Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μαθηματικά & Υπολογιστών Προγράμματα Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου Τι προσφέρουμε; Προσιτά προγράμματα μάστερ υψηλής ποιότητας τριετές πτυχίο και δύο χρόνια διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα, σε ένα από τα παλαιότερα και πιο μεγάλη υπόληψη πανεπιστήμια στην Ευρώπη, σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, πρωτεύουσα ενός σύγχρονου και τεχνολογικά προηγμένη χώρα . Τα προγράμματα που προσφέρονται στους Τσέχους μαθητές για πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Τώρα είναι ανοικτή σε διεθνείς φοιτητές, πάρα πολύ.

Ποιον ψάχνουμε; Δραστήριοι, επιμελής και ταλαντούχος νέους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι τολμούν να σκέφτονται και να έχουν ενδιαφέρον για την επιστήμη υπολογιστών και των μαθηματικών.

Διδακτέα ύλη Πτυχίο Πρόγραμμα Πτυχίο στην Επιστήμη των Υπολογιστών Το Bachelor του προγράμματος σπουδών Γενικά Επιστήμη Υπολογιστών προορίζεται για τους φοιτητές που θα ήθελαν να μάθουν τα διαρκή θεμέλια της επιστήμης των υπολογιστών και να γίνει ικανός σε μεθόδους και προσεγγίσεις του. Μια άρτια χτισμένα θεωρητική βάση είναι ανεκτίμητη για την εργασία με τις εφαρμογές και την ανάπτυξη λογισμικού, και είναι μια αναγκαιότητα για περαιτέρω μελέτη και έρευνα στην επιστήμη των υπολογιστών. Το πρόγραμμα σπουδών Bachelor συνήθως διαρκεί τρία χρόνια και τελειώνει με ένα κράτος τελικές εξετάσεις, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του οποίου ο σπουδαστής έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Bachelor. Το πτυχίο που χορηγείται είναι διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της Τσεχικής Δημοκρατίας και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική.

Πτυχιακά προγράμματα μάστερ Στο Master προγράμματα μας, οι μαθητές έχουν μια ευρεία επισκόπηση του πεδίου τους, βοηθώντας τους να σκέφτονται ανεξάρτητα, να γίνει διάκριση μεταξύ των σημαντικών και περιθωριακές προβλήματα, και να φιλοξενήσει γρήγορα σε νέες τεχνολογίες. Η έμφαση είναι στην κατανόηση των βασικών αρχών του πώς και γιατί λειτουργούν τα πράγματα και για την εφαρμογή των αρχών αυτών στις σύγχρονες τεχνολογίες. Η ισχυρή θεωρητική βάση του προγράμματος σπουδών του Δασκάλου παρέχει αποφοίτους μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο κόσμο όπου οι τεχνολογίες του σήμερα είναι συχνά παρωχημένες αύριο.

Μελέτες συνήθως διαρκέσει δύο χρόνια και να τελειώσω με μια κατάσταση τελικές εξετάσεις και Μάστερ διατριβής. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του φοιτητή απονέμεται ο τίτλος του Master of Science.

Εισδοχή Προϋποθέσεις Εισόδου Πτυχίο Για να ισχύουν για το πρόγραμμα Bachelor of Science Υπολογιστών παραδοθεί στην αγγλική γλώσσα θα πρέπει να

κατέχουν ή να εργάζεται προς την κατεύθυνση Απολυτηρίου (Δίπλωμα) ή το ισοδύναμό της? στις περιπτώσεις που απαιτείται από το νόμο, μια πιστοποίηση της ισοδυναμίας της εκπαίδευσης πρέπει να συνοδεύει την αίτηση? πληρούν τις απαιτήσεις του συλλογισμού και παρέχουν επαρκή απόδειξη της Αγγλικής Γλώσσας Proficiency.

Προϋποθέσεις Εισόδου Μάστερ Για να ισχύουν για το πρόγραμμα Μάστερ στην αγγλική γλώσσα πρέπει να κάνετε

κατέχουν ή να εργάζεται προς την κατεύθυνση πτυχίο ή δίπλωμα πλοιάρχου και παρέχει ένα επικυρωμένο αντίγραφο αυτού? στις περιπτώσεις που απαιτείται από το νόμο, η πιστοποίηση της ισοδυναμίας της εκπαίδευσης πρέπει να συνοδεύει την αίτηση, έχει επαρκή ακαδημαϊκό υπόβαθρο στους σχετικούς τομείς (βλέπε παρακάτω για λεπτομέρειες)? Αυτό μπορεί να αποδειχθεί με το πέρασμα του εξειδικευμένου εισαγωγικές εξετάσεις τον Ιούνιο του 2015, στην Πράγα, που οργανώνεται από το Τμήμα Μαθηματικών και Φυσικής, ή με την παροχή μεταγραφές (ακαδημαϊκή πορεία) της προηγούμενης εκπαίδευσης σας (κατά προτίμηση συνοδεύεται από την ύλη των μαθημάτων ολοκληρωθεί)? ελπιδοφόρα φοιτητές που δεν έχουν αυτό το φόντο μπορεί να εισαχθεί με τη διάταξη που ολοκληρώνουν τις λείπουν μαθήματα Bachelor, να έχουν επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας? Αυτό μπορεί να αποδειχθεί με τα αποτελέσματά σας σε ένα από τα τυποποιημένα αγγλικά δοκιμές που αναγνωρίζουμε (βλέπε παρακάτω για λεπτομέρειες).

Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να συνοδεύουν την αίτησή σας από την

μια δήλωση του σκοπού στην οποία θα περιγράφουν τους λόγους σας για την εφαρμογή του προτεινόμενου προγράμματος, τη μελέτη σας και, ενδεχομένως, και την έρευνα συμφέροντα και τα μελλοντικά σχέδια της σταδιοδρομίας, συστατικές επιστολές πρόσφατες, κατά το δυνατόν περισσότερο από τους καθηγητές και τους εργοδότες οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους σχετικά με τις πρόσφατες επαγγελματικές σας επιτυχίες και τα προσόντα σας για την επιδίωξη ένα μεταπτυχιακό στα μαθηματικά ή την επιστήμη των υπολογιστών.

Υπάρχουν δύο γύρους επιλογής κάθε χρόνο: ένα στρογγυλό χειμώνα με προθεσμία υποβολής 29 Φεβρουαρίου του 2016, Και ένα γύρο την άνοιξη με καταληκτική ημερομηνία υποβολής 31 Μάη 2016. Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους καλύτερους υποψηφίους σε κάθε γύρο. Ο στόχος της διαδικασίας εισδοχής κριτική είναι να επιλέξετε από την πισίνα των αιτούντων εκείνα τα άτομα που έχουν δείξει καλύτερα την ικανότητα και την επιμέλεια που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου φοιτητές.

Χρέωση Αίτηση για προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων Όλοι οι αιτούντες: 20 ευρώ (περίπου 22 $) ανά αίτηση? παρακαλούμε να πληρώσει αυτό με πιστωτική κάρτα, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται στην ηλεκτρονική αίτηση.

Δίδακτρα για προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων 140 000 CZK (5000 ευρώ)? φοιτητές από την ΕΕ είναι επιλέξιμες για το 40 τοις εκατό έκπτωση μέσες δαπάνες διαβίωσης κυμαίνεται από 400 έως 600 ευρώ περίπου $ 440 έως $ 660) ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένης της στέγασης, των γευμάτων, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Τοποθεσίες

Πράγα

Address
Charles University
Faculty of Mathematics and Physics
Ke Karlovu 3
Prague 2

121 16 Πράγα, Πράγα, Τσεχία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Master
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη