American Business And Technology University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η διαφορά ABTU

American Business & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου είναι ένα εθνικό διαπιστευμένο κατά 100% σε απευθείας σύνδεση πανεπιστήμιο που βρίσκεται στις μεσοδυτικές. Στο ABTU, προσπαθούμε να είναι μοναδικό, προσφέροντας το καλύτερο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την εξάλειψη τις παρενοχλήσεις της μετακίνησης, τα υψηλά ποσοστά εκπαίδευσης, άκαμπτο προγραμματισμό και ξεπερασμένη τεχνολογία. ABTU χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εκπαιδευτικών εννοιών με 100% μας σε απευθείας σύνδεση, και να ζήσουν αίθουσες διδασκαλίας. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τον εκπαιδευτή τους, χρησιμοποιώντας το βίντεο, φωνής και ψηφιακά μέσα για να πάρει τα μέγιστα από κάθε συνεδρία. Σε αντίθεση με τα περισσότερα online σχολεία, τα οποία επιτρέπουν μόνο σε σας για να επικοινωνούν με email με μη αποδοτικό χρόνους απόκρισης, ABTU έχει δεσμευθεί να φέρει ζωντανή εκπαιδευτές απευθείας στον μαθητή. Χρησιμοποιώντας έναν προσωπικό υπολογιστή, έξυπνο τηλέφωνο ή συσκευή τραπέζι, οι μαθητές μας μπορούν να λάβουν τάξη παντού, και να δείτε ανά πάσα στιγμή. Όλες οι διαλέξεις καταγράφονται και μπορούν να αναθεωρούνται όποτε σας βολεύει για να φιλοξενήσει το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. ABTU είναι σε θέση να παραδώσει αυτό το υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, διατηρώντας παράλληλα τα ποσοστά εκπαίδευσης που είναι περίπου το μισό του εθνικού μέσου όρου.

Γιατί ABTU; Δείτε τι American Business & Τεχνολογία Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο έχει να προσφέρει:

  • Ατομική προσοχή - Κάθε μαθητής είναι σε συνδυασμό με ένα ειδικό συντονιστή επιτυχία ως σημείο επαφής τους.
  • Καινοτόμες - 100% σε απευθείας σύνδεση, ζωντανή διαδραστική τάξεις, 1-3 ημέρες την εβδομάδα.
  • Ευκολία - Όλες οι διαλέξεις καταγράφονται για την εξυπηρέτησή σας με 24/7 αναπαραγωγή.
  • Η οικονομική προσιτότητα - ABTU πάντα πίστευε στην εκπαίδευση χρέους-free και προσφέρει οικονομικά δίδακτρα με πολλές επιλογές χρηματοδότησης, επιχορηγήσεις και τις εκπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων πληρωμής με μηδενικό ενδιαφέρον.
  • Κινητικότητα - Πρόσβαση στην τάξη και της μάθησης εργαλεία σας σε απευθείας σύνδεση, 24/7 από την κινητή συσκευή σας.
  • Στρατιωτική φιλικό - Active Duty, Βετεράνων και τα εξαρτώμενα απολαύσουν επιπλέον υποτροφίες και εκπτώσεις.

Δήλωση αποστολής

American Business & Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί για την παροχή ποιοτικών, οικονομικά προσιτή, συναφείς και διαδραστικές ευκαιρίες μάθησης εξ αποστάσεως. προγράμματα του Πανεπιστημίου επικεντρώνονται στις γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να ενισχύσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη, την πρόοδο ή την προσωπική ζωή.

Πανεπιστήμιο Γκολ

American Business & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου θα: Χρησιμοποιήστε μια τεχνολογία περιβάλλον πλούσιο και αποτελεσματικό, διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας φοιτητής εστιασμένη. Παρούσα περίπτωση, την καριέρα εστιασμένη εκπαιδευτικά προγράμματα με βάση τις τρέχουσες πρακτικές της έρευνας και της βιομηχανίας. Συνεργαστείτε με τους εκπροσώπους της βιομηχανίας και των επαγγελματιών, εργοδοτών και ενώσεων στο σχεδιασμό και την αξιολόγηση των αποτελεσματικών προγραμμάτων. Άσκηση οικονομικά αποδοτικές στρατηγικές για την παροχή προσιτών εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Παράσχω την άριστη και έγκαιρη υπηρεσίες υποστήριξης σπουδαστών.

Πανεπιστήμιο Στόχοι για αποφοίτους

Μετά την αποφοίτηση, οι απόφοιτοι ABTU θα καταδείξει: Αποτελεσματική ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας. Ποσοτική συλλογισμού και της κριτικής δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Γνώση και εφαρμογή της τεχνολογίας. Γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της προτίμησής τους σπουδών.

Ιστορία ίδρυμα

Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο εξαρτάται από νέα και πρωτοποριακή τεχνολογία, την ψυχαγωγία, την εθνική άμυνα και ασφάλεια? προσωπικές / παγκόσμια επικοινωνία και τεχνολογικές δεξιότητες γίνονται όλο και πιο ζωτικής σημασίας για την προσωπική και εθνική οικονομική επιβίωση. Ένα ισχυρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο βοηθά στην παροχή ασφάλειας της απασχόλησης στον τομέα επιλεγμένη σταδιοδρομία σας. American Business και το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας (ABTU) δεσμεύεται να παρέχει στους φοιτητές μας με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταποκριθεί το σημερινό «συνεχώς μεταβαλλόμενο, άκρως τεχνικό, απαιτήσεις στο χώρο εργασίας. ABTU ιδρύθηκε το 2001 από τον Sam Atieh, με την αρχή να παράσχει τεχνική εκπαίδευση που είναι την καριέρα εστιασμένη και να παραδοθεί το 100% σε απευθείας σύνδεση με ζωντανή διδασκαλία. American Business και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας έχει συνδυασμένη εμπειρία πάνω από 100 χρόνια στον τομέα των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας. Κάθε μέλος του διοικητικού συμβουλίου φέρνει μια μοναδική και ιδιαίτερη πείρα σε αυτόν τον θεσμό.

Μαθαίνοντας Μοντέλο - Live and Interactive!

American Business και το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας αναπτύξει ένα εκλεπτυσμένο, αλλά φιλικό προς το χρήστη, σε απευθείας σύνδεση σύστημα παράδοσης που επιτρέπει την ζωντανή αλληλεπίδραση μεταξύ του εκπαιδευτή και τους μαθητές. μοντέλο ABTU αποτελείται από ζωντανά διαλέξεις ήχου και βίντεο με επικεφαλής τον εκπαιδευτή και να προσφέρονται σε συγκεκριμένους χρόνους. Ο εκπαιδευτής πραγματοποιεί τη διάλεξη σαν μια παραδοσιακή ρύθμιση τάξη: όλοι οι μαθητές στην εικονική τάξη είναι σε θέση να συμμετέχουν και να κάνουν ερωτήσεις σε απευθείας σύνδεση, να ακούσετε τον εκπαιδευτή, και να πάρει άμεσες απαντήσεις. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια οπτική παρουσίαση ενώ ακούτε διάλεξη του εκπαιδευτή. American Business και το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας είναι ένα εθνικό Διαπιστευμένος Στρατιωτικό ομοφυλόφιλους Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο.

Δεν μπορεί να κάνει την online διάλεξη; Μην ανησυχείτε! Έρχονται στην τάξη κάθε χρόνο!

Το μοντέλο αμερικανική Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου παρέχει το καλύτερο και των δύο κόσμων: σύγχρονη και ασύγχρονη επικοινωνία. Μαθήματα μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά θέλετε. Το μοντέλο ABTU παρέχει επιπλέον μια ευκαιρία για τους φοιτητές που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις ζωντανές διαλέξεις στους καθορισμένους χρόνους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Βίντεο

American Business & Technology University Has Live Interactive Online Classes!

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
1018 West St. Maartens Drive
St. Joseph, Missouri 64506

Saint Joseph, Μιζούρι, MO, 64506 US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)