Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Adolfo Ibáñez ιδρύθηκε το 1953 στην πόλη Valparaíso και με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας έχει καταστεί μία από τις πιο διάσημες σχολές επιχειρήσεων στη Χιλή και τη Λατινική Αμερική, σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι η μόνη επαγγελματική σχολή της Χιλής που έχει τριπλή κορώνα διεθνούς διαπίστευσης (AACSB, EQUIS και AMBA), η οποία την τοποθετεί στην επιλεγμένη ομάδα του 1% των καλύτερων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο.

Η διεθνής αναγνώρισή της υποστηρίζεται επίσης από την τοποθέτηση των προγραμμάτων της σε εξέχουσες θέσεις παγκόσμιας κατάταξης, όπως η América Economía, η Διαχείριση Καινοτομίας, οι Financial Times και η κατάταξη QS, μεταξύ άλλων.

Επί του παρόντος, η Business School έχει γραφεία στις πόλεις Valparaíso (Χιλή), Σαντιάγκο (Χιλή) και στις Λίμα (Περού) και στο Μαϊάμι (Ηνωμένες Πολιτείες).

Το UAI Business School χαρακτηρίζεται από ένα εκπαιδευτικό μοντέλο βασισμένο στις Φιλελεύθερες Τέχνες, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές με κριτική σκέψη, ικανό να δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο και να αποτελέσει παράγοντα αλλαγής μέσα στις οργανώσεις τους, ενσωματώνοντας τις θεωρητικές γνώσεις με πρακτικές εμπειρίες στην εκπαίδευσή τους και μια ισχυρή ηθική δέσμευση.

Μεταξύ των στρατηγικών πυλώνων, ξεχωρίζει η δημιουργία γνώσεων, βιωσιμότητας, καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, ακαδημαϊκής ηγεσίας και παγκοσμιοποίησης. Σήμερα, το Business School έχει περισσότερους από 5.000 σπουδαστές, τόσο στα προ και μεταπτυχιακά του προγράμματα, όσο και σε ένα δίκτυο περισσότερων από 13.000 αποφοίτων που εργάζονται σε 40 χώρες.

Έχει ακαδημαϊκό σώμα 92 καθηγητών πλήρους απασχόλησης, από τους οποίους 30% είναι αλλοδαποί, από χώρες όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Κίνα, η Κόστα Ρίκα, το Ελ Σαλβαδόρ, η Ισπανία, η Γαλλία, το Μεξικό, το Περού, η Ουρουγουάη, . Οι δάσκαλοί του έχουν διδακτορικά στο κύριο πανεπιστήμιο του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι το Harvard, το MIT, το Princeton, το Cambridge, η Οξφόρδη, η Καλιφόρνια στο Berkeley, το UCLA, το NYU, το Σικάγο, το Columbia, το Maryland, το Michigan, , Carnegie Mellon, μεταξύ άλλων. Το 48% της σχολής προέρχεται από τα 100 κορυφαία πανεπιστήμια, σύμφωνα με την κατάταξη του QS.

"Η Σχολή Επιχειρήσεων μας δεσμεύεται να είναι ένα ινστιτούτο παγκόσμιας κλάσης, που προέρχεται από τις διδακτικές μας ικανότητες, την εμπειρία στον επιχειρηματικό κόσμο και τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από την έρευνά μας, με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων ηγετών που εμπνέουν και μεταμορφώνουν τις οργανώσεις της και την κοινωνία στο σύνολό της, καθώς η Business School αποτελεί πρότυπο ηθικής συμπεριφοράς, κριτικής σκέψης και αποτελεσματικής επικοινωνίας ».

θέα

Η Σχολή Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Adolfo Ibáñez επικεντρώνεται:

 • Αποκτήστε μια παγκόσμια επιχειρηματική σχολή μέσω της ανάπτυξης του εκπαιδευτικού της σχεδίου, της κατασκευής και της διατήρησης της ενσωμάτωσης στρατηγικών συμμαχιών στην έρευνα και τη διδασκαλία σε διεθνές επίπεδο.
 • Ενίσχυση της έρευνας αιχμής σε επιχειρηματικούς τομείς, προσέλκυση μιας σχολής παγκόσμιας κλάσης και δημιουργία ενός ερευνητικού περιβάλλοντος που διευκολύνει και προωθεί διεπιστημονική έρευνα.
 • Συμβολή στην ανάπτυξη και εφαρμογή σχεδίων μελέτης που βοηθούν τους μαθητές να αξιοποιήσουν το μέγιστο δυναμικό τους, κάνοντας τη διαφορά στην αγορά.
 • Διάδοση της πνευματικής συμβολής της Σχολής μέσω της επέκτασης των δραστηριοτήτων εκτελεστικής εκπαίδευσης και επέκτασης, προκειμένου να επηρεάσει και να επηρεάσει τη βιομηχανία.
 • Αναπτύξτε και επωφεληθείτε από το δίκτυο επικοινωνιών που πρέπει να βελτιώσει η Σχολή το σχολείο και τη σύνδεση με τους ηγέτες των επιχειρήσεων και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.114551_25.jpg

Εκπαιδευτικό μοντέλο

Σύμφωνα με το εκπαιδευτικό μοντέλο του Πανεπιστημίου Adolfo Ibáñez, το UAI Business School ενσωματώνει ένα πρόγραμμα Φιλελευθέρων Τεχνών εμπνευσμένο από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Αυτό το μοντέλο επιδιώκει να ενθαρρύνει τους μαθητές να αναλογιστούν τα πιο συνηθισμένα ζητήματα της ανθρωπότητας και της ζωής μαζί, τα οποία δεν επιτρέπουν μόνο την εκπαίδευση σε ένα επάγγελμα, αλλά και την ανάπτυξη μιας πιο εξελιγμένης, κριτικής και πολυεπιστημονικής σκέψης.

Τα παραπάνω μεταφράζονται στο Βασικό Πρόγραμμα Σπουδών, ένα σύνολο 8 μαθήματα εμπνευσμένα από την 100ετή εμπειρία του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, όπου οι μαθητές διαβάζουν, αναλύουν και συζητούν κλασικά κείμενα της φιλοσοφίας, της πολιτικής, της λογοτεχνίας και της επιστήμης.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση της Business School, όλα τα προγράμματα της οντότητας επιδιώκουν, μέσα από τα διαφορετικά μάτια των μαθηματικών, να συμβάλλουν στη διαμόρφωση των ακόλουθων δεξιοτήτων:

 • Ηγεσία.
 • Κρίσιμη σκέψη
 • Αποτελεσματική επικοινωνία
 • Ηθική συμπεριφορά

Στη συγκεκριμένη περίπτωση της καριέρας της Εμπορικής Μηχανικής, βασίζει τη μάθησή της σε δύο πυλώνες, οι οποίες μεταφράζονται σε ακαδημαϊκή αριστεία και μεθοδολογίες που ενθαρρύνουν τη "Μάθηση με το Doing", φέρνοντας τους φοιτητές πιο κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο νωρίς και τους ξεπερνώντας η καθαρή απόκτηση γνώσεων, που τους επιτρέπει να εισέρχονται στον επιχειρηματικό κόσμο με πλεονέκτημα.

Έτσι, η μεθοδολογία διδασκαλίας επικεντρώνεται στον φοιτητή, αλλάζοντας το πρότυπο του καθηγητή που μεταδίδει τη γνώση σε εκείνη όπου οι μαθητές είναι διαχειριστές της δικής τους μάθησης.

Για το λόγο αυτό το εκπαιδευτικό μοντέλο περιλαμβάνει τη μεθοδολογία των εργαστηρίων, όπου εκτελούνται έργα που επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Επιπλέον, η γενική κατάρτιση συνδυάζεται με δύο επιλογές πτυχίου: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικών και ένα πρόγραμμα Μάστερ στο τέλος της σταδιοδρομίας.

Η ενσωμάτωση αυτών των στοιχείων επιτρέπει την κατάρτιση επαγγελματιών ικανών να προσαρμοστούν και να επιτύχουν σε ένα ολοένα και πιο δυναμικό περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, οι εμπορικοί μηχανικοί του Πανεπιστημίου Adolfo Ibáñez «εκπαιδεύονται για την επίλυση προβλημάτων που δεν υπάρχουν ακόμα».114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά
 • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Το Advanced Masters in Finance (AMF) LATAM απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη, διευθυντές και ιδιοκτήτες εταιρειών στη Λατινική Αμερική με σχετική εμπειρία στον οικονομικό κό ... [+]

Το Advanced Masters in Finance (AMF) LATAM απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη, διευθυντές και ιδιοκτήτες εταιρειών στη Λατινική Αμερική με σχετική εμπειρία στον οικονομικό κόσμο και με ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που τους επιτρέπει να κατανοήσουν την οικονομική πραγματικότητα του τις οργανώσεις που κατευθύνονται και τις αιτήσεις τους από ανώτερα στελέχη, ιδίως στο πλαίσιο της Λατινικής Αμερικής. Η αυστηρή επιλογή των συμμετεχόντων οδηγεί σε μια ελίτ κατηγορίας περιορισμένου μεγέθους, στην οποία παράγεται μια ενδιαφέρουσα και εμπλουτιστική δυναμική που αναγνωρίζεται με συνέπεια από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ως μεγάλη συμβολή στην εκπαιδευτική τους εμπειρία. Κάθε συμμετέχων φέρνει την εμπειρία και την ιδιαίτερη εστίασή του στα προβλήματα που αντιμετωπίζονται, ενώ οι καθηγητές διοχετεύουν και διατάζουν τις παρατηρήσεις των συμμετεχόντων, προκειμένου να επιτύχουν έγκυρα συμπεράσματα και εφαρμόσιμες οικονομίες, ιδίως στη Λατινική Αμερική.... [-]

Χιλή Peñalolén Ηνωμένες Πολιτείες New York Ηνωμένο Βασίλειο London Ισημερινός Quito Κολομβία Bogotá Παναμάς Panama City  + 8 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
8 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

CEMS Master of Science στη Διεθνή Διοίκηση (CEMS MIM) είναι ένα διάσημο υπερεθνικό πτυχίο των επιχειρήσεων που μπορεί να αναγνωριστεί ως το καλύτερο διαβατήριο για μια δι ... [+]

CEMS Master of Science στη Διεθνή Διοίκηση (CEMS MIM) είναι ένα διάσημο υπερεθνικό πτυχίο των επιχειρήσεων που μπορεί να αναγνωριστεί ως το καλύτερο διαβατήριο για μια διεθνή σταδιοδρομία.

Πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα και επωφελείται από ένα δίκτυο 31 κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, 73 εταιρικούς συνεργάτες και 6 κοινωνικούς εταίρους που συμβάλλουν στη μάθηση των μαθητών. Αυτό το πολύ επιλεγμένο πρόγραμμα διατίθεται μόνο από λίγα επιλεγμένα πανεπιστήμια παγκοσμίως και μόνο ένα ανά χώρα. Επί του παρόντος, μόνο δύο πανεπιστήμια στη Λατινική Αμερική προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα που κατατάσσεται:... [-]

Χιλή Peñalolén
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Το Master in Management Science, που προσφέρεται από τη Σχολή Επιχειρήσεων σε συνεργασία με τη Σχολή Μηχανικών και Επιστημών του Πανεπιστημίου Adolfo Ibáñez, είναι ένα πρ ... [+]

Τα στελέχη σήμερα αντιμετωπίζουν μια αυξανόμενη πολυπλοκότητα του επιχειρηματικού κόσμου. Τα προβλήματα στον τομέα της Διοίκησης περιλαμβάνουν στοιχεία από διαφορετικούς κλάδους και απαιτούν ικανότητα διάγνωσης και δράσης που βασίζονται σε στέρεες γνώσεις και αναζήτηση στοιχείων.

Αυτή η αυξανόμενη πολυπλοκότητα συνεπάγεται ότι, για να είναι επιτυχής στην αγορά εργασίας, είναι όλο και περισσότερο απαραίτητο να έχουμε ένα πληρέστερο και αυστηρότερο όραμα για τις επιχειρήσεις, βασισμένο στη σύγχρονη διαχείριση, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία της στρατηγικής, της θεωρίας των οργανισμών, της συμπεριφοράς το ανθρώπινο δυναμικό, το μάρκετινγκ και τις λειτουργίες, εκτός από τη δυνατότητα να δουλεύουν σε διαφορετικά θέματα.... [-]

Χιλή Peñalolén
Μάρτιος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Το Master of Science στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα (MIE) είναι ένας χώρος κατάρτισης και εξειδίκευσης όπου οι σπουδαστές εμβαθύνουν τις γνώσεις και τις δεξιό ... [+]

Το Master of Science στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα (MIE) είναι ένας χώρος κατάρτισης και εξειδίκευσης όπου οι σπουδαστές εμβαθύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για να δημιουργήσουν αξία μέσω της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων ή συμβάλλουν από την καινοτομία στις καθιερωμένες εταιρείες.

Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στην ομαδική εργασία για την υλοποίηση ενός επιχειρηματικού / καινοτόμου σχεδίου. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση στερεών μεθοδολογιών που διδάσκονται από εκπαιδευτικούς και μέντορες υψηλού επιπέδου. Το MIE διαρκεί 12 μήνες και χωρίζεται σε τρία στάδια: 1) στάδιο εξερεύνησης και παραγωγής ιδεών, 2) στάδιο αντιληπτικής αντιμετώπισης νέων επιχειρήσεων και τέλος 3) στάδιο υλοποίησης έργων.... [-]

Χιλή Peñalolén
Μάρτιος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Το Master of Science in Finance επιτυγχάνει ότι οι επαγγελματίες της περιοχής, στα πρώτα τους χρόνια, φτάνουν σε ένα βαθμό εξειδίκευσης και θέσης εργασίας που θα τους επι ... [+]

Το Master of Science in Finance επιτυγχάνει ότι οι επαγγελματίες της περιοχής, στα πρώτα τους χρόνια, φτάνουν σε ένα βαθμό εξειδίκευσης και θέσης εργασίας που θα τους επιτρέψει να επιταχύνουν τη σταδιοδρομία τους, να πηδήξουν τις αρχικές θέσεις των πρόσφατων πτυχιούχων και να επιτύχουν στρατηγικές θέσεις στην εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από το 2009, το Master of Science in Finance είναι επίσης το εμβληματικό πρόγραμμα της εταιρικής σχέσης μεταξύ του UAI και του Ινστιτούτου CFA, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη χορήγηση πιστοποίησης για οικονομικούς αναλυτές στις ΗΠΑ, η οποία έχει καταστεί διεθνές πρότυπο το θέμα.... [-]

Χιλή Peñalolén
Μάρτιος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα επίπεδο σύγχρονης γνώσης στον τομέα της εμπορίας μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλής ακαδημαϊκής ζήτησης. Αυτό επιτυγχάνετα ... [+]

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα επίπεδο σύγχρονης γνώσης στον τομέα της εμπορίας μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλής ακαδημαϊκής ζήτησης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της διδασκαλίας εννοιών, μοντέλων, μεθόδων και τεχνικών για τη λήψη αποφάσεων μάρκετινγκ.

Αυτό το πρόγραμμα περιέχει έναν ισχυρό πρακτικό προσανατολισμό, με τη χρήση της μεθόδου της υπόθεσης, παιχνίδια προσομοίωσης και την υλοποίηση εφαρμοσμένων έργων.... [-]

Χιλή Peñalolén
Μάρτιος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad