University of Turku

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πολυδιάστατο. Διεθνές. Ερευνητικό Πανεπιστήμιο.

ο

Εκτός από το Turku, υπάρχουν πανεπιστημιουπόλεις στις πόλεις Rauma και Pori και επιχειρήσεις σε όλη τη Φινλανδία - σε όλη τη διαδρομή από τη Λαπωνία μέχρι τη Θάλασσα του Αρχιπελάγους.

Το University of Turku είναι μεταξύ των κορυφαίων 1% στον κόσμο
QS Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων 2018

Αποτελεσματική έρευνα

Διεξάγουμε έρευνα και εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον και ευημερία.

Προωθούμε την ελεύθερη, αποτελεσματική και ανοικτή επιστήμη.

Η έρευνά μας παρουσιάζεται σε έξι θεματικούς τομείς:

 • Biofuture
 • Παιδιά, νέοι και μάθηση
 • Πολιτιστική μνήμη και κοινωνική αλλαγή
 • Ψηφιακά μελλοντικά
 • Ανάπτυξη φαρμάκων και διαγνωστικά
 • Θαλάσσιες και θαλάσσιες μελέτες

teamwork.jpg

Δήλωση αποστολής

Το University of Turku είναι ένα διεθνώς ανταγωνιστικό πανεπιστήμιο επιστημών, του οποίου οι δραστηριότητες βασίζονται σε υψηλής ποιότητας, πολυεπιστημονική έρευνα.

Προωθούμε την εκπαίδευση και την ελεύθερη επιστήμη και παρέχουμε τριτοβάθμια εκπαίδευση βασισμένη στην έρευνα. Το Πανεπιστήμιο αποτελεί μέρος της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας. Συνεργαζόμαστε στενά με τη φινλανδική κοινωνία και συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Στρατηγικοί Στόχοι

Αποτελεσματική έρευνα

Επιλύουμε τα περίπλοκα προβλήματα του σήμερα και του αύριο με τη βοήθεια της βασικής μας έρευνας. Εφαρμόζουμε μια διεπιστημονική προσέγγιση στην έρευνά μας για να αυξήσουμε την ποιότητά της και την κοινωνική αποτελεσματικότητά της. Ενισχύουμε την πορεία της σταδιοδρομίας των ερευνητών, ανοίγουμε επιστήμη και υποστηρίζουμε την έρευνα.

Υπεύθυνη εκπαίδευση

Είμαστε ένα διεπιστημονικό και εμπνευσμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η εκπαίδευσή μας βασίζεται στις τελευταίες επιστημονικές γνώσεις και ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας. Διασφαλίζουμε ότι τα κομμάτια της μελέτης είναι ευέλικτα και απλά.

Καταλύτης για την κοινωνική ευημερία και την οικονομία

Αναγνωρίζουμε τις καινοτομίες που προκύπτουν από την έρευνά μας και από τις παγκοσμίως ανταγωνιστικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας. Προωθούμε μια επιχειρηματική στάση και την αξιοποίηση της έρευνας σε συνεργασία με την επαγγελματική ζωή.

Ευημερία της Κοινότητας

Είμαστε υπεύθυνοι εργοδότες και οι δραστηριότητές μας βασίζονται σε κοινές αξίες. Δημιουργούμε ένα ενθαρρυντικό και αλληλεπιδραστικό πανεπιστήμιο, όπου είναι χαρά να μελετήσουμε και να εργαστούμε.

Χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες μας, στη συμπαγή πανεπιστημιούπολη και στην ενεργό ζωή των φοιτητών, οι ξένοι φοιτητές αισθάνονται σαν στο σπίτι και ασφαλείς από την αρχή της διαμονής τους.

10 καλύτεροι λόγοι για να επιλέξετε UTU

 • Η UTU είναι το πιο διεθνές πανεπιστήμιο στη Φινλανδία.
 • Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα βασισμένα στα δυνατά μας σημεία στην έρευνα.
 • Μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας.
 • Μεγάλες υποτροφίες, διαθέσιμες για ταλαντούχους φοιτητές.
 • Καθηγητές και διδάσκοντες που σας προκαλούν να μάθετε.
 • Προσωπική υποστήριξη και υπηρεσίες καθόλη τη διάρκεια των σπουδών σας.
 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις και περιβάλλοντα μάθησης.
 • Μια ευρεία επιλογή προαιρετικών και δευτερευουσών μελετών.
 • Ενεργός φοιτητική ζωή και ευέλικτες δραστηριότητες.
 • Compact πανεπιστημιούπολη όπου όλα είναι κοντά.

Διαβάστε περισσότερα:

research.jpg

Εμπνευσμένη ερευνητική σταδιοδρομία

Η ευημερία ολόκληρης της πανεπιστημιακής κοινότητας είναι σημαντική για εμάς. Θέλουμε να υποστηρίξουμε νέους ερευνητές στην καριέρα τους και να προσφέρουμε ένα περιβάλλον έρευνας και κοινότητα που τους εμπνέει μοναδικά επιτεύγματα και αποτελέσματα.

17 Διδακτορικά Προγράμματα
170 Διδακτορικά Πτυχία ετησίως
Καινοτομίες από την έρευνα

Η προληπτική επίδραση της ξυλιτόλης στην αποσύνθεση των δοντιών ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Ινστιτούτο Οδοντιατρικής του University of Turku . Κάθε χρόνο, πάνω από εκατό διαφορετικές καινοτομίες και δεκάδες αποκαλύψεις ευρεσιτεχνιών προέρχονται από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο.

Δημιουργικό, ευέλικτο και καινοτόμο

Αναπτύσσουμε επιχειρηματική στάση και δραστηριότητες σε ολόκληρο το Πανεπιστήμιο. Προσφέρουμε μια πλατφόρμα ανάπτυξης για τις νεοσύστατες εταιρείες και τα spinoffs που προέρχονται από την κορυφαία έρευνα.

Κατασκευάστε τη μελλοντική καριέρα σας μαζί μας

Το University of Turku είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ανταλλαγή, μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 400 πανεπιστήμια παγκοσμίως και προσφέρουμε στους φοιτητές μας μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και προγραμμάτων που διδάσκονται στα αγγλικά.

20.000 φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες
Ετησίως 650 εισερχόμενες και
750 σπουδαστές εξερχόμενων ανταλλαγών

Το 95% των διεθνών σπουδαστών μας επέλεξε λόγω της υψηλής ποιότητας έρευνας

laskiainen.jpg

Καλώς ήρθατε στο Student City του Turku

Το Campus Turku του University of Turku βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και στον ποταμό Aura κοντά στα άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τις εταιρείες του Επιστημονικού Πάρκου Turku και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Turku. Η περιοχή της πανεπιστημιούπολης εκτείνεται από τον καθεδρικό ναό του Turku μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό Kupittaa.

Όλες οι σημαντικές υπηρεσίες για τους σπουδαστές, το προσωπικό και τους επισκέπτες, βρίσκονται κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Η περιήγηση παντού είναι βολική είτε με τα πόδια, με ποδήλατο είτε με τα λεωφορεία της πόλης Föli.

Ο κοινός στόχος των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Turku και της πόλης Turku είναι να είναι η καλύτερη φοιτητική πόλη της Φινλανδίας! Η δραστήρια φοιτητική ζωή, οι εύκολες και λειτουργικές δημόσιες συγκοινωνίες, καθώς και οι οικονομικά προσιτές κατοικίες είναι τα σπουδαία περιουσιακά στοιχεία του Turku. Το 99% των φοιτητών των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης συστήνουν

Λογική κόστος διαβίωσης με πολλούς

Σύμφωνα με τον στρατηγικό στόχο που έθεσε η πόλη, μέχρι το 2029 το Turku θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα πόλη της Βόρειας Βαλτικής, με ισχυρή βάση τόσο στις τέχνες όσο και στις επιστήμες. Η Turku δημιουργεί μοναδικά περιουσιακά στοιχεία - βιομηχανία δημιουργικής μεταποίησης, βιοτεχνολογία, εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της εφοδιαστικής - μέσα από τις ευκολίες και τις συνέργιες των ομάδων.

Καλώς ήρθατε στο Turku της Φινλανδίας!

Τοποθεσίες

Turku

Address
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, Φινλανδία

Rauma

Address
Department of Teacher Education
Seminaarinkatu 1

26100 Rauma, Φινλανδία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Master
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη