Lund University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Lund University - το κορυφαίο Lund University Σουηδίας

Lund University ιδρύθηκε το 1666 και συγκαταλέγεται στα κορυφαία 100 πανεπιστήμια του κόσμου (92η στον κόσμο και το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Σουηδίας, QS World University Rankings 2019).

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει 40.000 φοιτητές και 7.400 εργαζόμενους και προσφέρει πάνω από 100 μεταπτυχιακά προγράμματα και 8 προγράμματα Bachelor's που διδάσκονται στα αγγλικά .

Ο Lund είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός μελέτης της Σουηδίας. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια από τις ευρύτερες σειρές προγραμμάτων και μαθημάτων στη Σκανδιναβία, που βασίζονται σε διεπιστημονικές και καινοτόμες έρευνες. Ένα πτυχίο από το Lund University αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα ποιότητας τόσο στη Σουηδία όσο και στο εξωτερικό.

Θεματικοί τομείς

Οι οκτώ σχολές μας και πολλά εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα προσφέρουν εκπαίδευση στους ακόλουθους τομείς:

 • Αρχιτεκτονική
 • Οικονομικά των Επιχειρήσεων
 • Επικοινωνία
 • Μηχανική
 • περιβάλλον
 • Πρόστιμο
 • Ανθρωπιστικές επιστήμες, γλώσσες
 • Διεθνείς σπουδές
 • Νόμος
 • Φάρμακο
 • Επιστήμη

Ευκαιρίες Μελέτης για Διεθνείς Φοιτητές

Lund University προσφέρει πάνω από 100 μεταπτυχιακά προγράμματα και 8 προγράμματα Bachelor στα αγγλικά , καθώς και περισσότερα από 1.000 μαθήματα μόρφωσης που διδάσκονται στα αγγλικά.

Βρείτε το πτυχίο σας: www.lunduniversity.lu.se/programs

Περίοδοι εφαρμογής

Η κύρια περίοδος υποβολής αιτήσεων για τους σπουδαστές είναι τα μέσα Οκτωβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου για όλα τα προγράμματα που αρχίζουν το φθινόπωρο (Αυγούστου) κάθε χρόνο. Μια μικρή επιλογή προγραμμάτων δέχεται επίσης αιτήσεις κατά την περίοδο Ιουνίου-Αυγούστου για την ημερομηνία έναρξης του εαρινού εξαμήνου (Ιανουάριος).

Πώς να υποβάλετε αίτηση για σπουδές: www.lunduniversity.lu.se/apply

Δίδακτρα

Οι φοιτητές που είναι πολίτες χωρών εκτός της ΕΕ / ΕΟΧ και της Ελβετίας υποχρεούνται γενικά να καταβάλλουν δίδακτρα. Τα δίδακτρα δεν ισχύουν για τους πολίτες της ΕΕ / ΕΟΧ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα των επιμέρους προγραμμάτων, ανατρέξτε στο www.lunduniversity.lu.se/programs

Ευκαιρίες υποτροφιών

Οι φοιτητές που είναι πολίτες χωρών εκτός της ΕΕ / ΕΟΧ μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία μετά από αίτηση για σπουδές μαζί μας. Οι υποτροφίες χορηγούνται βάσει ακαδημαϊκής αξίας, όχι οικονομικής κατάστασης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες υποτροφιών: www.lunduniversity.lu.se/schoolships

Ερευνα

Το Λουντ φιλοξενεί πάνω από 30 παγκόσμιας εμβέλειας ερευνητικά περιβάλλοντα και φιλοξενεί δύο από τις μεγαλύτερες ερευνητικές εγκαταστάσεις υλικών στην Ευρώπη: το MAX IV (που εγκαινιάστηκε το 2016) και το ESS (που ανοίγει το 2023). Lund University είναι επίσης μέλος των αναγνωρισμένων πανεπιστημιακών δικτύων Universitas 21 και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων Έρευνας (LERU) .

Στυλ διδασκαλίας

Η κριτική σκέψη και η ελευθερία του νου είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ακαδημαϊκής ζωής στο Lund University . Η εστίαση στην ομαδική εργασία σε πιο ανεπίσημα, ανοιχτά περιβάλλοντα κλάσης διευκολύνει τη μάθηση, δημιουργεί διάλογο και βοηθά στη δημιουργία νέων ιδεών.

Το Lund είναι ένας διεθνής τόπος συνάντησης τόσο για σπουδαστές όσο και για ερευνητές. Αυτό δημιουργεί περιβάλλοντα παγκόσμιας κλάσης όπου οι μαθητές αποκτούν νέες πολιτιστικές προοπτικές και μπορούν να αναπτύξουν τα διεθνή τους δίκτυα, τα οποία εκτιμούν ιδιαίτερα οι εργοδότες παγκοσμίως.

Οι σπουδαστές στο Lund έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για επιχειρηματική αλληλεπίδραση . Η πόλη Lund διαθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης για την τεχνολογία, τη γνώση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό εύρος διεθνών εταιρειών.

Φοιτητική ζωή

Το Lund είναι η πρώτη επιλογή για τους διεθνείς φοιτητές που έρχονται στη Σουηδία και θεωρείται η καλύτερη πόλη σπουδαστών στη Σουηδία, με τον μοναδικό συνδυασμό των μεγάλων κοινωνικών συλλόγων («ιστορικά»), των φοιτητικών ενώσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας, δημιουργώντας έναν ζωντανό και δραστήριο φοιτητή ΖΩΗ.

Πόλη του Lund

Βρίσκεται στη νότια Σουηδία, η πόλη Lund απέχει μόλις 10 λεπτά με το τρένο στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, το Malmö, και μόνο 35 λεπτά με το τρένο για το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης στη Δανία.

Ως μία από τις παλαιότερες πόλεις της Σουηδίας, που χρονολογείται από το 990, ο Lund είναι μια πόλη με αντιθέσεις, όπου πάνω από 1.000 χρόνια ιστορίας συνδυάζονται με σύγχρονες γνώσεις και ιδέες. Στο Lund, μπορείτε να βρείτε τη γοητεία μιας μικρής, γραφικής, λιθόστρωτης πόλης δίπλα-δίπλα με μεγάλα αξιοθέατα της πόλης, όπως υπηρεσίες, καταστήματα, εστιατόρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το Lund φιλοξενεί επίσης μεγάλες διεθνείς εταιρείες όπως η Sony Mobile, η Tetra Pak, η Ericsson, η Alfal Laval και η Gambro.

Τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως στη Σουηδία και στο Lund (το 90% των Σουηδών είναι άπταιστα), πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ζήσετε έναν μοναδικό ευρωπαϊκό πολιτισμό χωρίς να αντιμετωπίζετε γλωσσικό φράγμα.

Μάθετε περισσότερα για το Lund University

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.lunduniversity.lu.se

Μπορείτε επίσης να κάνετε ερωτήσεις στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/lunduniversity

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Health Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη BScs » Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


MSc στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Το MSc στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική είναι κατάλληλο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών και τομέων στους τομείς των επιχειρήσεων, των διαβουλεύσεων και των οικονομικών. Βασίζεται στην ιδέα ότι η μάθηση είναι καρποφόρα όταν εφαρμόζεται σε πρακτικά πλαίσια αποφάσεων. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το MSc στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική είναι κατάλληλο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών και τομέων στους τομείς των επιχειρήσεων, των διαβουλεύσεων και των οικονομικών.

Μια σταδιοδρομία στον τομέα της εταιρικής χρηματοδότησης, της χρηματοοικονομικής λογιστικής, της χρηματοοικονομικής ανάλυσης, του εσωτερικού ελέγχου και του ελέγχου, του διαχειριστικού ελέγχου, της διαχείρισης του ταμείου και των συναφών επαγγελμάτων απαιτεί προηγμένο επίπεδο κατανόησης των θεωριών και των πρακτικών λογιστικής και χρηματοδότησης. Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή και βασίζεται στην ιδέα ότι η μάθηση είναι καρποφόρα όταν εφαρμόζεται σε πρακτικά πλαίσια αποφάσεων. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στις ικανότητες των συμμετεχόντων να διακρίνουν και να εφαρμόζουν κριτικά τις γνώσεις τους σε καταστάσεις αποφάσεων και το πρόγραμμα κάνει εντατική χρήση της παιδαγωγικής με προσανατολισμό στις εφαρμογές, καθώς και προκλητικά, ομαδικά σχεδιασμένα έργα, περιπτώσεις και πειράματα.... [-]


MSc στην Οικονομική Ανάπτυξη και Ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το Διπλό Πρόγραμμα για την Οικονομική Ανάπτυξη και Ανάπτυξη συνδυάζει την τεχνογνωσία τριών ευρωπαϊκών πανεπιστημίων υψηλού βαθμού σε μια κοινή πλατφόρμα με κορυφαίους επιστήμονες στην οικονομία, την οικονομική ιστορία και τη δημογραφία. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Master's στην Οικονομική Ανάπτυξη και Ανάπτυξη εκπαιδεύει την επόμενη γενιά αναλυτών, ερευνητών και επαγγελματιών στον τομέα της ανάπτυξης και της ανάπτυξης με υψηλή ικανότητα ανεξαρτησίας. Το πρόγραμμα συνδυάζει την τεχνογνωσία τριών ευρωπαϊκών πανεπιστημίων υψηλού βαθμού σε μια κοινή πλατφόρμα με κορυφαίους μελετητές στην οικονομία, την οικονομική ιστορία και τη δημογραφία.... [-]


MSc στην οικονομική ανάπτυξη, τον πληθυσμό και την ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα του Δασκάλου έχει ένα ευρύ πεδίο και σας δίνει πρόσβαση σε σύγχρονες έρευνες. Προσφέρουμε ποιοτική διδασκαλία σε τρεις διαφορετικές ειδικότητες: Οικονομική Ιστορία, Οικονομική Δημογραφία και Οικονομική Ανάπτυξη. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Κατά την εφαρμογή αυτού του προγράμματος, επιλέγετε ένα από τα τρία κομμάτια: το κομμάτι της οικονομικής ιστορίας , το κομμάτι της οικονομικής δημογραφίας ή το κομμάτι οικονομικής ανάπτυξης .

Οικονομική Ιστορία (120 ECTS)

Η γνώση του παρελθόντος είναι απαραίτητη για την κατανόηση του σημερινού κόσμου και τη διαμόρφωση του μέλλοντος. Σε αυτό το κομμάτι θα αναπτύξετε προηγμένες ιδέες για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των κοινωνιών. Συνδυάζοντας αναλυτικά εργαλεία από την οικονομία και τις κοινωνικές επιστήμες με μια συνειδητή κατανόηση των συνθηκών στο παρελθόν, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη συσσωρευμένη ανθρώπινη εμπειρία για να λύσετε τα σημερινά προβλήματα.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στα Οικονομικά σας παρέχει πλήρη γνώση των σύγχρονων οικονομικών θεωριών, εννοιών και τεχνικών και των εφαρμογών τους. Ανοίγει τις πόρτες σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Master's in Economics ανοίγει τις πόρτες σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών ως οικονομολόγος, σύμβουλος, αναλυτής και σύμβουλος και οι απόφοιτοι είναι σε θέση να ασκήσουν σταδιοδρομία τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Το πρόγραμμα σας παρέχει βαθιά γνώση των σύγχρονων οικονομικών θεωριών, εννοιών και τεχνικών και των εφαρμογών τους. Θα αποκτήσετε τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσετε σε προηγμένη οικονομική ανάλυση και να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις στο συγκεκριμένο σας πεδίο ενδιαφέροντος. Επίσης, θα εξοικειωθείτε με τις πλέον σύγχρονες έρευνες σε κάθε συγκεκριμένο τομέα εξειδίκευσης και θα μάθετε σημαντικές τεχνικές έρευνας.... [-]


MSc στην Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ που βασίζεται σε δράσεις σας παρέχει τα πρακτικά και θεωρητικά θεμέλια που απαιτούνται για να συνεργαστείτε με την ανάπτυξη και την καινοτομία σε μια εδραιωμένη επιχείρηση ή για να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Τα άτομα με επιχειρηματικές δεξιότητες έχουν τεράστια σημασία σε μια κοινωνία που χαρακτηρίζεται από αυξανόμενη αβεβαιότητα και ταχεία αλλαγή. Οι επιχειρηματικές δεξιότητες επιτρέπουν την επιτυχή ανακάλυψη και εκμετάλλευση των ευκαιριών στην αγορά καθώς και την προώθηση καινοτόμων και επιχειρηματικών σχεδίων ανάπτυξης σε υφιστάμενες επιχειρήσεις.

... [-]

LLM ή MSc στον ευρωπαϊκό και διεθνή φορολογικό νόμο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένων μαθημάτων τόσο στην άμεση όσο και στην έμμεση φορολογία, με ιδιαίτερη έμφαση στο δίκαιο της ΕΕ. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς για τις τελευταίες γνώσεις σχετικά με τα φορολογικά ζητήματα πολλαπλών δικαιοδοσιών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Οι φόροι βρίσκονται στην καρδιά πολλών αποφάσεων στον τομέα των επιχειρήσεων και της κυβέρνησης. Σε έναν κόσμο όπου το εμπόριο είναι παγκόσμιο, η γνώση μόνο των εσωτερικών κανόνων είναι ανεπαρκής. Με το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας μας στον Ευρωπαϊκό και Διεθνή Φορολογικό Νόμο, θα είστε σε θέση να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις και τα ιδρύματα να λειτουργούν σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο με το νομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Χρηματοοικονομική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Μάστερ στη χρηματοδότηση επεκτείνει τις γνώσεις σας για όλους τους σημαντικούς τομείς της λήψης οικονομικών αποφάσεων. Θα αποκτήσετε πλήρη κατανόηση και κατάρτιση στον αποτελεσματικό εντοπισμό, ανάλυση και επίλυση σύνθετων οικονομικών προβλημάτων. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Master's Program in Finance σας προετοιμάζει για μια διεθνή σταδιοδρομία στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, π.χ. στην εμπορική και επενδυτική τραπεζική, τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις εποπτικές αρχές, καθώς και στις οικονομικές λειτουργίες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος έχουν βρει εργασία σε οικονομικές και μη οικονομικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.... [-]


MSc στα Πληροφοριακά Συστήματα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Master's στα Πληροφοριακά Συστήματα είναι ένα παγκόσμιας κλάσης πρόγραμμα που σας παρέχει τα εργαλεία και τις δεξιότητες για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή συστημάτων που μπορούν να λύσουν σημαντικά οργανωτικά και κοινωνικά προβλήματα. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Master's in Information Systems σας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Μετά την αποφοίτησή σας, μπορείτε να συνεχίσετε τη σταδιοδρομία σας σε όλο τον κόσμο σε θέσεις όπως: αρχιτέκτονας συστημάτων, σύμβουλος IS / IT, σχεδιαστής IS, διευθυντής έργου IS / IT, σχεδιαστής UX, αναλυτής επιχειρήσεων και συστήματος, μηχανικός επιχειρησιακών διαδικασιών, αναλυτής συστημάτων ή λογισμικό μηχανικός.... [-]


MSc στην καινοτομία και την παγκόσμια αειφόρο ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Η μοναδική εστίαση του προγράμματος αυτού στη χωρική δυναμική σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πληροφορίες για το πώς οι τομείς ανάπτυξης και καινοτομίας αλληλεπιδρούν, εξελίσσονται και διαμορφώνουν την οικονομία σε διάφορες περιοχές και περιόδους χρόνου. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα σας δοθεί η θεωρία, οι έννοιες και οι μέθοδοι για να αναλύσετε και να κατανοήσετε καλύτερα τα οικονομικά, τις ρίζες και τους κινητήριους μοχλούς ανάπτυξης και καινοτομίας. Η μοναδική εστίαση στη χωρική δυναμική σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε πώς οι τομείς ανάπτυξης και καινοτομίας αλληλεπιδρούν, εξελίσσονται και διαμορφώνουν την οικονομία σε διάφορες περιοχές και περιόδους χρόνου.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Οικονομικά με έμφαση στην Κίνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσετε μια εκτενή γνώση των οικονομικών θεσμών της Κίνας και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη μελέτη τους. Θα αποκτήσετε μια ευρεία θεωρητική γνώση της διεθνούς οικονομίας και της οικονομικής ιστορίας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Σε μια όλο και πιο παγκοσμιοποιημένη οικονομία, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για οικονομολόγους που κατανοούν τις επιπτώσεις των διεθνών εμπορικών ροών, των επενδύσεων και των πολιτικών. Επιπλέον, η άνοδος της Κίνας ως οικονομικής υπερδύναμης έχει τεράστιες επιπτώσεις τόσο για τις εταιρείες όσο και για τις χώρες. Αυτό το πρόγραμμα θα σας παρέχει γνώση των τρεχουσών υποθέσεων της οικονομίας της Κίνας με βάση τις μεθόδους της προηγμένης οικονομίας και της οικονομικής ιστορίας.... [-]


MSc στο διεθνές μάρκετινγκ και διαχείριση σήματος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι το πιο δημοφιλές επιχειρηματικό MSc πρόγραμμα της Σουηδίας, με τον μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων από όλο τον κόσμο. Σας προετοιμάζει για μια καριέρα στο μάρκετινγκ, τη στρατηγική, τη μάρκα και τη διαχείριση των προϊόντων, τις πωλήσεις και την έρευνα μάρκετινγκ. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό σας προετοιμάζει για μια καριέρα στο μάρκετινγκ, τη στρατηγική, τη μάρκα και τη διαχείριση των προϊόντων, τις πωλήσεις και την έρευνα μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα Master στο διεθνές μάρκετινγκ και διαχείριση μάρκας είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα MSc για τις επιχειρήσεις της Σουηδίας, με τον μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων από όλο τον κόσμο.

Όταν εφαρμόζετε σε αυτό το πρόγραμμα, επιλέγετε είτε το κομμάτι Στρατηγικές για τα εμπορικά σήματα και τις διεθνείς αγορές είτε το διεθνές κομμάτι των τάσεων των καταναλωτών, των σημάτων και της καινοτομίας .... [-]


MSc στη Διεθνή Στρατηγική Διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Master's στη Διεθνή Στρατηγική Διοίκηση συνδυάζει την προηγμένη έρευνα με ισχυρούς δεσμούς με την πρακτική μέσω βιομηχανικών σχεδίων στα οποία εφαρμόζονται επιστημονικά εργαλεία για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων της εταιρείας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Αυτό το μονοετές πρόγραμμα MSc είναι για φοιτητές με πτυχίο στην επιχειρηματική διοίκηση, που ενδιαφέρεται για το πώς να αναλύσει, να διατυπώσει και να εφαρμόσει στρατηγικές και να γίνει ανώτερος οργανωτικός ηγέτης.

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερο τις προκλήσεις που απειλούν τα τρέχοντα επιχειρηματικά μοντέλα αλλά και τις τεράστιες ευκαιρίες. Το πρόγραμμα αυτό σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για το πώς να αναγνωρίσετε αυτές τις προκλήσεις και να ενεργήσετε πάνω τους για να εξασφαλίσετε μακροπρόθεσμη επιτυχία. Θα μάθετε πώς να λαμβάνετε αποφάσεις που μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν την εταιρεία σας, αλλά και πώς να τις εφαρμόσετε.... [-]


MSc στη διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Μάστερ στη Διοίκηση θα σας προετοιμάσει για ηγετική θέση στον ταχέως αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό κόσμο. Βασίζεται σε μια πρακτική και εφαρμοσμένη φιλοσοφία διδασκαλίας που επικεντρώνεται στην βιωματική μάθηση και ανάπτυξη. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Αυτό το εντατικό, μονοετές, πλήρους φοίτησης πρόγραμμα προετοιμάζει τους πρόσφατους μη απόφοιτους επιχειρήσεων για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στη διοίκηση. Θα μάθετε να εφαρμόζετε τις δεξιότητες που αποκτάτε σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως το μάρκετινγκ, τη στρατηγική διαχείριση, τη συμβουλευτική των επιχειρήσεων και την οργανωτική ανάπτυξη. Θα βελτιώσετε και θα αξιοποιήσετε τις ικανότητες επικοινωνίας, ομαδικής εργασίας και παρουσίασης μέσω ατομικής και ομαδικής εργασίας και θα αναπτύξετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες στη λήψη αποφάσεων, την επίλυση προβλημάτων, την ανάλυση και τον κριτικό προβληματισμό.... [-]


MSc στη διαχείριση των ανθρώπων, της γνώσης και της αλλαγής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση των διαφόρων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο διαχειριστής και σύμβουλος. Διαθέτει ένα στέρεο συνδυασμό τόσο βαθιάς γνώσης των επιχειρήσεων όσο και γνώσης ανθρώπινων πόρων. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Για να κάνετε μια αλλαγή απαιτεί καλή ηγεσία. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση των διαφόρων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο διαχειριστής και σύμβουλος. Διαθέτει ένα στέρεο συνδυασμό τόσο βαθιάς γνώσης των επιχειρήσεων όσο και γνώσης ανθρώπινων πόρων.

Το πρόγραμμα εμπνέεται από τους διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητικούς τομείς των καθηγητών σχετικά με το πρόγραμμα. Αυτά περιλαμβάνουν τους τομείς της διαχείρισης της γνώσης, της ταυτότητας σε οργανισμούς, της οργανωτικής κουλτούρας και της ηγεσίας και της αλλαγής. Ειδικότερα, το πρόγραμμα δίνει έμφαση στον στρατηγικό χαρακτήρα των σύγχρονων προκλήσεων που συνδέονται με τη διαχείριση των οργανισμών και την εργασία. Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις θεωρητικές έννοιες, τα μοντέλα και τα εργαλεία για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων, όπως μπορεί να εμφανίζονται σε οργανισμούς.... [-]


MSc στην Αρχιτεκτονική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Master στη Αρχιτεκτονική συνδυάζει τις βέλτιστες πρακτικές με την προηγμένη έρευνα, εκπαιδεύοντας έτσι τους μαθητές να γίνουν επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο. Η διδασκαλία περιλαμβάνει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά έργα. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Ο σημερινός κόσμος αναπτύσσεται περισσότερο συνδεδεμένος και συνδεδεμένος παγκοσμίως, προσφέροντας έτσι νέες προκλήσεις για την αρχιτεκτονική. Οι προκλήσεις αυτές αφορούν τα πάντα, από την πυκνότητα των πόλεων και τη βιωσιμότητα, έως τις απειλές που συνδέονται με τα ακραία γεγονότα και το περιβάλλον. Lund University , που βρίσκεται στη δυναμική περιοχή Κοπεγχάγη-Μαλμό, είναι γνωστό για την ικανότητά του και τις γνώσεις του και προσφέρει εξαιρετικούς πόρους για τη μελέτη αυτών των θεμάτων σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Το πρόγραμμα συνδυάζει τις βέλτιστες πρακτικές με την προηγμένη έρευνα, εκπαιδεύοντας έτσι τους σπουδαστές να γίνουν επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο.... [-]


MSc στον τομέα της βιώσιμης αστικής σχεδίασης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Master's στη βιώσιμη αστική σχεδίαση της Σχολής Αρχιτεκτονικής έχει μια καλά εδραιωμένη φήμη για την ανάπτυξη του ανθρωπιστικού μοντέρνου σχεδιασμού που προωθεί τη δυνατότητα διαβίωσης, την οικοδόμηση της κοινότητας και την κοινωνική βιωσιμότητα. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η πραγματοποίηση των αναπτυσσόμενων πόλεων του κόσμου υγιείς, ελκυστικές και βιώσιμες είναι μια εξαιρετική πρόκληση. Lund University , που βρίσκεται στη δυναμική περιοχή Κοπεγχάγη-Μαλμό, είναι παγκόσμιος ηγέτης στην εξισορρόπηση της αστικής οικονομικής ανάπτυξης και της περιβαλλοντικής ανάπτυξης και προσφέρει εξαιρετικούς πόρους για τη μελέτη των διαφόρων πτυχών της βιωσιμότητας και του σχεδιασμού. Το πρόγραμμα Master's στη βιώσιμη αστική σχεδίαση της Σχολής Αρχιτεκτονικής έχει μια καλά εδραιωμένη φήμη για την ανάπτυξη του ανθρωπιστικού μοντέρνου σχεδιασμού που προωθεί τη δυνατότητα διαβίωσης, την οικοδόμηση της κοινότητας και την κοινωνική βιωσιμότητα. Με βάση τις βέλτιστες πρακτικές και την προηγμένη έρευνα σε αστική μορφή, αστική ποιότητα και βιωσιμότητα, το πρόγραμμα Master παράγει επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης ικανό να ανταποκριθεί στην πρόκληση του βιώσιμου αστικού σχεδιασμού ως παραγωγικά, επιτυχημένα άτομα τα οποία είναι δημιουργικά, διορατικά και πνευματικά εξειδικευμένα στην προσέγγισή τους το επάγγελμα και την πρακτική τους.... [-]


MSc στη Βιομηχανική Σχεδίαση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Η Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού σας προσφέρει ένα δημιουργικό περιβάλλον με εξαιρετικές εγκαταστάσεις συνεργείου. Το πρόγραμμα αποτελείται από μεμονωμένα έργα βιομηχανικού σχεδιασμού, εργαστήρια και πρόσθετα θεωρητικά μαθήματα. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Μάστερ στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό επικεντρώνεται σε τρία θέματα: Ζωή και Συμπεριφορά, Μορφή και Τεχνολογία, ή Άνθρωπος και Φύση. Το πρόγραμμα αποτελείται από μεμονωμένα έργα βιομηχανικού σχεδιασμού, εργαστήρια και πρόσθετα θεωρητικά μαθήματα.

Θα συμμετέχετε και θα συμβάλλετε στη δημιουργία γνώσεων στον τομέα του σχεδιασμού. Με τη διοργάνωση εκθέσεων, σεμιναρίων και εργαστηρίων θα επικοινωνήσετε με το έργο σας και θα συμμετάσχετε στη δημόσια συζήτηση. Η Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού σας προσφέρει ένα δημιουργικό περιβάλλον με εξαιρετικές εγκαταστάσεις συνεργείου. Στο πλαίσιο ενός πλήρους πανεπιστημίου, μπορούμε να προσφέρουμε μεγάλες ευκαιρίες για μια πολυεπιστημονική προσέγγιση μέσω της συνεργασίας με άλλες σχολές. Οι φοιτητές θα γίνουν αρχές στο επιλεγμένο θέμα τους, είτε με την εννοιολογική δημιουργική, στρατηγική ή τεχνική τους ικανότητα. Πάνω απ 'όλα, το πρόγραμμα του Δασκάλου στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό ενθαρρύνει την εμπεριστατωμένη συζήτηση και τη συζήτηση της πειθαρχίας.... [-]


MSc στη Βιοτεχνολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Lund University είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο όταν πρόκειται για την έρευνα και την εκπαίδευση στη βιοτεχνολογία. Είναι το σπίτι σε διάφορους παγκοσμίου φήμης επιστήμονες που έχουν ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η βιοτεχνολογία αποτελεί βασική τεχνολογία που προσφέρει δυνατότητες καινοτομίας για την αειφόρο ανάπτυξη της κοινωνίας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στη βιοτεχνολογία συνεχίζουν να βελτιώνουν τις διαδικασίες και να αναπτύσσουν προϊόντα που έχουν βαθιές επιπτώσεις σε διάφορους τομείς, όπως η υγειονομική περίθαλψη και τα φαρμακευτικά προϊόντα, η γεωργία, τα τρόφιμα και οι ζωοτροφές, η περιβαλλοντική αποκατάσταση, καθώς και η παραγωγή χημικών ουσιών και βιοκαυσίμων.... [-]


MSc στη Διαχείριση Κινδύνων Καταστροφών και Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ προσφέρει ένα συνδυασμό πρακτικής και θεωρητικής μάθησης με έντονη έμφαση στην ομαδική εργασία και αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και διδακτικού προσωπικού, καθώς και με σημαντικούς συντελεστές σε αυτόν τον τομέα σπουδών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η τάση αύξησης των καταστροφών και των σχετικών ζημιών αποτελεί μια πραγματικά παγκόσμια πρόκληση. Το μεταβαλλόμενο παγκόσμιο κλίμα κινδύνου που οφείλεται σε διαδικασίες όπως η αλλαγή του κλίματος, η αστικοποίηση και η αυξανόμενη πολυπλοκότητα της σύγχρονης κοινωνίας δημιουργούν μείζονες προκλήσεις για την αειφόρο ανάπτυξη και πρέπει να αντιμετωπιστούν με διεπιστημονική προσέγγιση. Ένας αυξανόμενος αριθμός κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών αναγνωρίζουν την ανάγκη αύξησης των προσπαθειών τους για τη διαχείριση του κινδύνου καταστροφών και την προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος, προκειμένου να προσαρμοστούν επιτυχώς στα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα και να αναπτύξουν ασφαλείς και βιώσιμες κοινωνίες.... [-]


MSc στην ενσωματωμένη ηλεκτρονική μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Η ενσωματωμένη ηλεκτρονική μηχανική προσφέρει μια ευρεία προοπτική, όπου η ψηφιακή και αναλογική σχεδίαση θεωρείται ως μια μονάδα στην οποία αλληλεπιδρούν διαφορετικοί τομείς. Η εστίαση είναι στην CMOS, όπου δισεκατομμύρια συσκευές χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός συστήματος σε ένα ενιαίο πυρίτιο πεθαίνουν. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η ενσωματωμένη ηλεκτρονική μηχανική προσφέρει μια ευρεία προοπτική, όπου η ψηφιακή και αναλογική σχεδίαση θεωρείται ως μια μονάδα στην οποία αλληλεπιδρούν διαφορετικοί τομείς. Η εστίαση είναι στην CMOS, όπου δισεκατομμύρια συσκευές χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός συστήματος σε ένα ενιαίο πυρίτιο πεθαίνουν.

Η κατάταξη της Σαγκάης (ARWU) κατατάσσει το Lund University μεταξύ των 20 κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου στον τομέα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Μηχανημάτων για το έτος 2017. Το TISProgramme είναι απαιτητικό και μοναδικό στην προσφορά του, μια τέλεια προετοιμασία για τη μελλοντική σας καριέρα. Το πρόγραμμα καλύπτει περιοχές από κυκλώματα ραδιοσυχνοτήτων (RF) έως μετατροπή δεδομένων και ψηφιακά κυκλώματα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι ο σχεδιασμός του κυκλώματος συνδέεται με την περιοχή της ασύρματης επικοινωνίας, όπου τα εμπρός τμήματα RF σχεδιάζονται από κοινού με την ψηφιακή ζώνη βάσης, η οποία παρέχει την ευκαιρία να κατασκευαστούν ολοκληρωμένοι πομποδέκτες.... [-]


MSc σε ενεργειακά αποδοτικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό κτιρίων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Helsingborg

Η προηγμένη έρευνα του Πανεπιστημίου σχετικά με τα ενεργειακά αποδοτικά κτίρια, καθώς και οι στενοί δεσμοί της με την οικοδομική βιομηχανία, δημιουργούν ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για ένα ισχυρό πρόγραμμα του Master με μια κατά κύριο λόγο μοναδική εστίαση στα κτίρια. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Τα κτίρια είναι υπεύθυνα για ένα μεγάλο μερίδιο της παγκόσμιας χρήσης ενέργειας μας. Η χρήση ενέργειας είναι στην πραγματικότητα ο βασικός καθοριστικός παράγοντας για το παγκόσμιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα ενός κτιρίου, λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική διάρκεια ζωής του.

Lund University είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για υψηλής ποιότητας έρευνα σχετικά με τα ενεργειακά αποδοτικά κτίρια. Η τεχνογνωσία μας εστιάζεται σε μια ολόκληρη προοπτική του κτιρίου, η οποία αντιπροσωπεύει τις ανάγκες των κατοίκων, καθώς και την άνεση και την υγεία τους. Η προηγμένη έρευνα του Πανεπιστημίου και οι στενοί δεσμοί του με την οικοδομική βιομηχανία, δημιουργούν ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για ένα ισχυρό πρόγραμμα του Δασκάλου με μια μοναδική έμφαση στα κτίρια.... [-]


MSc στην καινοτομία των τροφίμων και το σχεδιασμό των προϊόντων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το κοινό μάθημα Erasmus Mundus στοχεύει στην παροχή ευρωπαϊκής διάστασης στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης τροφίμων με μεγάλη ένταση γνώσης και είναι ιδιαίτερα χρήσιμος τόσο για τους σπουδαστές της ΕΕ όσο και για τους σπουδαστές τρίτων χωρών που επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής και των ποτών. [+]

Επισκόπηση προγράμματοςΤο πτυχίο Erasmus Mundus για την καινοτομία και το σχεδιασμό προϊόντων τροφίμων (FIPDes) είναι ένα διετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα στον τομέα επιστήμης των τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων, το οποίο διαχειρίζεται το Université Paris Saclay και το AgroParisTech (Γαλλία), μαζί με την DIT (Ιρλανδία) Η UNINA (Ιταλία) και το Lund University . Ο στόχος του Master FIPDs είναι να προσφέρει μια ευρωπαϊκή διάσταση στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης των τροφίμων με μεγάλη ένταση γνώσης και έχει μεγάλη σημασία τόσο για τους σπουδαστές της ΕΕ όσο και για τους σπουδαστές τρίτων χωρών που επιθυμούν να εργαστούν στον κλάδο των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων. Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2010 και ξεκίνησε το 2011.Προγράμματα / μαθήματα προγράμματος... [-]

MSc στην τεχνολογία τροφίμων και τη διατροφή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει το σχεδιασμό και την παραγωγή τροφίμων με οφέλη για την υγεία. Θα μάθετε θέματα όπως η χημεία τροφίμων, η επεξεργασία τροφίμων, η χημεία επιφανειών και κολλοειδών, η μικροβιολογία, η διατροφή και η ανάλυση τροφίμων. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα τρόφιμα και που επιθυμούν να εργαστούν με καινοτόμα μελλοντικά τρόφιμα, για παράδειγμα ως μέρος της επίλυσης για σημαντικά ζητήματα υγείας όπως ο υποσιτισμός και η παχυσαρκία. Το πρόγραμμα καλύπτει το σχεδιασμό και την παραγωγή τροφίμων με οφέλη για την υγεία. Θα μάθετε θέματα όπως η χημεία τροφίμων, η επεξεργασία τροφίμων, η χημεία επιφανειών και κολλοειδών, η μικροβιολογία, η διατροφή και η ανάλυση τροφίμων.... [-]


MSc στη Μηχανική Πυρασφάλειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το Δίπλωμα Erasmus Mundus Joint Masters in Fire Safety Engineering (IMFSE) διοργανώνεται από τρία κορυφαία ιδρύματα στον τομέα της πυρασφάλειας: Πανεπιστήμιο Γάνδης, Πανεπιστήμιο Lund University και Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Αυτά τα τρία κορυφαία ευρωπαϊκά ερευνητικά πανεπιστήμια με συμπληρωματική τεχνογνωσία στον τομέα της Πυροσβεστικής Μηχανικής (FSE) ενώνουν μαζί με τον κύριο στόχο της δημιουργίας ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που καθορίζει τις απαιτούμενες γνώσεις για έναν επαγγελματία μηχανικό πυρασφάλειας ικανό να αναπτύξει έναν Σχεδιασμό βάσει Απόδοσης PBD). Τα τρία πανεπιστήμια του IMFSE είναι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί θεσμοί στον τομέα της πυρασφάλειας, παρέχοντας τόσο εκπαιδευτικά προγράμματα όσο και έρευνα υψηλού επιπέδου. Η Γκέντ στοχεύει γενικότερα στη ΦΣΕ, η Lund αναγνωρίζεται στη δυναμική πυρόσβεσης, στη μοντελοποίηση των CFD, στην ανθρώπινη συμπεριφορά κατά τις πυρκαγιές και στην εκκένωση και στις μεθόδους εκτίμησης κινδύνου, και το Εδιμβούργο είναι ο κύριος του προγράμματος σπουδών στη δομική ασφάλεια πυρκαϊάς.... [-]


MSc στη Διοίκηση και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ σας παρέχει τους πόρους, τη νοοτροπία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στην παγκόσμια εφοδιαστική και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Μπορείτε να αποκτήσετε τόσο στερεές θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική εμπειρία. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές τους πόρους, τη νοοτροπία και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης καριέρας στην παγκόσμια εφοδιαστική και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας Τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους μαθητές τόσο στέρεες θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική εμπειρία. Προσφέρουν επίσης πολλούς προσκεκλημένους καθηγητές από τη βιομηχανία καθώς και ευκαιρίες για τους σπουδαστές να επισκέπτονται και να συνεργάζονται με εταιρείες σε εργασίες. Το πρόγραμμα υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση στο σχεδιασμό, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των αλυσίδων εφοδιασμού και των στρατηγικών, δικτύων, διαδικασιών και συστημάτων logistics. Οι μαθητές μαθαίνουν τεχνικές επίλυσης προβλήματος που μπορούν να εφαρμοστούν τόσο σε ποσοτικά όσο και σε ποιοτικά μοντέλα, όπως μελέτες περιπτώσεων, εργασία έργου, επιχειρηματικά παιχνίδια και προσομοιώσεις.... [-]


MSc στη Μηχανική Υδατικών Πόρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα Master καλύπτει τις κύριες πτυχές της μηχανικής των υδατικών πόρων, συμπεριλαμβανομένης της ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδάτινων πόρων, της επεξεργασίας λυμάτων, της διαχείρισης των ομβρίων υδάτων, της παράκτιας υδραυλικής και της μοντελοποίησης των υδρολογικών διαδικασιών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η πρόσβαση σε καθαρό νερό αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης, την αύξηση της προσφοράς τροφίμων, τη μείωση του ποσοστού παιδικής θνησιμότητας και την ενίσχυση της συνολικής ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Έχει καταστεί ζωτικής σημασίας η ανάπτυξη τεχνολογιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ασφάλειας των υδάτων και να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση. Με την εφαρμογή ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδάτινων πόρων, τα επιφανειακά και τα υπόγεια ύδατα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη της ζήτησης με βιώσιμο και οικολογικό τρόπο. Αυτά είναι τα θέματα που ερευνούμε με τους μαθητές μας, καθώς και πολλές άλλες προκλήσεις όπως η επεξεργασία λυμάτων, η διαχείριση των καταιγίδων, η παράκτια υδραυλική και η μοντελοποίηση των υδρολογικών διαδικασιών. Το πρόγραμμα είναι ευρύ και καλύπτει τις σημαντικότερες πτυχές της μηχανικής των υδατικών πόρων.... [-]


MSc στην ασύρματη επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα ασύρματης επικοινωνίας επικεντρώνεται στα φυσικά και χαμηλότερα επίπεδα ασύρματης επικοινωνίας. Ο στόχος είναι να δώσουμε στους μαθητές μας βαθιά γνώση του συστήματος, η οποία με τη σειρά του απαιτεί διορατικότητα στα διάφορα συστατικά ενός ασύρματου συστήματος. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Master's στην ασύρματη επικοινωνία προετοιμάζει τους μαθητές για μια συναρπαστική σταδιοδρομία μέσα σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Η κατάταξη της Σαγκάης (ARWU) κατατάσσεται στο Lund University μεταξύ των 20 κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου στον τομέα της Ηλεκτρικής και Ηλεκτρονικής Μηχανικής για το έτος 2017. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει εξαιρετικούς πόρους στον τομέα της ασύρματης επικοινωνίας και μπορεί να προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να μάθουν από τον κόσμο ερευνητές, σε εργαστηριακές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας. Η έρευνα και η εκπαίδευση συνδέονται στενά στο εσωτερικό του τμήματος. Όλοι οι δάσκαλοί μας είναι οι ίδιοι εκπαιδεύονται σε επίπεδο διδακτορικού ή ανώτερου και ασχολούνται ενεργά με την έρευνα.... [-]


MSc στην περιβαλλοντική διαχείριση και πολιτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το Πρόγραμμα Διεθνούς Μάστερ στην Περιβαλλοντική Διαχείριση και Πολιτική (EMP) έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους αποφοίτους να κατευθύνουν τις αλλαγές, αναπτύσσοντας την ικανότητά τους να αξιολογούν, να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν τη διαχείριση και τις πολιτικές απαντήσεις σε πολύπλοκες περιβαλλοντικές προκλήσεις. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Αν ενδιαφέρεστε για ερωτήσεις όπως "πώς μπορούν να εκτιμηθούν τα περιβαλλοντικά προβλήματα", "πώς οι επιχειρήσεις και οι δημόσιες αρχές εργάζονται για την πρόληψη και επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων" και "πώς μπορούν οι διάφοροι τύποι παραγόντων να επηρεάσουν και να ελέγξουν για να οδηγήσουν σε θετική αλλαγή" , τότε το πρόγραμμα αυτού του Δασκάλου θα σας απευθύνει έκκληση. Το Πρόγραμμα Διεθνούς Μάστερ για την Περιβαλλοντική Διαχείριση και Πολιτική (EMP) έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους αποφοίτους να κατευθύνουν την αλλαγή, αναπτύσσοντας την ικανότητά τους να αξιολογούν, να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν τη διαχείριση και τις πολιτικές απαντήσεις σε περίπλοκες περιβαλλοντικές προκλήσεις. Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος EMP περιλαμβάνουν διεπιστημονική, και εφαρμοσμένη φύση.... [-]


MSc στην περιβαλλοντική επιστήμες, την πολιτική και τη διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα Master Master στην περιβαλλοντική επιστήμη, πολιτική και διαχείριση (MESPOM) σας προετοιμάζει για τον εντοπισμό και την εφαρμογή λύσεων σε πολύπλοκες περιβαλλοντικές προκλήσεις βιωσιμότητας, ειδικά σε ένα διεθνές πλαίσιο. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το MESPOM είναι ένα κοινό πρόγραμμα περιβαλλοντικών επιστημών, πολιτικής και διαχείρισης που λειτουργούν από τέσσερα κορυφαία Ευρωπαϊκά και δύο Βορειοαμερικανικά πανεπιστήμια. Οι φοιτητές σπουδάζουν σε τουλάχιστον τρία από τα έξι πανεπιστήμια κοινοπραξιών και μετά την ολοκλήρωση τους απονέμεται ένα κοινό δίπλωμα. Συνδυάζοντας τα καλύτερα από τα εξαιρετικά ιδρύματα-εταίρους και προσφέροντας επί τόπου γνώσεις σε πολλαπλούς πολιτισμούς με διαφορετικά περιβαλλοντικά καθεστώτα, το MESPOM προετοιμάζει τους μαθητές για τον εντοπισμό και την εφαρμογή λύσεων σε περίπλοκες προκλήσεις περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, ειδικά σε διεθνές πλαίσιο. Το πολύπλευρο εκπαιδευτικό ταξίδι δημιουργεί επίσης μια μοναδική πλατφόρμα για το ζωντανό δίκτυο αποφοίτων που χαρακτηρίζει αυτό το πρόγραμμα.... [-]


MSc στις περιβαλλοντικές μελέτες και την επιστήμη της βιωσιμότητας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα LUMES παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που περιβάλλουν τις σύνθετες προκλήσεις της αειφορίας του 21ου αιώνα. Το πρόγραμμα LUMES επικεντρώνεται στις προκλήσεις της αειφορίας από τοπικό σε παγκόσμιο επίπεδο. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα LUMES παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων γύρω από τις σύνθετες προκλήσεις της αειφορίας του 21ου αιώνα. Το πρόγραμμα LUMES επικεντρώνεται στις προκλήσεις της αειφορίας από τοπικό σε παγκόσμιο επίπεδο, συνδυάζοντας προοπτικές κοινωνικής και φυσικής επιστήμης.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουν ήδη οι σπουδαστές, δίδεται έμφαση στην κατανόηση των σημερινών προτύπων κοινωνικής ανάπτυξης και των περιβαλλοντικών προβλημάτων που δημιουργούν, καθώς και στις προσεγγίσεις για τη διαμόρφωση στρατηγικών για μελλοντικές βιώσιμες Pathways . Η ίδρυση του προγράμματος λαμβάνει μια διεπιστημονική και ολιστική προσέγγιση της βιωσιμότητας, προκειμένου να κατανοήσει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών συστημάτων, καθώς και να επικεντρωθεί στα παραδείγματα, τις έννοιες και τις υποκείμενες υποθέσεις στις οποίες βασίζονται οι συζητήσεις για τις αλληλεπιδράσεις .... [-]


MSc στις ασιατικές μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στους μαθητές μας προηγμένες γνώσεις σχετικά με τα τρέχοντα θέματα στην Ασία. Οι σπουδαστές κερδίζουν τεχνογνωσία στις σύγχρονες ασιατικές κοινωνίες και είναι σε θέση να ειδικεύονται με βάση την περιφερειακή, θεματική και πειθαρχική εστίαση που επιλέγουν. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Ασιατικές Σπουδές στο Lund University είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα και οι μαθητές μας εκτιμούν το πραγματικά διεθνές περιβάλλον με συναδέλφους φοιτητές από ένα μεγάλο αριθμό εθνών και καθηγητών που είναι καθιερωμένοι ειδικοί στην Ασία σε διάφορους κλάδους των κοινωνικών επιστημών.

Στόχος αυτού του διεπιστημονικού προγράμματος είναι να παρέχει στους μαθητές μας προηγμένες γνώσεις σχετικά με τα τρέχοντα θέματα στην Ασία. Οι σπουδαστές κερδίζουν τεχνογνωσία στις σύγχρονες ασιατικές κοινωνίες και είναι σε θέση να ειδικεύονται με βάση την περιφερειακή, θεματική και πειθαρχική εστίαση που επιλέγουν. Οι περισσότεροι από τους μαθητές μας πραγματοποιούν επιτόπιες δραστηριότητες σε μια ασιατική χώρα της επιλογής τους. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εφαρμοσμένη μάθημα πεδίου σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους μας στην Ασία.... [-]


MSc στην Ανάπτυξη Μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να σας παρέχει βασικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να κατανοήσετε, να αξιολογήσετε και να εργαστείτε σε τομείς που σχετίζονται με την ανάπτυξη, είτε πρόκειται για άμεση μείωση της φτώχειας είτε για άλλες πτυχές της κοινωνικής, οικονομικής και θεσμικής ανάπτυξης. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Master of Science στις Αναπτυξιακές Μελέτες είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα κοινωνικής επιστήμης του Δασκάλου που επικεντρώνεται στα προβλήματα της φτώχειας και της ανάπτυξης. Στόχος του προγράμματος είναι να σας παρέχει βασικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να κατανοήσετε, να αξιολογήσετε και να εργαστείτε σε τομείς που σχετίζονται με την ανάπτυξη, είτε πρόκειται για άμεση μείωση της φτώχειας είτε για άλλες πτυχές της κοινωνικής, οικονομικής και θεσμικής ανάπτυξης. Θα αποκτήσετε μια κριτική προσέγγιση κοινωνικής επιστήμης και θα διεξαγάγει τη δική σας έρευνα στο πλαίσιο της διατριβής του Διδάσκαλου. Θα εκπαιδευθείτε σε διάφορες μεθόδους κοινωνικής επιστήμης, τόσο ποιοτικές όσο και ποσοτικές. Θα αποκτήσετε επίσης γενικές δεξιότητες όπως την επίλυση προβλημάτων, την εργασία σε ομάδες, την πολιτισμική κατανόηση, τη σύνταξη ανεξάρτητων εκθέσεων καθώς και εννοιολογικών, αναλυτικών και αξιολογήσιμων δεξιοτήτων.... [-]


Master of Science στη Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Ευρωπαϊκών Υποθέσεων παρέχει την προετοιμασία για μια επαγγελματική σταδιοδρομία ως διαχειριστής, αναλυτής ή λήψης των αποφάσεων στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο. [+]

Επισκόπηση του προγράμματος

Σας προσφέρουμε ένα μοναδικό συνδυασμό των μαθημάτων, που καλύπτουν θέματα όπως η ευρωπαϊκή διακυβέρνηση, το δίκαιο της ΕΕ, διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, την Ευρώπη και τη διεθνή πολιτική οικονομία, και της κοινής εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας της ΕΕ. Εκτός από να πάρει μια θεωρητική κατανόηση του θέματος, μπορούμε επίσης να σας προσφέρει για να γεφυρώσει τη θεωρία στην πράξη και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνουμε ένα μάθημα πρακτικής άσκησης 10 εβδομάδων σε έναν οργανισμό της επιλογής σας. Φοιτητές είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα έχουν πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε διάφορους οργανισμούς που συμμετέχουν στις προσπάθειες διαβούλευσης και τις δραστηριότητες των ομάδων συμφερόντων στις Βρυξέλλες.... [-]


MSc στην Παγκόσμια Μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το Master of Science στις Παγκόσμιες Σπουδές είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα κοινωνικών επιστημών Master's που στοχεύει να σας παρέχει γνώση της παγκοσμιοποίησης, των συγκρούσεων και της κοινωνικής αλλαγής. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Master of Science στις Παγκόσμιες Σπουδές είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα κοινωνικών επιστημών Master's που στοχεύει να σας παρέχει γνώση της παγκοσμιοποίησης, των συγκρούσεων και της κοινωνικής αλλαγής. Αυτό συνεπάγεται την κατανόηση των θεωριών που συνδέονται με τις διεργασίες της παγκοσμιοποίησης και του μετασχηματισμού όπως αναλύονται μέσω διαφόρων πειθαρχικών πλαισίων. Το πρόγραμμα παρουσιάζει σημαντικές πολιτισμικές, οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικο-ψυχολογικές θεωρίες και έννοιες που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε ενημερωμένες, συγκριτικές αναλύσεις σχετικά με τον τρόπο που η παγκοσμιοποίηση συνδέεται με συγκρούσεις και κοινωνικές μεταβολές.... [-]


MSc στην ανθρώπινη οικολογία - Πολιτισμός, δύναμη και αειφορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Με βάση πεδία όπως η ανθρωπολογία, η γεωγραφία, η κοινωνιολογία και η οικονομική ιστορία, το πρόγραμμα παρέχει διεπιστημονικές προοπτικές και αναλυτικά εργαλεία για την επικοινωνία σχετικά με τα προβλήματα της βιωσιμότητας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Με βάση πεδία όπως η ανθρωπολογία, η γεωγραφία, η κοινωνιολογία και η οικονομική ιστορία, το πρόγραμμα παρέχει διεπιστημονικές προοπτικές και αναλυτικά εργαλεία για την επικοινωνία σχετικά με τα προβλήματα της βιωσιμότητας. Αποτελεί ένα σημαντικό συμπλήρωμα των τεχνολογικών και φυσικών επιστημών προσεγγίσεων προς τη βιωσιμότητα, εστιάζοντας στις πολιτισμικές διαστάσεις της κατανάλωσης και της χρήσης των πόρων, των πολιτιστικών αντιλήψεων για το περιβάλλον και την οικονομία και των κοινωνικών επιστημών για την παγκόσμια κατανομή των περιβαλλοντικών προβλημάτων. Ένας κεντρικός στόχος είναι να βοηθηθούν οι μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες στην επικοινωνία πέρα ​​από τα όρια που χωρίζουν τις ομιλίες των διαφόρων κλάδων, των πολιτιστικών παραδόσεων ή των συμφερόντων των επιχειρήσεων, της πολιτικής και των κοινωνικών κινημάτων. Το πρόγραμμα ενθαρρύνει τον αυστηρό έλεγχο της συζήτησης για την αειφορία, αλλά και μια σοβαρή δέσμευση για τη βελτίωση των ανθρωπο-περιβαλλοντικών σχέσεων παγκοσμίως. Καλύπτει τις μείζονες κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής αλλαγής και της κλιματικής δικαιοσύνης, της άνισης ανταλλαγής και χρήσης οικολογικών πόρων και της μετατόπισης περιβαλλοντικών κινδύνων και προβλημάτων στα φτωχότερα μέρη της παγκόσμιας κοινωνίας.... [-]


MSc στην Ανθρωπιστική Γεωγραφία - Αστική, Οικονομία, Οικολογία και Τοπίο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Οι κύριοι τομείς σπουδών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι η αστική, κοινωνική και τοπική γεωγραφία, η οικονομική γεωγραφία και η πολιτική οικολογία. Το αντικείμενο του θέματος είναι τέτοιο που θα σας δώσει μια εξαιρετική επιστημονική βάση. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η ανθρώπινη γεωγραφία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων - από την αλλαγή του περιβάλλοντος και του τοπίου στην πλανητική αστικοποίηση και τις οικονομικές κρίσεις. Το αντικείμενο του μαθήματος είναι τέτοιο που θα σας δώσει μια εξαιρετική επιστημονική βάση που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλα ακαδημαϊκά θέματα.

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Ανθρωπιστική Γεωγραφία έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με:... [-]


MSc στη Διεθνή Ανάπτυξη και Διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το διετές διεπιστημονικό πρόγραμμα μάστερ επικεντρώνεται στη διεθνή ανάπτυξη και διαχείριση. Σε αναγνώριση της πολυπλοκότητας των αναπτυξιακών θεμάτων, το πρόγραμμα καλωσορίζει τους καθηγητές και τους φοιτητές από διάφορες ειδικότητες. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το LUMID είναι διετές διεπιστημονικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στη διεθνή ανάπτυξη και διαχείριση. Αναγνωρίζοντας την πολυπλοκότητα των αναπτυξιακών θεμάτων, το πρόγραμμα καλωσορίζει τους καθηγητές και τους φοιτητές από διάφορους κλάδους (συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών, των φυσικών επιστημών, της ιατρικής και των ανθρωπιστικών επιστημών εκτός από την κοινωνική επιστήμη).... [-]


MSc στη Μελέτες Μέσων και Επικοινωνιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το επίκεντρο αυτού του διεθνούς προγράμματος μάστερ είναι να προσφέρει μια κριτική προσέγγιση στα σύγχρονα κοινωνικά και πολιτιστικά ζητήματα στα ΜΜΕ και τις επικοινωνίες. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε την κατανόηση των παγκόσμιων δομών και διαδικασιών των μέσων ενημέρωσης στη σύγχρονη ζωή. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το επίκεντρο αυτού του διεθνούς προγράμματος μάστερ είναι να προσφέρει μια κριτική προσέγγιση στα σύγχρονα κοινωνικά και πολιτιστικά ζητήματα στα ΜΜΕ και τις επικοινωνίες. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε την κατανόηση των παγκόσμιων δομών και διαδικασιών των μέσων ενημέρωσης στη σύγχρονη ζωή. Παρέχουμε σύγχρονη δέσμευση σε βασικά θέματα, θεωρίες και προβλήματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στη δημοκρατία και στην πολιτιστική ιθαγένεια, στην εξουσία των μέσων ενημέρωσης, στη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης και στην παραγωγή, στο φύλο, στην υγεία και στην κοινωνία, στην εκπροσώπηση και τη λαϊκή κουλτούρα, στο κοινό των μέσων ενημέρωσης, σπουδές. Τα μαθήματα αντιμετωπίζουν σύγχρονες συζητήσεις σχετικά με τη γνώση, τη δύναμη και τις κοινωνικές σχέσεις σε εθνικά και διεθνικά περιβάλλοντα των μέσων ενημέρωσης.... [-]


MA στις Μεσανατολικές Σπουδές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το διετές διεθνές διεπιστημονικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Μέση Ανατολή στο Κέντρο Μεσανατολικών Σπουδών στο Lund προσφέρει στους σπουδαστές με υψηλή ειδίκευση την ευκαιρία να μάθουν για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική (MENA). [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το διετές διεθνές διεπιστημονικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Μέση Ανατολή στο Κέντρο Μεσανατολικών Σπουδών στο Lund προσφέρει στους σπουδαστές με υψηλή ειδίκευση την ευκαιρία να μάθουν για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική (MENA). Επιπλέον, το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη, δίνοντας στους φοιτητές μας την απαραίτητη κατάρτιση και υποστήριξη για να είναι επιτυχείς στην καριέρα τους μετά την αποφοίτησή τους από το Lund University .... [-]


MSc στην Ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα Masters παρέχει εξειδίκευση και ευρύ πεδίο στον τομέα της ψυχολογίας. Στόχος του προγράμματος είναι να σας παρέχει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που βασίζεται σταθερά στην τρέχουσα έρευνα και να σας προσφέρει ευρείες ευκαιρίες σταδιοδρομίας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Master of Science στην Ψυχολογία περιλαμβάνει συνολικά 120 πιστωτικές μονάδες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης μιας διπλωματικής μάστερ 30 credits. Το πρόγραμμα παρέχει εξειδίκευση και ευρύ πεδίο στον τομέα της ψυχολογίας. Στόχος του προγράμματος είναι να σας παρέχει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που βασίζεται σταθερά στην τρέχουσα έρευνα και να προσφέρει ευρείες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.... [-]


MSc στη Διαχείριση Υπηρεσιών, Λιανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Helsingborg

Το πρόγραμμα Master στη Διαχείριση Υπηρεσιών συνδυάζει την εις βάθος γνώση των τομέων των υπηρεσιών με την κατανόηση των συγκεκριμένων οργανωτικών και διαχειριστικών αναγκών των δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Master στη διαχείριση υπηρεσιών είναι μια μοναδική ευκαιρία για εκείνους που επιδιώκουν ένα πρόγραμμα διαχείρισης σε ένα προηγμένο επίπεδο με μια ισχυρή σύνδεση με την έρευνα. Το πρόγραμμα συνδυάζει βαθιά γνώση των τομέων των υπηρεσιών με γνώση των συγκεκριμένων οργανωτικών και διαχειριστικών αναγκών των δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών. Κατά την εφαρμογή του προγράμματος Master στη Διαχείριση Υπηρεσιών επιλέγετε μία από τις πέντε διαφορετικές ειδικότητες: Διαχείριση Πολιτισμού και Δημιουργικότητας , Λιανική , Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διαχείριση Βιώσιμων Υπηρεσιών ή Τουρισμός . Έχουμε ένα μείγμα μαθητών από όλο τον κόσμο.... [-]


MSc στη Διαχείριση Υπηρεσιών, Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Helsingborg

Το πρόγραμμα Master στη Διαχείριση Υπηρεσιών συνδυάζει την εις βάθος γνώση των τομέων των υπηρεσιών με την κατανόηση των συγκεκριμένων οργανωτικών και διαχειριστικών αναγκών των δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Master στη διαχείριση υπηρεσιών είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα για όσους αναζητούν να μελετήσουν τη σχετική διαχείριση υπηρεσιών και την ηγεσία σε ένα προηγμένο επίπεδο. Το πρόγραμμα συνδυάζει σε βάθος γνώση των τομέων των υπηρεσιών, ένα ερευνητικό περιβάλλον αιχμής και σύγχρονες επαγγελματικές εφαρμογές.

Όταν κάνετε αίτηση για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διαχείριση Υπηρεσιών επιλέγετε μία από τις τρεις διαφορετικές ειδικότητες: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Λιανική ή Τουρισμός. Έχουμε ένα μείγμα μαθητών από όλο τον κόσμο.... [-]


MSc στη Διαχείριση Υπηρεσιών, Τουρισμός

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Σουηδία Helsingborg

Το πρόγραμμα Master στη Διαχείριση Υπηρεσιών συνδυάζει την εις βάθος γνώση των τομέων των υπηρεσιών με την κατανόηση των συγκεκριμένων οργανωτικών και διαχειριστικών αναγκών των δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Master στη διαχείριση υπηρεσιών είναι μια μοναδική ευκαιρία για εκείνους που επιδιώκουν ένα πρόγραμμα διαχείρισης σε ένα προηγμένο επίπεδο με μια ισχυρή σύνδεση με την έρευνα. Το πρόγραμμα συνδυάζει βαθιά γνώση των τομέων των υπηρεσιών με γνώση των συγκεκριμένων οργανωτικών και διαχειριστικών αναγκών των δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών. Κατά την εφαρμογή του προγράμματος Master στη Διαχείριση Υπηρεσιών επιλέγετε μία από τις πέντε διαφορετικές ειδικότητες: Διαχείριση Πολιτισμού και Δημιουργικότητας , Λιανική , Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διαχείριση Βιώσιμων Υπηρεσιών ή Τουρισμός . Έχουμε ένα μείγμα μαθητών από όλο τον κόσμο.... [-]


MSc στις κοινωνικές σπουδές του φύλου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Ο κύριος στόχος αυτού του διεπιστημονικού προγράμματος κοινωνικής επιστήμης είναι να βελτιώσει την ικανότητά σας να εξετάζετε κριτικά, να αξιολογείτε και να συζητάτε τις σημαντικότερες θεωρητικές προοπτικές και τα αποτελέσματα της έρευνας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Master of Science στις Κοινωνικές Σπουδές του Φύλου είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα Μάστερ Κοινωνικών Επιστημών που στοχεύει να σας παρέχει τα βασικά στοιχεία μέσω των οποίων οι τρέχουσες θεωρίες και η έρευνα για το φύλο, σε διάλογο με καθιερωμένους ακαδημαϊκούς κλάδους, συνέβαλαν στην κατανόηση ευρύτερων κοινωνικών διαδικασιών. Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι να βελτιώσει την ικανότητά σας να εξετάζετε κριτικά, να αξιολογείτε και να συζητάτε τις σημαντικότερες θεωρητικές προοπτικές και τα αποτελέσματα της έρευνας. Με αυτές τις δεξιότητες στην κοινωνική επιστήμη και στην ανάλυση των φύλων, θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε και να αναλύσετε τις διασυνδέσεις μεταξύ θεωρίας και πρακτικής σχετικά με το φύλο, την τάξη, την εθνικότητα και τη σεξουαλικότητα.... [-]


MSc στην κοινωνιολογία του δικαίου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Master of Science στην Κοινωνιολογία του Δικαίου είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που στοχεύει στην εισαγωγή των σπουδαστών στη μελέτη του δικαίου, των νομικών θεσμών και της νομικής συμπεριφοράς σε ένα κοινωνικό πλαίσιο. Προσφέρει μια προηγμένη επισκόπηση της κοινωνιολογίας του δικαίου. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Master of Science στην Κοινωνιολογία του Δικαίου είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που στοχεύει στην εισαγωγή των σπουδαστών στη μελέτη του δικαίου, των νομικών θεσμών και της νομικής συμπεριφοράς σε ένα κοινωνικό πλαίσιο. Προσφέρει μια προηγμένη επισκόπηση της κοινωνιολογίας του δικαίου με τη δυνατότητα εξειδίκευσης σε κοινωνικο-νομικούς τομείς, όπως η ποινική δικαιοσύνη, η εγκληματολογία, οι νομικοί πολιτισμοί, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το νομικό επάγγελμα, η διακυβέρνηση, ο νόμος και το φύλο, ο νόμος και η παγκοσμιοποίηση και ρύθμιση.... [-]


MSc στη στρατηγική επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Helsingborg

Μέσω του μοναδικού σχεδιασμού του, το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους φοιτητές την κατανόηση της στρατηγικής επικοινωνίας και τους στενά συνδεδεμένους τομείς της οργανωτικής επικοινωνίας, των δημόσιων σχέσεων, της επικοινωνίας μάρκας και της επικοινωνίας κρίσεων. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η στρατηγική επικοινωνία είναι η διεπιστημονική μελέτη των επίσημων και ανεπίσημων πρωτοβουλιών επικοινωνίας που αναλαμβάνουν οι οργανισμοί για την επίτευξη των στόχων και τη διασφάλιση βιώσιμης επιβίωσης. Από την άποψη των επαγγελματικών ρόλων, οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν μετατοπίσει το επίκεντρο από τις επιχειρησιακές δεξιότητες, προωθώντας προηγμένες στρατηγικές γνώσεις. Οι επαγγελματίες χρειάζονται βαθιά κατανόηση της στρατηγικής επικοινωνίας και του ρόλου της στην κοινωνία. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να ανταποκριθεί στις νέες και αυξημένες απαιτήσεις. Μέσω του μοναδικού σχεδιασμού, παρέχει στους φοιτητές μια κατανόηση της στρατηγικής επικοινωνίας και των στενά συνδεδεμένων πεδίων της οργανωτικής επικοινωνίας, των δημόσιων σχέσεων, της επικοινωνίας με το εμπορικό σήμα και της επικοινωνίας κρίσεων.... [-]


MSc στην Πολιτική Πρόνοιας και Διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Με ένα μοναδικό συνδυασμό προοπτικών της πολιτικής επιστήμης, της κοινωνικής εργασίας, της κοινωνιολογίας και της οικονομίας, το πρόγραμμα αυτό σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων που προορίζονται για τη διαχείριση και τη διαχείριση των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Με ένα μοναδικό συνδυασμό προοπτικών της πολιτικής επιστήμης, της κοινωνικής εργασίας, της κοινωνιολογίας και της οικονομίας, το πρόγραμμα αυτό σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων που προορίζονται για τη διαχείριση και τη διαχείριση των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας. Τα μαθήματα βασίζονται σε μια συγκριτική προσέγγιση, επισημαίνοντας τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ των χωρών, των διοικητικών επιπέδων και των τομέων πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης της προοπτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκτός από το γεγονός ότι είναι δραστήριοι ερευνητές στο δικό τους πεδίο εξειδίκευσης, οι εκπαιδευτικοί μας έχουν παρακολουθήσει εκπαιδευτική κατάρτιση και χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνικές διδασκαλίας και αξιολόγησης. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματίες στους κύκλους μαθημάτων μας και πραγματοποιούμε επισκέψεις σε διάφορους τύπους οργανισμών που εμπλέκονται στην παραγωγή υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας.... [-]


MSc στην Αστροφυσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας Δασκάλου σας προσφέρει την ευκαιρία να μάθετε για το σύμπαν και να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στη φυσική σε έναν ζωντανό και ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο της επιστήμης. [+]

Σύνοψη προγράμματος

Αυτό το δομημένο διετές πρόγραμμα σας προσφέρει την ευκαιρία να μάθετε για το σύμπαν και να εφαρμόζετε τις γνώσεις σας στη φυσική σε έναν ζωντανό και ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο της επιστήμης.

Το πρώτο εξάμηνο δαπανάται για βασικά μαθήματα αστρονομίας, συμπεριλαμβανομένης της αστρικής δομής και εξέλιξης και γαλαξιακής δυναμικής. Στο δεύτερο εξάμηνο, θα αρχίσετε να εργάζεστε σε ένα 60 ECTS πρόγραμμα σπουδών υπό την επίβλεψη των διεθνώς αναγνωρισμένων καθηγητών, και αυτό το πρόγραμμα συνεχίζεται πάνω από τρία εξάμηνα. Θα λάβετε επίσης τέσσερα ακόμη μαθήματα που διευρύνουν τις γνώσεις σας για τις πιο συναρπαστικές περιοχές της σύγχρονης αστροφυσικής όπως οι εξωπλανήτες και ο πρώιμος κόσμος.... [-]


MSc στις Ατμοσφαιρικές Επιστήμες και τους Βιογεωχημικούς Κύκλους

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα Master είναι πολυδιάστατο και προσφέρει μια ευέλικτη εκπαίδευση στις ατμοσφαιρικές επιστήμες, που διδάσκονται από κορυφαίους επιστήμονες στο πεδίο. Θα αποκτήσετε γνώση ενός ευρέος φάσματος θεμάτων. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα είναι διεπιστημονικό και προσφέρει μια ευέλικτη εκπαίδευση στις ατμοσφαιρικές επιστήμες, που διδάσκονται από κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα. Θα σας παρέχει μια εις βάθος κατανόηση της γενικής επιστήμης της ατμόσφαιρας, των βιογεωχημικών κύκλων και των διεργασιών στις αλληλεπιδράσεις γης-οικοσυστήματος-ατμόσφαιρας. Θα αποκτήσετε γνώση ενός ευρέος φάσματος θεμάτων σε τομείς όπως η φυσική του περιβάλλοντος, η ατμοσφαιρική χημεία, η μετεωρολογία, η φυσική γεωγραφία και η οικολογία. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε προηγμένες υπολογιστικές και εργαστηριακές μεθόδους και να αποκτήσετε εμπειρία σε μετρήσεις και λειτουργίες του χώρου.... [-]


MSc στη βιοπληροφορική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Η βιολογία, η ιατρική, η επιστήμη των υπολογιστών και οι στατιστικές αλληλεπικαλύπτονται σε αυτό το ευρύ πρόγραμμα του Δασκάλου και τα βιολογικά δεδομένα που προέρχονται από γονιδιωματικές μελέτες, τη δομική βιολογία και άλλους τομείς της βιολογίας και της ιατρικής συχνά χρησιμεύουν ως βάση. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η βιοπληροφορική είναι ένα ευρύ θέμα στο οποίο η βιολογία, η ιατρική, η επιστήμη των υπολογιστών και οι στατιστικές αλληλεπικαλύπτονται. Πολλές φορές, η βάση για τη βιοπληροφορική είναι η τεράστια ποσότητα βιολογικών δεδομένων που προέρχονται από μελέτες γονιδιώματος, δομική βιολογία και άλλους τομείς της βιολογίας και της ιατρικής. Η υπολογιστική βιολογία περιλαμβάνει επίσης τη μαθηματική μοντελοποίηση των βιολογικών συστημάτων.... [-]


MSc στη Βιολογία, Οικολογία των Ζώων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Στο πρόγραμμα Μάστερ στην Οικολογία των Ζώων, θα μάθετε πώς να αναλύετε και να κατανοείτε τις εξελικτικές διαδικασίες στο επίπεδο των γονιδίων, των ατόμων και των πληθυσμών. Προσφέρουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον έρευνας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Στο πρόγραμμα Μάστερ στην Οικολογία των Ζώων, θα μάθετε πώς να αναλύετε και να κατανοείτε τις εξελικτικές διαδικασίες στο επίπεδο των γονιδίων, των ατόμων και των πληθυσμών. Θα πετύχετε να αναλύσετε και να κατανοήσετε πώς εξελικτικές και οικολογικές διεργασίες σχηματίζουν εμφάνιση, φυσιολογία και συμπεριφορά στα ζώα. Θα μάθετε επίσης πώς να αναλύετε το κόστος και τα οφέλη των διαφορετικών χαρακτηριστικών και πώς αυτοί βελτιστοποιούνται ώστε να διαμορφώνουν στρατηγικές αναπαραγωγής και επιβίωσης. Προσφέρουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον έρευνας, ιδιαίτερα σε θέματα όπως η μετανάστευση των ζώων, η μοριακή οικολογία, τα συμβάντα ιστορίας ζωής, η ανθεκτικότητα στις ασθένειες σε φυσικούς πληθυσμούς και οι αλληλεπιδράσεις ξενιστή-παρασίτου. Θα χρησιμοποιήσετε σύγχρονες μεθόδους πεδίου και εργαστηρίου στις μελέτες οικολογικών και εξελικτικών θεμάτων που εφαρμόζονται στα ζώα στη βασική έρευνα, καθώς και στην εφαρμοσμένη έρευνα σχετική με τη διατήρηση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα πτηνά ως συστήματα μοντέλων.... [-]


MSc στη Βιολογία, Υδάτινη Οικολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ ειδικεύεται στην οικολογία των υδάτινων οικοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένων τόσο των γλυκών υδάτων όσο και των θαλάσσιων συστημάτων, δηλαδή στους τομείς της Λιμνολογίας και της Θαλάσσιας Οικολογίας. Παρέχεται επίσης έμφαση στην πρακτική κατάρτιση σε εργαστηριακή και μεθοδολογία πεδίου. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό το Master είναι εξειδικευμένο στην οικολογία των υδάτινων οικοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένων τόσο των γλυκών υδάτων όσο και των θαλάσσιων συστημάτων, δηλαδή στους τομείς της Λιμνολογίας και της Θαλάσσιας Οικολογίας αντίστοιχα. Παρέχει κατανόηση των σύγχρονων θεωριών και μοντέλων δομής και λειτουργίας των υδρόβιων οικοσυστημάτων και, επιπλέον, της σχέσης τους με τις λεκάνες απορροής, τις επιπτώσεις των ανθρωπογενών διαταραχών, τις στρατηγικές διαχείρισης και τις τεχνικές αποκατάστασης. Παρέχεται επίσης έμφαση στην πρακτική κατάρτιση σε εργαστηριακή και πεπιακή μεθοδολογία.... [-]


MSc στη Βιολογία, Βιολογία Συντήρησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Στο πρόγραμμα Μάστερ στη Βιολογία της Διατήρησης, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη σύγχρονη οικολογία και γενετική στη διαχείριση και την αποκατάσταση, καθώς και στη μελέτη της απώλειας βιολογικής ποικιλότητας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Στο πρόγραμμα Μάστερ στη Βιολογία της Διατήρησης, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη σύγχρονη οικολογία και τη γενετική μέσα στη διαχείριση και την αποκατάσταση, καθώς και στη μελέτη της απώλειας της βιολογικής ποικιλομορφίας.

Ειδικά χαρακτηριστικά του προγράμματος:

• Παγκόσμιες και περιφερειακές πτυχές της βιοποικιλότητας και της οικολογικής αποκατάστασης • Η οικολογία του πληθυσμού ως ατομική πρακτική στη βιολογία της διατήρησης • Αναλυτικές μέθοδοι στη βιολογία της συντήρησης • Κλείστε τις συνδέσεις με την έρευνα σε ένα διεθνές περιβάλλον... [-]


Μεταπτυχιακό στη Βιολογία, Γενικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το γενικό πρόγραμμα Μάστερ στη Βιολογία σας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσετε ένα προσωπικό σχέδιο σπουδών. Επιλέγετε από περίπου 50 μαθήματα σε προχωρημένο επίπεδο στη βιολογία. Έχουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις για εργαστηριακή εργασία και διεξαγωγή πειραμάτων πεδίου. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το γενικό πρόγραμμα Μάστερ στη Βιολογία σας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσετε ένα προσωπικό σχέδιο σπουδών. Επιλέγετε από περίπου 50 μαθήματα σε προχωρημένο επίπεδο στη βιολογία. Έχουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις για εργαστηριακή εργασία και διεξαγωγή πειραμάτων πεδίου. Τα περισσότερα μαθήματα είναι πλήρους φοίτησης και συνήθως λαμβάνετε μόνο ένα μάθημα κάθε φορά. Τα μαθήματα είναι συνήθως εντατικά διδακτικά, με διαλέξεις, σεμινάρια, εκδρομές καθώς και θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις. Αναμένεται να περάσετε περίπου 40 ώρες την εβδομάδα σε μελέτες, συμπεριλαμβάνοντας αυτοδιδασκαλίες. Κανονικά λαμβάνετε δύο σειρές μαθημάτων 15 μονάδων ανά εξάμηνο, δηλαδή συνολικά 60 μονάδες ανά έτος.... [-]


MSc στη Βιολογία, Επιστήμη Φυτών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αν ενδιαφέρεστε για τη βιολογία των φυτών, την εξέλιξη και τη βιοποικιλότητα, αυτό είναι το πρόγραμμα του Δασκάλου για εσάς. Θα αποκτήσετε γνώση και κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των φυτών σε διαφορετικά επίπεδα οργάνωσης, από το μοριακό έως το οικολογικό-φυσιολογικό επίπεδο. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Τα φυτά χρησιμοποιούν περίπλοκα συστήματα για ανάπτυξη, ανάπτυξη, μεταφορά και μεταβολισμό για να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, αλλά έχουν επίσης σημαντική ικανότητα να προσαρμόζονται γενετικά τόσο σε βιοτικούς όσο και σε αβιοτικούς παράγοντες. Η κατανόηση των μηχανισμών που βασίζονται σε αυτά τα χαρακτηριστικά είναι θεμελιώδους σημασίας για όλους τους βιολογικούς κλάδους. Αυτό είναι το θέμα για σας εάν ενδιαφέρεστε για τη βιολογία των φυτών, την εξέλιξη και τη βιοποικιλότητα.... [-]


Μεταπτυχιακό (MSc) στην Χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αποκτήστε ένα προηγμένο επίπεδο των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε διάφορες ειδικότητες στον τομέα της χημείας. [+]

Επισκόπηση του προγράμματος

Το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα προηγμένο επίπεδο των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε διάφορες ειδικότητες στον τομέα της χημείας.

Μέσα από μια επιλογή από προχωρημένα μαθήματα και έργο μεταπτυχιακού τίτλου ή έργα, σας δίνεται η δυνατότητα να ειδικευτούν σε ένα από τα θεματικά πεδία χημείας του:

αναλυτική Χημεία οργανική χημεία ανόργανη χημεία βιοχημεία μοριακή βιοφυσική φυσική χημεία φυσικοχημεία θεωρητικής χημείας ... [-]

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Γεωπληροφορική και την Παρατήρηση της Γης για Περιβαλλοντική Μοντελοποίηση και Διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Η επιστήμη της γεωπληροφορικής και η παρατήρηση της γης για την περιβαλλοντική μοντελοποίηση και διαχείριση είναι ουσιαστικής σημασίας για αναπτυξιακά ζητήματα σε όλο τον κόσμο. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες στον τομέα αυτό είναι κρίσιμες για τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τις ΜΚΟ. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

* Σημειώστε ότι πρόκειται για πρόγραμμα ευρωπαϊκού κοινού μάστερ

Η επιστήμη της γεωπληροφορικής και η παρατήρηση της γης για την περιβαλλοντική μοντελοποίηση και διαχείριση είναι ουσιαστικής σημασίας για αναπτυξιακά ζητήματα σε όλο τον κόσμο. Τα χωρικά δεδομένα, όπως οι χάρτες και οι παγκόσμιες βάσεις δεδομένων, καθώς και οι δορυφορικές εικόνες, διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην αναζήτηση αξιόπιστων περιβαλλοντικών πληροφοριών για μελέτες σεναρίων και βιώσιμες πολιτικές. Επομένως, οι γνώσεις και οι δεξιότητες στον τομέα αυτό θα εξακολουθήσουν να είναι κρίσιμες για τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τις ΜΚΟ. Το πρόγραμμα διαρκεί 22 μήνες και διδάσκεται από τις παγκόσμιες σχολές σε πέντε χώρες: Ισλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Πολωνία και Ολλανδία. Ενώ ξοδεύετε χρόνο σε τουλάχιστον δύο από τις πέντε χώρες και σπουδάζετε σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την ακαδημαϊκή, κοινωνική και πολιτιστική πολυμορφία της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης. Στην αποφοίτηση θα λάβετε ένα πολλαπλό πτυχίο MSc από τα πανεπιστήμια της κοινοπραξίας. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους αποφοίτους της Γεωπληροφορικής και της Γεωσκόπησης για τη Μοντελοποίηση και τη Διαχείριση του Περιβάλλοντος (GEM) στη διεθνή σκηνή. Ένας μεγάλος αριθμός αποφοίτων GEM γίνονται δεκτοί σε προγράμματα σπουδών PhD. Το πρόγραμμα λειτουργεί για 10 χρόνια και περισσότεροι από 120 φοιτητές έχουν αποφοιτήσει.... [-]


MSc στη Γεωλογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα αυτό το Master καλύπτει σχεδόν όλες τις πτυχές της γεωλογίας, από τα ορυκτά και τα πετρώματα έως την παγετώδη γεωλογία, τα ιζήματα, τις κλιματικές αλλαγές και την εξέλιξη της ζωής. Υπάρχουν δύο εξειδικεύσεις: η Γεωλογία των Υποβρυχίων και η Τεταρτογενής Γεωλογία. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα καλύπτει σχεδόν όλες τις πτυχές της γεωλογίας, από τα ορυκτά και τα πετρώματα μέχρι την παγετώδη γεωλογία, τα ιζήματα, τις κλιματικές αλλαγές και την εξέλιξη της ζωής. Σκοπός του είναι να παρέχει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα γεωλογικών γνώσεων, την έκθεση σε περιοχές στην αιχμή της έρευνας και μια πλήρη κατανόηση των πρακτικών εφαρμογών της γεωλογίας. Υπάρχουν δύο εξειδικεύσεις: η Γεωλογία των Υποβρυχίων και η Τεταρτογενής Γεωλογία . Τρία ή τέσσερα μαθήματα σε οποιαδήποτε εξειδίκευση, σε συνδυασμό με ένα μάθημα επιλογής, συνήθως μελετούνται κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους. Ένα σχέδιο μεταπτυχιακού διπλώματος (45 μονάδες ECTS) είναι υποχρεωτικό κατά το δεύτερο έτος.... [-]


MSc στη Χημεία, Βιοχημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα αυτό διερευνά τις μοριακές δομές και τους λειτουργικούς μηχανισμούς ενός μεγάλου αριθμού πρωτεϊνών. Η κατανόηση των πρωτεϊνών έχει κεντρική σημασία για την κατανόηση και την επίλυση τόσο των προβλημάτων που σχετίζονται με την ιατρική όσο και τη βιοχημεία σε μοριακό επίπεδο. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η κατανόηση των πρωτεϊνών έχει κεντρική σημασία για την κατανόηση και την επίλυση τόσο των προβλημάτων που σχετίζονται με την ιατρική όσο και τη βιοχημεία σε μοριακό επίπεδο. Το πρόγραμμα αυτό διερευνά τις μοριακές δομές και τους λειτουργικούς μηχανισμούς ενός μεγάλου αριθμού πρωτεϊνών. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα κυριαρχήσουν μεθόδους κλωνοποίησης, έκφρασης και καθαρισμού των πρωτεϊνών και μια σειρά εξειδικευμένων τεχνικών για την ανάλυση πρωτεϊνών. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και να κατανοούν τις πρωτογενείς επιστημονικές δημοσιεύσεις και να έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουν, να πραγματοποιούν και να αξιολογούν κριτικά τα πειράματα.... [-]


MSc στη γεωμετρία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ έχει ως στόχο να σας παρέχει γνώσεις στη χωρική ανάλυση περιβαλλοντικών εφαρμογών. Περιλαμβάνει μελέτες σε γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών (GIS), τηλεπισκόπηση και φυσικούς γεωγράφους [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η Geomatics περιλαμβάνει την απόκτηση, τη διαχείριση και την ανάλυση φαινομένων με χωρική αναφορά. Η χωρική ανάλυση βρίσκει εφαρμογή σε πολλούς τομείς, όπως η υγεία, το περιβάλλον, ο πολεοδομικός σχεδιασμός, η γεωλογία, η αρχαιολογία και η αγρονομία. Αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να σας παρέχει γνώσεις στη χωρική ανάλυση περιβαλλοντικών εφαρμογών. Περιλαμβάνει μελέτες σε γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών (GIS), τηλεπισκόπηση και φυσική γεωγραφία. Τα μοντέλα και οι θεωρίες για την κατανόηση του κλίματος και των οικοσυστημάτων της Γης εντάσσονται στη γνώση για τη συλλογή περιβαλλοντικών πληροφοριών με τηλεανίχνευση, αποθήκευση των πληροφοριών σε βάσεις δεδομένων και θεωρίες πίσω από το GIS.... [-]


MSc στη Μαθηματική Στατιστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Μάστερ στη Μαθηματική Στατιστική παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και μεθόδων για τη διαχείριση τυχαίων φαινομένων που συμβαίνουν σε επιστημονικά και βιομηχανικά πλαίσια. Μπορείτε να εξειδικεύσετε σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Μάστερ στη Μαθηματική Στατιστική παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και μεθόδων για τη διαχείριση τυχαίων φαινομένων που συμβαίνουν σε επιστημονικά και βιομηχανικά πλαίσια. Στο πλαίσιο του προγράμματος, μπορείτε να ειδικεύεστε σε πολλές διαφορετικές περιοχές για διαφορετικούς σκοπούς. Μελετάτε τουλάχιστον 45 μονάδες σε μαθηματικές στατιστικές σε επίπεδο Master και γράψτε μια διατριβή Μάστερ 30 μονάδων. Μπορείτε να επιλέξετε το υπόλοιπο (το πολύ45) πιστώσεις π.χ. σε μαθηματικά ή αριθμητική ανάλυση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μαθήματα σε άλλα μαθήματα, όπως ο υπολογιστής ή, εάν στοχεύετε σε μια καριέρα σε ένα συγκεκριμένο εφαρμοσμένο πεδίο, μαθήματα σε αυτόν τον τομέα. Παραδείγματα περιλαμβάνουν μαθήματα στα οικονομικά, τη μοριακή βιολογία και τη βιοπληροφορική. Αν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε ένα διδακτορικό, θα πρέπει να παρακολουθήσετε μαθήματα με υψηλό βαθμό θεωρητικού περιεχομένου, ενώ αν σκοπεύετε να εργαστείτε εκτός ακαδημαϊκών κύκλων, θα πρέπει να παρακολουθήσετε μαθήματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στατιστικών μοντέλων και μεθόδων.... [-]


MSc στα Μαθηματικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Μια εξαιρετικά ευέλικτη δομή που επιτρέπει την ατομική προσαρμογή, ένα διαφοροποιημένο πρόγραμμα σπουδών, ένα υψηλό θεωρητικό επίπεδο και ένα ενεργό περιβάλλον προσανατολισμένο στην έρευνα είναι μερικά από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του προγράμματος Μάστερ στα Μαθηματικά. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Ο σκοπός του προγράμματος Μάστερ στα Μαθηματικά είναι να δώσει στους μαθητές προηγμένες θεωρητικές γνώσεις των μαθηματικών μαζί με πρακτικές δεξιότητες για να εφαρμόσουν αυτές τις γνώσεις τόσο στα μαθηματικά προβλήματα όσο και στις εφαρμογές των μαθηματικών. Μια ιδιαίτερα ευέλικτη δομή που επιτρέπει την ατομική προσαρμογή, ένα διαφοροποιημένο πρόγραμμα σπουδών, ένα υψηλό θεωρητικό επίπεδο και ένα ενεργό περιβάλλον με γνώμονα την έρευνα είναι μερικά από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του προγράμματος.... [-]


MSc στη Μοριακή Βιολογία, Γενικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το γενικό πρόγραμμα στη Μοριακή Βιολογία σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τη δική σας εκπαίδευση με την εξειδίκευση που προτιμάτε. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων για να διαλέξετε. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η μοριακή βιολογία παρέχει εργαλεία και βάση γνώσεων που είναι όλο και πιο σημαντικές σε όλες τις πτυχές της επιστήμης της ζωής. Αυτό το πρόγραμμα μάστερ προσφέρει μαθήματα που θα εμβαθύνουν και θα διευρύνουν την εκπαίδευσή σας στη σύγχρονη μοριακή προσανατολισμένη βιολογία και συναφή θέματα. Το γενικό πρόγραμμα στη Μοριακή Βιολογία σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τη δική σας εκπαίδευση με την εξειδίκευση που προτιμάτε. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων για να διαλέξετε. Θα σας δοθεί καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο σύναψης ενός κατάλληλου προγράμματος που πληροί τις απαιτήσεις πτυχίου και σας παρέχει την κατάλληλη εκπαίδευση και κατάρτιση.... [-]


MSc στη Μοριακή Βιολογία, Ιατρική Βιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να δώσει στους φοιτητές της μοριακής βιολογίας ένα σταθερό υπόβαθρο για μια σταδιοδρομία σε ιατρικά συναφείς περιοχές. Οι περιοχές αυτές έχουν παίξει και θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στη φαρμακευτική και τη βιοτεχνολογική ανάπτυξη. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να δώσει στους φοιτητές της μοριακής βιολογίας ένα σταθερό υπόβαθρο για μια σταδιοδρομία σε ιατρικά συναφείς περιοχές. Οι περιοχές αυτές έχουν παίξει και θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στη φαρμακευτική και τη βιοτεχνολογική ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ασχολείται επίσης με θέματα που σχετίζονται με εμπορικές εφαρμογές, όπως η ανάπτυξη διαγνωστικών εργαλείων και ποιοτικού ελέγχου.... [-]


MSc στη Μοριακή Βιολογία, Μικροβιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εκπαίδευση στη σύγχρονη μικροβιολογία. Δίνει μια ευρεία βάση γνώσεων και γενικά σημαντικών δεξιοτήτων στη μικροβιολογία και τη μοριακή βιολογία. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα προσφέρει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εκπαίδευση στη σύγχρονη μικροβιολογία. Δίνει μια ευρεία βάση γνώσεων και γενικά σημαντικών δεξιοτήτων στη μικροβιολογία και τη μοριακή βιολογία. Στο πλαίσιο του προγράμματος, μπορείτε να εξειδικεύσετε περαιτέρω ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις, π.χ. προς την ιατρική μικροβιολογία, τη βιοτεχνολογία ή την κυτταρική ή μοριακή μικροβιολογία. Η γνώση για τα μικρόβια και η ποικιλομορφία τους, η φυσιολογία και η γενετική τους, καθώς και τα σύγχρονα εργαλεία για τη μελέτη τους είναι σημαντικά και άκρως συναφή με την εργασία ή την έρευνα στη μοριακή βιολογία, τις μολυσματικές ασθένειες και την οικολογία, καθώς και για την εξερεύνηση μικροβίων, χύμα και λεπτά προϊόντα, τρόφιμα και φαρμακευτικά προϊόντα, και για χρήση στη βιοτεχνολογία.... [-]


MSc στη Μοριακή Βιολογία, Μοριακή Γενετική και Βιοτεχνολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα αυτό το Master συνδυάζει τη βασική έρευνα με τις εφαρμογές του και ενσωματώνει τη γενετική, την γονιδιακή τεχνολογία, την κυτταρική βιολογία, τη μοριακή βιολογία, τη βιοτεχνολογία και τη βιοπληροφορική. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό συνδέει τη βασική έρευνα με τις εφαρμογές του και ενσωματώνει τη γενετική, την γονιδιακή τεχνολογία, την κυτταρική βιολογία, τη μοριακή βιολογία, τη βιοτεχνολογία και τη βιοπληροφορική. Όλοι αυτοί οι κλάδοι έχουν μια κοινή βάση στη μοριακή γενετική, η οποία είναι η πειθαρχία που εξηγεί πώς εκφράζεται η πληροφορία στα γονίδια και πώς μπορεί να δημιουργήσει διάφορα χαρακτηριστικά ενός οργανισμού. Έμφαση δίνεται επίσης σε γενετικούς μηχανισμούς στους οποίους βασίζεται η ασθένεια, η γενετική χαρτογράφηση, οι μοριακές γενετικές τεχνικές και οι διαγνωστικές μέθοδοι.... [-]


MSc στην παραγωγή και την τεχνολογία των υλικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα σας παρέχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το όραμα που απαιτούνται για την επίλυση των τεχνικών προκλήσεων στην ανάπτυξη προϊόντων, στη διαδικασία κατασκευής και στο βιομηχανικό αυτοματισμό, προετοιμάζοντάς σας να αναλάβετε τους ηγετικούς ρόλους. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το όραμα που απαιτούνται για την επίλυση των τεχνικών προκλήσεων στην ανάπτυξη προϊόντων, στη διαδικασία κατασκευής και στο βιομηχανικό αυτοματισμό, προετοιμάζοντάς τους να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους σε παγκοσμίως ανταγωνιστικές μεταποιητικές βιομηχανίες. Τα μαθήματα, τα σεμινάρια, τα εργαστήρια και τα έργα μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον φοιτητή και συνδυάζουν τις στερεές θεωρητικές γνώσεις με τις πρακτικές δεξιότητες. Μετά το πρόγραμμα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να αναλύσουν, να αξιολογήσουν και να βελτιστοποιήσουν τις σύνθετες διαδικασίες παραγωγής και τα συστήματα παραγωγής που συμμετέχουν στην υλοποίηση του προϊόντος. Το πρόγραμμα συνδυάζει την παραγωγή και την τεχνολογία υλικών με έμφαση στη βιώσιμη παραγωγή, την ψηφιοποιημένη παραγωγή, τον αυτοματισμό της παραγωγής, την παγκόσμια αγορά. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης την ευκαιρία να ειδικευτεί σε έναν επιλεγμένο τομέα της μηχανικής παραγωγής και έχει έναν ισχυρό διεθνή προσανατολισμό. Επωφελείται από τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε μια πολυεθνική ομάδα σπουδαστών, αυξάνοντας τις ικανότητές τους στη διαπολιτισμική και παγκόσμια διαχείριση.... [-]


MSc στη φυσική γεωγραφία και την οικοσυστημική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε από πρώτο χέρι θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες σε πολύπλοκα ζητήματα και τεχνικά συστήματα στον τομέα των περιβαλλοντικών επιστημών, της φυσικής γεωγραφίας και της αλλαγής του κλίματος. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε από πρώτο χέρι θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες σε σύνθετα θέματα και τεχνικά συστήματα στον τομέα των περιβαλλοντικών επιστημών, της φυσικής γεωγραφίας και της αλλαγής του κλίματος. Θα αποκτήσετε σε βάθος γνώση των περιβαλλοντικών και κλιματικών συστημάτων, των παγκόσμιων περιβαλλοντικών ζητημάτων και της παγκόσμιας ποδηλασίας, της κλιματολογίας και των κλιματικών αλλαγών, της ανάλυσης οικοσυστημάτων, της βιογεωφυσικής και της γεωμορφολογίας.... [-]


MSc στη Φυσική, τη Βιολογική Φυσική και την Υπολογιστική Βιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Βιολογική Φυσική και Υπολογιστική Βιολογία συνδυάζει μια σταθερή βάση των μαθημάτων στη θεωρητική και μαθηματική φυσική με μαθήματα σε άλλα μαθήματα που δίνονται στα σχετικά τμήματα, όπως η φυσική, η χημεία και η βιολογία. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Γιατί ένας φυσικός πρέπει να σπουδάσει βιολογία; Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη εδώ και αρκετό καιρό. Πολλοί διάσημοι φυσικοί, όπως ο Richard Feynman, ο Wolfgang Pauli, ο Niels Bohr, ο Max Delbrück και ο Erwin Schrödinger, για να αναφέρουμε μερικούς, είχαν μεγάλο ενδιαφέρον για βιολογικά προβλήματα και ορισμένοι πραγματοποίησαν ουσιαστική πρόοδο σε συγκεκριμένους τομείς όπως η μοριακή βιολογία.... [-]


MSc στη Φυσική, Γενικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Ως φοιτητής Master, θα γίνετε μέλος μιας ζωντανής ερευνητικής κοινότητας που ασχολείται με πειράματα σε μεγάλες διεθνείς ερευνητικές εγκαταστάσεις και σε σύγχρονα εργαστήρια στην περιοχή. Εκπονούνται επίσης θεωρητικές μελέτες αιχμής. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Τι θα συμβεί αν η ικανοποίηση της περιέργειάς σας μπορεί να γίνει η δουλειά σας; Στο Τμήμα Φυσικής του Lund, μπορείτε να είστε περίεργοι και δημιουργικοί και ταυτόχρονα να κάνετε μια στρατηγική επιλογή για την καριέρα σας. Οι φυσικοί στο Lund μελετούν τα θέματα που περιλαμβάνουν τα μικρότερα μέρη της ύλης, τη διασύνδεση μεταξύ ζωντανών κυττάρων και ηλεκτρονικών, πώς να δημιουργήσουν ένα καθαρότερο περιβάλλον και πώς να θεραπεύσουν τον καρκίνο. Ταυτόχρονα, ικανοποιούν την περιέργειά τους. Ως φοιτητής Master, θα γίνετε μέλος μιας ζωντανής ερευνητικής κοινότητας που ασχολείται με πειράματα σε μεγάλες διεθνείς ερευνητικές εγκαταστάσεις και σε σύγχρονα εργαστήρια στην περιοχή. Εκπονούνται επίσης θεωρητικές μελέτες αιχμής.... [-]


MSc στη Φυσική, Επιστήμη των Υλικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Ο στόχος αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι να γίνετε ένας πολύ στρογγυλός επιστήμονας των υλικών που είναι σε θέση να εφαρμόσει τις αρχές της επιστήμης των υλικών για την εκτέλεση μηχανικών και / ή ερευνητικών έργων. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Τα υλικά αποτελούν τα πάντα γύρω μας και οι ιδιότητές τους είναι κρίσιμα για την απόδοση οποιουδήποτε συστήματος ή συσκευής όπου χρησιμοποιούνται. Σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχρονης κοινωνίας αγγίζει μια τεχνολογία που κατέστη δυνατή από την πρόοδο των υλικών. Τα κινητά τηλέφωνα, οι δίοδοι εκπομπής φωτός (LED), οι ηλιακές κυψέλες, οι καταλυτικοί μετατροπείς, οι οπτικές ίνες και τα έξυπνα υλικά παραθύρων είναι όλα παραδείγματα σύγχρονης τεχνολογίας που βασίζεται σε ειδικά σχεδιασμένα υλικά. Δεδομένου ότι οι ιδιότητες ενός υλικού (που καθορίζουν τη λειτουργία του) καθορίζονται τόσο από τη δομή, τα συστατικά του όσο και από τον τρόπο με τον οποίο συναρμολογείται το υλικό, η μελέτη των υλικών περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις. Η επιστήμη των υλικών είναι εγγενώς πολυεπιστημονική και συχνά βασίζεται τόσο στη θεωρητική μοντελοποίηση όσο και στον πειραματικό χαρακτηρισμό.... [-]


MSc στη Φυσική, στη Νανοεπιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το διεπιστημονικό πρόγραμμα Μάστερ στη Νανοεπιστήμη είναι μέρος του NanoLund, ενός από τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα νανοεπιστημών παγκοσμίως. Θα αλληλεπιδράσετε με την έρευνα αιχμής σε όλο το πρόγραμμα. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Στην κλίμακα νανομέτρων, η διάκριση μεταξύ των κλάδων όπως η φυσική, η χημεία και η βιολογία γίνεται λιγότερο σαφής. Συνεπώς, ένας υψηλός βαθμός διεπιστημονικότητας είναι χαρακτηριστικός για τη νανοτεχνολογία. Το πρόγραμμα Nanoscience στο Lund University έχει την επιστημονική του βάση σε μια φυσική περιγραφή των φαινομένων νανοκλίμακας, αλλά εκτός από τη νανοφυσική μπορείτε, ανάλογα με το υπόβαθρο και τα ενδιαφέροντά σας, να επιλέξετε να ειδικευτείτε σε τομείς όπως η νανοηλεκτρονική, η επιστήμη των υλικών ή η βιοφυσική.... [-]


MSc στη Φυσική, Φυσική Σωματιδίων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Ο Τομέας Φυσικής Σωματιδίων στο Lund University συμμετέχει σε δύο μεγάλα πειράματα στο LHC: ATLAS και ALICE Θα σας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσετε την πορεία αυτών των δύο πειραμάτων και να συμμετάσχετε ενεργά στις αναλύσεις δεδομένων. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Ποια είναι τα θεμελιώδη συστατικά της ύλης και ποιες δυνάμεις ενεργούν πάνω τους; Η φυσική των σωματιδίων είναι το θέμα που αντιμετωπίζει τις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν τον κόσμο μας: δυνάμεις και συστατικά. Αυτή η κατανόηση διατυπώνεται μαθηματικά ως θεωρίες (οι παλαιότεροι νόμοι της φύσης). Το θέμα βασίζεται σε πειραματικές εξερευνήσεις και ανάπτυξη θεωριών και μοντέλων. Σήμερα, η κατανόησή μας περιγράφεται από τη θεωρία πρότυπου μοντέλου, η οποία έχει μια εξαιρετική προγνωστική δύναμη, αλλά είναι ελλιπής. Εξετάζουμε τις προβλέψεις του Τυποποιημένου Μοντέλου και επιδιώκουμε μια πληρέστερη κατανόηση, πέρα ​​από το Πρότυπο Μοντέλο. Στην πράξη, διεξάγουμε την έρευνα σε παγκόσμιες πειραματικές συνεργασίες. Σήμερα, αυτά τα πειράματα γίνονται κυρίως στον επιταχυντή LHC στο CERN.... [-]


MSc στη Φυσική, Φωτονική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Master στη Φωτονική προσφέρει εκπαίδευση στους κύριους τομείς της φωτονικής: μηχανική, επικοινωνία, διάγνωση και τεχνολογία στοιχείων. Μπορείτε να αποκτήσετε σε βάθος γνώση και εμπειρία μερικές από τις κύριες εφαρμογές φωτονικής. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η φωτονική είναι η επιστήμη και η τεχνολογία παραγωγής, ελέγχου και ανίχνευσης του φωτός. Η φωτοβολία έχει αυξανόμενη σημασία για την κοινωνία μας, όπως φαίνεται από τα Βραβεία Νόμπελ Φυσικής του 2009 και του 2014. Η επικοινωνία με οπτικές ίνες, η οποία βασίζεται σε οπτικές ίνες σε συνδυασμό με αρκετές άλλες συσκευές φωτονικής, αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της σημερινής τεχνολογίας των πληροφοριών. Οι δίοδοι εκπομπής φωτός παρέχουν φωτεινούς και ενεργειακά αποδοτικούς λευκούς λαμπτήρες για τον αυριανό φωτισμό. Το πρόγραμμα μας προσφέρει εκπαίδευση στους κύριους τομείς της φωτονικής: μηχανική (παραγωγή και χειρισμός φωτός), επικοινωνία (μεταφορά πληροφοριών με οπτικές και μικροκυματικές τεχνικές), διάγνωση (χρήση φωτός στη βιομηχανία, υγειονομική περίθαλψη κ.λπ.) νανοφωτονική, οπτοηλεκτρονική, ηλιακά κύτταρα, κ.λπ.). Το πρόγραμμα μας παρέχει βαθιά γνώση της οπτικής και της τεχνολογίας λέιζερ, πρακτική εμπειρία οπτικού σχεδιασμού, πρακτική εμπειρία σε οπτικά όργανα και εργαστήριο λέιζερ και σε βάθος γνώση ορισμένων από τις κύριες εφαρμογές φωτονικής (π.χ. επικοινωνία ή βιοφωτογραφία).... [-]


MSc στη Φυσική, Θεωρητική Φυσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Στο πρόγραμμα αυτού του Δασκάλου, μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσετε τα μικρότερα συστατικά της ύλης και τις αλληλεπιδράσεις τους μέσα στη θεωρητική φυσική υψηλής ενέργειας, καθώς και τη φυσική της πυρηνικής και στερεάς κατάστασης μέσα στη μαθηματική φυσική. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Θέλετε να καταλάβετε τις εσωτερικές λειτουργίες της φύσης από θεωρητική άποψη; Στο Τμήμα Αστρονομίας και Θεωρητικής Φυσικής, μαζί με το Τμήμα Φυσικής του Lund, προσφέρουμε στο εξωτερικό πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στη θεωρητική και μαθηματική φυσική. Μπορείτε να επιλέξετε από τη μελέτη των μικρότερων συστατικών της ύλης και των αλληλεπιδράσεών τους εντός της θεωρητικής φυσικής υψηλής ενέργειας, καθώς και της πυρηνικής και στερεάς κατάστασης φυσικής μέσα στη μαθηματική φυσική. Σε όλες τις περιπτώσεις, θα έχετε μια σταθερή βάση των θεωρητικών γνώσεων που απαιτούνται για την ανάπτυξη νέων μοντέλων και για την καλύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της φύσης.... [-]


MSc στη διαχείριση υπηρεσιών, τη διαχείριση του πολιτισμού και της δημιουργικότητας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Helsingborg

Το πρόγραμμα Master στη Διαχείριση Υπηρεσιών συνδυάζει την εις βάθος γνώση των τομέων των υπηρεσιών με την κατανόηση των συγκεκριμένων οργανωτικών και διαχειριστικών αναγκών των δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Master στη διαχείριση υπηρεσιών είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα πρόγραμμα διαχείρισης σε προχωρημένο επίπεδο με ισχυρή σύνδεση με την έρευνα. Το πρόγραμμα συνδυάζει σε βάθος γνώση των τομέων των υπηρεσιών με γνώση των συγκεκριμένων οργανωτικών και διαχειριστικών αναγκών των δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών.

Όταν κάνετε αίτηση για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διαχείριση Υπηρεσιών, επιλέγετε μία από τις πέντε διαφορετικές ειδικότητες: Διαχείριση Πολιτισμού και Δημιουργικότητας, Λιανική, Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διαχείριση Βιώσιμων Υπηρεσιών ή Τουρισμός. Έχουμε ένα μείγμα μαθητών από όλο τον κόσμο.... [-]


MSc στην πολιτιστική εγκληματολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια Ανοικτή Εγγραφή Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει μια καλή αντίληψη των κρινολογικών φαινομένων από πολιτιστική άποψη. Σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε κριτική σκέψη, αναλυτικές δεξιότητες και την ικανότητα να διεξάγετε πολιτιστικές αναλύσεις. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το MSc στην Πολιτιστική Εγκληματολογία οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Πολιτισμική Εγκληματολογία με πτυχίο Κοινωνιολογίας ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Το πρόγραμμα δίνει στους μαθητές μια σταθερή κατανόηση των εγκληματολογικών φαινομένων από πολιτιστική προοπτική. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν κριτική σκέψη, αναλυτικές δεξιότητες και την ικανότητα να διεξάγουν πολιτιστικές αναλύσεις. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους σπουδαστές για διδακτορικές σπουδές στην Ανθρωπολογία ή την Κοινωνιολογία καθώς και την ανάπτυξη εξειδικευμένης εμπειρογνωμοσύνης στην πολιτιστική εγκληματολογία και για την προηγμένη επαγγελματική εργασία. Το πρόγραμμα επιτρέπει επίσης στους μαθητές να επιλέξουν μαθήματα, πρακτική άσκηση ή σπουδές στο εξωτερικό ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις μελλοντικές τους ανάγκες.... [-]


MA στην Εφαρμοσμένη Πολιτιστική Ανάλυση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα κοινού μάστερ δίνει έμφαση στη χρήση της εθνογραφίας και της πολιτιστικής ανάλυσης ως μέσο βοήθειας οργανώσεων και επιχειρήσεων καθώς και δημοτικών και κοινοτικών φορέων για την ανάπτυξη των υπηρεσιών τους, των προϊόντων τους και των δημόσιων προγραμμάτων προσέγγισης. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Η εφαρμοσμένη πολιτιστική ανάλυση είναι ένα πολυεπιστημονικό πεδίο εργασίας και μελέτης που επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από πολιτιστικές θεωρητικές προοπτικές και εθνογραφικές μεθόδους που προέρχονται από επιστημονικούς κλάδους όπως η ανθρωπολογία, η εθνολογία και η λαϊκή λαογραφία. Υπογραμμίζει τη διδασκαλία και την εφαρμογή στρατηγικών συνεργατικής δέσμευσης μεταξύ πανεπιστημιακών εκπαιδευμένων και φορέων πέρα ​​από το πανεπιστημιακό σύστημα.... [-]


MA στη Αρχαιολογία - Θεωρία και Πρακτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Σε αυτό το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Αρχαιολογία, θα εκπαιδεύεστε στο πώς να ανασκάψετε και να τεκμηριώσετε το παρελθόν, πώς να διατηρήσετε αντικείμενα, πώς να αναλύσετε κτίρια και πώς να μεταδώσετε τα ευρήματά σας και τα ερευνητικά σας αποτελέσματα σε ένα ευρύτερο κοινό. [+]

επισκόπηση του προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει υψηλά επιστημονικά και θεωρητικά πρότυπα με εντατική πρακτική κατάρτιση στο πλαίσιο της αρχαιολογίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της μουσειολογίας. Θα εκπαιδευθείτε στον τρόπο εκσκαφής και τεκμηρίωσης του παρελθόντος, στον τρόπο διατήρησης των αντικειμένων, στον τρόπο ανάλυσης κτιρίων και στον τρόπο επικοινωνίας των ευρημάτων και των ερευνητικών αποτελεσμάτων σας σε ένα ευρύτερο κοινό.... [-]


MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα Μάστερ με μια μοναδική προοπτική για την Ευρώπη. Στόχος μας είναι ο πολιτισμός, η ταυτότητα, η επικοινωνία και η ιστορία, σε συνδυασμό με τη θεωρητική πολυπλοκότητα και τον πραγματισμό της σταδιοδρομίας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα Μάστερ με μια μοναδική προοπτική για την Ευρώπη. Στόχος μας είναι ο πολιτισμός, η ταυτότητα, η επικοινωνία και η ιστορία, σε συνδυασμό με τη θεωρητική πολυπλοκότητα και τον πραγματισμό της σταδιοδρομίας. Ακαδημαϊκά, το πρόγραμμα αποκομίζει οφέλη από την παρουσία του Κέντρου Ευρωπαϊκών Σπουδών, ενός ερευνητικού δικτύου στο Lund University . Οι διαλέξεις δίνονται από ειδικευμένους διδάσκοντες με υποδειγματικά ερευνητικά και εκπαιδευτικά αρχεία, καθώς και από προσκεκλημένους ομιλητές τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και από τη βιομηχανία. Έτσι, το πρόγραμμά μας προσφέρει μια σταθερή θεωρητική βάση για τη μελέτη του ευρωπαϊκού πολιτισμού, της ταυτότητας και της πολιτικής. Επιπλέον, αναπτύσσει τις πρακτικές δεξιότητες των φοιτητών μέσω μιας σειράς μαθημάτων διαχείρισης έργου και της δυνατότητας διεξαγωγής πρακτικής άσκησης.... [-]


MA στην Ιστορία των Ταινιών και των ΜΜΕ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα Master σας παρέχει μια ευκαιρία για διεπιστημονική εξειδίκευση. Σκοπός είναι να σας προετοιμάσει για ερευνητικές σπουδές στην ιστορία των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς και για κινηματογραφικές σπουδές και να εργαστεί σε διαφορετικούς τύπους δραστηριοτήτων ταινιών και μέσων ενημέρωσης. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα παρέχει σπουδές κινηματογράφου και σπουδαστές ιστορίας των μέσων ενημέρωσης με την ευκαιρία για διεπιστημονική εξειδίκευση. Το όνομα του πεδίου, της ιστορίας των ταινιών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, υπογραμμίζει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τοποθετούνται σε ένα ιστορικό και ως εκ τούτου κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό πλαίσιο. Οι διαδικασίες αλλαγής στο τοπίο των μέσων μαζικής ενημέρωσης μελετώνται επίσης από οικονομική, τεχνική και αισθητική άποψη. Στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους φοιτητές για ερευνητικές σπουδές στην ιστορία των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς και για κινηματογραφικές σπουδές και να εργαστεί σε διαφορετικούς τύπους ταινιών και μέσων μαζικής ενημέρωσης: εκδοτικοί οίκοι, δημοσιογραφία, εταιρίες μέσων ενημέρωσης, αρχεία μέσων ενημέρωσης, Το MA στο Film and Media History είναι ένα διετές πρόγραμμα που περιλαμβάνει την ευκαιρία να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα μετά από δύο εξάμηνα με μονοετή Master.... [-]


MM στην μουσική παράσταση, μουσική εκκλησιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Malmö

Αυτό το πρόγραμμα Master έχει τρεις ειδικότητες: Σύνθεση και σύνθεση, όργανο και πληκτρολόγιο, και φωνητική μουσική και χορωδία. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τους μουσικούς που διαθέτουν υψηλές καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ικανότητες. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Μάστερ στην εκκλησιαστική μουσική έχει τρεις ειδικότητες: Σύνθεση και σύνθεση , όργανο και πληκτρολόγιο , φωνητική μουσική και χορωδία .

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση μουσικών που διαθέτουν υψηλές καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ικανότητες. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο φοιτητής πρέπει να διαθέτει προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες για να εργάζεται στο πλαίσιο των διαφόρων λειτουργιών και υποχρεώσεων ενός επαγγελματία μουσικού - είτε ως σολίστ, ως μέλος ενός καθιερωμένου συγκροτήματος είτε ως εκκλησιαστικός μουσικός στην Εκκλησία Της Σουηδίας ή εντός άλλων ονομαστικών αξιών. Ο φοιτητής πρέπει επίσης να έχει αναπτύξει τις δεξιότητες που απαιτούνται για συνεχείς ή εις βάθος μελέτες που είναι σε μεγάλο βαθμό αυτόνομες. Επιπλέον, κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο φοιτητής πρέπει να έχει αποκτήσει διεξοδικές επιχειρηματικές δεξιότητες που αυξάνουν την επαγγελματική του ευελιξία σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εκκλησιαστική και πολιτιστική ζωή.... [-]


MFA στις εικαστικές τέχνες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Malmö

Το Master of Fine Arts είναι ένα διετές πρόγραμμα που προσφέρει εξειδικευμένη καλλιτεχνική κατάρτιση μέσω μεμονωμένων στούντιο πρακτική και μαθήματα στην τέχνη και διάφορα συναφή κλάδους. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Master of Fine Arts είναι ένα διετές πρόγραμμα που προσφέρει πιο εξειδικευμένη καλλιτεχνική κατάρτιση μέσω μεμονωμένων στούντιο πρακτική και μαθήματα στην τέχνη και διάφορα συναφή κλάδους. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, οι μαθητές ξεκινούν το προηγμένο καλλιτεχνικό τους έργο, με διαφορετικούς τύπους εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ένα ταξίδι μελέτης. Όπως και στο πρόγραμμα του Bachelor, οι μαθητές επιλέγουν από μια σειρά τεχνικών και θεωρητικών μαθημάτων, πολλά από τα οποία διδάσκονται από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Η Ακαδημία προσφέρει επίσης ποικίλες διαλέξεις επισκεπτών και διεθνείς συνεργασίες.... [-]


MA στη Γλώσσα και Γλωσσολογία, Διάφορες Επιλογές Εξειδίκευσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει επιλογές εξειδίκευσης σε Αραβικά / Σημιτικά Γλώσσες, Αγγλικά, Ελληνικά, Νορβηγικά, Λατινικά, Ιταλικά, Ρουμανικά, Σουηδικά / Σκανδιναβικά Γλώσσες, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Φωνητικά και Γλωσσολογία. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Lund University σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε προηγμένες σπουδές γλωσσών και γλωσσολογίας σε επίπεδο Master. Στο Κέντρο Γλωσσών και Φιλολογίας θα έχετε πρόσβαση στους πιο σύγχρονους πόρους για έρευνα και εκπαίδευση.

Θα μελετήσετε μαζί με φοιτητές από διάφορους τομείς εξειδίκευσης, όπως Αραβικά / Σημιτικά Γλώσσες, Αγγλικά, Ελληνικά, Νεοελληνικά, Λατινικά, Ιταλικά, Ρουμανικά, Σουηδικά / Σκανδιναβικά Γλώσσες, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Φωνητικά και Γλωσσολογία.... [-]


MA στη Λογοτεχνία - Πολιτισμός - Media, Διάφορες επιλογές εξειδίκευσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ενίσχυση των ιστορικών σας γνώσεων και της θεωρητικής κατανόησης των σχέσεων μεταξύ λογοτεχνίας, πολιτισμού και σύγχρονων μέσων ενημέρωσης. Μπορείτε να εξειδικεύσετε την αγγλική, γαλλική, γενική, γερμανική, ρωσική, ισπανική ή γλωσσική λογοτεχνία ή σκανδιναβικές σπουδές. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ιστορικής γνώσης των μαθητών και η θεωρητική κατανόηση των σχέσεων μεταξύ λογοτεχνίας, πολιτισμού και σύγχρονων μέσων ενημέρωσης. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ειδίκευσης στα αγγλικά , γαλλικά , γενικά , γερμανικά , ρωσικά , ισπανικά ή γλωσσικά , ή σκανδιναβικές μελέτες . Υπάρχουν θεωρητικά μαθήματα, συζητώντας αισθητικά και πολιτιστικά θέματα γενικού χαρακτήρα, καθώς και μαθήματα που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα λογοτεχνικά είδη, θέματα ή ιστορικές περιόδους. Δίνεται επίσης κριτική προσοχή στις πολλές μορφές στις οποίες η λογοτεχνία εισέρχεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στον δημόσιο χώρο στη σύγχρονη κοινωνία. Η τελική εξέταση λαμβάνει τη μορφή διδακτορικής διατριβής.... [-]


Μεταπτυχιακό Δίπ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Σουηδία Lund

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακού στα πλαίσια του διεπιστημονικού τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με προφίλ στις ανθρωπιστικές επιστήμες. Το πρόγραμμα συνδυάζει ιστορικές, φιλοσοφικές, πολιτικές και νομικές προοπτικές. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακού στα πλαίσια του διεπιστημονικού τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με προφίλ στις ανθρωπιστικές επιστήμες. Το πρόγραμμα συνδυάζει ιστορικές, φιλοσοφικές, πολιτικές και νομικές προοπτικές στο περίπλοκο φαινόμενο που αντιπροσωπεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στον κόσμο μας. Η διδακτική σχολή αντανακλά το ακαδημαϊκό πλάτος του προγράμματος του πλοιάρχου. Δεσμευόμαστε στην άποψη ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να θεωρούνται και να μελετώνται όχι μόνο ως ηθικές αρχές ή ως βάση για το δίκαιο και την πολιτική, αλλά και ως μέρος της υποδομής μιας δημοκρατικής κοινωνίας. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν μια πρακτική άσκηση στο πλαίσιο των σπουδών τους. Το πρόγραμμα προσφέρεται από το Τμήμα Μελετών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Τμήμα Ιστορίας, το οποίο φιλοξενεί επίσης το μοναδικό διδακτορικό πρόγραμμα διεπιστημονικών σπουδών για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Σουηδία.... [-]


MA στις θρησκευτικές ρίζες της Ευρώπης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Αυτό το πρόγραμμα κοινού μάστερ επικεντρώνεται στις εποικοδομητικές περιόδους του Ιουδαϊσμού, του Ισλάμ και του Χριστιανισμού, τις κοινές ρίζες τους, την έγκαιρη αλληλεπίδραση και τη συμβολή στον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Σας προετοιμάζει για εκπαιδευτική και κοινωνική εργασία σε μια πολυθρησκευτική κοινωνία ή έρευνα. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Οι Θρησκευτικές ρίζες της Ευρώπης (RRE) είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών από το Nordic Master που προσφέρεται από το Κέντρο Θεολογίας και Θρησκευτικών Σπουδών του Lund University σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια του Aarhus, της Κοπεγχάγης και του Όσλο. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις εποικοδομητικές περιόδους του Ιουδαϊσμού, του Ισλάμ και του Χριστιανισμού, των κοινών τους ριζών, της πρώιμης αλληλεπίδρασης και της συμβολής στον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο σε μια πολυθρησκευτική κοινωνία ή έρευνα για το ρόλο των τριών θρησκειών στην ευρωπαϊκή ιστορία και κοινωνία. Μέσα από το πρόγραμμα, οι μαθητές αποκτούν λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με το σχηματισμό των τριών θρησκειών και την αλληλεπίδρασή τους μεταξύ τους, καθώς και τις δεξιότητες που σχετίζονται με οποιαδήποτε κατοχή ή μελέτη όπου ο ρόλος των τριών θρησκειών είναι σημαντικός. Το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο επίκεντρό του για το σχηματισμό και των τριών θρησκειών σε συγκριτική προοπτική.... [-]


ΜΜ στο Δίπλωμα Αριστείας Μουσικής Απόδοσης, Διερμηνείας και Σύνθεσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Malmö

Το Πρόγραμμα "Μουσική Απόδοση", με τίτλο "Diploma of Excellence" με εξειδίκευση στη Σύνθεση και Διερμηνεία, στοχεύει στην εκπαίδευση μουσικών με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο καλλιτεχνικής και επαγγελματικής ικανότητας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Master in Music, διερμηνεία Diploma of Excellence έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους μουσικούς που διαθέτουν εξαιρετικά υψηλό επίπεδο καλλιτεχνικής και επαγγελματικής ικανότητας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο φοιτητής πρέπει να έχει καλά αναπτυγμένες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστεί με επαγγελματική ιδιότητα υπό διάφορες μορφές - είτε ως σολίστ, ως μέλος ενός καθιερωμένου συγκροτήματος, είτε σε ελεύθερα σχηματισμένες ομάδες. Ο φοιτητής πρέπει επίσης να έχει αναπτύξει την ικανότητά του για ανεξάρτητη μελέτη σχετικά με την προετοιμασία για δημόσιες συναυλίες και παραστάσεις συναυλιών. Η τελική εξέταση για δίπλωμα αριστείας αποτελείται από μια παράσταση ως σολίστ μιας επαγγελματικής ορχήστρας στην περιοχή.... [-]


MM σε μουσική απόδοση, μερικές επιλογές εξειδίκευσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Σουηδία Malmö

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μουσική έχει εξειδίκευση στη Σύνθεση, Κιθάρα, Χαρσχάρδο, Αυτοσχεδιασμός Τζαζ, Πιάνο, Καταγραφικό, Συσκευές Ορχήστρας Συμφωνικής και Φωνητικές Σπουδές ή Φωνητικές και Δραματικές Μελέτες. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μουσική έχει εξειδίκευση στη Σύνθεση , Κιθάρα , Χαρσχάρδο , Αυτοσχεδιασμός Τζαζ , Πιάνο , Καταγραφικό , Συσκευές Ορχήστρας Συμφωνικής και Φωνητικές Σπουδές ή Φωνητικές και Δραματικές Μελέτες .

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μουσική στοχεύει στην εκπαίδευση μουσικών με υψηλό επίπεδο καλλιτεχνικής και επαγγελματικής ικανότητας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο φοιτητής πρέπει να έχει καλά αναπτυγμένες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστεί με επαγγελματική ιδιότητα υπό διάφορες μορφές - είτε ως σολίστ, ως μέλος ενός καθιερωμένου συγκροτήματος, είτε σε ελεύθερα σχηματισμένες ομάδες. Ο φοιτητής πρέπει επίσης να έχει αναπτύξει την ικανότητά του για ανεξάρτητη μελέτη. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο φοιτητής πρέπει να έχει αποκτήσει καλά αναπτυγμένες επιχειρηματικές δεξιότητες που αυξάνουν την επαγγελματική του ευελιξία σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη πολιτιστική ζωή.... [-]


MSc στη Διαχείριση Υπηρεσιών, Διαχείριση Βιώσιμων Υπηρεσιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Helsingborg

Το πρόγραμμα Master στη διαχείριση υπηρεσιών είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα για όσους αναζητούν να μελετήσουν τη σχετική διαχείριση υπηρεσιών και την ηγεσία σε ένα προηγμένο επίπεδο. Το πρόγραμμα συνδυάζει σε βάθος γνώση των τομέων των υπηρεσιών, ένα ερευνητικό περιβάλλον αιχμής και σύγχρονες επαγγελματικές εφαρμογές. Όταν κάνετε αίτηση για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διαχείριση Υπηρεσιών επιλέγετε μία από τις τρεις διαφορετικές ειδικότητες: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Λιανική ή Τουρισμός. Έχουμε ένα μείγμα μαθητών από όλο τον κόσμο. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Master στη διαχείριση υπηρεσιών είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα για όσους αναζητούν να μελετήσουν τη σχετική διαχείριση υπηρεσιών και την ηγεσία σε ένα προηγμένο επίπεδο. Το πρόγραμμα συνδυάζει σε βάθος γνώση των τομέων των υπηρεσιών, ένα ερευνητικό περιβάλλον αιχμής και σύγχρονες επαγγελματικές εφαρμογές.

Όταν κάνετε αίτηση για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διαχείριση Υπηρεσιών επιλέγετε μία από τις τρεις διαφορετικές ειδικότητες: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Λιανική ή Τουρισμός. Έχουμε ένα μείγμα μαθητών από όλο τον κόσμο.... [-]


MSc στην Κοινωνική Ανθρωπολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το MSc στην Κοινωνική Ανθρωπολογία παρέχει στους φοιτητές ένα ισχυρό ερευνητικό πανεπιστημιακό δίπλωμα. Το πρόγραμμα συνδυάζει βαθιά γνώση του θέματος με διευρυμένες προοπτικές και συνδέσμους με την ευρύτερη κοινωνία. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το MSc στην Κοινωνική Ανθρωπολογία παρέχει στους φοιτητές ένα ισχυρό ερευνητικό πανεπιστημιακό δίπλωμα. Το πρόγραμμα συνδυάζει βαθιά γνώση του θέματος με διευρυμένες προοπτικές και συνδέσμους με την ευρύτερη κοινωνία. Το MSc στην Κοινωνική Ανθρωπολογία εφαρμόζει βαθιά και ευρεία προοπτική για την κατανόηση των κοινωνικών κοινοτήτων και του πολιτισμού ως συνεκτικό σύνολο. Το πρόγραμμα παρέχει εξειδίκευση στη επιστημονική προσέγγιση που είναι θεμελιώδης για τους σπουδαστές που επιδιώκουν να παρακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές, αλλά η οποία έχει επίσης μεγάλη αξία για προχωρημένη εργασία ως πολιτικός ή λειτουργικός αξιωματούχος σε οργανισμούς και δραστηριότητες σε διαφορετικά επίπεδα. Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές ευρύτερες θεωρητικές προοπτικές, διευρυμένη γνώση ποιοτικής μεθοδολογίας, ικανότητες προσαρμογής σε μια μεταβαλλόμενη επαγγελματική ζωή και ικανότητα να συμβάλλουν στην ανάπτυξη στην κοινωνία και την επαγγελματική ζωή.... [-]


MSc στην Κοινωνιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Κοινωνιολογία σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε την κριτική σκέψη, τις αναλυτικές δεξιότητες και την ικανότητα να διεξάγετε κοινωνικές αναλύσεις, καθώς και να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις κοινωνιολογίας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το MSc στην Κοινωνιολογία προετοιμάζει τους φοιτητές για διδακτορικές σπουδές στην Κοινωνιολογία καθώς και για προηγμένη επαγγελματική εργασία σε κοινωνιολογικές έρευνες και κοινοτικό σχεδιασμό. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους σπουδαστές σημαντική ελευθερία επιλογής μαθημάτων ανάλογα με το ενδιαφέρον και τις μελλοντικές ανάγκες. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν κριτική σκέψη, αναλυτικές δεξιότητες και ικανότητα να διεξάγουν κοινωνικές αναλύσεις, καθώς και να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις κοινωνιολογίας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές απονέμουν ένα βαθμό Master of Science (120 μονάδες) που ειδικεύεται στην κοινωνιολογία.... [-]


MSc στη Χημεία, Συνθετική και Αναλυτική Χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προηγμένο επίπεδο θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων στους τομείς της αναλυτικής, οργανικής, οργανομεταλλικής και συντονιστικής χημείας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προηγμένο επίπεδο θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων στους τομείς της αναλυτικής, οργανικής, οργανομεταλλικής και συντονιστικής χημείας. Μέσα από ένα συνδυασμό προηγμένων μαθημάτων και ενός σχεδίου ή σχεδίων μεταπτυχιακού τίτλου, σας δίνεται η ευκαιρία να εξειδικεύσετε στους τομείς που αναφέρονται. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος πρέπει να αντιστοιχεί σε τουλάχιστον 30 μονάδες ECTS.... [-]


MSc στη Χημεία, Φυσική Χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Σουηδία Lund

Σκοπός του προγράμματος είναι να σας δώσει μια ευρεία και θεμελιώδη γνώση στους τομείς της φυσικής, της θεωρητικής χημείας και της χημικής φυσικής. Οι σπουδαστές αναπτύσσουν προηγμένες εργαστηριακές δεξιότητες και βαθιά θεωρητική κατανόηση των θεμελιωδών μηχανισμών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Σκοπός του προγράμματος είναι να σας δώσει μια ευρεία και θεμελιώδη γνώση στους τομείς της φυσικής, της θεωρητικής χημείας και της χημικής φυσικής. Οι σπουδαστές αναπτύσσουν προηγμένες εργαστηριακές δεξιότητες, βαθιά θεωρητική κατανόηση των θεμελιωδών μηχανισμών και καλή κατανόηση των πρακτικών εφαρμογών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε μια αδιάσπαστη γραμμή κατανόησης, από την κβαντική μηχανική περιγραφή των ατόμων και των μορίων σε πολύπλοκες υπερμοριακές δομές, καθώς και από τις βιομηχανικές και βιολογικές εφαρμογές τους.... [-]


Επικοινωνία

Lunds Universitet

Διεύθυνση Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Skåne County, Σουηδία
Ιστοσελίδα http://www.lunduniversity.lu.se/
Τηλέφωνο +46 46 222 00 00

Διεύθυνση Campus Malmö
Malmö, Skåne County, Σουηδία

Διεύθυνση Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2
SE-251 08 Helsingborg, Skåne County, Σουηδία