Mälardalen University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Mälardalen University ( MDH ) βρίσκεται στην πυκνοκατοικημένη και επεκτατική περιοχή γύρω από τη λίμνη Mälaren, περίπου μία ώρα με το τρένο από τη Στοκχόλμη και το αεροδρόμιο Arlanda. Οι περισσότεροι από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου παρακολουθούν μαθήματα σε μία από τις δύο πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στο κέντρο της Eskilstuna και στο Västerås.

MDH διεξάγει εξαιρετική έρευνα στη μελλοντική Ενέργεια και την εξειδίκευση των Ενσωματωμένων Συστημάτων και εξέχουσα έρευνα στον τομέα της Υγείας και Πρόνοιας καθώς και των τεχνολογικών και μηχανολογικών εξειδικεύσεων στην Καινοτομία και στην Πραγματοποίηση Προϊόντων.

Το πρωταρχικό καθήκον των καθιερωμένων ερευνητικών τομέων των Εκπαιδευτικών Επιστημών και Μαθηματικών, της Βιομηχανικής Οικονομίας και της Διοίκησης μαζί με τις Μελέτες Εργασίας-Ζωής είναι να παρέχει μια ερευνητική βάση για κάθε θέμα σπουδών σε επίπεδα πρώτου κύκλου και δεύτερου κύκλου.

MDH χαρακτηρίζεται από στενές συνεργασίες με επιχειρήσεις και το δημόσιο τομέα στην περιοχή, καθιστώντας το Πανεπιστήμιο μας ελκυστικό για τους φοιτητές - και τους φοιτητές μας ελκυστικούς στην αγορά εργασίας. Περίπου το 85% των μαθητών μας έχουν δουλειά εντός ενός έτους από την αποφοίτησή τους.

MDH είναι περιβαλλοντικά πιστοποιημένο και δίνει προτεραιότητα στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινότητας σε όλες τις δραστηριότητές του.

Γιατί να μελετήσετε εδώ;

 • Η συνεργασία από την οποία θα επωφεληθείτε
  Η εκπαίδευσή μας χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας και στενή επαφή με την έρευνα, μεταξύ μαθητών, καθώς και μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών. Mälardalen University είναι γνωστό για τη συνεργασία μας με τη γύρω κοινωνία και γνωρίζουμε ότι οι μαθητές μας είναι ελκυστικοί στην αγορά εργασίας. Περισσότερο από το 86% των μαθητών μας έχουν απασχόληση στον τομέα σπουδών τους μέσα στον πρώτο χρόνο μετά την αποφοίτησή τους. Μέσω υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και συνεργασίας με τον δημόσιο τομέα, εταιρείες και βιομηχανία, σας προετοιμάζουμε για επαγγελματική ζωή. Τα προγράμματα σπουδών μας έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με εργοδότες και αξιολογούνται συνεχώς από αυτούς - κάτι που βοηθά στην αντιστοίχιση των προγραμμάτων και των μαθημάτων μας με τις απαιτήσεις του επαγγελματικού κόσμου. Πολλές πολυεθνικές εταιρείες όπως η ABB και η Volvo βρίσκονται κοντά τόσο στο Eskilstuna όσο και στο Västerås και οι μαθητές μας επωφελούνται από αυτό.


 • Μια διεθνής ατμόσφαιρα
  Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο Mälardalen University , και το να βρίσκεστε εδώ είναι περισσότερο σαν να συμμετέχετε σε μια διεθνή κοινότητα παρά σε μια συγκεκριμένη χώρα. Mälardalen University έχει διεθνή ατμόσφαιρα, με φοιτητές και προσωπικό από όλο τον κόσμο. Έχουμε επίσης συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε περίπου σαράντα χώρες σε όλο τον κόσμο, και τόσο οι φοιτητές όσο και το προσωπικό έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες να περάσουν λίγο χρόνο σε μία από αυτές τις άλλες θέσεις μάθησης.


 • Πολύτιμη υποστήριξη και δραστηριότητες
  Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πολλή βοήθεια σπουδών στους φοιτητές μας, μεταξύ άλλων με τη μορφή μαθημάτων τεχνικής και επικοινωνίας σπουδών. Προς το τέλος ενός προγράμματος σπουδών, προσφέρουμε επίσης συμβουλευτική σταδιοδρομίας. Η Ένωση Φοιτητών οργανώνει πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη, ειδικά στους διεθνείς φοιτητές μας.


 • Καλή διαμονή
  Βοηθάμε τους μαθητές μας να βρουν ένα μέρος για να ζήσουν, είτε στο Eskilstuna είτε στο Västerås. Κατά τα εξάμηνα, Δευτέρα - Παρασκευή, προσφέρουμε επίσης δωρεάν ταξίδια με λεωφορείο μεταξύ των πόλεων, τόσο για φοιτητές όσο και για προσωπικό.


 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις στη διάθεσή σας
  Οι εγκαταστάσεις είναι μοντέρνες και διαθέτουν φωτεινά κτίρια που χτίστηκαν ειδικά για το Πανεπιστήμιο. Υπάρχουν πολλές αίθουσες διαλέξεων και χώροι συσκέψεων για μαθητές, αλλά και ωραίες αυλές και ήσυχες αίθουσες μελέτης. Υπάρχουν πολλοί σταθμοί εργασίας υπολογιστών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μαθητές μας, καθώς και πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο για φορητούς υπολογιστές.


 • Διδασκαλία υψηλής ποιότητας βασισμένη στην έρευνα
  Ότι υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ των εκπαιδευτικών μας και η έρευνά μας είναι φυσικά για εμάς. Οι μαθητές μας αποκτούν καλές γνώσεις για τον κόσμο της έρευνας και τα τελευταία ευρήματα.


 • Εκπαίδευση με έμφαση στην απασχολησιμότητα
  Ως φοιτητής από το Mälardalen University , θα είστε ελκυστικοί στην αγορά εργασίας. Μέσω υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και συνεργασίας με τη γύρω κοινότητα, σας προετοιμάζουμε για επαγγελματική ζωή. Τα προγράμματα σπουδών μας έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με εργοδότες και αξιολογούνται συνεχώς από αυτούς - κάτι που βοηθά στην αντιστοίχιση των προγραμμάτων και των μαθημάτων μας με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Οι μαθητές μας βρίσκονται σε συνεχή στενή επαφή με τους συνομηλίκους τους, τους δασκάλους, τους ερευνητές και τους μελλοντικούς εργοδότες, και πολλές από τις εκπαιδεύσεις μας διαθέτουν πρακτικά στοιχεία. Αυτό μπορεί να λάβει τη μορφή, για παράδειγμα, των φοιτητών που γράφουν τα πτυχιακά τους έργα σε συνεργασία με μια εταιρεία, ή του πανεπιστημίου που καλεί εκπροσώπους των επιχειρήσεων ως προσκεκλημένοι λέκτορες.


 • Μια εγγύτητα στο Πανεπιστήμιο
  Οι διεθνείς φοιτητές συχνά εκτιμούν το γεγονός ότι είναι εύκολο να έρθετε σε επαφή με τους καθηγητές και ότι υπάρχει μια άτυπη ατμόσφαιρα στο MDH . Οι προπτυχιακοί φοιτητές, οι διδακτορικοί φοιτητές και οι καθηγητές συναντώνται συχνά στο πλαίσιο διαφορετικών έργων. Το εκτιμούμε όταν οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στην εκπαίδευσή τους και ως εκ τούτου σας ενθαρρύνουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας από τη μελέτη.

Τοποθεσίες

Västerås

Address
Högskoleplan 1
722 20 Västerås Västerås, Västmanland County, Σουηδία

Eskilstuna

Mälardalens högskola

Address
Mälardalen University
Västerås, Högskoleplan 1
Eskilstuna, Drottninggatan 12

Eskilstuna, Νομός Södermanland, Σουηδία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+46 21 10 13 00

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη