Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Νέο για το 2019: Μελέτη στο Χονγκ Κονγκ

Αναγνωρίζοντας τη θέση του Χονγκ Κονγκ ως διεθνούς νομικού κόμβου, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε ποιοτικές ευκαιρίες μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στους επίδοξους νομικούς επαγγελματίες της πόλης, με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών διπλωμάτων, ειδικής νομικής κατάρτισης και συνεχιζόμενων μαθημάτων επαγγελματικής ανάπτυξης για δικηγόρους και δικηγόρους δικηγόρους.

Γιατί να επιλέξετε το Πανεπιστήμιο του Νόμου;

 • Ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες νομικής εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, από το 1867 - έχουμε εκπαιδευτεί περισσότεροι δικηγόροι στην Αγγλία από οποιονδήποτε άλλο.
 • Όλοι οι καθηγητές μας είναι ειδικοί δικηγόροι και πολλοί ακόμα ασκούν. Θα επωφεληθείτε από την αντίληψή τους για τον σημερινό νομικό κόσμο που παρέχεται είτε πρόσωπο με πρόσωπο στην πανεπιστημιούπολη είτε online.
 • Έχουμε 13 τοποθεσίες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και το Χονγκ Κονγκ προσφέροντας μεταπτυχιακά μαθήματα.
 • Έχουμε τη μεγαλύτερη νομική ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 64.000 μέλη , δίνοντας στους μαθητές μας εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης. πολλοί από τους οποίους είναι ειδικευμένοι δικηγόροι στο Χονγκ Κονγκ και τη Μαλαισία.
 • Συνεργαζόμαστε με 90 από τις 100 κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, πολλοί από τους οποίους στέλνουν τους εκπαιδευόμενους και τους δικηγόρους μας αποκλειστικά σε εμάς. Έχουμε επίσης στενούς δεσμούς με ένα ευρύ φάσμα δικηγορικών γραφείων.
 • Το 92% των φοιτητών πλήρους φοίτησης UK LLB που αποφοίτησαν το 2017 εξασφάλισαν απασχόληση ή περαιτέρω μελέτη μέσα σε έξι μήνες από την επιτυχή ολοκλήρωση της πορείας τους.
 • Από την αποφοίτησή τους το καλοκαίρι του 2017, το 97% των σπουδαστών LPC με πλήρη απασχόληση και επιτάχυνση εξασφάλισε απασχόληση, σύμβαση κατάρτισης ή περαιτέρω μελέτη εντός εννέα μηνών από την αποφοίτηση.
 • Η βραβευμένη ομάδα pro bono μας έθεσε σε εφαρμογή τις νομικές σας δεξιότητες δίνοντάς σας πρόσβαση σε πάνω από 3.000 ευκαιρίες για να εργαστείτε σε πραγματικές περιπτώσεις ενώ σπουδάζετε.
 • Η εξειδικευμένη υπηρεσία νομικής σταδιοδρομίας και η απασχολησιμότητά μας είναι μία από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερους από 30 εμπειρογνώμονες που παρέχουν υποστήριξη one-to-one.

Μεταπτυχιακά νομικά μαθήματα διαθέσιμα

 • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (GDL) Καν. Νο. 252955
 • Online πτυχίο μεταπτυχιακού τίτλου (i-GDL) Reg. Νο. 252955
 • Κανον. Νο. 252954
 • Ηλεκτρονικός νόμος MA (i-MA Law) Καν. Νο. 252954
 • Πρόγραμμα νομικής πρακτικής LLM (επίλυση συγκρούσεων) Καν. Νο. 252957
 • LLM Πρόγραμμα Νομικής Πρακτικής (Πνευματική Ιδιοκτησία) Καν. Νο. 252959
 • Πρόγραμμα Νομικής Πρακτικής LLM (Εμπορικό Δίκαιο) Καν. Νο. 252956
 • Πρόγραμμα νομικής πρακτικής σε απευθείας σύνδεση LLM (επίλυση συγκρούσεων) Καν. Νο. 252958
 • Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Νομικής Πρακτικής σε απευθείας σύνδεση (πνευματική ιδιοκτησία) Καν. Νο .: 252960

Εκδηλώσεις

Δείτε τη σελίδα των διεθνών μας εκδηλώσεων για να μάθετε πότε θα επισκεφθούμε κοντά σας.

Για να μάθετε περισσότερα για το Πανεπιστήμιο του Νόμου διαβάστε το Blog μας: 5 λόγοι για να μελετήσετε στο Χονγκ Κονγκ

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη μελέτη μαζί μας στο Χονγκ Κονγκ καταγράφοντας το ενδιαφέρον σας σήμερα

** Το 97% του πλήρους χρόνου μας 2016/17 και επιτάχυνση 2017/17 LPC φοιτητές που αποφοιτούν το καλοκαίρι του 2017 εξασφάλισε την απασχόληση, ένα συμβόλαιο κατάρτισης, ή περαιτέρω μελέτη μέσα σε εννέα μήνες από την επιτυχή ολοκλήρωση της πορείας τους.

Αυτά τα μαθήματα είναι εγγεγραμμένα στο Χονγκ Κονγκ Non-local Courses Registry (NCR). Είναι θέμα διακριτικής ευχέρειας για τους μεμονωμένους εργοδότες να αναγνωρίζουν τα προσόντα στα οποία μπορούν να οδηγήσουν αυτά τα μαθήματα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

U Law Hong Kong

Ο νόμος ΜΑ (Κωδικός 252954) έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους που δεν επιθυμούν να αποκτήσουν νομικά προσόντα σε επίπεδο μάστερ. Ο νόμος ΜΑ είναι διεθνώς αναγνωρισμένος τίτ ... [+]

MA Law - Πλήρης απασχόληση. Reg. Νο. 252954

Ο νόμος ΜΑ (Κωδικός 252954) έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους που δεν επιθυμούν να αποκτήσουν νομικά προσόντα σε επίπεδο μάστερ. Ο νόμος ΜΑ είναι διεθνώς αναγνωρισμένος τίτλος που είναι ιδανικός για επαγγελματική σταδιοδρομία τόσο εντός όσο και εκτός του νομικού τομέα.

Μάθετε από την εμπειρία μέσω πρακτικών εργαστηρίων, μάθησης βάσει προβλημάτων, διαπραγματεύσεων, υποκίνησης και παρουσιάσεωνΑναπτύξτε βασικές επαγγελματικές δεξιότητες στην ανάλυση, την επίλυση προβλημάτων και την έρευναΕξερευνήστε έναν τομέα δικαίου που σας ενδιαφέρει μέσω του δικού σας ερευνητικού προγράμματος... [-]
Χονγκ Κονγκ
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 - 12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ