Koc University - Istanbul Turkey

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με την ισχυρή ακαδημαϊκή του δομή, ερευνητικές ευκαιρίες, διεθνή επιτεύγματα, ζωντανό κοινωνικό περιβάλλον και ευρύ φάσμα ευκαιριών απασχόλησης κατά την αποφοίτησή του, το Πανεπιστήμιο Koç προσελκύει ξεχωριστά την προσοχή των καλύτερων φοιτητών στην Τουρκία και στο εξωτερικό. Η δέσμευση του Πανεπιστημίου Koç για την αριστεία και τα καλά χρηματοδοτούμενα προγράμματα προσελκύουν επίσης αναγνωρισμένους διεθνείς ακαδημαϊκούς από κορυφαία πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ.

Το 2018-19 Πανεπιστήμιο Koç κατέχει την πρώτη θέση στην Τουρκία, 13η στην κατάταξη BRICS της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Τάιμς και τα 50 κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως .

Καλύτερες στιγμές

 • Χαμηλός δείκτης φοιτητών / καθηγητών (11 έως 1)
 • Όλα τα προγράμματα διδάσκονται στα Αγγλικά (με εξαίρεση τη Νοσηλευτική και το Νομικό)
 • Η Σχολή έχει προχωρήσει σε πτυχία από τα αμερικανικά πανεπιστήμια του Ivy League και τα κορυφαία ευρωπαϊκά ιδρύματα
 • 194 ερευνητικά εργαστήρια με εξοπλισμό και πόρους τελευταίας τεχνολογίας
 • 22 Ερευνητικά Κέντρα, 5 Φόρουμ Έρευνας και Εκπαίδευσης
 • Περισσότεροι από 200 διεθνείς κορυφαίοι εταίροι παγκοσμίως για ανταλλαγή φοιτητών και ερευνητική συνεργασία
 • Μεταξύ των τριών κορυφαίων πανεπιστημίων της Τουρκίας για δημοσιεύσεις ανά σχολή και βιβλίο παραπομπών
 • 164 εξωτερικά χρηματοδοτούμενα συνεχιζόμενα ερευνητικά έργα ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ
 • Το πιο επιτυχημένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Τουρκία στις προσφορές για υποτροφίες ERC, φιλοξενώντας 14 από τα 16 ενεργά έργα στην Τουρκία
 • 16 από τα 90 μέλη της Τουρκικής Ακαδημίας Επιστημών προέρχονται από το Πανεπιστήμιο Koç
 • Οι υποτροφίες διατίθενται για σπουδαστές υψηλού επιπέδου
 • Το Πανεπιστήμιο Koç αναγνωρίζεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τις διαπιστεύσεις και τις ιδιότητές του. Η Μεταπτυχιακή Σχολή Επιχειρήσεων είναι η μόνη αναγνωρισμένη επιχειρηματική σχολή EQUIS και AMBA στην Τουρκία

Ερευνητικές ευκαιρίες με κορυφαία σχολή

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Koç έχουν ένα ισχυρό ερευνητικό στοιχείο, διασυνδέοντας ανώτερους ακαδημαϊκούς με την απαιτούμενη ερευνητική εμπειρία. Ομοίως, οι προπτυχιακοί φοιτητές εργάζονται μαζί με τα μέλη των διδασκόντων σε ερευνητικά προγράμματα. Αυτές οι ερευνητικές δραστηριότητες ενισχύουν τη δημιουργικότητά τους και την οξύτητά τους στην έρευνα.

Διεξάγοντας επιστημονική και εφαρμοσμένη έρευνα, προτείνοντας πολιτικές σε διάφορους τομείς και διαδίδοντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις στον κοινωνικό, οικονομικό και νομικό τομέα, τα ερευνητικά κέντρα του Πανεπιστημίου Koç είναι μια μοναδικά ισχυρή διάσταση της έμφασης του ιδρύματος στην έρευνα.

Υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές

Το πανεπιστήμιο Koç υποστηρίζει την επόμενη γενιά ερευνητών με πλήρεις υποτροφίες για Ph.D. προγράμματα και μερικές ή πλήρεις υποτροφίες για προγράμματα Master για όλους τους υποψήφιους, τόσο εγχώριους όσο και διεθνείς.

Υπάρχει επίσης ένας αυξανόμενος αριθμός υποτροφιών που βασίζονται σε συγκεκριμένες χώρες και με βάση την αξία για τους υποψηφίους διεθνών προπτυχιακών σπουδών.

Ιστορίες επιτυχίας των αποφοίτων

Οι απόφοιτοι του πανεπιστημίου Koç επιτυγχάνουν επαγγελματικά σε διάφορες εθνικές και διεθνείς επιχειρήσεις ή παρακολουθούν προηγμένες μεταδιδακτορικές θέσεις και πτυχία στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, όπως το Χάρβαρντ, το Γέιλ, το Princeton, η Georgia Tech, το Stanford, το MIT, το Imperial College και άλλα.

dh
Οι ισχυρές ακαδημαϊκές προσφορές του Πανεπιστημίου Koç ενισχύονται περαιτέρω από ένα ζωντανό κοινωνικό περιβάλλον και τη δυναμική ζωή της πανεπιστημιούπολης, συμπεριλαμβανομένων των τακτικών κοινωνικών δραστηριοτήτων, των φοιτητικών συλλόγων, των αθλητικών ομάδων και των εθελοντικών οργανώσεων.

Η πανεπιστημιούπολη στο πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ζωντανό περιβάλλον με πληθώρα κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Οι αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με τις τελευταίες τεχνολογικές υποδομές και συστήματα υποστήριξης. Επιπλέον, εξαιρετικές αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Πανεπιστημίου Koç.

Ερευνητικές Ευκαιρίες

Η ερευνητική αποστολή του KOC UNIVERSITY είναι να συμβάλλει στο παγκόσμιο σώμα της γνώσης και να επηρεάσει τις πνευματικές, τεχνολογικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα. Τα μέλη του Τμήματος συμβάλλουν στα πεδία τους τόσο ατομικά όσο και σε στρατηγικά σχεδιασμένες διεπιστημονικές ομάδες. Η διεξαγωγή επιστημονικής και εφαρμοσμένης έρευνας, η πρόταση πολιτικών σε διάφορους τομείς και η διάδοση των ακαδημαϊκών γνώσεων στον κοινωνικό, οικονομικό και νομικό τομέα, τα ερευνητικά κέντρα του KOC UNIVERSITY είναι μια μοναδικά ισχυρή διάσταση της έμφασης του ιδρύματος στην έρευνα.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές εργάζονται μαζί με μέλη ΔΕΠ σε ερευνητικά προγράμματα. Αυτές οι ερευνητικές δραστηριότητες ενισχύουν τη δημιουργικότητά τους και την οξύτητά τους στην έρευνα. Ομοίως, τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του KOC UNIVERSITY έχουν ένα ισχυρό ερευνητικό στοιχείο, που συνδέει τους ανώτερους ακαδημαϊκούς με την απαιτούμενη ερευνητική εμπειρία.

Έχοντας επίγνωση της όλο και πιο παγκοσμιοποιημένης αγοράς και της εγγενής αξίας της διεθνοποίησης, το Πανεπιστήμιο Koç θεωρεί ότι η ίδρυση μιας αξιοσημείωτης διεθνούς παρουσίας αποτελεί αναγκαιότητα στον 21ο αιώνα. Ως εκ τούτου, οι πανεπιστημιακές αξίες και επιδιώκει ενεργά μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιούπολη, όπου διαφορετικές σκέψεις, πολιτισμοί, αξίες και προσωπικότητες όχι μόνο συνυπάρχουν αλλά και συμβάλλουν αμοιβαία στην επέκταση του ατόμου και του συλλόγου. Το Πανεπιστήμιο Koç εκτιμά και ενεργά επιδιώκει μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιούπολη, όπου διαφορετικές σκέψεις, πολιτισμοί, αξίες και προσωπικότητες όχι μόνο συνυπάρχουν αλλά και συμβάλλουν αμοιβαία στην επέκταση του ατόμου και του συλλόγου.

Διεθνείς εισαγωγές σπουδαστών

Οι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση ως Διεθνείς Προπτυχιακοί ή Μεταπτυχιακοί Φοιτητές πρέπει να κατέχουν την ιθαγένεια άλλης χώρας εκτός της Τουρκίας (οι απάτριδες πολίτες και οι πρόσφυγες μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση). Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Τουρκία ή σε σχολείο ισοδύναμο με εκείνο ενός τουρκικού γυμνασίου ή πρέπει να είναι επί του παρόντος στο τελευταίο έτος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Για όλες τις λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://international.ku.edu.tr/ er

 • Όλα τα προγράμματα διδάσκονται στα αγγλικά (εκτός από το πρόγραμμα Νοσηλευτικής και ορισμένα μαθήματα Νομικών)
 • Το 25% των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι intalt = "διεθνής, αντιπροσωπεύοντας ovalt =" σε 50 χώρες
 • Η πλήρης στήριξη της βίζας και της μετανάστευσης, εκτός από το διεθνές κοινοτικό γραφείο (ICO), καθώς και οι δραστηριότητες κοινωνικής και γλωσσικής ολοκλήρωσης
 • Η έρευνα, η διδασκαλία και τα προγράμματα ανάπτυξης και δεξιοτήτων ανάπτυξης δεξιοτήτων από εξειδικευμένες ομάδες υποστήριξης.

Θέλετε να μας επισκεφθείτε για το summalt = "er?

Undalt = "πτυχιούχοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές από όλες τις χώρες όπου ο κόσμος ξοδεύει χρόνο στην πανεπιστημιούπολη μας, πραγματοποιώντας έρευνες, πραγματοποιώντας εξειδικευμένα ακαδημαϊκά μαθήματα ή προγράμματα. Εάν είστε υποψήφιος φοιτητής και επιθυμείτε να επεκτείνετε την ακαδημαϊκή και ερευνητική μας αριστεία για το συνολικό ποσό των δωρεάν διανυκτερεύσεων, ανατρέξτε στο Undert = "ergraduate Summalt =" er Research Program at kusrp.ku.edu .tr.

Whalt = "είναι η πανεπιστημιούπολη μας;

Βρίσκεται στους λόφους της Sarıyalt = "er, Istanbul, Koç Univalt =" Η ersity είναι είκοσι λεπτά από τις παραλίες της Μαύρης Θάλασσας, που περιβάλλεται από γοητευτικά χωριά και φυσικά τοπία και συνδέεται με την κεντρική πόλη μέσω μιας πληθώρας βολικών επιλογών μεταφοράς .Koc Univalt = "Η ersity έχει τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες στην πανεπιστημιούπολη: Δυτική Πανεπιστημιούπολη, στο Πανεπιστήμιο Nisantaşı, στο RCAC Beyoğlu και στο Campus της Ιστίνι. Καλώς ήρθατε στο Koc Univalt =" ersity! qw

Τοποθεσίες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη