Aalto University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Aalto

Είναι ένα παιχνίδι Changer. Θέλετε να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό; Αλλάξτε την κοινωνία, να αναπτύξει μια νέα καινοτομία - ή μια ολόκληρη νέα βιομηχανία;

Στο Πανεπιστήμιο Aalto, Πιστεύουμε στην περιέργεια και ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να εξερευνήσουν το άγνωστο και να κάνουμε τα πράγματα με έναν εντελώς νέο τρόπο. Σας προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης στην επιχείρηση, την τέχνη και το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία στη Φινλανδία.

Ελευθερία να επιλέξει

Πανεπιστήμιο Aalto βαθμούς πας για μια επιτυχημένη καριέρα. Στο Ελσίνκι και στην παρακείμενη Πανεπιστημιούπολη Otaniemi, μάστερ και διδακτορικά προγράμματα αντλήσει ταλαντούχους ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο. Οι μαθητές παίρνουν βαρύ εκπτώσεις στις μεταφορές, διαμονή και φαγητό. Εκτός από τα κοινά προγράμματα, Πανεπιστήμιο Aalto χρεώνει δίδακτρα.

Aalto University School of Business είναι το πρώτο σχολείο των επιχειρήσεων στις σκανδιναβικές χώρες να έχουν λάβει όλες τις τρεις ετικέτες αριστείας από φορείς ηγετική σχολείο των επιχειρήσεων διαπίστευσης στον κόσμο: AACSB, AMBA και EQUIS. Αυτή η κατάσταση Triple Crown είναι μια τιμή που κατέχονται από λίγες μόνο σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Ελευθερία να κάνει

Από την αρχή των σπουδών σας θα πάρετε για να συμμετάσχουν σε ενδιαφέροντα έργα και να ακονίσετε τις πρακτικές δεξιότητες σας. Η σκηνή εκκίνηση άνθηση και πρωτοβουλίες όπως Aalto Σχεδιασμός Εργοστάσιο βοηθήσει τους μαθητές μας να δημιουργήσει πραγματικές επιχειρήσεις έξω από τα όνειρα και τις ιδέες τους. Κάτω από την κηδεμονία των πολλών διακεκριμένων επιστημόνων, μπορείτε επίσης να εισάγετε το βασίλειο της έρευνας και να προσπαθούν για το καλύτερο. Ελευθερία για την επίτευξη του Πανεπιστημίου Aalto έχει εκτεταμένες συνεργασίες με πάνω από 400 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, το School of Business έχει προγράμματα ανταλλαγής με μερικά από τα καλύτερα σχολεία των επιχειρήσεων στον κόσμο. Διεθνές διδακτορικό και μεταδιδακτορικό ερευνητές, καθηγητές και το καλοκαίρι τα σχολεία είναι μια ισχυρή μαρτυρία για τις ευκαιρίες μας.

Aalto University Σχολεία

  • Σχολή Καλών Τεχνών, Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής
  • School of Business
  • Σχολή Χημικής Τεχνολογίας
  • Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • Σχολή Μηχανικών
  • Σχολή Θετικών Επιστημών

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα για Bachelor και τα προγράμματα Μάστερ διδάσκονται στα αγγλικά από την 1η Αυγούστου 2017 και μετά υπόκεινται σε ετήσια τέλη για τους πολίτες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ. Τα προγράμματα που διδάσκονται στα φινλανδικά ή σουηδικά είναι δωρεάν για όλους τους φοιτητές.

Τα δίδακτρα κυμαίνονται από 12 000 000 ευρώ σε 15 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος, ανάλογα με το πρόγραμμα:

  • 12 000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος για το πρόγραμμα σπουδών International Business BScBA?
  • 15 000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος για τις επιλογές σπουδών που οδηγούν σε μεταπτυχιακό τίτλο.

Διεθνές κοινά προγράμματα σπουδών έχουν τη δική τους τα δίδακτρα και τα προγράμματα υποτροφιών. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των προγραμμάτων: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Υποτροφίες

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο του Aalto. Υποψήφιοι φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ που ισχύουν για Aalto University Bachelor και Master προγράμματα, καθώς και σκανδιναβικές προγράμματα Μάστερ έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες χορηγούνται από το πρόγραμμα Υποτροφιών του Πανεπιστημίου Aalto. Ορισμένα διεθνή κοινά προγράμματα σπουδών έχουν τη δική τους τα δίδακτρα και τα προγράμματα υποτροφιών. Υπάρχουν επίσης κάποιες δυνατότητες για να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία έξω από το Πανεπιστήμιο Aalto.

Πρόγραμμα Υποτροφιών του Πανεπιστημίου Aalto

Πρόγραμμα Υποτροφιών του Πανεπιστημίου Aalto επιδιώκει να αναγνωρίσει ταλαντούχους φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ σε όλο τον κόσμο με την απονομή της ακαδημαϊκής αριστείας. Υποτροφίες μπορεί να καλύψει το 50% ή το 100% των διδάκτρων. Ο αριθμός των υποτροφιών είναι περιορισμένος και εξαρτάται από τον διαθέσιμο προϋπολογισμό για το πρόγραμμα.

Πανεπιστήμιο Aalto κατασκευάζει επίσης ένα σύστημα υποτροφιών κίνητρο στο οποίο μια επιπλέον παραίτηση θα ανταμειφθούν για τους φοιτητές που έχουν κάνει καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Οι υποψήφιοι υποβάλουν αίτηση για τις υποτροφίες κατά την ίδια στιγμή που ισχύουν για τις προτιμώμενες επιλογές σπουδών τους με το ίδιο έντυπο της αίτησης. Η απόφαση υποτροφία δίνεται σε συνδυασμό με την απόφαση εισδοχής. Οι αποφάσεις σχετικά με τις υποτροφίες γίνεται βάσει των ακαδημαϊκών προσόντων των φοιτητών που επιλέγονται να σπουδάσουν στα προγράμματα.

Αυτή τη στιγμή, το Πανεπιστήμιο Aalto δεν προσφέρει καμία υποτροφίες για την κάλυψη των δαπανών διαβίωσης στη Φινλανδία. Οι μαθητές αναμένεται να καλύψει όλα τα έξοδα διαβίωσης (app. 800 ευρώ το μήνα) και άλλες δαπάνες που σχετίζονται με τη μελέτη από τη δική τους οικονομικούς πόρους. υπότροφοι πρέπει να εξακολουθεί να είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει το κόστος διαβίωσής τους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της φινλανδικής Υπηρεσία Μετανάστευσης. Οι φοιτητές που επιλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου εφαρμογής 2016 σε προγράμματα μάστερ Αγγλικά-διδάσκονται πτυχίο ή δεν θα υποχρεούται να καταβάλει τα δίδακτρα και δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες.

Να είστε βέβαιος να μας ακολουθείτε στο Snapchat!

Τοποθεσίες

Espoo

Aalto University

Address
Otakaari 1 B
02150 Espoo, Φινλανδία
Τηλέφωνο
+358 9 47001

Χέλσινκι

Address
Χέλσινκι, Φινλανδία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη