Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ MASARYK ΣΤΟ BRNO την 1η Ιουλίου 2020.

Το δεύτερο παλαιότερο πανεπιστήμιο της Τσεχίας ιδρύθηκε το 1919. Μέχρι τώρα είναι ένα από τα καλύτερα φημισμένα κέντρα ερευνητικής αριστείας, εκπαίδευσης και φοιτητικής υποστήριξης στην Ευρώπη.

Καθώς η Σχολή Φαρμακευτικής ήταν προηγουμένως μέρος του Πανεπιστημίου Masaryk μεταξύ 1952 και 1960, θα γίνει επίσημα η έκτη παλαιότερη σχολή του πανεπιστημίου.

Pavilion of Pharmacy II

Σπουδές φαρμακείο στο Μπρνο

Η αποφοίτηση από τη Σχολή Φαρμακευτικής δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να κάνουν περισσότερα από ό, τι μόνο για να εργαστούν σε ένα φαρμακείο! Οι φοιτητές μετά την αποφοίτησή τους είναι έτοιμοι να ειδικευτούν σε πεδία κλινικής φαρμακολογίας, νοσοκομειακής φαρμακολογίας, τοξικολογίας, βιοχημείας, μικροβιολογίας, έρευνας, ακαδημίας, βιομηχανικής φαρμακοβιομηχανίας, κλινικών δοκιμών, κανονιστικών υποθέσεων, φαρμακοοικονομίας, νόμου περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πολλών άλλων - .

Το πρότυπο πρόγραμμα σπουδών Master in Pharmacy διαρκεί πέντε χρόνια και βασίζεται σε ένα πιστωτικό σύστημα. Το Τμήμα είναι μέλος του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Σχολείων Φαρμακευτικής και οι απόφοιτοι του πληρούν όλες τις απαιτήσεις για το επάγγελμα που συμμορφώνεται με την Οδηγία 2005/36 / ΕΚ της ΕΕ, επομένως είναι εύκολο να μετακινηθούν οι χώρες στην Ευρώπη μετά την αποφοίτησή τους. Στα αρχικά δύο χρόνια, οι μαθητές αναθεωρούν και διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα στοιχειώδη φυσικά και ιατρικά θέματα στο επίπεδο που απαιτείται για την κατανόηση συγκεκριμένων θεμάτων από το πεδίο της Φαρμακευτικής. Οι μαθητές παρακολουθούν διαλέξεις, σεμινάρια, πρακτικά εργαστηριακά μαθήματα και συμμετέχουν σε πρακτικές πρακτικές φαρμακείων. Κατά τα επόμενα χρόνια σπουδών, εργάζονται στη διατριβή τους. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την υπεράσπιση της διατριβής και τη λήψη της τελικής κρατικής εξέτασης. Στη συνέχεια οι σπουδαστές απονέμονται με το πτυχίο Master (συντομογραφία Mgr.).

Οι απόφοιτοι που απονέμονται στο μεταπτυχιακό δίπλωμα μπορούν αργότερα να καθίσουν για διεξοδική κρατική εξέταση, συμπεριλαμβανομένης μιας προηγμένης υπεράσπισης διατριβής Μετά το πέρας τους απονέμεται το πτυχίο "Doctor of Pharmacy" (συντομογραφία PharmDr.).

Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε πέντε διαπιστευμένους κλάδους της Φαρμακευτικής. Αφού υπερασπιστούν τη διατριβή τους και περάσουν την τελική κρατική εξέταση, απονέμονται στο Διδακτορικό Δίπλωμα.

Students in the Microbiology and molecular biotechnology laboratories

Η ζωή των σπουδαστών στο Μπρνο

Όλοι γνωρίζουν ότι οι σπουδές δεν αφορούν μόνο τη μελέτη, αλλά και τις εμπειρίες, τη φιλία και τον ποιοτικό χρόνο που πέρασε στο πανεπιστήμιο. Τι κάνουμε λοιπόν για να στηρίξουμε τη ζωή των μαθητών;

Το κοιτώνα βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια σε ήσυχη γειτονιά και βρίσκεται στο ιστορικό κτίριο της πολιτιστικής κληρονομιάς της Τσεχικής Δημοκρατίας - κοιτώνα Kaunic. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από διάφορους τύπους δωματίων - μονόκλινα, δίκλινα ή τρίκλινα. Τα δωμάτια κοστίζουν περίπου 120 € το μήνα. Ο κοιτώνας είναι εξοπλισμένος με αίθουσα μελέτης, πλυντήριο με πλυντήρια και στεγνωτήριο, σάουνα, αίθουσα πινγκ-πονγκ, αθλητικό χώρο και περιβάλλεται από πράσινο και κοντινό δάσος.

Kounic's Student Dormitory

Η πανεπιστημιούπολη της Σχολής αποτελείται από πολλές εγκαταστάσεις φοιτητών όπως μεγάλη βιβλιοθήκη, αίθουσες σπουδών και υπολογιστών, καντίνα, καφετέρια, γυμναστήριο, πάρκο για χαλάρωση, κλινικές ζώων, γιατροί όπως γενικός ιατρός, ανοσολόγος, πνευμονολόγος και γυναικολόγος. Ως εκ τούτου, οι μαθητές συγκεντρώνονται στην πανεπιστημιούπολη όχι μόνο για να χαλαρώσουν αλλά και για να χαλαρώσουν και να συναντηθούν.

Για να διευκολυνθεί η ζωή των μαθητών, η Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις, ξεκινώντας από το καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών και βοηθώντας να μετακινηθείτε, συνεχίζοντας με τη διοργάνωση διαφορετικών δραστηριοτήτων, όπως προπονήσεις μαλακών δεξιοτήτων, εκστρατείες δημόσιας υγείας, πάρτι φοιτητών, μπάλα καθηγητών, κ.λπ. Η Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φοιτητών Φαρμακευτικών και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Φοιτητών, η οποία επιτρέπει στους μαθητές μας να αναλάβουν την πρακτική άσκηση σε όλο τον κόσμο, να παρακολουθούν ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια, να λαμβάνουν τους διεθνείς φίλους και τη διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση. Πολλοί μαθητές συμμετέχουν επίσης στο πρόγραμμα Erasmus + και σπουδάζουν στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο ή ολόκληρο το έτος. Οι εισερχόμενοι μαθητές του Erasmus κάνουν επίσης την πολιτιστική ποικιλία πολύ ευρεία που συμβάλλει στην υπέροχη ατμόσφαιρα εδώ στην πανεπιστημιούπολη.

Τοποθεσίες

Μπρνο

Address
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackeho trida 1946/1
612 42 Brno

612 42 Μπρνο, Νότιας Μοραβίας, Τσεχία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη