University of Vaasa

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Vaasa είναι ένα διεπιστημονικό πανεπιστήμιο με περισσότερους από 5000 φοιτητές, και προσφέρει πτυχία σε όλες τις ακαδημαϊκές βαθμίδες από Bachelor στον Δάσκαλο και τον γιατρό. Περίπου το 12 τοις εκατό των φοιτητών είναι διεθνείς φοιτητές που έρχονται από όλο τον κόσμο. Οι διδακτικές και ερευνητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου επικεντρώνονται στις σπουδές επιχειρήσεων, διοικητικές επιστήμες, την τεχνολογία, τις γλώσσες και την επικοινωνία. Η γλώσσα διδασκαλίας στα προγράμματα του Διεθνούς Μάστερ και διάφορα άλλα μαθήματα είναι τα Αγγλικά.

Το Πανεπιστήμιο της Vaasa καταλαμβάνει μία από τις νεότερες περιοχές πανεπιστημιούπολη της Φινλανδίας κοντά στη θάλασσα. Όλες οι σχολές και τα τμήματα βρίσκονται στο όμορφο νησί της Palosaari. Η πανεπιστημιούπολη είναι μια ενδιαφέρουσα συγχώνευση των παλαιών και των νέων, σε συνδυασμό ηπειρωτικά και αγγλοσαξονικών αρχιτεκτονικές. Βρίσκεται σε Βάασα, η πιο ηλιόλουστη πόλη της Φινλανδίας. Με 12 000 φοιτητές της, Vaasa είναι επίσης μια πολύ ζωντανή φοιτητική πόλη. Επιπλέον, το όμορφο αρχιπέλαγος Kvarken γύρω από την πόλη είναι μέρος των χώρων Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 2006.

Πανεπιστήμιο της Βάασα - διεπιστημονική και προσανατολισμένη στις επιχειρήσεις

ΜΕΛΕΤΕΣ Πανεπιστήμιο της Βάασα λειτουργίες σε τρεις σχολές. Διδασκαλία και έρευνα στην Σχολή Επιχειρηματικών Σπουδών είναι σε υψηλό εθνικό πρότυπο, και η Πανεπιστήμιο της Βάασα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος πτυχία των επιχειρήσεων στη Φινλανδία. Οι βασικοί τομείς στο πλαίσιο των επιχειρηματικών σπουδών είναι της χρηματοδότησης και των χρηματοπιστωτικών αγορών, την επιχειρηματικότητα, τη συμπεριφορά των καταναλωτών, και τη διεθνοποίηση των επιχειρήσεων. Η σχολή κατατάσσεται ως Εξαιρετική Business School στην Eduniversal Παγκόσμια Κατάταξη Business School και το πρόγραμμα μεταπτυχιακό της στη Χρηματοοικονομική και το πρόγραμμα Μάστερ στο Διεθνές Επιχειρησιακό έχουν βραβευτεί με το διεθνές Διαπίστευση ΕΠΑΣ.

Οι ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες στη Φιλοσοφική Σχολή του έχουν δικές τους περιοχές ιδιαίτερης αντοχής όπως η διαπολιτισμική επικοινωνία, γλώσσα για ειδικούς σκοπούς, βύθιση γλώσσα, και συγκριτική διοικητικών επιστημών. Στο Τμήμα Τεχνολογίας, χώρους του Πανεπιστημίου της τεχνογνωσίας είναι τεχνολογία αυτοματισμού, ηλεκτρολόγων μηχανικών, επιστήμη των υπολογιστών, των τηλεπικοινωνιών και της μηχανικής.

Η εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο της Vaasa λαμβάνει αναγνώριση από τους εργοδότες για την κάλυψη των απαιτήσεων της σύγχρονης εργασιακής ζωής. Όλα τα πτυχία του Πανεπιστημίου καλύπτουν τις επιχειρηματικές δεξιότητες και την πραγματικά διεθνή ατμόσφαιρα της πανεπιστημιούπολης, μαζί με τις ευκαιρίες για την ανταλλαγή σπουδαστών να δώσουν στους μαθητές ισχυρές ικανότητες όταν εισέρχονται στην επαγγελματική ζωή. Η γλώσσα διδασκαλίας σε όλα τα μαθήματα που προσφέρονται για τους ξένους φοιτητές σε προγράμματα του Κυρίου είναι η Αγγλική. Τα μαθήματα βασίζονται συνήθως σε διαλέξεις με τελική εξέταση, ή σε ανεξάρτητες σπουδές που εξετάζεται κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Σεμινάρια και διάφορες μορφές ομαδικής εργασίας, με γραπτές και προφορικές εργασίες αποτελούν μέρος των προγραμμάτων σπουδών, πάρα πολύ.

Φοιτητική Ζωή σε Βάασα

Το Πανεπιστήμιο της Vaasa κοινότητα περιλαμβάνει πάνω από 5 000 φοιτητές και κάθε χρόνο πάνω από 300 διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο μελέτης στο Πανεπιστήμιο. Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο έχουν ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις διεθνείς ατμόσφαιρα μελέτης. Υπάρχουν συνολικά περίπου 12 000 φοιτητές σε Βάασα, και τα διαθέσιμα στέγαση και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων ευκαιρίες στην πόλη είναι πολλές.

Η πολιτιστική ζωή της πόλης έχει κάτι για όλους. Το Δημοτικό Θέατρο φινλανδική Βάασα, η σουηδική Wasa Θέατρο, το City Orchestra, η Βάασα Opera Company και πολλά άλλα μουσικά συγκροτήματα, χορωδίες και θέατρα, καθώς και οι διάφορες γκαλερί και μουσεία εξασφαλίζουν μια πολυσύχναστη πολιτιστική ζωή της πόλης. Αρκετές ποπ, ροκ και εναλλακτικής μουσικής και πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται στην πόλη, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πανεπιστήμιο της Vaasa παρέχει διδασκαλία για όλους τους νέους ξένους φοιτητές. Μια διεθνής δάσκαλος, ένας συμφοιτητής, διορίζεται σε κάθε διεθνή φοιτητή. Παιδαγωγοί βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν το ακαδημαϊκό περιβάλλον και να βοηθήσει σε άλλα θέματα που σχετίζονται με τη διαβίωση σε Βάασα και στη Φινλανδία.

Διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, καθηγητές σχεδιάζουν διάφορα είδη δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για τους ξένους φοιτητές. Αυτά τα γεγονότα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να γνωρίσουν τους συμφοιτητές και την εμπειρία Βάασα σε ένα νέο τρόπο. Το Πανεπιστήμιο της Vaasa διοργανώνει επίσης εκδρομές για τους ξένους φοιτητές για να δείτε άλλα μέρη της Φινλανδίας. Για παράδειγμα, ένα ετήσιο ταξίδι στη Λαπωνία είναι πάντα μια αξέχαστη εμπειρία για τους μαθητές.

Ως μέλη των φοιτητών βαθμού της τοπικής φοιτητικής ένωσης διεθνούς μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο της Vaasa επωφεληθούν από διάφορες εκπτώσεις εντός και εκτός πανεπιστημίου. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τα επιδοτούμενα γεύματα στο Πανεπιστήμιο εστιατόρια και καφετέριες, καθώς και εκπτώσεις στα εισιτήρια που ταξιδεύουν, σε θέατρα, μουσεία και πολλά καταστήματα. Φοιτητές Μάστερ έχουν επίσης δικαίωμα σε υπηρεσία φοιτητής ιατρικής περίθαλψης.

Το Πανεπιστήμιο της Vaasa πανεπιστημιούπολη βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα με πολλές ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες. Για εκείνους που απολαμβάνουν να βρίσκονται κοντά στη φύση, η περιοχή Βάασα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Η παραλία προσφέρει εμπειρίες για κάθε εποχή από το καγιάκ και καταδύσεις με την αλιεία στον πάγο. Η πόλη της Vaasa είναι πολύ προσιτές? Όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες βρίσκονται κοντά στο πανεπιστήμιο και οι περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν ποδηλασία όλο το χρόνο. Ταξίδια συνδέσεις είναι πλήρεις - εκτός από τις καλές συνδέσεις συνδέσεις με το αεροδρόμιο, τρένων και λεωφορείων, κρουαζιερόπλοια διασχίζουν το κόλπο της Βοθνίας που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να φτάσει στη Σουηδία σε λίγες ώρες.

Campus Area

Ο Πανεπιστήμιο της Βάασα καταλαμβάνει νεότερο περιοχής πανεπιστημιούπολη της Φινλανδίας από τη θάλασσα - ένα συνδυασμό των παράκτιων εξωραϊσμού, μοντέρνα αρχιτεκτονική και μετατρέπεται βιομηχανικά κτίρια. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον μελέτη με up-to-ημερομηνία του υπολογιστή και άλλες τεχνικές εγκαταστάσεις. Επίσης, η ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη. Από το φοιτητικό εστιατόριο στο κεντρικό κτίριο υπάρχει μια υπέροχη θέα στο γύρω φυσικό τοπίο και τη θάλασσα. Ένα Διεθνές Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο της Vaasa έχει επαφές σε όλο τον κόσμο? πανεπιστήμια εταιρική σχέση για το μαθητή και ανταλλαγή προσωπικού, καθώς επίσης και για την έρευνα και την εκπαιδευτική συνεργασία. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 200 μαθητές πηγαίνουν στο εξωτερικό για μερικές από τις μελέτες που απαιτούνται για τα προγράμματα σπουδών τους. Ομοίως, περισσότερες από 200 διεθνείς φοιτητές φθάνουν κάθε χρόνο για την ολοκλήρωση της περιόδου ανταλλαγής τους στο Πανεπιστήμιο της Vaasa. Επιπλέον, περισσότερες από 300 διεθνείς φοιτητές να σπουδάσουν σε διεθνή Master και Διδακτορικό προγράμματα του Πανεπιστημίου.

Το Πανεπιστήμιο της Vaasa παρέχει μια διεθνή ατμόσφαιρα και ένα όμορφο περιβάλλον θαλάσσιων πανεπιστημιούπολη, αποτελεσματική διδασκαλία και ένα ζωντανό κοινωνικό περιβάλλον πέρα από ένα ευρύ φάσμα των μαθημάτων που προσφέρονται στην αγγλική γλώσσα. Τα περισσότερα από τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στα προγράμματα του Δασκάλου προσφέρονται τόσο για τους διεθνείς και Φινλανδοί μαθητές που παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τους τοπικούς σπουδαστές. Οι διεθνώς μικτές ομάδες μελέτης προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία να μάθουν από άλλους μαθητές και τις εμπειρίες τους.

Επενδύστε στο μέλλον σας!

Μια στενά δεμένη κοινότητα μελέτη, καλά σχεδιασμένη και αποτελεσματική διδασκαλία των φοιτητών υπηρεσίες προωθούν την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ολοκλήρωση των πτυχίων. ο Πανεπιστήμιο της Βάασα εκπαιδεύει τους αρμόδιους εμπειρογνώμονες για τις ανάγκες του σύγχρονου εργασιακού βίου και τις προοπτικές απασχόλησης για τους αποφοίτους είναι καλές. Το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει ευελιξία στην μελέτες στο Πανεπιστήμιο και σε άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα σε Βάασα, Φινλανδία και σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την Πανεπιστήμιο της Βάασα ιστοσελίδες στο http://www.uva.fi/en/for/prospective/. Ελάτε μαζί μας τώρα!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Διδακτορικό (PhD) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master In Finance

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Φινλανδία Vaasa

[+]

Δεν υπάρχουν ειδικές εξετάσεις εισόδου για τα διεθνή μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Vaasa. Οι αποφάσεις εισδοχής πραγματοποιούνται βάσει των απαιτούμενων εγγράφων, την αξιολόγηση κάθε πλήρης εφαρμογή μεμονωμένα και την επιλογή εκείνων με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Από τον Αύγουστο του 2017 τα φινλανδικά πανεπιστήμια θα εισάγουν δίδακτρα. Εκτός από τα δίδακτρα, οι φοιτητές υποχρεούνται να καταβάλλουν το ποσό της συνδρομής των φοιτητικών φοιτητών ύψους περίπου 142 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος. Το Πανεπιστήμιο του Vaasa θα έχει υποτροφίες για φοιτητές οι οποίοι υποχρεούνται να καταβάλλουν δίδακτρα στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα.... [-]


Master στη βιομηχανική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Φινλανδία Vaasa

Πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Βιομηχανικής Διοίκησης συνδυάζει τις δύο στρατηγικές προτεραιότητες του Πανεπιστημίου της Vaasa, διεθνισμού και διεπιστημονική εργασία. [+]

Ο προσανατολισμός στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Βιομηχανικής Διοίκησης είναι η διαχείριση της τεχνολογίας, η οποία είναι προσανατολισμένη στο μέλλον τον τομέα. Εφαρμόζεται κυρίως σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και των επιχειρήσεων με τις ταχέως μεταβαλλόμενες τεχνολογίες πυρήνα, σε ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, καθώς και στην ανάπτυξη περιφερειακών και εθνικών πολιτικών για την τεχνολογία. ... [-]


Master στη βιομηχανική ψηφιοποίηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Φινλανδία Vaasa

Ενδιαφέρεστε για μηχανική μάθηση ή έξυπνα και ενσωματωμένα συστήματα; Γνωρίζετε τους ρόλους της ασύρματης επικοινωνίας στο Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT); [+]

Βρισκόμαστε στην εποχή της ψηφιοποίησης της ζωής. Η ψηφιοποίηση σημαίνει ουσιαστικά τη χρήση σύγχρονων προηγμένων τεχνολογιών πληροφόρησης, επικοινωνίας και πληροφορικής για τη βελτίωση της αποδοτικότητας, της απόδοσης, της χρηστικότητας και της λειτουργικότητας των συστημάτων, καθώς και τη δημιουργία νέων χρήσιμων υπηρεσιών.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Βιομηχανική Ψηφιοποίηση είναι ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην εφαρμογή, που καλύπτει θέματα όπως τηλεπικοινωνίες, ενσωματωμένα συστήματα, έξυπνη ρομποτική, εξελικτική υπολογιστική, μηχανική μάθηση και αυτοματοποίηση. Όλα τα μαθήματα και τα σεμινάρια δίνονται από το διεθνώς διακεκριμένο και έμπειρο προσωπικό μας. Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση ειδικευμένων Δασκάλων με εξειδίκευση κυρίως στα πληροφοριακά συστήματα κατανεμημένης παραγωγής ενέργειας.... [-]


πλοίαρχος στον τομέα της στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Φινλανδία Vaasa

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Στρατηγικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων επικεντρώνεται στη θεωρία και την πρακτική της στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων, από τη στρατηγική ανάλυση έως τη στρατηγική επιλογή και τη στρατηγική υλοποίηση [+]

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Στρατηγικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων επικεντρώνεται στη θεωρία και την πρακτική της στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων, από τη στρατηγική ανάλυση έως τη στρατηγική επιλογή και την εφαρμογή της στρατηγικής. Οι τομείς που καλύπτει το πρόγραμμα περιλαμβάνουν τη διαχείριση έργων, τη διεθνή στρατηγική διαχείριση και τη διαχείριση επιχειρηματικών δικτύων. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει στους σπουδαστές ένα ευρύ φάσμα προαιρετικών μελετών που θα τους επιτρέψουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε άλλους τομείς όπως ο ανθρώπινος πόρος και η διαπολιτισμική διαχείριση. ... [-]

πλοίαρχος των διεθνών επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Φινλανδία Vaasa

[+]

Δεν υπάρχουν εισαγωγικές εξετάσεις για τα προγράμματα διεθνούς μάστερ στο Πανεπιστήμιο της Vaasa. Οι αποφάσεις εισδοχής πραγματοποιούνται βάσει των απαιτούμενων εγγράφων, την αξιολόγηση κάθε πλήρης εφαρμογή μεμονωμένα και την επιλογή εκείνων με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Από τον Αύγουστο του 2017 τα φινλανδικά πανεπιστήμια θα εισάγουν δίδακτρα. Εκτός από τα δίδακτρα, οι φοιτητές υποχρεούνται να καταβάλλουν το ποσό της συνδρομής των φοιτητικών φοιτητών ύψους περίπου 142 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος. Το Πανεπιστήμιο του Vaasa θα έχει υποτροφίες για φοιτητές οι οποίοι υποχρεούνται να καταβάλλουν δίδακτρα στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα.... [-]


πλοίαρχο σε βιομηχανικά συστήματα Analytics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Φινλανδία Vaasa

[+]

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς η τεχνολογία και οι άνθρωποι οργανώνονται για την επίτευξη των στόχων.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για την ανάπτυξη και τη διαχείριση της καινοτομίας των προϊόντων και υπηρεσιών για βιομηχανικά συστήματα ενέργειας, την παράδοση και τη χρήση. Τα μαθήματα αποτελούνται από διαλέξεις, αναθέσεις ομάδα εργασίας, έργα, παρουσιάσεις και τελικές εξετάσεις.... [-]


Βίντεο

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Επικοινωνία
Ταχυδρομική διεύθυνση
information@uva.fi

University of Vaasa
P.O.Box 700,

Vaasa, 65101 FI
Διεύθυνση τοποθεσίας
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI