Abdullah Gül University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Αμπντουλάχ Γκιουλ Πανεπιστήμιο (AGU)

Ο Abdullah Gül Πανεπιστήμιο (AGU) είναι μια νέα, δυναμική υψηλής ποιότητας τουρκικό κρατικό πανεπιστήμιο και ήδη ένα από τα καλύτερα στη χώρα.

Το Πανεπιστήμιο άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2010, με στόχο να παράγει αποφοίτους που μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον, που είναι εξοπλισμένα με τις καλύτερες δεξιότητες για τη σημερινή παγκοσμιοποιημένη κοινωνία.

AGU είναι η πρώτη State University στην Τουρκία με τις νομικές διατάξεις για την υποστήριξη από ένα ιδιωτικό ίδρυμα (συμπεριλαμβανομένων πολλών εξέχουσες προσωπικότητες της Τουρκίας), το οποίο είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Πανεπιστήμιο και τους στόχους του.

καθώς η πρωτοπόρος των πανεπιστημίων τρίτης γενιάς, AGU δίνει μεγάλη έμφαση στην διεπιστημονικής έρευνας, πανεπιστημίων και της βιομηχανίας της συνεργασίας και καινοτόμων διδακτικών. AGU είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που αγκαλιάζει λύση που αναζητούν για τις παγκόσμιες προκλήσεις. Για να επιτευχθεί αυτό, AGU έχει ως στόχο να προσελκύσει λαμπρή μέλη ΔΕΠ και τα λαμπρότερα μαθητές, Ο οποίος, ως απόφοιτοι AGU, θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από την ικανότητά τους να σκέφτονται, την έρευνα, την εργασία σε ένα διεπιστημονικό τρόπο και να οδηγήσει και οι οποίοι θα εκπαιδευτούν για να εργαστούν οπουδήποτε στον κόσμο.

Ως εκ τούτου, επάρκεια στην αγγλική γλώσσα είναι θεμελιώδους σημασίας και όλα τα προγράμματά μας δίδαξε 100% στα αγγλικά. Αγγλικά εκπαίδευση σε AGU συνεχίζεται μετά προπαρασκευαστικό πρόγραμμα μας (στο AGU Σχολή Γλωσσών) και παίζει σημαντικό ρόλο στην ακαδημαϊκή και κοινωνική ζωή των μαθητών μας.

Στόχοι της AGU

 • Για να γίνει ηγέτης στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα ίδρυμα για τη μάθηση, τη διδασκαλία, την έρευνα και τις επιχειρήσεις.
 • Για να προσελκύσει τους λαμπρότερους φοιτητές (AGU λαμβάνει Τούρκοι φοιτητές που βρίσκονται στην κορυφή 20.000 σε εθνικό επίπεδο και τις απαιτήσεις μας για τους ξένους φοιτητές είναι από τα πιο επιλεκτική) και λαμπρή / βραβευμένο μέλη ΔΕΠ από όλο τον κόσμο (συνολικά 20% των μέλη του διδακτικού προσωπικού μας, το 40% των καθηγητών μας και το 82% της αγγλικής εκπαιδευτές μας είναι διεθνείς).
 • Για την παραγωγή της μάθησης και της γνώσης, η οποία είναι σημαντική σε ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων
 • Να συνεργαστεί στενά με τη βιομηχανία, ιδίως της τοπικής βιομηχανίας, με στόχο την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά έργα στη βιομηχανική Ε & Α.

Εκπαιδευτικές Πρακτικές AGU περιλαμβάνουν

 • Η δημιουργία των προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τις διαπιστεύσεις »όπως ΥΠΟΚΙΝΗΣΤΕ, AACSB, AMBA, Erasmus +, κλπ και τις διάφορες διεθνείς κατατάξεις.
 • Η υιοθέτηση μια διεπιστημονική προσέγγιση με το συνδυασμό της θεωρητικής Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ανάπτυξης και πρακτική εκπαίδευση.
 • Η δημιουργία διεθνών συνεργασιών, κοινών προγραμμάτων και προγραμμάτων ανταλλαγής αυξάνοντας το διεθνές προφίλ και διαπολιτισμικών γνώσεων των μαθητών και του προσωπικού μας.
 • Η διατήρηση ενός μικρού αναλογία φοιτητών / ακαδημαϊκών για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των μαθητών.
 • Η εφαρμογή των μακροπρόθεσμων προγραμμάτων πρακτικής άσκησης με τη γνωστή ποιότητα εταιρείες.
 • Η χρήση των hands-on εκπαίδευση σε συνεργασία με τις εταιρείες, ιδρύματα και βιομηχανίες.
 • Η προετοιμασία των μαθητών μας για την αγορά εργασίας και την επαγγελματική ζωή μέσω του κέντρου μας Καριέρα, Εργοστάσιο Νεολαίας και άλλα προγράμματα AGU προσωπική ανάπτυξη.
 • Η άμεση αλληλεπίδραση με την επιχειρηματική κοινότητα μέσω της καθοδήγησης σταδιοδρομίας και καθοδήγηση.
 • Η εφαρμογή αποτελεσματικών, διαδραστική και συμμετοχική τάξεις.
 • Η εφαρμογή της πρακτικής εκπαίδευσης που βασίζονται σε υψηλής ποιότητας εργαστήρια και ερευνητικές εγκαταστάσεις.
 • Την ευκαιρία να μάθουν ξένες γλώσσες μέσω Γλώσσα σχολείο μας.
 • Η ευκαιρία να εξελιχθεί σε ένα πολυπολιτισμικό κόμβο και να αλληλεπιδρούν με τα μέλη μας Διεθνές AGU Κοινότητας (19 χώρες παρουσιάζουν στην πανεπιστημιούπολη).

100% Αγγλικά Ίδρυμα

Proficiency στα αγγλικά είναι θεμελιώδους σημασίας, ως εκ τούτου, όλα τα προγράμματα που διδάσκονται κατά 100% στα αγγλικά. Η AGU Σχολή Γλωσσών (AGUSL) έχει τρεις βασικούς στόχους:

 • Για να εξασφαλιστεί ότι όλοι οι μαθητές που πρόκειται να εισέλθει σε μια σχολή AGU εξουσία να λειτουργεί αποτελεσματικά στα Αγγλικά στα προγράμματα σπουδών που θα ακολουθήσουν.
 • Για να εξασφαλιστεί ότι όλοι οι μαθητές που αποφοιτούν από μια σχολή AGU εξουσία να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να λειτουργούν επαγγελματικά στην αγγλική γλώσσα.
 • Να προσφέρουν σε όλους τους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν κάποια εξοικείωση με μια δεύτερη ξένη γλώσσα που έχει παγκόσμια σημασία.

Αγγλικά εκπαίδευση σε AGU συνεχίζεται και μετά την προπαρασκευαστικό πρόγραμμα και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ακαδημαϊκή και κοινωνική ζωή των μελών της AGU μας.

AGU Ακαδημαϊκά Προγράμματα

AGU σήμερα την εισδοχή φοιτητών στα ακόλουθα προγράμματα:

ΦΟΙΤΗΤΉΣ

 • Σχολή Μηχανικών: Μηχανικών Υπολογιστών (B.Sc), Πολιτικών Μηχανικών (B.Sc), Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών (B.Sc), Βιομηχανική Μηχανική (B.Sc), Μηχανολόγων Μηχανικών (B.Sc) - Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών: Αρχιτεκτονική (B.Sc) - Σχολή Ηγεσία και Διοίκηση: Διοίκηση Επιχειρήσεων (B.Sc) - Σχολείο της Ζωής και των Φυσικών Επιστημών: Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (B.Sc), Φθινόπωρο 2017

ΑΠΟΦΟΙΤΏ

 • Graduate School: Προηγμένα Υλικά και Νανοτεχνολογία (M.Sc), Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (M.Sc και PhD), Βιομηχανική Μηχανική (M.Sc και PhD) Νέα προγράμματα θα προστεθούν στο εγγύς μέλλον. AGU θα προβάλει επίσης διεπιστημονική μεταπτυχιακά προγράμματα σε ακαδημαϊκά τμήματα του.

AGU ανυπομονεί να σας καλωσορίσουμε στο νέο Campus του και είναι έτοιμος να βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις γνώσεις, τις δεξιότητες, την εμπειρία και τη διεθνή έκθεση θα πρέπει να έχουν σημαντική επίδραση στη σημερινή και τη μελλοντική παγκοσμιοποιημένη κοινωνία μας.

Τοποθεσίες

Kayseri

Abdullah Gül University

Address
Abdullah Gül University
Sümer Campus, Barbaros Mahallesi, Erkilet Bulvarı, Kocasinan

38080 Kayseri, Επαρχία Kayseri, Τουρκία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη