Silesian University - School of Business Administration

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων (SU SBA) που βρίσκεται στην Καρβίνα είναι ιστορικά το παλαιότερο τμήμα του Πανεπιστημίου της Σιλεσίας. Το σύγχρονο κτίριο του σχολείου προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στους φοιτητές του. Η Σχολή διαθέτει συνολικά περίπου 2.000 εγγεγραμμένους φοιτητές (200 από αυτούς από το εξωτερικό) και 80 καθηγητές. Το σχολείο είναι προσανατολισμένο προς την εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων σε οικονομικά, οικονομικά, κοινωνικά, διοικητικά πεδία σπουδών καθώς και σε μελέτες υπολογιστών.

115933_115837_8.jpeg

Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο της Σιλεσίας είναι ένα από τα νεότερα πανεπιστήμια της Τσεχικής Δημοκρατίας, το οποίο ιδρύθηκε το 1991. Σήμερα, το Σιλεζικό Πανεπιστήμιο της Opava έχει τρεις σχολές: τη Σχολή Φιλοσοφίας και Επιστήμης στην Opava, τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Καρβίνα, τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης Policies in Opava "και το Ινστιτούτο Μαθηματικών της Opava. Στο Πανεπιστήμιο της Σιλεσίας, οι μελλοντικοί ακαδημαϊκοί ειδικοί προετοιμάζονται για την επαγγελματική ή επιστημονική ζωή στους τομείς της οικονομίας, της οικονομίας, του μάρκετινγκ, της ιστορίας, της φυσικής, των μαθηματικών, της λογοτεχνίας, της γλώσσας, της γαστρονομίας, της υγειονομικής περίθαλψης, των πολυμέσων και της τέχνης. Οι σχολές προσφέρουν αρκετές δεκάδες προγράμματα πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού πτυχίου, τα οποία πληρούν όλα τα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Συστήματος Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). Η διδασκαλία υποστηρίζεται από ένα δίκτυο επαγγελματιών εμπειρογνωμόνων και επισκεπτών καθηγητών.

Σχολή

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Karviná (SU SBA) είναι μία από τις σχολές του Πανεπιστημίου της Σιλεσίας στην Opava της Τσεχίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις του SU SBA προσφέρουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για όλους τους 2 000 μαθητές και 80 μέλη ΔΕΠ. Το SU SBA προσφέρει τριετή προγράμματα Bachelor, 2ετή προγράμματα Master και 4ετή διδακτορικό πρόγραμμα. Οι κύριες σπουδές περιλαμβάνουν τις Επιχειρήσεις Οικονομίας και Διοίκησης, την Τραπεζική, την Κοινωνική Διαχείριση, τη Δημόσια Οικονομική και Διοίκηση, τη Λογιστική και Φόρους, τη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Τουρισμού και τη Διοικητική Πληροφορική. Προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες στους φοιτητές, το SU SBA επικεντρώνεται στην έρευνα και την επιστήμη, τη συνεργασία με τις εταιρείες και τη διεθνοποίηση. Η πόλη της Καρβίνα είναι με τους 60.000 κατοίκους της ένα ωραίο μέρος για να απολαύσετε το χρόνο σας. Βρίσκεται πολύ κοντά στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας Ostrava, κοντά στα σύνορα της Πολωνίας και της Σλοβακίας, καθώς και στα ορεινά θέρετρα στα βουνά Beskydy.

115936_115836_3.jpeg

Πανεπιστημιούπολη

Υπνωτήριο

Η πανεπιστημιούπολη μας προσφέρει τις καλύτερες από τους δύο κόσμους, τις σπουδές καθώς και την κοινωνική ζωή. Για σπουδές μπορείτε να επωφεληθείτε από τη σύγχρονη πανεπιστημιακή μας βιβλιοθήκη και από πολλές λέσχες μελέτης. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι πλούσια χάρη σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους συνάντησης ανθρώπων και απολαμβάνοντας τον χρόνο σας μαζί. Μπορείτε να κάνετε διάφορα αθλήματα στην πανεπιστημιούπολη μας, αν σας αρέσει να τρέχετε, να παίζετε παιχνίδια με μπάλα ή να χτυπάτε το γυμναστήριο. Έχουμε ακόμη αθλητικά πρωταθλήματα για ανταγωνιστικούς τύπους. Φροντίστε για ένα ωραίο γεύμα μετά από αυτό; Σας έχουμε καλύψει με το δικό μας εστιατόριο και μπαρ. Θέλετε να παίζετε παιχνίδια; Επισκεφθείτε τα δωμάτια παιχνιδιών μας. Και φυσικά, υπάρχουν ωραία και ήσυχα μέρη για χρόνο με φίλους, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Κατάλυμα

Οι φοιτητές μπορούν να νοικιάσουν τα δίκλινα δωμάτια που είναι πλήρως εξοπλισμένα με έπιπλα, σύνδεση στο internet, μαξιλάρι και κουβέρτα (τα κλινοσκεπάσματα είναι επίσης διαθέσιμα και αλλάζουν τακτικά), δεν παρέχονται μόνο πετσέτες μπάνιου. Κάθε δύο δωμάτια διαθέτουν μπάνιο και τουαλέτα. Η κοινόχρηστη κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πιάτα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και κουζίνα. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο.

Βιβλιοθήκη και Εγκαταστάσεις Υπολογιστών

Η πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη και είναι υπερσύγχρονη, με δεκάδες χιλιάδες πηγές, πολλά βιβλία ψηφιοποιούνται, οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αναγνωστήριο, πρόσβαση στο Internet, αίθουσα υπολογιστών πολυμέσων και πολυλειτουργικό μηχάνημα αντιγραφής. Όλα τα κτίρια και η πανεπιστημιούπολη μας καλύπτονται με δωρεάν Wi-Fi. Όλα τα κτίριά μας έχουν επίσης αίθουσες υπολογιστών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από τους μαθητές μας οποιαδήποτε στιγμή.

115931_115842_10.jpeg

Μελέτη στην Καρβίνα

Μια πρώην βιομηχανική πόλη στην όμορφη κοιλάδα του ποταμού Olše και στο βόρειο ακρωτήριο της Beskydy. Βρίσκεται 18 χιλιόμετρα ανατολικά της Ostrava, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Τσεχική Δημοκρατία. Μέρος των βόρειων συνόρων της Karviná είναι επίσης τα εθνικά σύνορα με την Πολωνία.

Ακόμη και αν εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να φαίνεται, αυτή η βιομηχανική πόλη είναι επίσης πλούσια σε πολιτιστική και κοινωνική ιστορία. Η πόλη έχει περάσει από μια περίπλοκη και πολυδιάστατη εξέλιξη για περισσότερο από επτά αιώνες.

Στο παρελθόν, η σημασία της πόλης ήταν προκαθορισμένη από τη στρατηγική της θέση στην εμπορική διαδρομή που οδηγούσε από την Ουγγαρία στις περιοχές της Βαλτικής. Αυτό έχει κάνει την πόλη το εμπορικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής. Η ανακάλυψη του άνθρακα στο δεύτερο μισό του 18ου αιώνα ήταν ο παράγοντας που επηρέασε σημαντικά την επόμενη εξέλιξη της πόλης. Παρά το γεγονός ότι η πόλη μας ανήκει στις περιοχές με πυκνή συγκέντρωση της βιομηχανίας, το εμπορικό και τουριστικό μέρος ενισχύθηκε τα τελευταία χρόνια.

Τα περίχωρα της Καρβίνας προσφέρουν μια ποικιλία από μέρη για να απολαύσετε τη ζωή σας, όπως τα βουνά Beskydy και Jeseníky με μεγάλα δάση, λίμνες Těrlicko και Žermanice για κάποια καλοκαιρινή διασκέδαση, εμπορικά κέντρα στην Ostrava και οδό Stodolní με περισσότερα από 100 μπαρ.

115932_115838_4.jpeg

Τοποθεσίες

Κάρβινα

Address
Silesian University in Opava
School of Business Administration in Karviná
Univerzitní nám. 1934/3

73340 Κάρβινα, Περιφέρεια της Μοραβίας και της Σιλεσίας, Τσεχία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη