University of Oulu

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το University of Oulu είναι ένα διεθνές πανεπιστήμιο επιστημών που δημιουργεί καινοτομίες για το μέλλον, την ευημερία και τη γνώση μέσω της διεπιστημονικής έρευνας και εκπαίδευσης. Η μελλοντική καινοτομία αφορά την αναζήτηση, αξιοποίηση και εφαρμογή νέων γνώσεων. Το University of Oulu ερευνά ανθρώπους και πολιτισμό σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον διαβίωσης, καθώς και ευκαιρίες που προσφέρει η νέα τεχνολογία για τη βελτίωση της ευημερίας των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Το University of Oulu είναι ένας πολυεπιστημονικός εμπειρογνώμονας στο Northernness.

Κορυφαίοι 3 λόγοι για να μελετήσετε εδώ

 • Στο University of Oulu , προωθούμε την εκμάθηση και διεξαγωγή έρευνας που ωθεί τα όρια των γνωστών.
 • Ο αντίκτυπος του Πανεπιστημίου βασίζεται στην αριστεία, τις υψηλές φιλοδοξίες και την παραγωγικότητα σε όλες τις δραστηριότητές μας.
 • Η στρατηγική μας είναι να ενισχύσουμε τη σημασία μας στη διεθνή έρευνα και να διασφαλίσουμε τον ρόλο μας παράλληλα με τους παγκόσμιους ηγέτες στους τομείς εστίασής μας.

Σχετικά με εμάς

# 201 Κατάταξη Παγκόσμιου Πανεπιστημίου
από την Times Higher Education
# 401
Ακαδημαϊκή κατάταξη των παγκόσμιων πανεπιστημίων
από το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης Jiao Tong
oulumap

Ιστορία

Ιδρύθηκε το 1958, η ερευνητική και εκπαιδευτική μας κοινότητα είναι 16000 φοιτητές και 3.000 εργαζόμενοι ισχυροί, και ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο διεπιστημονικά πανεπιστήμια στη Φινλανδία. Οι δέκα σχολές, τα πολλά τμήματα και οι εξειδικευμένες ερευνητικές μονάδες του University of Oulu δημιουργούν τα θεμέλια για διεπιστημονική έρευνα, καινοτομία και εκπαίδευση ειδικών για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες.

Εκπαίδευση

Η δομή των 10 σχολών αντικατοπτρίζει το προφίλ του University of Oulu στην έρευνα, την εκπαίδευση και τους κοινωνικούς ρόλους. Οι σχολές είναι:

 • Βιοχημεία και Μοριακή Ιατρική ΒΜΜ
 • Εκπαίδευση EDU
 • Ανθρωπιστικές σπουδές HUM
 • Πληροφορική και Ηλεκτρολογία
 • MED MED
 • Oulu Business School OBS
 • Oulu Μεταλλευτική Σχολή OMS
 • Oulu Σχολή Αρχιτεκτονικής OSA
 • Επιστήμη SCI
 • Τεχνολογία TECH

Ερευνα

Στο University of Oulu , προωθούμε την εκμάθηση και διεξαγωγή έρευνας που ωθεί τα όρια των γνωστών. Χρησιμοποιούμε το πλήρες δυναμικό μας για να συμβάλλουμε στην επίλυση μερικών από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της βιώσιμης χρήσης των πόρων, των υπεύθυνων επιχειρήσεων, της ανθρώπινης ευημερίας και της δια βίου υγείας, των έξυπνων συστημάτων και της ανάπτυξης υπηρεσιών και της αξιοποίησης των περιβαλλοντικών κινδύνων.

Καριέρα

Το University of Oulu στη Βόρεια Φινλανδία είναι ένα διεθνές, διεπιστημονικό ερευνητικό πανεπιστήμιο με πλούσια ομάδα δημιουργικών και πνευματικών ταλέντων. Πιο συγκεκριμένα, το University of Oulu περιλαμβάνει ένα πανεπιστήμιο επιστημών, ένα τεχνικό πανεπιστήμιο και μια σχολή επιχειρήσεων στον ίδιο οργανισμό. Η περιφέρεια του Oulu αναγνωρίζεται ως παγκόσμιας κλάσης Ε & Α κόμβος με Ε & Α εισροή κατά κεφαλήν μεταξύ των υψηλότερων παγκοσμίως. Τα ειδικά μέτρα στο University of Oulu στις προσλήψεις περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός προγράμματος παρακολούθησης θητείας, ένα πρόγραμμα προσλήψεων κατώτερου ερευνητή και τη χρηματοδότηση διδακτορικών σπουδών. φοιτητικές θέσεις στα διδακτορικά προγράμματα. oulustudents101

Υπηρεσίες

Φοιτητικές υπηρεσίες

Η UniOulu φροντίζει τα άτομα. Υποστηρίζουμε τις ακαδημαϊκές σας προκλήσεις με λειτουργική υποδομή και εύκολη πρόσβαση. Στο τμήμα σας, θα έχετε μια προσωπική ακαδημαϊκή επικοινωνία, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί τυχαία με το πρώτο τους όνομα και που θα σας βοηθήσει να κάνετε το ατομικό σας σχέδιο σπουδών. Ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο μελέτης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την πρόοδο στην πορεία της μελέτης σας. Μπορείτε να συναντήσετε το kummi σας, τον πρώτο συνάδελφο φοιτητή, online, ακόμη και πριν φτάσετε. Οι Kummis είναι ανώτεροι φοιτητές του University of Oulu εκπαιδεύονται για να σας βοηθήσουν, στην αρχή, να εξοικειωθούν με την καθημερινή ζωή στο Oulu.

Φοιτητική κατοικία

Το τοπικό φοιτητικό ίδρυμα στέγασης PSOAS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων διαμονής, από κοινά διαμερίσματα έως στούντιο, γύρω από την πόλη. Όπου και αν ζείτε στο Oulu, υπηρεσίες που κυμαίνονται από σουπερμάρκετ μέχρι βιβλιοθήκες και αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται κοντά στο σπίτι σας. Το PSOAS κατατάσσεται από τους σπουδαστές ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές κατοικιών στον κόσμο.

Tellus Arena Καινοτομίας

Το Tellus Innovation Arena είναι ένας ανοιχτός χώρος καινοτομίας που βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης Linnanmaa. Είναι κατασκευασμένο για μάθηση, συνεργασία και εκδηλώσεις για όλους τους ανοιχτούς μυαλά εξερευνητές από το εσωτερικό και το εξωτερικό του πανεπιστημίου. Γνωρίστε ανθρώπους, αναπτύξτε ιδέες και παρουσιάστε έργα - κάνει όλη τη διαφορά.

Υπηρεσίες υγείας

Οι υπηρεσίες υγείας των σπουδαστών για όλους τους σπουδαστές Bachelor και Master level βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη Linnanmaa. Οι υπηρεσίες υγείας περιλαμβάνουν ιατρική, ψυχική και οδοντιατρική περίθαλψη. Οι περισσότερες υπηρεσίες είναι δωρεάν, ενώ μερικές επιβαρύνονται με ονομαστική αμοιβή.

oulustudents102

Φοιτητική ζωή

Οι φοιτητικές οργανώσεις είναι ειδικοί στην οργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αθλητικών εκδηλώσεων, πάρτι και εκδρομών στη Φινλανδία. Αυτές οι οργανώσεις που ειδικεύονται στη μελέτη έχουν διεθνώς έμπειρα μέλη με γνώση από πρώτο χέρι για να μοιραστούν. Επιπλέον, υπάρχουν δύο πανεπιστημιακές φοιτητικές οργανώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα διεθνούς εκπαίδευσης.

Πανεπιστημιακά αθλήματα

Οι Φινλανδοί είναι λάτρεις των σπορ. Το πανεπιστήμιο προσφέρει αθλητικές δραστηριότητες για τους φοιτητές και το προσωπικό του, από το μπαλέτο μέχρι την αναρρίχηση και τη γιόγκα, από το καγιάκ έως το σκι αντοχής. Νιώστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που είναι πιο κοντά στο σώμα και την ψυχή σας!

Τοποθεσίες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

EFMD Equis Accredited

Προγράμματα

Master
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)