Universidad UNIACC

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο των Τεχνών, των Επιστημών και Επικοινωνίας, UNIACC, είναι μια εταιρεία της Αυτόνομης Ιδιωτική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το όραμά της είναι να είναι ένα πανεπιστήμιο που αναγνωρίζεται για την προσφορά της ποιότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε διάφορες μορφές διδασκαλίας και μάθησης -σε παρουσία, αναμειγνύονται και μη-συμμετοχής (πλήρες σε απευθείας σύνδεση) - έτσι ώστε τα προγράμματά τους να διευκολύνουν την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για να όλους όσους επιθυμούν να εκπαιδεύσουν το καλλιτεχνικό τους τομείς των κοινωνικών επιστημών και διαχείρισης, με έμφαση στην επικοινωνία, τη χρήση της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Το Universidad UNIACC είναι ένα ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Χιλής και ενός ιδρύματος δεν έχουν πιστοποιηθεί από την Εθνική Επιτροπή Διαπίστευσης (ΚΥΠΕ).

ΙΣΤΟΡΙΑ

Σήμερα, περισσότερα από εννέα χιλιάδες απόφοιτοι του Universidad UNIACC είναι πρωταγωνιστές διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας στον κόσμο της επικοινωνίας.

Η γένεση του Universidad UNIACC χρονολογείται από το 1981, όταν δημιουργήθηκε το κέντρο τεχνικής κατάρτισης που ονομάζεται Superior (CFT IACC) Ινστιτούτο Τεχνών και Επικοινωνίας Επιστημών. Ήταν το πρώτο κέντρο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύεται στην κατάρτιση των επαγγελματιών για τον κόσμο της επικοινωνίας της Χιλής.

Έτσι, τα προγράμματα σπουδών και κατάρτισης που οδηγεί σε σταδιοδρομία των ανώτερων τεχνικών στους τομείς των οπτικοακουστικών μέσων επικοινωνίας και διαφήμισης δημιουργήθηκαν.

Το 1987, ο IACC CFT χορηγείται επίσημη αναγνώριση και έγινε ο IACC Professional Institute. Το 1989, με την υποστήριξη των εκκρεμών επαγγελματιών, το Πανεπιστήμιο των Τεχνών, των Επιστημών και Επικοινωνίας, UNIACC ιδρύθηκε.

Universidad UNIACC γεννήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη μιας θεσμικής και ακαδημαϊκό έργο δεσμευτεί για την προώθηση της τέχνης, του πολιτισμού, ανθρωπιστικές επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες και τις επικοινωνίες.

Το πανεπιστήμιο άρχισε να διδάσκει τη σταδιοδρομία στη δημοσιογραφία και Αρχιτεκτονικής το 1991.

Παράλληλα, άρχισε να αναπτύσσει μια εταιρική δομή διαχείρισης και αυτοαξιολόγησης, με στόχο τη βελτίωση των συστηματικών και συνεχείς διαδικασίες, μεθόδους και διαδικασίες.

Καθώς το ακαδημαϊκό έργο του πανεπιστημίου αποκτήσει υψηλότερα επίπεδα των επιτευγμάτων και ενοποίησης, προστέθηκαν νέα μαθήματα και προγράμματα. Το 1993, το ίδρυμα άνοιξε τις σταδιοδρομίες των Ψυχολογία, Δημοσίων Σχέσεων, Διαφήμισης και Σχεδιασμός.

Μαζί με την επέκταση ακαδημαϊκό προσφορές, Universidad UNIACC αυξημένη φυσική και τεχνολογικές υποδομές, συστήματα, θεματικά εργαστήρια και προηγμένο εξοπλισμό.

Σε αυτό το στάδιο της θεσμικής ζωής του, το πανεπιστήμιο προώθησε έντονα τις διεθνείς σχέσεις, που αποτελεί ένα ευρύ δίκτυο των δεσμών και επαφών με τα διάσημα ακαδημαϊκά ιδρύματα στη Λατινική Αμερική, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το 1998, το πανεπιστήμιο έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την προβολή της ακαδημαϊκής εργασίας τους, ανοίγοντας εκπομπές τηλεοπτικό κανάλι της στη ζώνη των UHF. Κανάλι 34 TV UNIACC στη συνέχεια ενταχθεί σε ένα ευρύτερο έργο επέκτασης πανεπιστήμιο, τη συγχώνευσή της με Ραδιόφωνο UNIACC, η οποία ξεκίνησε ως μια εμπειρία της εσωτερικής διάχυσης. Σήμερα έχει γίνει ένας σταθμός που εκπέμπει 24 ώρες την ημέρα μέσω του Διαδικτύου, χάρη στην εργασία και τη δημιουργικότητα των φοιτητών κολεγίου.

Το Συμβούλιο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το Δεκέμβριο του 1999, πιστοποιημένο πλήρη θεσμική αυτονομία του πανεπιστημίου, που της επιτρέπει να χορηγεί πτυχία και βαθμούς ανεξάρτητα, από την ημερομηνία αυτή.

Σε αυτό το σενάριο, Universidad UNIACC ανέλαβε μια φιλόδοξη μεταρρύθμιση των προγραμμάτων σπουδών τους, η οποία έκανε το 2000, γεννήθηκαν νέες σταδιοδρομίες και εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για τους επαγγελματίες ένθετα στο πλαίσιο της απασχόλησης.

Universidad UNIACC ΣΤΟΝ ΧΧΙ αιώνα

Το 2004, Universidad UNIACC ξεκίνησε μια πρωτοποριακή διαδικασία της Χιλής εκπαίδευση: διδασκαλία σταδιοδρομίας και επαγγελματικά προγράμματα για online και αναμειγνύονται τρόπους μάθησης. Ο αγώνας είχε πρεμιέρα το σύστημα Εμπορική Μηχανικών. Μεταπτυχιακό στη συνέχεια, το 2016, προστέθηκαν δίπλωμα και πρόγραμμα Πτυχίο και Πτυχίο (TLU).

Σε όλα τα μαθήματα που προσφέρονται από το διαδίκτυο και αναμειγνύονται τρόπους μάθησης, οι μαθητές έχουν ενσωματωθεί σε νέα μάθηση ψηφιακή, διαδραστική και πολυμέσων τεχνολογίες τους. Η κύρια είσοδος της γνώσης είναι μέσω της πλατφόρμας eCampus, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο για on-campus φοιτητές του ιδρύματος.

Στα προγράμματά τους εξ αποστάσεως, Universidad UNIACC διαθέτει διαφοροποίηση πλεονεκτήματα: την εμπειρία και τη γνώση για την ανάπτυξη των μεθοδολογιών και του περιεχομένου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις λεπτομέρειες? υπολογιστών και των υποδομών οπτικοακουστικό τέχνης? καθώς και επαγγελματική εμπειρία σε θέματα μέσων ενημέρωσης.

Λόγω για το διεθνές δυναμικό Universidad UNIACC άρχισαν να αναπτύσσουν μέσω online και αναμειγνύονται τρόπους μάθησης, το 2008, το κολέγιο έγινε μέρος της κοινοπραξίας των ΗΠΑ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Apollo Group Inc., μέσω Απόλλωνα Global.

Σήμερα, το πανεπιστήμιο αναλαμβάνει ως συνεχής επανεκπαίδευση και αναδιαμόρφωση των σχολών και σχολείων τους, σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση των νέων δομών και μεθόδων διδασκαλίας.

Έτσι, Universidad UNIACC έχει δημιουργήσει η ίδια ως ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας, έχει ενσωματωθεί στο παγκόσμιο δίκτυο των ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των τάσεων πάντα τη ρύθμιση στις διαφορετικές εκφράσεις της δημιουργικότητας.

Τοποθεσίες

Σαντιάγκο

Address
Avenida Salvador 1200
Providencia

7501277 Σαντιάγκο, Μητροπολιτική περιοχή Σαντιάγκο, Χιλή

Ask a Question

Άλλη