Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανάπτυξη Ινστιτούτο Διαχείρισης της Σιγκαπούρης (ΕΚΔ)

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Διαχείρισης της Σιγκαπούρης (ΕΚΔ), που ιδρύθηκε το 1956, είναι η παλαιότερη μη κερδοσκοπική επαγγελματική ινστιτούτο της Σιγκαπούρης για τη δια βίου μάθηση. ΕΚΔ έχει δύο κύριες θυγατρικές: Διαχείριση Ινστιτούτο Ανάπτυξης της Singapore Pte Ltd (ΕΚΔ Pte Ltd) για να επιβλέπει τη Σιγκαπούρη ακαδημαϊκές εργασίες της, και ΕΚΔ International Pte Ltd για την περαιτέρω στρατηγική της παγκοσμιοποίησης του.

ΕΚΔ παρέχει επίσης διαπιστευμένο μαθήματα, σεμινάρια και τις υπηρεσίες διαχείρισης και τις ευκαιρίες για τα άτομα να αναπτύξουν επαγγελματικά μέσω των ακαδημαϊκών προγραμμάτων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μηχανικών, Σχέδιο Μόδας, Πληροφορικής, Υγείας και Επιστημών Ζωής, Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, Ψυχολογία και Ταξίδια, Τουρισμός και Διοίκηση Φιλοξενίας . Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται σε συνεργασία με εγκωμιαστικές πανεπιστήμια στην Αυστραλία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Τον Σεπτέμβριο του 2008, ΕΚΔ συσταθεί πρώτο εξωτερικό πανεπιστημιούπολη του στην Τασκένδη, πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν στην Κεντρική Ασία, για να προσφέρει παγκόσμιας κλάσης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε φοιτητές από την περιοχή της Κεντρικής Ασίας. Μια συμφωνία-ορόσημο επιτεύχθηκε επίσης με EduCity @ Ισκαντάρ σε Johor, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που μια ιδιωτική Σιγκαπούρης ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχει κάνει μια επιδρομή στη Μαλαισία. Αυτό θα είναι το δεύτερο από το εξωτερικό πανεπιστημιουπόλεις ΕΚΔ »και θα ανοίξει τις πόρτες του για 2.000 μαθητές γύρω στο 2015. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής τρίτης φάσης το 2023, η πανεπιστημιούπολη φαίνεται να ληφθεί μέριμνα για περισσότερους από 10.000 φοιτητές. ΕΚΔ έχει γραφεία αντιπροσωπείας στην Κίνα, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Σρι Λάνκα, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, καθώς και πράκτορες σε όλη την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

ΕΚΔ εγκαταστάσεις

ΕΚΔ έχει μια ιστορία στην παροχή κατάρτισης και εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην κοινότητα και το έθνος. Η S $ 35 εκατομμύρια ΕΚΔ Campus στο Stirling Οδική στεγάζεται σε ένα τριών στρεμμάτων γης και μπορεί να υπερηφανεύεται για state-of-the-art αίθουσες διδασκαλίας, τις βιοεπιστήμες και εργαστήρια υπολογιστών, μια φιλοξενία προπονητικό κέντρο, ένα στούντιο μαζικής επικοινωνίας, εργαστήριο μηχανικής και εργαστήριο, όπως καθώς και ένα στούντιο μόδας. Η πανεπιστημιούπολη έχει επίσης ένα αμφιθέατρο για να στεγάσει καλλιτεχνικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και πλήρως εξοπλισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως ένα γυμναστήριο και μπάντμιντον.

Η πανεπιστημιούπολη είναι ενεργοποιημένο Wi-Fi, επιτρέποντας στους φοιτητές πρόσβαση στο World Wide Web οπουδήποτε στην πανεπιστημιούπολη. Επιπλέον, ΕΚΔ ενισχύει την εμπειρία εκμάθησης των μαθητών με το σύστημα εκμάθησης πινάκων και της τεχνολογίας streaming video που επιτρέπει την απευθείας πρόσβαση σε διάλεξη σημειώσεις, μαθησιακούς πόρους και καταγράφονται τα μαθήματα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

ΕΚΔ έχει άλλη μάθησης κέντρο, ΕΚΔ Dhoby Ghaut, στο Orchard Road.

Επίτευξη των EduTrust Πιστοποίησης

Η επιτυχία των αποφοίτων ΕΚΔ »οφείλεται στην ισχυρή δέσμευση του ινστιτούτου με υψηλά πρότυπα ποιότητας της εκπαίδευσης. Η επίτευξη του EduTrust Πιστοποίησης (4 χρόνια) που απονέμεται από το Συμβούλιο για την Ιδιωτική Εκπαίδευση το 2010 αποτελεί ορόσημο για ΕΚΔ, καθώς πιστοποιεί την υποδειγματική πρότυπα της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικής αριστείας του ιδρύματος. ΕΚΔ είναι επίσης μεταξύ της πρώτης παρτίδας των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΡΕΙ) που θα είναι εγγεγραμμένοι υπό τον ενισχυμένο πλαίσιο καταχώρισης.

ΕΚΔ Ολοκληρωμένη Campus του Μέλλοντος

Η ΕΚΔ Residences @ Stirling είναι το πρώτο ξενώνα στη Σιγκαπούρη να απονεμηθεί το Χρυσό Βραβείο Green Mark Plus. Κοστολόγηση S $ 80 εκατομμύρια, το νέο 15-ορόφων ξενώνας αποτελείται από 782 κλιματιζόμενα δωμάτια, 14 σουίτες, ένα αμφιθέατρο και το κυλικείο. Το φιλικό προς το περιβάλλον ξενώνας μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1.700 φοιτητές και είναι πλήρως ενσωματωμένη έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να ζουν, να μάθουν και να παίξουν σε ένα διαδραστικό και ευνοϊκό περιβάλλον.

Τοποθεσίες

Σιγκαπούρη

Address
501 Stirling Road
148951 Σιγκαπούρη, Σινγκαπούρη

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη