Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο, όπου ο κόσμος είναι Campus σας

Με την πανεπιστημιούπολη στο σπίτι του στο St Louis, Missouri, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Πανεπιστήμιο Webster (www.webster.edu) περιλαμβάνει ένα προσανατολισμένο στη δράση παγκόσμιο δίκτυο του σχολή, το προσωπικό, τους φοιτητές και τους αποφοίτους που σφυρηλατήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και με τις κοινότητες τους γύρω από την υδρόγειο.

Ιδρύθηκε το 1915, Webster είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σχεδόν 20.000 φοιτητές που σπουδάζουν σε θέσεις πανεπιστημιούπολη στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική και σε απευθείας σύνδεση ένα εύρωστο περιβάλλον μάθησης. Το πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας μαθησιακών εμπειριών που μετατρέπουν τους μαθητές για την παγκόσμια ιθαγένεια και ατομική αριστεία.

Μικρές τάξεις και προσωπική φροντίδα είναι το σήμα κατατεθέν της εμπειρίας Πανεπιστήμιο Webster - σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο ή σε απευθείας σύνδεση. Παγκόσμιες τοποθεσίες Webster είναι χαρακτηριστική και τις περιοχές που εξυπηρετούν και τόσο διαφορετικές όσο και ο κόσμος της ίδιας Webster.

Κερδίστε μια αμερικανική πτυχίο στην καρδιά της Νοτιοανατολικής Ασίας

Ασία αυξάνεται και θα έχετε να είναι στο κέντρο της όταν μελετάτε στην Ταϊλάνδη. Πανεπιστήμιο Webster Ταϊλάνδη είναι παρούσα σε δύο θέσεις, η Cha-Am / Χούα Χιν πανεπιστημιούπολη και Μπανγκόκ Ακαδημαϊκό Κέντρο (www.webster.ac.th). Η πανεπιστημιούπολη Cha-Am / Hua Hin βρίσκεται περίπου 185 χιλιόμετρα νότια της Μπανγκόκ, όπου τα προπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται, ενώ μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα επιλέξτε προσφέρονται στην Μπανγκόκ Ακαδημαϊκό Κέντρο.

Προς το παρόν υπάρχουν περίπου 500 φοιτητές που σπουδάζουν σε δύο θέσεις στην Ταϊλάνδη.

Top Λόγοι για να επιλέξετε Webster Ταϊλάνδη

Το μόνο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στην Ταϊλάνδη διαπιστευμένο τόσο στις ΗΠΑ και την Ταϊλάνδη Προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό Webster το κατατάσσουν στην κορυφή 2 τοις εκατό των 1.600 κολέγια και πανεπιστήμια που ρωτήθηκαν στο "America καλύτερα κολλέγια" το 2015 έκδοση του US News & World Report Οι μαθητές, οι καθηγητές και το προσωπικό έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο Διακεκριμένος σχολή παρέχει μια ισορροπία της παγκόσμιας υποτροφία και επαγγελματική εμπειρία να φέρει πρώτης κατηγορίας, πραγματικό κόσμο της γνώσης στις τάξεις τους Μικρές, εξαιρετικά διαδραστικό τάξεις μας ενθαρρύνουν την καινοτομία, τη συνεργασία και την αυτο-έκφραση Προγράμματα που απεικονίζουν την παγκόσμια ακαδημαϊκή αριστεία και σκόπιμα διαμορφωθεί έτσι ώστε να βοηθήσει τους μαθητές να επιτύχουν στη ζωή τους και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία Περισσότεροι από 176.000 απόφοιτοι αποτελούν την ελίτ του παγκόσμιου δικτύου των ολοκληρωθεί και συνδεθεί πολίτες, που είναι εξοπλισμένα για να προωθήσουν την τρέχουσα σταδιοδρομία τους, να ξεκινήσει μια νέα καριέρα ή επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε νέες αγορές Μαθησιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει την εκτίμηση της ποικιλομορφίας και της ενσωμάτωσης με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική καταγωγή, την εθνικότητα, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας, κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, αναπηρίας, θρησκείας ή στρατιωτικό καθεστώς

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Webster University Thailand Campus

Το Master of Arts στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Webster Ταϊλάνδη έχει σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές μια πλήρη κατανόηση και κριτική επίγνωση των παγκ ... [+]

Το Master of Arts στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Webster Ταϊλάνδη έχει σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές μια πλήρη κατανόηση και κριτική επίγνωση των παγκόσμιων ζητημάτων και σχετικές προκλήσεις των διεθνών σχέσεων, όλα στο πλαίσιο ενός μεταβαλλόμενου παγκόσμιου πολιτισμού.

Σε βάθος εκμάθηση, εμπειρία της πραγματικής ζωής, και την κριτική ανάλυση είναι όλα μέρος της δυναμικής, δομή του μαθήματος up-to-ημερομηνία και το πρόγραμμα σπουδών. Οι μαθητές να εξερευνήσουν τις τελευταίες θεωρίες διεθνών σχέσεων μέσα από μελέτες περιπτώσεων και εξειδικευμένα έργα. Καθηγητές με εμπειρία σε μια σειρά από επιμέρους τομείς, επισκέπτες ομιλητές, και τα ταξίδια σε διεθνείς οργανισμούς να σας επιτρέψει να σκαλίζω πολύπλοκα ζητήματα του πραγματικού κόσμου, ενώ ανακαλύπτουν διαφορετικές οπτικές γωνίες. ... [-]

Ταϊλάνδη Μπανγκόκ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Webster University Thailand