για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών.

Το Πανεπιστήμιο αποτελείται από 9 σχολές τώρα με 10.000 φοιτητές που επιδιώκουν πάνω από 20 ακαδημαϊκά προγράμματα. Τα προγράμματα BSc στην Ασφάλεια Πληροφοριών, τεχνολογίες πληροφοριών-επικοινωνιών και τηλεπικοινωνιών, καθώς και τα προγράμματα σπουδών MSc in Ευφυών Συστημάτων πληροφορίες-επικοινωνία, Ασφάλειας των Πληροφοριών και Ηλεκτρονικών Επιχειρήσεων διδάσκονται στα αγγλικά.

Δίδακτρα μας είναι στενά συνδεδεμένη με τις επιχειρήσεις πραγματική οικονομία. Κορυφαίες ρωσικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπως Rostelecom και RTRS - Ρωσική τηλεόρασης και ραδιοφώνου Δίκτυο - έχουν τις αρμόδιες υπηρεσίες τους στο Πανεπιστήμιο μας για την εκπαίδευση ειδικών πολύ στενά με τις πραγματικές ανάγκες εταιρείες.

SPbSUT συνεργάζεται στενά με παγκοσμίως κορυφαίους εταιρείες τηλεπικοινωνιών Alcatel-Lucent, η AT & T, η Hewlett-Packard, η Huawei, IBM, Intel, ISKRATEL, η Italtel, η Microsoft, Motorola, NEC, Nokia-Siemens, η Oracle, η RAD, η Samsung Electronics, η Sony-Ericsson, η Sun Microsystems, η T-Systems, Τηλε-2 και άλλοι.

Η έρευνα και ανάπτυξη σφαίρες είναι επίσης εντός του πλαισίου των κοινών μας δραστηριότητα. Τόσο το Πανεπιστήμιο φοιτητές και διδακτικό προσωπικό όφελος από αρκετές υπερ-σύγχρονο ακαδημαϊκό κτίρια, state-of-the-art πειραματικές ζώνες, αίθουσες συνεδριάσεων, το γυμναστήριο, η Βιβλιοθήκη Επιστήμης και Τεχνολογίας, αίθουσες μαθητών κατοικιών και εγκαταστάσεων αναψυχής. Αίθουσες πολυμέσων παρέχουν έναν τρόπο για να παραδώσει διαλέξεις σε ηλεκτρονική μορφή. Έτσι, οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε στον κόσμο που δίνει ριζικά νέες ευκαιρίες για εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Για περισσότερα από 50 χρόνια το Πανεπιστήμιο είναι μια πολυεθνική, ενώνοντας και μεσολαβητικό κοινότητα. Όντας ένα πανεπιστήμιο τηλεπικοινωνιών που ενσωματώνουν τις φιλοδοξίες των ανθρώπων για τη δημιουργία αξιόπιστων δεσμούς με τον κόσμο και την ανάπτυξή τους σε ένα ευρύ φάσμα των συμμετεχόντων. Μετά από 50 χρόνια το Πανεπιστήμιο παραμένει προσηλωμένη στη διδασκαλία φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Το ακαδημαϊκό προσωπικό από πανεπιστήμια-εταίρους, καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες από την Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ουγγαρία, η Γερμανία, η Σλοβενία, τις ΗΠΑ, τη Φινλανδία, τη Σουηδία και άλλες χώρες να παραδώσει διαλέξεις σχετικά με τα δύσκολα προβλήματα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της διαπολιτισμικής ανταλλαγής.

Το Πανεπιστήμιο είναι ευρέως συμμετέχουν στο πρόγραμμα της διεθνούς ανταλλαγής φοιτητών μεταπτυχιακού διπλό πτυχίο συνδέει με την Deutsche Telekom Ανώτατη Σχολή Telekommunikation (Λειψία, Γερμανία) και γαλλικό δημόσιο Grande Ecole (σχολή μηχανικών) Telecom Λιλ 1 (Λιλ, Γαλλία). Σήμερα έχουμε πάνω από 70 συμφωνίες εταίρων και αισθάνονται θετικά για τη σύναψη ακόμα περισσότερο. Πανεπιστήμιο μας προσφέρει πορεία της ρωσικής γλώσσας για αλλοδαπούς φοιτητές. Μετά την ολοκλήρωση της Ρωσικής οι μαθητές λαμβάνουν Πιστοποιητικό Δοκιμής Γλώσσα επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε οποιοδήποτε τμήμα SPbSUT σε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα σπουδών. Στηρίζουμε τους μαθητές μας στις σπουδές τους και την καθημερινή ζωή. Το Διεθνές Γραφείο SPbSUT μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με τα δύο ακαδημαϊκά θέματα και θέματα κοινωνικής ζωής. Όλες οι διεθνείς φοιτητές παρέχεται στέγη.

Η ζωή των μαθητών είναι γεμάτο από γεγονότα. Αν έρθει στην Αγία Πετρούπολη από μακριά, το Διεθνές Συμβούλιο μαθητές μας θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με την πολυεθνική κουλτούρα της πόλης και να σας δώσει μια καλή καθοδήγηση κατά μήκος όλων των σπουδών σας στο Πανεπιστήμιο. Κάθε χρόνο, το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις, όπως τα ακόλουθα -

Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμών των τεχνών, του αθλητισμού και καλοσύνη, Διεθνής Ημέρα Φιλίας, Διεθνής Διαγωνισμός Αθλητισμός Τηλεπικοινωνιών μαθητές «Sport Επικοινωνίας», «Παγκοσμίως TOP-10» Διεθνείς Φοιτητές »Ακαδημαϊκό Διαγωνισμός Προόδου και πολλά άλλα.

Είμαστε πολύ περήφανοι για ταλαντούχους και αφιερωμένο αποφοίτους μας. Πολλοί απόφοιτοι πανεπιστημίου έχουν γίνει παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, επιχειρηματίες, εξέχουσες προσωπικότητες και πολιτικοί εργάζονται τώρα σε όλη την υδρόγειο. Τρέχουσα ITU Γενικός Γραμματέας Δρ Hamadoun Touré, είναι απόφοιτος μας, καθώς και? το Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα περήφανος γι 'αυτόν. Πολλοί CEOs των τηλεπικοινωνιών είναι επίσης μεταξύ κύρους των αποφοίτων μας.

SPbSUT συνδέεται καλύτερα στο μέλλον!

Τοποθεσίες

Αγία Πετρούπολη

Sankt-Peterburgskiy gosudarstvennyy universitet telekommunikatsiy im. prof. M.A.Bonch-Bruevicha

Address
22-1, Bolshevikov Avenue,
Saint Petersburg, 193232, Russia

Αγία Πετρούπολη, Σανκτ-Πέτερμπουργκ, Ρωσία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+7 (812) 305 12 37

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη