Stockholm University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Επιστημών του Stockholm University είναι η μεγαλύτερη επιστημονική σχολή στη Σουηδία και συγκαταλέγεται στις πρώτες εκατοντάδες επιστημονικές σχολές του κόσμου στην κατάταξη της Σαγκάης. Το Τμήμα προσφέρει κορυφαία εκπαίδευση σε διάφορα προγράμματα και μαθήματα, σε επίπεδο Μάστερ περισσότερα από 30 προγράμματα σπουδών δίνονται στα Αγγλικά.

Γιατί να σπουδάσετε στη μεγαλύτερη σχολή της Σουηδίας;

Η επιστημονική έρευνα περιλαμβάνει τα πάντα, από τη μελέτη των ελάχιστων συνιστωσών της ύλης στην ανακάλυψη και ανάλυση των διαστρικών φαινομένων. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από την έρευνα.

Ο συνδυασμός σπουδών στην επιστήμη με σπουδές σε γλώσσες, οικονομικά ή ακόμα και επικοινωνία, θα μπορούσε να καταστήσει τις ικανότητες και το προφίλ σας πιο ελκυστικές στην αγορά εργασίας. Stockholm University προσφέρει στους σπουδαστές αυτή τη δυνατότητα με το ευρύ φάσμα των μαθημάτων του στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Οι επιστήμονες και οι μαθηματικοί βρίσκονται στην πιο ποικίλη θέση εργασίας από οικονομικούς αναλυτές, ερευνητές, συγγραφείς, συμβούλους, πωλητές ή διαχειριστές έργων σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Το ευρύ φάσμα των μαθημάτων που προσφέρονται τόσο στην επιστήμη όσο και σε άλλους τομείς καθώς και η ευκαιρία να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς κατεύθυνση - με την πρόσθετη δυνατότητα μεταγενέστερης αλλαγής της διαδρομής ή τη συμπλήρωση των σπουδών σας με ένα νέο θέμα - αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας στην αγορά εργασίας.

Οι επιστήμονες και οι μαθηματικοί σε όλο τον κόσμο εργάζονται με το μέλλον. Μπορεί να γίνει πιο αξιόπιστη πρόγνωση καιρού, να αναπτυχθούν νέα και καλύτερα ναρκωτικά, να βελτιωθεί η προστασία του περιβάλλοντος ή να δημιουργηθούν υγιεινότερα τρόφιμα. Σε μια διεθνή έρευνα για την απασχολησιμότητα των πτυχιούχων πανεπιστημίων, Stockholm University κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη Σουηδία, τη δεύτερη στη Σκανδιναβία και 62 παγκοσμίως.

Η σχολή προσφέρει προγράμματα και μαθήματα σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στα αγγλικά. Το γενικό επίπεδο αγγλικής επάρκειας στη Σουηδία είναι πολύ υψηλό σύμφωνα με τον αγγλικό δείκτη ικανότητας. Η Σουηδία κατατάσσεται στην κορυφή 5 από τότε που ο δείκτης ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια και έχει καταταχθεί ως ο νούμερο ένα τρεις φορές. Εκτός από το γενικό επίπεδο αγγλικής επάρκειας, Stockholm University διαθέτει διεθνές προσωπικό διδασκαλίας και έρευνας και μακρόχρονη εμπειρία στην παροχή μαθήματος στα αγγλικά.

Τα μαθήματά μας είναι στενά συνδεδεμένα με την τρέχουσα έρευνα που διεξάγεται στη σχολή της επιστήμης και η πλειοψηφία του διδακτικού προσωπικού μας είναι ενεργά ερευνητές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διεθνή προγράμματα μάστερ μας.

Η ζωή ως φοιτητής στη Στοκχόλμη

Η Στοκχόλμη είναι η πρωτεύουσα της Σουηδίας και ένα από τα σημαντικότερα ακαδημαϊκά κέντρα στη βόρεια Ευρώπη. Η πόλη αποτελείται από πολλά νησιά και περιβάλλεται από νερό. Το νερό είναι τόσο καθαρό που μπορείτε πραγματικά να κολυμπήσετε στη μέση της πόλης. Το καλοκαίρι ο ήλιος δεν ρυθμίζεται πλήρως και οι άνθρωποι συγκεντρώνονται σε ανοιχτά μπαρ, εστιατόρια και πάρκα για να απολαύσουν το φως και το εύκρατο κλίμα. Το χειμώνα, είναι συχνά δυνατό να παγοδρομηθεί στο κέντρο της πόλης.

Η Στοκχόλμη προσφέρει τριτοβάθμια εκπαίδευση με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα σε πασίγνωστα πανεπιστήμια και πανεπιστημιακά κολλέγια, όπως εξέχοντα ιδρύματα όπως το Karolinska Institutet, το Royal Institute of Technology του KTH, το Stockholm School of Economics και Stockholm University .

Με την πάροδο των ετών, τουλάχιστον δώδεκα βραβευθέντες με βραβείο Νόμπελ έχουν δραστηριοποιηθεί σε αυτά τα πανεπιστήμια και πανεπιστημιακά κολέγια, στους τομείς της φυσιολογίας και της ιατρικής, της φυσικής, της οικονομίας και της χημείας.

Τοποθεσίες

Östermalm

Address
Universitetsvägen,10 A
106 91 Östermalm, Στοκχόλμη, Σουηδία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη