University of Vaasa

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

University of Vaasa - Πολυτομεακά και επιχειρηματικά προσανατολισμένα

Το University of Vaasa είναι ένα πολυεπιστημονικό Πανεπιστήμιο με περισσότερους από 5000 φοιτητές και προσφέρει πτυχία σε όλα τα ακαδημαϊκά επίπεδα από Bachelor έως Master και Doctor. Περίπου το 9 τοις εκατό των μαθητών και το 30 τοις εκατό του ακαδημαϊκού προσωπικού είναι διεθνείς που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Οι διδακτικές και ερευνητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου επικεντρώνονται σε επιχειρηματικές σπουδές, διοικητικές επιστήμες, τεχνολογία και επικοινωνία. Η γλώσσα διδασκαλίας στα διεθνή μεταπτυχιακά προγράμματα και πολλά άλλα μαθήματα αγγλικών.

Το University of Vaasa καταλαμβάνει μία από τις νεότερες πανεπιστημιουπόλεις της Φινλανδίας κοντά στη θάλασσα, συχνά αναφερόμενη ως η πιο όμορφη πανεπιστημιούπολη στη Φινλανδία. Όλα τα σχολεία και τα τμήματα βρίσκονται στο πανέμορφο νησί Palosaari. Η πανεπιστημιούπολη είναι μια ενδιαφέρουσα συγχώνευση παλαιών και νέων, ενός συνδυασμού ηπειρωτικών και αγγλοσαξονικών αρχιτεκτονικών. Βρίσκεται στη Βαάσα, την ηλιόλουστη πόλη της Φινλανδίας. Με τους 12 000 μαθητές του, η Vaasa είναι επίσης μια πολύ ζωντανή φοιτητική πόλη. Επιπλέον, το όμορφο αρχιπέλαγος Kvarken που περιβάλλει την πόλη αποτελεί μέρος των παγκόσμιων περιοχών φυσικής κληρονομιάς της UNESCO από το 2006.

Σπουδές

Το University of Vaasa λειτουργεί σε τέσσερα σχολεία. Η διδασκαλία και η έρευνα στη Σχολή Διοίκησης και στη Σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής καθώς και στη Σχολή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας είναι υψηλού εθνικού επιπέδου και το University of Vaasa είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους επιχειρηματικών πτυχίων στη Φινλανδία. Οι βασικοί τομείς των επιχειρηματικών μελετών είναι η χρηματοδότηση και οι χρηματοοικονομικές αγορές, η επιχειρηματικότητα, η συμπεριφορά των καταναλωτών και η διεθνοποίηση των επιχειρήσεων. Τα σχολεία κατατάσσονται ως Εξαιρετικά Σχολεία Επιχειρήσεων στο Eduniversal Worldwide Business School Ranking και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Χρηματοοικονομική, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Στρατηγικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Διεθνείς Επιχειρήσεις είναι πιστοποιημένα από το EFMD.

Η Σχολή Διοίκησης και η Σχολή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας έχουν τους δικούς τους τομείς ιδιαίτερης δύναμης όπως οι επικοινωνίες και οι διοικητικές επιστήμες. Στη Σχολή Τεχνολογίας και Καινοτομίας , οι τομείς εμπειρογνωμοσύνης του Πανεπιστημίου είναι η τεχνολογία αυτοματισμού, η ηλεκτρολογία, η επιστήμη των υπολογιστών και η τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών. Τα προγράμματα Master στη βιομηχανική διαχείριση και τα βιομηχανικά συστήματα Analytics είναι ASIIN διαπιστευμένο . Η σφραγίδα ποιότητας ASIIN παρέχει τη διασφάλιση ότι πληρούνται υψηλού επιπέδου ειδικά πρότυπα ποιότητας για την ακαδημαϊκή πειθαρχία και το επάγγελμα για το οποίο προετοιμάζεται αυτό το πρόγραμμα.

Η εκπαίδευση στο University of Vaasa λαμβάνει γνώση από τους εργοδότες για την ικανοποίηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επαγγελματικής ζωής. Όλα τα πτυχία του Πανεπιστημίου περιλαμβάνουν δεξιότητες επιχειρησιακών επιχειρήσεων και η πραγματικά διεθνής ατμόσφαιρα της πανεπιστημιούπολης μαζί με ευκαιρίες ανταλλαγής φοιτητών δίνουν στους μαθητές ισχυρές ικανότητες κατά την είσοδο στην επαγγελματική ζωή. Η γλώσσα διδασκαλίας σε όλα τα μαθήματα που προσφέρονται στους διεθνείς φοιτητές στα προγράμματα Master είναι τα Αγγλικά. Τα μαθήματα βασίζονται συνήθως σε διαλέξεις με τελική εξέταση ή σε ανεξάρτητες σπουδές που εξετάζονται κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Σεμινάρια και διάφορες μορφές ομαδικής εργασίας με γραπτές και προφορικές εργασίες αποτελούν μέρος των προγραμμάτων σπουδών.

Φοιτητική Ζωή στη Βάασα

4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa κοινότητα University of Vaasa περιλαμβάνει πάνω από 5.000 φοιτητές και κάθε χρόνο περίπου 300 διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο. Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο έχουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για διεθνή ατμόσφαιρα σπουδών. Υπάρχουν συνολικά περίπου 12.000 μαθητές στο Vaasa, και οι διαθέσιμες ευκαιρίες στέγασης και ψυχαγωγικής δραστηριότητας στην πόλη είναι πολλές.

Η πολιτιστική ζωή της πόλης έχει κάτι για όλους. Το φινλανδικό θέατρο πόλεων Vaasa, το σουηδικό θέατρο Wasa, η πόλη Orchestra, η εταιρεία Opera Vaasa και πολλές άλλες μουσικές ομάδες, χορωδίες και θέατρα, καθώς και τα διάφορα γκαλερί και μουσεία εξασφαλίζουν μια πολυσύχναστη πολιτιστική ζωή για την πόλη. Διάφορα pop, rock και εναλλακτικές μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται στην πόλη ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

Το University of Vaasa παρέχει διδασκαλία για όλους τους νέους διεθνείς φοιτητές. Ένας διεθνής εκπαιδευτικός, ένας συμμαθητής, διορίζεται σε κάθε διεθνή φοιτητή. Οι εκπαιδευτές βοηθούν τους μαθητές να γνωρίσουν το ακαδημαϊκό περιβάλλον και να βοηθήσουν σε άλλα θέματα που σχετίζονται με τη ζωή στη Βαάσα και στη Φινλανδία.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, οι εκπαιδευτές προγραμματίζουν διάφορους τύπους δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για τους διεθνείς φοιτητές. Αυτά τα γεγονότα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να γνωρίσετε τους συναδέλφους και να ζήσετε τη Βαάσα με έναν νέο τρόπο. Το University of Vaasa διοργανώνει επίσης εκδρομές για ξένους φοιτητές για να δει άλλα μέρη της Φινλανδίας. Για παράδειγμα, ένα ετήσιο ταξίδι στη Λαπωνία είναι πάντα μια αξέχαστη εμπειρία για τους μαθητές.

Ως μέλη της τοπικής φοιτητικής ένωσης διεθνείς φοιτητές του University of Vaasa επωφελούνται από διάφορες εκπτώσεις στην πανεπιστημιούπολη. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, επιδοτούμενα γεύματα σε εστιατόρια και καφετέριες του Πανεπιστημίου, καθώς και εκπτώσεις σε εισιτήρια, σε θέατρα, μουσεία και πολυάριθμα καταστήματα. Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού διπλώματος δικαιούνται επίσης φοιτητική υγειονομική υπηρεσία.

Η University of Vaasa βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα με πολλές ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες. Για όσους απολαμβάνουν να είναι κοντά στη φύση, η περιοχή Vaasa είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Η παραλία προσφέρει εμπειρίες για κάθε εποχή από καγιάκ και καταδύσεις σε ψάρεμα πάγου. Η πόλη Vaasa είναι πολύ προσιτή. όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες βρίσκονται κοντά στο Πανεπιστήμιο και οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν ποδηλασία όλο το χρόνο. Οι συνδέσεις ταξιδιού είναι πλήρεις - εκτός από το καλά συνδεδεμένο αεροδρόμιο, τις συνδέσεις τρένων και λεωφορείων, τα κρουαζιερόπλοια διασχίζουν τον Βοθνικό κόλπο επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να φτάσουν στη Σουηδία σε λίγες ώρες.

4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

Περιοχή Πανεπιστημίου

Το University of Vaasa καταλαμβάνει τη νεότερη πανεπιστημιούπολη της Φινλανδίας δίπλα στη θάλασσα - συνδυασμός παράκτιου χωροταξικού σχεδιασμού, σύγχρονης αρχιτεκτονικής και μετασχηματισμένων βιομηχανικών κτιρίων. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον μελέτης με σύγχρονο υπολογιστή και άλλες τεχνικές εγκαταστάσεις. Επίσης, η ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη. Από το εστιατόριο του σπουδαστή στο κεντρικό κτίριο υπάρχει μαγευτική θέα στο φυσικό τοπίο και στη θάλασσα.

Διεθνές Πανεπιστήμιο

University of Vaasa έχει επαφές σε όλο τον κόσμο. πανεπιστήμια εταιρικής σχέσης για ανταλλαγή φοιτητών και προσωπικού, καθώς και για έρευνα και εκπαιδευτική συνεργασία. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 200 φοιτητές πηγαίνουν στο εξωτερικό για μερικές από τις σπουδές που απαιτούνται για τα προγράμματα σπουδών τους. Ομοίως, περίπου 200 διεθνείς φοιτητές φτάνουν κάθε χρόνο για να ολοκληρώσουν την περίοδο ανταλλαγής τους στο University of Vaasa . Επιπλέον, περίπου 300 διεθνείς φοιτητές σπουδάζουν στα διεθνή προγράμματα Master και Doctoral του Πανεπιστημίου.

Το University of Vaasa παρέχει μια διεθνή ατμόσφαιρα και ένα όμορφο περιβάλλον θαλάσσιας πανεπιστημιούπολης, αποτελεσματική καθοδήγηση και ένα ζωντανό κοινωνικό περιβάλλον, εκτός από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που προσφέρονται στα αγγλικά. Τα περισσότερα από τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στα προγράμματα του Μάστερ προσφέρονται τόσο για τους διεθνείς όσο και για τους Φιλανδούς φοιτητές, που προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τους ντόπιους φοιτητές. Οι διεθνώς μεικτές ομάδες μελέτης προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία να μάθουν από άλλους μαθητές και τις εμπειρίες τους.

Επενδύστε στο μέλλον σας!

Μια στενά δεμένη κοινότητα σπουδών, καλά σχεδιασμένη διδασκαλία και αποτελεσματικές υπηρεσίες φοιτητών προωθούν την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ολοκλήρωση των πτυχίων. Το University of Vaasa εκπαιδεύει αρμόδιους εμπειρογνώμονες για τις ανάγκες της σύγχρονης επαγγελματικής ζωής και οι προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων είναι καλές. Το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει την ευελιξία στις σπουδές στο Πανεπιστήμιο και σε άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα στο Vaasa, στη Φινλανδία και σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες του University of Vaasa στη διεύθυνση http: // www. univaasa .fi / master /. Ελάτε μαζί μας τώρα!

Τοποθεσίες

Vaasa

Address
Wolffintie 34,

65200 Vaasa, Φινλανδία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη