Yuan Ze University & College of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί YZU

Το Yuan Ze University έχει πέντε κολέγια, μεταξύ των οποίων και το

 • Διαχείριση
 • Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες
 • Πληροφορική
 • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επικοινωνιών
 • Μηχανική

Έχοντας ως στόχο τα ερευνητικά κέντρα για κατοικίες στην Ταϊβάν, το κέντρο κυψελών καυσίμων και τα ερευνητικά κέντρα επικοινωνιών έχουν ενσωματώσει όλους τους πόρους και τα προσληφθέντα ταλέντα σε όλα τα τμήματα που σχετίζονται με τη μηχανική στο YZU μέσω της υποστήριξης του έργου κορυφαίων πανεπιστημίων.

Times Τριτοβάθμια Εκπαίδευση - Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων

 • Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων 2019: 1001
 • Νέες βαθμολογίες πανεπιστημίων 2018: 201-250
 • Ασιατική Κατάταξη Πανεπιστημίων 2019: 251-300η
 • Αναδυόμενες οικονομίες 2019: 251-300

QS Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων

 • 2019 Πανεπιστημιακές Κατατάξεις στην Ασία: 199

Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Ως μέρος των Φιλανθρωπικών προγραμμάτων του Far East Group, δημιουργήσαμε στενές σχέσεις με όλες τις θυγατρικές μας για να διαμορφώσουμε μια βιομηχανική και ακαδημαϊκή συμμαχία.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης τόσο για τους εγχώριους όσο και για τους διεθνείς φοιτητές μπορεί να υλοποιηθεί πλήρως μέσω ενός τέτοιου δικτύου. Με βάση τη μοναδική θέση που δημιούργησε η YZU, προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στους φοιτητές και τα μέλη της ΔΕΠ και αναμένουμε ότι θα αποτελέσουμε το πανεπιστήμιο αναφοράς στη συνεργασία βιομηχανίας-ακαδημαϊκών.

Βραβεία σπουδαστών

 • 2019 Stanford Challenge Design Τρίτη θέση "μαχητική μάχη" από την ομάδα YZU, CKfablab
 • 2018 Διαγωνισμός CAD στο ICCAD Δεύτερο Θέμα. Πληροφορική και Μηχανική
 • 2018 Βραβείο Βραβείου Reallusion της ASIAGRAPH Καλύτερος Διευθυντής Βραβείου Βραβείου Επικοινωνία πληροφοριών
 • 2018 Μόσχα Διεθνές Σαλόνι Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Χρυσό Μεταλλ. Επιστήμη των υπολογιστών

Υπνωτήριο

Οι διεθνείς φοιτητές (πτυχιούχοι και σπουδαστές ανταλλαγών) δίδονται προτεραιότητα στο Κοιτώνα της YZU. Το YZU διαθέτει δύο κοιτώνες που βρίσκονται στην οδό Πανεπιστημίου και είναι το 1ο και 2ο κοιτώνα, το καθένα με κοιτώνα ανδρών και γυναικών. Όλοι οι ξένοι φοιτητές θα διατεθούν στο 1ο κοιτώνα.

Κατοικημένη περιοχή

Το Discovery Plaza είναι μια περιοχή δίπλα στο γυμναστήριο YZU που βρίσκεται στον κοιτώνα. Διαθέτει ποικιλία από καφετέριες, πολυτελές κατάστημα Family Mart (15% ff σε όλες τις αγορές), φωτοτυπικό κέντρο και ATM 24 ώρες (FarEastern International Bank και Chunghwa Post). Αυτή η περιοχή δημιουργεί ένα μικρό αλλά βολικό κόμβο διαβίωσης.

Εκτός από τη διασφάλιση της επιτυχίας των φοιτητών στους ακαδημαϊκούς τους, διεξάγουμε επίσης μια σειρά από δραστηριότητες και εορτασμούς για την κατοικία, όπως το "Φεστιβάλ Ψωμιού", Πάρτι Υπαίθριου Χορού, Χειμερινό Ηλιοστάσιο, Χριστουγεννιάτικες Γιορτές, δωρεάν βραδινή γιορτή κατά την ενδιάμεση εβδομάδα και πολλά άλλα. Οι κοινωνικές περιστάσεις και η αδελφότητα / αδελφοσύνη σίγουρα θα στρογγυλεύσουν τη μοναδική σας εμπειρία.

Residential Area

Βιβλιοθήκη

Το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Magazine και το Βραβείο Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού Άπω Ανατολής, η βιβλιοθήκη YZU αγαπάει βαθιά τους μαθητές για τα φιλικά προς τον αναγνώστη περιβάλλοντα. Είναι μια γνωστή έλξη στην πανεπιστημιούπολη και ήταν επίσης ένα δημοφιλές σημείο γυρίσματα για πολλά δράματα, διαφημίσεις και μουσικά βίντεο. Η βιβλιοθήκη διαθέτει περισσότερες από 300.000 συλλογές και άφθονες περιοχές μάθησης που ενσωματώνουν οπτικοακουστικές λειτουργίες πολυμέσων. Η βιβλιοθήκη προσφέρει επίσης υπηρεσίες συνεργασίας μεταξύ βιβλιοθηκών, επιτρέποντας στα μέλη του ΔΕΠ και τους μαθητές να εισέλθουν και να δανειστούν βιβλία από μονάδες και ινστιτούτα εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Library

Mandarin Κινεζική Γωνιά και Τάξη Προετοιμασίας TOCFL

Οι διεθνείς φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να περπατούν και να συνομιλούν με τους δασκάλους και τους τοπικούς φοιτητές Με διαφορετικά θέματα για κάθε σύνοδο, οι διεθνείς φοιτητές κερδίζουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ταϊβάν και την κινεζική κουλτούρα που δεν διδάσκεται στα μαθήματα ενισχύοντας ταυτόχρονα τις κινεζικές ικανότητες ακρόασης και ομιλίας της κινεζικής γλώσσας. Το YZU διαθέτει επίσης δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας για τα μαθήματα ξένων γλωσσών (TOCFL) για ξένους φοιτητές, τα οποία μπορούν να εξοικειωθούν με τη δομή του τεστ, να τους δώσουν συμβουλές για να βαθμολογήσουν το TOCFL και να ενισχύσουν τη συνολική ικανότητα κινεζικής κινεζικής κινεζικής γλώσσας.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ --

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 1 Μαρτίου - 15 Απριλίου 2020

Τοποθεσίες

Taoyuan

Address
YZU, Building 7
Taoyuan, Taoyuan Πόλη, Ταϊβάν

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη