VSB - Technical University of Ostrava

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Η VSB - Technical University of Ostrava (VSB-TUO), που ιδρύθηκε το 1849, είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο της Τσεχίας με μακρά παράδοση στην εκπαίδευση και στην έρευνα υψηλής ποιότητας. Αυτές οι παραδοσιακές βασικές αξίες ενημερώνονται συνεχώς για να αντικατοπτρίζουν τις σημερινές τεχνολογίες αιχμής και τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες της βιομηχανίας. Η VSB-TUO έχει ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία και ευδοκιμεί στην εφαρμοσμένη έρευνα, σε συνεργασία με εταιρείες και ιδρύματα παγκοσμίως, στην εξεύρεση καινοτόμων λύσεων στα σύγχρονα ζητήματα.

Η μελέτη στο VSB-TUO δίνει έμφαση στην πρακτική εξάσκηση, ενώ παράλληλα διερευνά πραγματικά προβλήματα από τις σημερινές υπερσύγχρονες βιομηχανίες, χρησιμοποιώντας τα τελευταία λογισμικά και εργαλεία. Σε πολλά μαθήματα το 50% των μαθημάτων είναι πρακτικά προσανατολισμένο, συνδυάζοντας τέλεια την προηγμένη θεωρητική διδασκαλία και εξασφαλίζοντας ότι οι απόφοιτοι έχουν αποκτήσει την εκπαίδευση και την εμπειρία που αναζητούν οι εργοδότες σε όλο τον κόσμο.

Οραμα

Είμαστε από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια που προσφέρουν τεχνική και οικονομική εκπαίδευση, διεξάγουν εφαρμοσμένη και βασική έρευνα και εξασφαλίζουν την απαραίτητη τεχνική καθοδήγηση, διαβούλευση και εμπειρογνωμοσύνη στην κοινωνία.

Η αποστολή μας

Είμαστε ένα μέρος του πανεπιστημιακού συστήματος που είναι το υψηλότερο επίπεδο του εκπαιδευτικού συστήματος στην Τσεχική Δημοκρατία. Μεταβιβάζουμε τη γνώση, αναπτύσσουμε δεξιότητες και δημιουργούμε χώρο για την επαγγελματική ανάπτυξη των ατόμων και την ανάπτυξη ολόκληρης της κοινωνίας σε περιοχές με τεχνολογικές και οικονομικές εξειδικεύσεις. Συνεργαζόμαστε με κυβερνητικές οργανώσεις, τοπικές αρχές, εγχώρια και ξένα πανεπιστήμια, επιστημονικά ιδρύματα, οργανισμούς και ιδιώτες. Βασικό μας καθήκον είναι:

  • Παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Ανάπτυξη της έρευνας και της ανάπτυξης
  • Ανάπτυξη της συνεργασίας με την πρακτική

Οι απόφοιτοι του VSB-TUO

  • 3176 επιτυχημένους πτυχιούχους φέτος
  • Το 40% των αποφοίτων του VSB-TUO είναι γυναίκες
  • Πάνω από 100 οφέλη μιας μεταπτυχιακής κάρτας

131907_pexels-photo-1595391.jpegFox / Pexels

Μια σύγχρονη πανεπιστημιούπολη που συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε

Αναπτύσσουμε συνεχώς την πανεπιστημιούπολη μας για να εξασφαλίσουμε ένα ποιοτικό περιβάλλον για τους σπουδαστές μας, με νέα και ανακαινισμένα κτίρια, ερευνητικά κέντρα, εργαστήρια και άνετες αίθουσες διδασκαλίας.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Η Campus της VSB-TUO φιλοξενεί κάθε είδους εγκαταστάσεις για τους σπουδαστές, τους υπαλλήλους αλλά και για το ευρύ κοινό. Η πανεπιστημιούπολη μας μπορεί να είναι ένα δεύτερο σπίτι για εσάς.

Ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στην Κεντρική Ευρώπη

Η πανεπιστημιούπολη του VSB - Technical University of Ostrava είναι από τις μεγαλύτερες στην Κεντρική Ευρώπη. Εκτός από τη διαμονή προσφέρει επίσης υπηρεσίες τροφοδοσίας, αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις και πολλές άλλες υπηρεσίες. Σε αυτή την πανεπιστημιούπολη μπορείτε επίσης να βρείτε ένα ταχυδρομείο, καταστήματα σπουδαστών και δωρεάν σύνδεση WiFi για όλους τους μαθητές. Μέσα στην πανεπιστημιούπολη υπάρχει επίσης μια αίθουσα τέχνης, μια βιβλιοθήκη και ένα περίπτερο υπολογιστή. Οι φοιτητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τοπικού γιατρού, ψυχολόγου ή συμβούλου σταδιοδρομίας.

Η πανεπιστημιούπολη της VSB-TUO προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών εγκαταστάσεων για φοιτητές, υπαλλήλους αλλά και για το ευρύ κοινό. Μέσα στην πανεπιστημιούπολη υπάρχουν υπαίθρια γήπεδα μπάντμιντον και βόλεϊ, τοίχος αναρρίχησης, εσωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ και γήπεδο ποδοσφαίρου με τεχνητό χλοοτάπητα. Μπορείτε να παίξετε πινγκ-πονγκ, να δοκιμάσετε να κάνετε πολεμικές τέχνες, να πάτε σε γυμναστήρια ή στην αερόβια αίθουσα όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γρήγορες ή αργές μορφές ασκήσεων. Μια δημόσια πισίνα είναι σε κοντινή απόσταση - μόνο μία στάση του τραμ.

Η κύρια πανεπιστημιούπολη του VSB-TUO βρίσκεται στο πολύ ευχάριστο περιβάλλον του Poruba - κοντά σε ένα δάσος, με μονοπάτια για in-line πατινάζ ή ποδηλασία. Η πανεπιστημιούπολη συνδέεται με τη δημόσια συγκοινωνία με άλλα μέρη της Ostrava, ακόμη και τη νύχτα. Η Ostrava είναι πολύ προσβάσιμη όχι μόνο με τρένο, αλλά τώρα που ο αυτοκινητόδρομος έχει ολοκληρωθεί, επίσης με λεωφορείο και αυτοκίνητο.

Κώδικας ηθικής

Με τον Κώδικα Δεοντολογίας VSB - Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Οστωτίας, ως φορέας ευρωπαϊκού πολιτισμού και εκπαίδευσης, διακηρύσσει τις ηθικές αξίες που απορρέουν από το ευρωπαϊκό πολιτιστικό περιβάλλον και ως εκ τούτου επιδιώκει ένα υψηλό επίπεδο ηθικής συμπεριφοράς πέρα από τους υποχρεωτικούς νομικούς κανόνες.

131909_pexels-photo-745045.jpegHelena Lopes / Pexels

Τοποθεσίες

Ostrava

VŠB - Technical University of Ostrava

Address
17. listopadu 2172/15, 708 00
Ostrava, Περιφέρεια της Μοραβίας και της Σιλεσίας, Τσεχία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+420 597 321 111

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Master

Υποβολή ερώτησης

Άλλη