Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Okan, Ένας από τους νεότερους και πιο δυναμικά πανεπιστήμια της Τουρκίας, ιδρύθηκε από τον Okan Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και του Ιδρύματος το 1999 και ξεκίνησε την ακαδημαϊκή ζωή του κατά την περίοδο 2003-2004. Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007, η ταχέως αναπτυσσόμενη πανεπιστήμιο έχει εντοπιστεί σε νέες και σύγχρονες Akfırat πανεπιστημιούπολη.

Πιστός στο σύνθημα, «Το Πανεπιστήμιο Πλησιέστερα στην επιχειρηματική ζωή," Πανεπιστήμιο Okan συνδυάζει αποτελεσματικά τη θεωρία και την πρακτική με τη χρήση ενός ακαδημαϊκού προσωπικού που είναι ειδικοί στον τομέα τους, υιοθετώντας μια σύγχρονη προσέγγιση στην εκπαίδευση, και οι οποίες επικεντρώνονται σε πρακτικό προσανατολισμό μελέτες που προετοιμάζουν τους μαθητές για τις επιχειρήσεις της ζωής, αρχής γενομένης από το πρώτο κιόλας χρόνο των μαθητών του μελέτη. Πράγματι, το πανεπιστήμιο, το οποίο είχε τη χαρά να παρουσιάσω πρώτους αποφοίτους της με πτυχία τους κατά την περίοδο 2006-2007, έχει εκπληρώσει την υπόσχεσή της μότο του, καθώς όλα τα μέλη της πρώτης κατηγορίας βαθμολόγησης της απόφοιτοι έχουν βρει απασχόληση.

Πανεπιστήμιο Okan στοχεύει να χτίσει μια γέφυρα μεταξύ του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου. Για το σκοπό αυτό, το πανεπιστήμιο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να εργαστούν σε επιχειρήσεις ως μέρος της προετοιμασίας της για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Life, αρχής γενομένης από το καινούριο έτος τους. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές όχι μόνο να εξοικειωθούν με τη ζωή των επιχειρήσεων και τη βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, βάζοντας τη θεωρία στην πράξη, αλλά χρησιμεύει για να παρακινήσει τους μαθητές, καθώς και. Οι μαθητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία η προετοιμασία για την Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ζωής παρουσιάζονται με πιστοποιητικό συμμετοχής καθώς και άλλες πιστοποιήσεις επαγγελματικής εμπειρίας προστίθεται στο δίπλωμά τους μετά την αποφοίτησή τους.

Πανεπιστήμιο Okan έχει πρωτόκολλα συνεργασίας με τις επιχειρήσεις ιδρύματα, όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων της Τουρκίας, τουρκική - Ευρασίας Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών Αρχής, η τουρκική Σύνδεσμος Εργολάβων, Σύλλογος Τούρκων Ταξιδιωτικά Γραφεία, Διεθνής Transporters'Association, τουρκική Ένωση Επενδυτών Τουρισμού , Turkish Airlines, Sabiha Gökçen International Airport, Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος, Festo Ind. Λεωφορείο. Inc., Akfırat Δήμου, καθώς και ακαδημαϊκά ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, ο Murray State University και το Πανεπιστήμιο Anadolu.

Χαρακτηρίζοντας το καλύτερο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, Akfırat Campus διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου πανεπιστημίου θα πρέπει να έχουν. Akfırat Campus είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική εκπαίδευση. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν σύγχρονες αίθουσες, ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεχνικό εργαστήρια, βιβλιοθήκη, αίθουσες συνεδριάσεων, γυμναστήριο, πισίνα, γυμναστήρια, καφετέριες και εστιατόρια.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της Akfırat πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Okan είναι εγγύτητά του με το αεροδρόμιο Sabiha Gökçen και το Track F1 Race. Η πανεπιστημιούπολη διαθέτει επίσης ένα κοινωνικό κέντρο, το οποίο άνοιξε το 2008, το οποίο στεγάζει ένα μίνι κινηματογράφο, σάουνα, καφετέρια, αίθουσα κοκτέιλ, το εμπορικό κέντρο, και φοιτητικά δωμάτια club. Τι είναι περισσότερο, το αθλητικό κέντρο, το οποίο περιλαμβάνει 400 άτομα γυμναστήριο ικανότητας, πισίνα, γήπεδο τένις, μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές θα μπορούσαν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .

Πανεπιστήμιο Okan έχει κοιτώνες για άνδρες και γυναίκες φοιτητές. Οι εγκαταστάσεις κοιτώνες περιλαμβάνουν αίθουσες μελέτης, μια τραπεζαρία, μια καφετέρια, υπηρεσία καθαριότητας, ένα πλυντήριο, μια ομάδα ασφαλείας η οποία είναι την ημέρα καθήκον και νύχτα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών σε όλους τους χώρους κοιτώνα, ένα ιατρείο με γιατρό σε ετοιμότητα 7 / 24, καθώς και ασύρματη σύνδεση στο internet και καλωδιακή.

Όραμα μας

Το όραμά μας είναι να γίνει ένα παγκόσμιας κλάσης πανεπιστήμιο το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση του έθνους και επιχειρηματική ζωή της με την παροχή εκπαίδευσης από τα υψηλότερα πρότυπα και την προετοιμασία με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές του να εισέλθει στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, διασφαλίζοντας ότι είναι ανοικτή σε εγχώριες και αλλοδαπές ανταγωνισμού, και εμπνέοντας τους με κοινωνική υπευθυνότητα και περιβαλλοντική συνείδηση.

Η αποστολή μας

Για να εκπαιδεύσει τους μαθητές να σκεφτούν με αναλυτικό, διεπιστημονικό τρόπο, και να τους ενσταλάξουν με επιχειρηματικό πνεύμα. Να επενδύσουν σε και υποστήριξη καινοτόμων επιστημόνων και πανεπιστημιακών οι οποίοι είναι σε θέση να ενταχθούν με επιτυχία εκπαίδευση και την κατάρτιση και, συνεπώς, να βοηθήσει τους μαθητές μας να γίνουν έκτακτες αποφοίτων στους αντίστοιχους τομείς τους. Να επικεντρωθεί σε δραστηριότητες εκπαίδευσης και έρευνας που αποσκοπούν στην ικανοποίηση των αναγκών της κοινωνίας, καθιστώντας την κοινωνική ευθύνη και την περιβαλλοντική συνείδηση ​​προτεραιότητα μας. Για να μετατρέψετε τις πληροφορίες για την τεχνολογία και κοινωνικό όφελος.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • τούρκικος