Örebro University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Όρεμπρο είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πανεπιστήμια στη Σουηδία. Έχουμε 17.000 φοιτητές και 1.200 υπαλλήλους.

Το πανεπιστήμιο παρέχει εκπαίδευση και την έρευνα στις ανθρωπιστικές επιστήμες, δίκαιο, κοινωνικές επιστήμες, την επιστήμη, την τεχνολογία, την υγειονομική περίθαλψη, την ιατρική, την εκπαίδευση, τη μουσική και τον αθλητισμό της επιστήμης. Το πανεπιστήμιο προσφέρει 800 μαθήματα, 60 προπτυχιακά προγράμματα και 30 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Πανεπιστήμιο Όρεμπρο συνεργάζεται με το εμπόριο και τη βιομηχανία, επαρχιακά συμβούλια, δήμοι και οργανώσεις της περιοχής, καθώς και σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Πανεπιστήμιο Όρεμπρο είναι μια νέα, σύγχρονη και ταχέως αναπτυσσόμενη πανεπιστήμιο με μια φιλόδοξη ατζέντα για το μέλλον. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων υψηλής ποιότητας στην αγγλική γλώσσα, σε ένα περιβάλλον που είναι τόσο ενδιαφέρον και υποστηρικτική, και ότι προσφέρει εγκαταστάσεις πρώτης τάξεως για τους μαθητές και το προσωπικό. Πανεπιστημιούπολη μας, που βρίσκεται τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, φιλοξενεί επίσης μια ποικιλία από καφετέριες και εστιατόρια, καθώς και ένα μεγάλο αθλητικό συγκρότημα με ένα state-of-the-art κέντρο προπόνηση. Επιπλέον, οι πολλές εθνικότητες εκπροσωπούνται από τους φοιτητές και το προσωπικό δίνουν μία γεύση στο διεθνές πανεπιστημιούπολη μας.

Βρίσκεται στην καρδιά της Σουηδίας, Örebro είναι μια δυναμική και ζωντανή πόλη κοντά στη λίμνη Hjälmaren. Η προνομιακή του τοποθεσία με τη Στοκχόλμη, το Γκέτεμποργκ και το Όσλο σε μικρή απόσταση το ένα ιδανικό μέρος για να κάνει. Μην αφήσετε να σας μικρή πόλη εξωτερικό ανόητος. Ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Örebro θα ζήσετε μια μοναδική αίσθηση της κοινότητας, έχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων αναψυχής και να κάνουν φίλους για τη ζωή.

Πανεπιστήμιο Όρεμπρο προσφέρει μια σειρά από διεθνή προγράμματα μάστερ υψηλής ποιότητας σε διάφορους επιστημονικούς κλάδους. Τα δυνατά μας είναι δυναμικές και καθιερωμένη έρευνά μας περιβάλλον - όπου ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό, θα είναι ο κύριος συντελεστής. Είμαστε δεσμευμένοι στη διδασκαλία και την έρευνα υψηλής ποιότητας, καθώς και στην επιχειρηματικότητα, και με τα προγράμματα σπουδών μας καριέρα προσανατολισμένη, οι μαθητές μας είναι σε θέση να καρπωθούν τα οφέλη από ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας της απασχόλησης στη χώρα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Σουηδικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Health Master »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master in Applied Statistics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Σουηδία Örebro

[+]

Η επικοινωνία με μη-στατιστικολόγους ασκείται καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους οι μαθητές θα, επιπλέον, να λάβει δύο μαθήματα στην οικονομετρία, δύο μαθήματα σχετικά με τις θεωρίες και τις μεθόδους στον τομέα της έρευνας και της μεθοδολογίας μαθήματα Υπολογιστική Στατιστική και Μπεϋζιανή Στατιστική.

... [-]


Master in Economics and Econometrics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Σουηδία Örebro

Το διετές πρόγραμμα MSc στην Οικονομία και Οικονομετρία στο Πανεπιστήμιο Örebro επιδιώκει να παρέχει στους φοιτητές ένα ευρύ επίπεδο επάρκειας στην οικονομική θεωρία και ποσοτικές μεθόδους. [+]

[-]

Master in Information Systems - Information Security Management

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Σουηδία Örebro

[+]

Εάν έχετε την υπηκοότητα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), ή στην Ελβετία, ΔΕΝ απαιτείται να πληρώσετε τα δίδακτρα ή τα δίδακτρα.

[-]

Master in Robotics and Intelligent Systems

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Σουηδία Örebro

[+]

Επιπλέον, η γνώση της αγγλικής γλώσσας που αντιστοιχεί στο μάθημα "Αγγλικά Β" ή "αγγλικό 6" από το Σουηδικό Λύκειο απαιτείται. [-]

Master in Social Analysis

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Σουηδία Örebro

[+]

Θα αποκτήσετε γνώση της κατασκευής κοινωνικών προβλημάτων και θα αποκτήσετε γνώση και θα αναπτύξετε γνώσεις και αντανακλαστικές δεξιότητες σχετικά με την κατασκευή και την αντίληψη των κοινωνικών προβλημάτων, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο τα επιστημονικά προβλήματα σχετίζονται με διάφορα κοινωνικά ζητήματα.

[-]

Master στον δημόσιο σχεδιασμό για την αειφόρο ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2019 Σουηδία Örebro

Ο στόχος του προγράμματος είναι η βιώσιμη ανάπτυξη ως ζωτικής σημασίας πρόκληση για τις κοινωνίες μας, που πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά από κυβερνήσεις και δημόσιες διοικήσεις. Το πρόγραμμα είναι μια συνεργασία μεταξύ Ανθρωπογεωγραφία, πολιτικών επιστημών και κοινωνιολογίας και είναι ένα master το ένα έτος, 60 μονάδες. [+]

Θέλετε να αναπτύξετε δεξιότητες και εργαλεία που σας επιτρέπουν να συμβάλλετε σε μια πιο βιώσιμη κοινωνία; Αν συμβαίνει αυτό, το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για εσάς!

Ο στόχος του προγράμματος είναι η βιώσιμη ανάπτυξη ως ζωτικής σημασίας πρόκληση για τις κοινωνίες μας, που πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά από κυβερνήσεις και δημόσιες διοικήσεις. Το πρόγραμμα είναι μια συνεργασία μεταξύ Ανθρωπογεωγραφία, πολιτικών επιστημών και κοινωνιολογίας και είναι ένα master το ένα έτος, 60 μονάδες. Το πρώτο εξάμηνο παίρνετε διεπιστημονική μαθήματα που εστιάζουν στην αειφόρο ανάπτυξη ως πολιτική και επαγγελματική πρόκληση και να συμβάλλουν στην θεωρητική και εμπειρική γνώσεις σχετικά με την πολυπλοκότητα των περιβαλλοντικών προβλημάτων διαφορετικά και σύνδεσή τους με κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις. Μπορείτε να αναπτύξουν την κατανόηση του πώς τα περιβαλλοντικά προβλήματα έχουν διαμορφωθεί και πώς αυτά τα πλαίσια επίπτωση στο τι στρατηγικές και λύσεις επιλέγονται καθώς και να βοηθήσει να εξηγήσει γιατί ορισμένα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται καθόλου.... [-]


πλοίαρχος στρατηγικής επικοινωνίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2019 Σουηδία Örebro

[+]

Κόστος & Τέλη

Πρώτη δόση: 48756 SEK, Συνολικό τέλος: 97512 SEK

Εάν έχετε την υπηκοότητα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), ή στην Ελβετία, ΔΕΝ απαιτείται να πληρώσετε τα δίδακτρα ή τα δίδακτρα.

[-]

πλοίαρχος της χημείας στην περιβαλλοντική εγκληματολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2019 Σουηδία Örebro

Master of Χημείας στην περιβαλλοντική εγκληματολογία προσφέρει μια συναρπαστική εκπαίδευσης με ενεργητική μάθηση και την παροχή πρακτικής εμπειρίας σε στενή συνεργασία με τη βιομηχανία και τις περιβαλλοντικές τους ερευνητές. [+]

Master of Χημείας στην περιβαλλοντική εγκληματολογία προσφέρει μια συναρπαστική εκπαίδευσης με ενεργητική μάθηση και την παροχή πρακτικής εμπειρίας σε στενή συνεργασία με τη βιομηχανία και τις περιβαλλοντικές τους ερευνητές.

Περιβαλλοντική εγκληματολογίας είναι η συστηματική και επιστημονική αξιολόγηση με τη χρήση διαφόρων κλάδων για τους σκοπούς της ανάπτυξης ευσταθεί επιστημονικά και νομικά συμπεράσματα σχετικά με την προέλευση, την ηλικία και την ιστορία των χημικών ρύπων που εκλύονται στο περιβάλλον. Μπορείτε, μαζί με τη βιομηχανία και τους κορυφαίους ερευνητές, έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις αναγκαίες γνώσεις για να συμβάλει σε μια μελλοντική κοινωνία ανθεκτική.... [-]


Επικοινωνία

Örebro universitet

Διεύθυνση Örebro University
SE-701 82 Örebro, Örebro County, Σουηδία
Ιστοσελίδα http://www.oru.se/english
Τηλέφωνο +46 19 30 30 00