Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιστορία και σημερινή εστίαση

Το Πανεπιστήμιο και η ιστορία Σχολή ξεκίνησε με την ίδρυση της Αγροτικής τμήματος στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Τσεχίας στην Πράγα το 1906, με διάταγμα του αυτοκράτορα Φραγκίσκου Ιωσήφ. Καθηγητής Stoklasa, μια ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα των γεωργικών επιστημών εκείνη τη στιγμή διορίστηκε ως ο πρώτος Dean.

Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε ως ανεξάρτητο σώμα με κυβερνητικό διάταγμα για έγδοης, Ιουλίου του 1952. Η Σχολή Γεωπονίας, όπως ήταν γνωστή την εποχή εκείνη, ήταν ένα από τα τρία ιδρυτικά σχολές σε αυτό το νέο πανεπιστήμιο. Από τότε, η Σχολή έχει το κύριο κέντρο για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των ειδικών, κυρίως για τις γεωργικές επιχειρήσεις, την έρευνα, και τις κρατικές διοικήσεις.

Πιο πρόσφατα, η Σχολή επεκτάθηκε εστίασή της, και το 2005 άλλαξε το όνομά της στη Σχολή Αγροβιολογίας, Τροφίμων και Φυσικών Πόρων (FAFNR). Αυτή η αλλαγή στο όνομα χαρακτηρίζει τη μετάβαση από κυρίως γεωργική εκπαίδευση και την έρευνα σε ένα ευρύτερο επίκεντρο περιλαμβάνει νεοεμφανιζόμενα ζητήματα στη διαχείριση των φυσικών πόρων και της ποιότητας των τροφίμων.

Σήμερα, η Σχολή Αγροβιολογίας, Τροφίμων και Φυσικών Πόρων είναι μια σύγχρονη και σεβαστή εκπαιδευτικό και επιστημονικό ίδρυμα, που φιλοξενεί πάνω από 4000 φοιτητές και 300 υπαλλήλους, με μια ισχυρή θέση στο σπίτι και στο εξωτερικό.

Οι απόφοιτοι της σχολής που απασχολούνται στη γεωργία, την κηπουρική, την κτηνοτροφία, την προστασία των καλλιεργειών, την ποιότητα των γεωργικών προϊόντων, γεωργικών, τη διαχείριση των φυσικών πόρων, τη διαχείριση των αποβλήτων, την αρχιτεκτονική τοπίου, την αγροτική ανάπτυξη, και σε άλλους τομείς που έχουν σημασία για την εθνική οικονομία. Οι απόφοιτοί μας να βρουν θέσεις εργασίας όχι μόνο ως διαχειριστές, αλλά μπορεί να λειτουργήσει στην κρατική διοίκηση, την έρευνα και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είτε ως ιδιώτες επιχειρηματίες.

Ποιοι είμαστε

Με σχεδόν 4.000 φοιτητές και 300 υπαλλήλους, η FAFNR είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σχολή στην Τσεχική Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής (CULS) και η μεγαλύτερη σχολή με παρόμοια έμφαση στην Τσεχική Δημοκρατία, αναγνωρισμένα και σεβαστά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. κτίρια μας είναι άρτια εξοπλισμένα με σύγχρονες εγκαταστάσεις και, λόγω του υψηλού επιπέδου της συνεχούς τεχνικής και προσωπικής ανάπτυξης η σχολή έχει ευημερήσει κατά τη διάρκεια 110-year-μακρά παράδοση της παροχής εκπαίδευσης και της έρευνας στον τομέα που της γεωργίας, των τροφίμων και των φυσικών πόρων.

Τι προσφέρουμε

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα πτυχίο, μάστερ και διδακτορικά προγράμματα. Ένας αριθμός των προγραμμάτων σπουδών είναι ανοικτά ρείται που εστιάζουν στην γεωργική και κηπευτική παραγωγή, τον κήπο και την αρχιτεκτονική τοπίου, εκτροφή των ζώων συντροφιάς, τη βιώσιμη χρήση των φυσικών πόρων, των τροφίμων και την ανθρώπινη διατροφή, και πολλοί άλλοι. Διεξάγουμε εκτεταμένη έρευνα, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για τη διαπίστευση των προγραμμάτων σπουδών μας και επιτρέπει ένα υψηλό επίπεδο πρακτικής εκπαίδευσης με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών. Διατηρούμε στενή συνεργασία με τους κορυφαίους παραγωγούς της βιομηχανίας και των φορέων παροχής υπηρεσιών, όπου θα εφαρμόσουν τα αποτελέσματα της εφαρμοσμένης έρευνας και αποφοίτους μας μπορεί να fi nd απασχόλησης.

μακροπρόθεσμη στρατηγική μας

Στόχος μας είναι να επιτύχουμε την αριστεία και την ευρεία αναγνώριση στα fi πεδία των ειδικοτήτων μας. erefore, τοποθετούμε σημα επενδύσεων υπερύψωσης στην τεχνική υποδομή. Εμείς υποστηρίζουμε τη συνεχή επιδίωξη της βελτίωσης scientifi c και παιδαγωγικά προσόντα των εργαζομένων μας, και να υποστηρίξει τις εξόδους υψηλής ποιότητας του έργου που είναι συγκρίσιμα με τα διεθνή πρότυπα. Ένας αυξανόμενος αριθμός και η ποιότητα των δημοσιεύσεων scientifi γ, άκρως απασχολήσιμους πτυχιούχους, τόνωση της ζήτησης για τη συμμετοχή μας σε διεθνείς κοινοπραξίες και δίκτυα, και τη διατήρηση μόνιμη συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, είναι από τους βασικούς μας στόχους, και χρησιμεύουν ως σημαντικοί δείκτες για την μελλοντική κατεύθυνση μας.

Τοποθεσίες

Πράγα

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Address
Kamýcká 129
165 00 Praha 6 - Suchdol

Πράγα, Πράγα, Τσεχία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+420 224 384 574

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη