Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ίδρυμα μας και καλωσορίζουμε στη Μεσογειακή Σχολή Επιχειρήσεων.

Το όραμα του South Mediterranean University είναι να αποτελέσει αναφορά για εκπαιδευτική αριστεία στην Τυνησία και όχι μόνο. Τα αυστηρά προγράμματα μας φέρνουν σε επαφή καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας με την τελευταία πρόοδο στη διαχείριση, προετοιμάζοντας τους διευθυντές και τους ηγέτες να προσθέσουν αποτελεσματική και βιώσιμη αξία στην επιχειρηματική κοινότητα.

Τα προγράμματά μας διαθέτουν ένα εξαιρετικό δίκτυο διδασκόντων, προσωπικού και φοιτητών που συναντώνται σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον με πνευματική ζωτικότητα συγκρίσιμη με εκείνη των καλύτερων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Πέρα από τη διεθνή αναγνώρισή μας από δύο από τα πιο αναγνωρισμένα διεθνή όργανα διαπίστευσης (AMBA και EFMD-EPAS), ο μεγάλος αριθμός διασκέψεων, σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται στο ίδρυμά μας, καθιστούν το MSB κόμβο αλληλεπιδράσεων μεταξύ ερευνητών, επιχειρηματιών και πολιτικών, , κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή σας και να συμμετάσχετε σε ένα δίκτυο από πάνω από χίλιους διάσημους αποφοίτους που φιλοδοξούν να κάνουν τη διαφορά στην περιοχή και πέρα από αυτό, τα προγράμματα MSB είναι για σας.


112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Ιστορία

Το 2002, η SMU είχε την τύχη να έχει την υποστήριξη των ιδρυτικών της μελών, μεταξύ των οποίων εταιρίες, ηγέτες επιχειρήσεων, επαγγελματίες και επιστήμονες. Αυτή η αρχική ομάδα SMU θέσπισε το πρόγραμμα Executive MBA, το οποίο εποπτεύεται από τον Pr. Μαχμούντ Τρίκι. Συμμετοχή του ήταν μια ομάδα που συμπεριλάμβανε τους Δρ Taoufik Jelassi και Nabil Triki, στη συνέχεια Σύμβουλο Στρατηγικής στο Boston Consulting Group στο Παρίσι.

Καθώς το πρόγραμμα κέρδισε δυναμική, η ομάδα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει τη Neila Gharsallah, το Stanford Alumnae που κατέχει ένα MS στη Διοίκηση. Οι μηχανικοί πληροφορικής Haythem Abdelkafi και Nadhir Douma εκτός από τον κάτοχο MBA από το Πανεπιστήμιο George Washington, Hala Ammar.

Η SMU υπολογίζει σήμερα μια αφοσιωμένη ομάδα περισσότερων από 60 υπαλλήλων, πάνω από 30 καθηγητές πλήρους απασχόλησης και περίπου 1200 μαθητές στην πανεπιστημιούπολη.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

Αποστολή της MSB

  • Να προσφέρουμε μια παγκόσμια εκπαίδευση μέσω της δημιουργίας και της διάδοσης της γνώσης σχετικά με το επιχειρηματικό περιβάλλον.
  • Προώθηση αξιών αριστείας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και υπεύθυνης ηγεσίας.

Το όραμα της MSB

  • Να κάνουμε το πανεπιστήμιο μας μια βιτρίνα και μια έμπνευση για το πανεπιστημιακό σύστημα στην Τυνησία και πέρα από αυτό: ένας περιφερειακός κεντρικός κόμβος αριστείας

Τιμές του MSB

  • Υπεροχή
  • Ηγεσία
  • Καινοτομία
  • Εμπιστοσύνη

112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

Διαπίστευση

Εθνική διαπίστευση

Όλα τα προγράμματα MSB εγκρίνονται από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Επιστημονικής Έρευνας και Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Αποστολές Διεθνείς Διαπιστεύσεις

Στο MSB προχωρούμε πέρα από την εθνική διαπίστευση, με στόχο την αναφορά στην περιοχή, είμαστε περήφανοι να κρατήσουμε και τις πιστοποιήσεις AMBA και EPAS εκτός από την αναγνώριση CFA.

Πιστοποίηση AMBA

Η MSB είναι περήφανη που έχει: Το μόνο πρόγραμμα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBM) στην Αφρική που έχει πιστοποιηθεί από το Σύνδεσμο MBA του Λονδίνου (AMBA, Λονδίνο).

Το μόνο Executive Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (EMBA) πρόγραμμα στην Τυνησία και μεταξύ μερικών στην Αφρική που διαπιστεύθηκε από το Λονδίνο με έδρα το Σύλλογο MBA (AMBA, Λονδίνο).

Διαπίστευση EPAS

Η MSB είναι περήφανη που έχει: Το μόνο Προπτυχιακό Πρόγραμμα (Άδεια) στην Τυνησία διαπιστευμένο από την EPAS, το δεύτερο στη Βόρεια Αφρική και το τρίτο στην Αφρική.

* Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Συστήματος Διαπίστευσης Προγραμμάτων (EPAS), το οποίο αποσκοπεί στην αξιολόγηση της ποιότητας των προγραμμάτων και των διπλωμάτων διαχείρισης. Η EPAS είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Ανάπτυξη Διοίκησης (EFMD), ενός διεθνούς οργανισμού με έδρα στις Βρυξέλλες.

CFA Institute® Affiliation

MBM της MSB

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

South Mediterranean University

Το πρόγραμμα MBM μας στο MSB στοχεύει φιλόδοξους νέους πτυχιούχους ή νέους επαγγελματίες που κατέχουν προπτυχιακό πτυχίο σε διαφορετικά ακαδημαϊκά υπόβαθρα που φιλοδοξούν ... [+]

Διεθνώς διαπιστευμένοι πλοίαρχοι για μια παγκόσμια σταδιοδρομία

Το Masters in Business Management (MBM) στο MSB προσελκύει φιλόδοξους νέους πτυχιούχους ή νέους επαγγελματίες που κατέχουν προπτυχιακό τίτλο σε διαφορετικά ακαδημαϊκά υπόβαθρα που φιλοδοξούν να έχουν πρόσβαση σε υψηλές θέσεις διευθυντικών στελεχών.

MSB που αναφέρθηκε από τους Financial Times ως μοντέλο Business School που θα ακολουθήσει στην Αφρική90% Καθηγητές με διδακτορικά διπλώματα από διακεκριμένα πανεπιστήμια80% * Οι απόφοιτοι που προσλαμβάνονται εντός 6 μηνών16% * Ξεκίνησαν τις δικές τους επιχειρήσεις (μετά την αποφοίτηση)Ειδικεύσεις:ΕμπορίαΕταιρική χρηματοδότησηΜΕΓΑΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΕφοδιαστική αλυσίδα... [-]
Τυνησία Tunis
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
24 - 30 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Τυνησία