Volgograd State Technical University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

VSTU είναι το κορυφαίο περιφερειακό πανεπιστήμιο, το οποίο κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων ιδρυμάτων στον αριθμό εξειδικευμένων ειδικών της περιοχής του Volgograd, του νότου της Ρωσίας και ορισμένων ξένων χωρών. Το πανεπιστήμιο αποκτά μια καλά αναπτυγμένη υποδομή, εξασφαλίζει υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και επηρεάζει τη διαμόρφωση των κοινωνικών χαρακτηριστικών των μαθητών για την επιτυχή ενσωμάτωσή τους στη διεθνή οικονομία. Σύμφωνα με τη στρατηγική του Πανεπιστημίου, ιδρύθηκε ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα (σύμπλεγμα) που επικεντρώνεται στην κατάρτιση ειδικευμένων ειδικευμένων για τομείς υψηλής τεχνολογίας της οικονομίας.107253_pexels-photo-1432942.jpeg

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη θεμελιώδη και εφαρμοσμένη έρευνα και στην ανάπτυξη τομέων προτεραιότητας της επιστήμης, της τεχνολογίας και της τεχνολογικής προόδου, καθώς και στην παραγωγή επιστημονικών προϊόντων. VSTU διαθέτει μια δυναμικά αναπτυσσόμενη σχολή μεταλλουργών, χημικών, μηχανολόγων μηχανικών, μηχανικών υλικών, συγκολλητών, μηχανικών οργάνων, καθώς και υψηλού επιπέδου αναπτυσσόμενων επιστημών και κατάρτισης υψηλού επιπέδου ειδικών. Η εστίαση στην έρευνα καθορίζει την περαιτέρω καινοτόμο ανάπτυξη της VSTU .

Οι μετασχηματισμοί στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας επηρεάστηκαν και υλοποιήθηκαν στο VSTU ως ένα πολυεπίπεδο σύστημα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σύγχρονων μορφών ακαδημαϊκής δραστηριότητας, ποιοτικού ελέγχου, επαρκούς υλικού και τεχνικής υποστήριξης.

Ευνοϊκό κοινωνικό περιβάλλον έχει δημιουργηθεί σε μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων και φοιτητών. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κοινές πολιτιστικές και ηθικές αξίες, διατηρούν και αναπτύσσουν την παράδοση ενός πολυτεχνικού σχολείου.

Η ανάπτυξη της διεθνούς συνεργασίας και διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέσα εφαρμογής της στρατηγικής της VSTU . Το πανεπιστήμιο έχει ειδικευτεί στην εκπαίδευση ξένων χωρών για 50 χρόνια. Από το 1962, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση ειδικών υψηλής ειδίκευσης για χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής, της Εγγύς Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πάνω από 5000 ξένοι φοιτητές από 72 χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν διδάξει τη ρωσική γλώσσα για περαιτέρω σπουδές σε άλλα ρωσικά πανεπιστήμια. 1650 φοιτητές από αυτούς έχουν πτυχίο από το Πανεπιστήμιο μας και 64 κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος. Το ποσό των ξένων φοιτητών αυξήθηκε τα τελευταία 5 χρόνια και σήμερα υπάρχουν 500 ξένοι φοιτητές που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο κάθε χρόνο. VSTU προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών και προγραμμάτων διδακτορικών διατριβών για διεθνείς φοιτητές, οι οποίοι υπερασπίστηκαν τις διδακτορικές τους διατριβές.107254_pexels-photo-1305360.jpeg

Η εκπαίδευση στη ρωσική γλώσσα των ξένων φοιτητών απαιτεί από αυτούς κάποια ειδική προ-πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Για το σκοπό αυτό ιδρύθηκε στο Πανεπιστήμιο το 1973 η Σχολή Εκπαίδευσης Ξένων Φοιτητών. Παρέχει διεθνείς σπουδαστές για περαιτέρω σπουδές στα πανεπιστήμια της Ρωσίας στις ακόλουθες ειδικότητες: οικονομία, μηχανική και ανθρωπιστικές επιστήμες. Οι φοιτητές αυτής της σχολής αποκτούν τις ακόλουθες ειδικότητες ανάλογα με τις ειδικότητες τους:

  • Μηχανική - Ρωσική γλώσσα, φυσική, μαθηματικά, χημεία, επιστήμη της πληροφορίας, περιφερειακή γεωγραφία, τεχνικό σχέδιο.
  • Οικονομικά - ρωσική γλώσσα, μαθηματικά, επιστήμη της πληροφορίας, σπουδές χώρας, οικονομία, γεωγραφία.
  • Ανθρωπιστικές επιστήμες - Ρωσική γλώσσα, λογοτεχνία, πολιτιστικές σπουδές, μελέτες χωρών, γεωγραφία.

Περίοδος σπουδών - 1 έτος.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης στο Τμήμα Εκπαίδευσης Ξένων Φοιτητών, οι μαθητές μαθαίνουν ρωσικό πολιτισμό, συμμετέχουν στη ζωή του Πανεπιστημίου και της πόλης, επισκέπτονται μουσεία και έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δημιουργικότητά τους.

Οι διεθνείς φοιτητές που έχουν αναλάβει τη γλωσσική κατάρτιση μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε προγράμματα Bachelors που πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο μας. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς, ειδικούς και επιστήμονες κατά τη διάρκεια 8 εξαμήνων. Η πορεία των σπουδών χωρίζεται σε κύκλους:

  • Μαθηματικά και επιστήμες
  • Επάγγελμα (μέσα σε αυτό οργανώνεται η ειδική εκπαίδευση σύμφωνα με τις μελλοντικές δραστηριότητες)
  • Ανθρωπιστικές επιστήμες, κοινωνιολογία και οικονομία

Οι σπουδαστές, οι οποίοι αποκτούν πτυχίο Bachelor και έχουν αναλάβει τη γλωσσική κατάρτιση, μπορούν να συμμετάσχουν για τα μαθήματα που διαρκούν 4 εξάμηνα.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους αιτούντες και τους γονείς τους να μάθουν περισσότερα για τα πιο ελπιδοφόρα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου μας.

Τοποθεσίες

Volgograd

Volgogradskiy gosudarstvennyy tekhnicheskiy universitet (VolgGTU)

Address
Volgograd State Technical University
Lenin avenue, 28

400005 Volgograd, Περιφέρεια Βολγκογκράντ, Ρωσία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+7 844 223-00-76

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη