Academy of Art University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όπως και η πόλη έχει καλέσει στο σπίτι από το 1929, Ακαδημία Τέχνης του Πανεπιστημίου υπήρξε πάντοτε στην πρωτοπορία της καινοτομίας και της δημιουργικότητας. Η Ακαδημία και το Σαν Φρανσίσκο που έχουν μεγαλώσει μαζί και υπηρέτησε ως αμοιβαία πηγές έμπνευσης και ταλέντου, ρίξτε μια ματιά πίσω σε αξιοσημείωτες στιγμές στην ιστορία της Ακαδημίας στο Σαν Φρανσίσκο.

academyart

Η Ιστορία μας

Όπως και η πόλη που ονομάζεται σπίτι από το 1929, Ακαδημία Τέχνης του Πανεπιστημίου υπήρχε πάντα στην πρωτοπορία της καινοτομίας και της δημιουργικότητας. Η Ακαδημία και το Σαν Φρανσίσκο έχουν μεγαλώσει μαζί και υπηρέτησε ως αμοιβαία πηγές έμπνευσης και ταλέντου - ρίξτε μια ματιά πίσω σε αξιοσημείωτες στιγμές στην ιστορία της Ακαδημίας στο Σαν Φρανσίσκο.

Τι πιστεύουμε

Εισαγωγή No-Barrier

Το μόνο που απαιτείται είναι ένα πάθος για τη μάθηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας ως καλλιτέχνης.

Μια κοινοτική Στήριξης

Σας προκαλούμε τους μαθητές μας να επιτύχουν την πλήρη δημιουργικό δυναμικό τους σε μια ατμόσφαιρα της υποστήριξης και της στενής συνεργασίας.

Ηθική στην Τέχνη

Εμείς οι ίδιοι κατέχουν μέχρι και να προσπαθήσει να ενσταλάξει στους μαθητές μας, τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα προσωπικής και επαγγελματικής ακεραιότητας.

Μάθετε από τους επαγγελματίες

Πιστεύουμε ότι οι καλύτεροι δάσκαλοι είναι πραγματικά δημιουργικά εργασίας. Σχολή μας αποτελείται από τέχνη και το σχεδιασμό εμπειρογνώμονες, οι οποίοι διατηρούν σταδιοδρομία στην αιχμή των τάσεων της βιομηχανίας.

Μια Αστική Πολίτη

Ενημερωθεί από το σπίτι μας στο Σαν Φρανσίσκο, στόχος μας είναι να δώσουμε πίσω στον πολιτισμό, στο πνεύμα της γενναιοδωρίας και της συμπόνιας.

academyart

Ηγεσία μας

Richard S. Stephens

Η Ακαδημία Τέχνης College ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1929 από τον Richard S. Stephens, μια λεπτή τέχνη ζωγράφος και Creative Director για το Sunset Magazine. Υποβοηθούμενος από τη σύζυγό του, κα Κλάρα Stephens, άνοιξε το νέο σχολείο σε ένα νοικιασμένο σοφίτα σε 215 Kearny St. για να διδάξει την τέχνη της διαφήμισης. Μέσα σε λίγα χρόνια, μια διακεκριμένη σχολή εξάσκησης της τέχνης και επαγγελματίες σχεδιαστές συνέβαλαν στη διατύπωση της φιλοσοφίας ενοικίασης καταξιωμένους επαγγελματίες του σχολείου να διδάσκουν τους μελλοντικούς επαγγελματίες. Το 1933 το πρόγραμμα σπουδών επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει εικονογράφηση μόδας, και το 1936 προστέθηκε μια λεπτή υπηρεσία της τέχνης.

Ο Δρ Richard A. Stephens

Ο Richard και ο γιος της Κλάρα, Dr. Richard A. Stephens, μετακόμισε στο ρόλο του Προέδρου το 1951, και την καθοδήγηση του οδήγησε στην επέκταση από 50 φοιτητές σε περισσότερα από 5.000, με σημαντική επέκταση των μεγαλύτερων εταιριών τμήματος. Το 1966 το σχολείο είχε ενσωματωθεί και χορήγησε αρχή να προσφέρουν πτυχίο Καλών Τεχνών από το Προεδρείο για Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Καλιφόρνια. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εγκαινιάστηκε το 1977 και έχει εγκριθεί από το 1983.

Ο Δρ Elisa Stephens

Ο Δρ Elisa Stephens, εγγονή του ιδρυτή του σχολείου μας, διαδέχτηκε τον πατέρα της ως Προέδρου της Ακαδημίας Τέχνης του Πανεπιστημίου το 1992. Ο Δρ Stephens έχει δεσμευτεί να επεκτείνει το πρόγραμμα σπουδών της Ακαδημίας για να ενημερώνεστε συνεχώς με τις νέες τεχνολογίες και τάσεις της βιομηχανίας, καθώς και στην ανάπτυξη state-of-the-art εγκαταστάσεις και πόρους. Το 2004, το όνομα του σχολείου άλλαξαν από Ακαδημία Κολέγιο Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Ακαδημίας Τέχνης στην αναγνώριση του βάθους της, του πεδίου, και την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Σήμερα το Πανεπιστήμιο είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό σχολείο της τέχνης και του σχεδιασμού της χώρας. Οι μαθητές έχουν τώρα την ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα πτυχίο Bachelor of Fine Arts, Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Architecture, Associate of Arts, Master of Fine Arts, Master of Arts, Master of Architecture, Art Διδασκαλία διαπιστευτηρίων, προγράμματα πιστοποιητικό, και μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης τέχνης σε 28 περιοχές της μελέτης.

ακαδημία

Γεγονότα για εμάς

2002 - Έχουμε ήδη προσφέρει ένα καινοτόμο online εκπαίδευση τέχνες από το 2002.

70+ Κρατάμε πάνω από 70 φοιτητών και αποφοίτων εκθέσεις τέχνης και εκθέσεις των γκαλερί του Σαν Φρανσίσκο κάθε χρόνο.

112 - Ποικίλο μαθητή μας και τους αποφοίτους της κοινότητας αντιπροσωπεύουν πάνω από 112 χώρες.

17 - Οι μαθητές ευδοκιμούν σε 17 εγκαταστάσεις στέγασης σε όλη Σαν Φρανσίσκο.

16 - Το πρόγραμμά μας NCAA σπορ έχει 16 έντονος ενδοκολλεγιακός ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά αποφοίτησής μας, το διάμεσο χρέος των φοιτητών που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα και άλλες σημαντικές πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, Http://www.academyart.edu/disclosures

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ή / ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ. Κατανοώ ότι η συναίνεσή μου δεν αποτελεί προϋπόθεση για την παραλαβή των υπηρεσιών μου από την ακαδημία του πανεπιστημίου τέχνης. ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts) » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master (MFA) φωτογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Γυρίστε το πάθος σας σε μια καριέρα. Στην Ακαδημία της Σχολής Φωτογραφίας του Πανεπιστημίου Τέχνης, έχετε κάθε ευκαιρία και τους πόρους για να προωθήσει το πάθος σας σε ένα ολοκληρωμένο σώμα της εργασίας. Μάθετε από μια σχολή των επαγγελματιών που εργάζονται και να αρχίσει νέα περιπέτεια σας σήμερα. [+]

Γυρίστε το πάθος σας σε μια καριέρα. Στην Ακαδημία της Σχολής Φωτογραφίας του Πανεπιστημίου Τέχνης, έχετε κάθε ευκαιρία και τους πόρους για να προωθήσει το πάθος σας σε ένα ολοκληρωμένο σώμα της εργασίας. Μάθετε από μια σχολή των επαγγελματιών που εργάζονται και να αρχίσει νέα περιπέτεια σας σήμερα. Master of Fine Arts (ΣΠΙ) Βαθμός Ο Πρόγραμμα ΜΧΣ παρέχει προηγμένες πρακτικές και εντατική μελέτη του φωτογραφικού μέσου. Βασικό πρόγραμμα καλύπτει ιστορική προοπτική, προηγμένη θεωρητική και εννοιολογική ανάπτυξη στην παραδοσιακή, πειραματική και ψηφιακής λήψης φωτογραφίας, post-production και εξόδου. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με μια τυπική διπλωματική εργασία και πλήρες σώμα της εργασίας που υποστηρίζει τη διατριβή και αναδεικνύει το μοναδικό όραμα και το ταλέντο του κάθε μαθητή. ΣΠΙ Φωτογραφία Μονάδα Απαιτήσεις Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Την έγκριση για κάθε Σύμβουλο Απαιτήσεις ΜΧΣ Φωτογραφία Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παράγει ένα έργο διατριβή προχωρημένο επίπεδο σε ψηφιακή ή παραδοσιακή εξειδίκευση, απόδειξη δεξιοτεχνίας και της σύνθεσης των δεξιοτήτων που διδάσκονται στο πρόγραμμα. Ανάπτυξη Διπλωματική Εργασία Προτείνει μια σταθερή αντίληψη κατάλληλο για βελτίωση και ανάπτυξη. Επιλέξτε μια κατάλληλα προκλητική και εφικτό σχέδιο. Παρουσιάστε ένα συνεκτικό σώμα της εργασίας Επιτυχής αρθρώσει το τελικό αποτέλεσμα του έργου. Επίδειξη επαρκή προετοιμασία για το έργο τους (έρευνα, επίλυση προβλημάτων)... [-]

πλοίαρχος στη διαφήμιση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Αντλώντας από τις εμπειρίες της ζωής σας, σε συνδυασμό με τις καλλιτεχνικές και τεχνικές δεξιότητες που αποκτούν, θα είστε προετοιμασμένοι για μια καριέρα ως καλλιτεχνικός διευθυντής, κειμενογράφος, ή δημιουργική στρατηγός. Μια γνώση των προηγμένων αρχές της διαφήμισης και τις έννοιες που έφερε στη ζωή από εργαζόμενους ανεξάρτητα και συλλογικά για μοναδικό χαρτοφυλάκιο σας. [+]

Αντλώντας από τις εμπειρίες της ζωής σας, σε συνδυασμό με τις καλλιτεχνικές και τεχνικές δεξιότητες που αποκτούν, θα είστε προετοιμασμένοι για μια καριέρα ως καλλιτεχνικός διευθυντής, κειμενογράφος, ή δημιουργική στρατηγός. Μια γνώση των προηγμένων αρχές της διαφήμισης και τις έννοιες που έφερε στη ζωή από εργαζόμενους ανεξάρτητα και συλλογικά για μοναδικό χαρτοφυλάκιο σας. ΣΠΙ Διαφήμιση Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις ΜΧΣ Διαφήμιση Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Στρατηγική Επικοινωνίας Ανάπτυξη στρατηγικών στοιχείων επικεντρώνεται στον πελάτη-στόχο, το προϊόν / υπηρεσία, καθώς και την αγορά Συγκεντρώστε, αξιολογεί, και να εφαρμόσει τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ιστορικής έρευνας, σε στρατηγικό έργο Οπτικής Επικοινωνίας Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα οπτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων ελεύθερο σχέδιο, να μεταφέρει βασικά στοιχεία Εφαρμόστε ενδεδειγμένες αρχές σχεδιασμού για την στρατηγική και δημιουργική εργασία Λεκτική επικοινωνία Μεταφέρω δημιουργικές ιδέες, αντιλήψεις, και το ύφος της μάρκας μέσω της εμπλοκής και εξελιγμένα γλωσσών σε κάθε στάδιο της δημιουργικής διαδικασίας Επικοινωνούν προφορικά και γραπτά με ένα μοναδικό και ευέλικτο φωνή Εννοιολογική Σκέψη Επικοινωνούν σχετικών στόχων μέσω της χρήσης των ελκυστικό αισθητικές επιλογές Σκεφτείτε εννοιολογικά και να εκτελέσει έργα πέρα ​​από τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης Σκεφτείτε διαφορετικές απόψεις, και να φτάσει καλά-αιτιολογημένη συμπεράσματα ως μέρος της εννοιολογικής και ο σχεδιασμός της διαδικασίας... [-]

πλοίαρχος της αρχιτεκτονικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Η Naab διαπιστευμένους Master of Architecture είναι ένα ολιστικό επαγγελματικό πρόγραμμα προσφέρεται σε δύο κομμάτια. Αφιερωμένη στη σχέση της θεωρίας, μέχρι σήμερα τεχνικές εξελίξεις, προηγμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την πρακτική των αποφάσεων και κτιρίου, το πρόγραμμα έχει ένα εξαιρετικό προφίλ. [+]

Η Naab διαπιστευμένο Master of Architecture είναι μια ολιστική επαγγελματικό πρόγραμμα προσφέρεται σε δύο κομμάτια. Αφιερωμένη στη σχέση της θεωρίας, μέχρι σήμερα τεχνικές εξελίξεις, προηγμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την πρακτική των αποφάσεων και κτιρίου, το πρόγραμμα έχει ένα εξαιρετικό προφίλ. Μέσα από γνώστες και εξάσκηση της σχολής, θα επιτρέπουν στους μαθητές μας να γίνουν υπεύθυνοι ηγέτες στον τομέα τους, οι οποίοι έχουν τις ικανότητες να οραματίζονται, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν μια επιθυμητή και βιώσιμο μέλλον, και ως εκ τούτου να συμβάλει ενεργά προς την εξέλιξη της κοινωνίας. Απαιτήσεις M. Arch Track I Μονάδα Σημαντικές 48 μονάδες Σκηνοθεσία Μελέτη 6 μονάδες Μαθήματα * 9 μονάδες ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Αρχιτεκτονική M. Arch Απαιτήσεις Πτυχίου Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες (Πίστα Ι) ή 87 μονάδες (Track II) Απαιτήσεις Μονάδα M. Arch Track II Σημαντικές 66 μονάδες Σκηνοθεσία Μελέτη 6 μονάδες Μαθήματα * 15 μονάδες ΣΥΝΟΛΟ 87 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη ΜΑΡΤΙΟΥ Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Σχέδιο: Επίδειξη ανάπτυξη της εξερεύνησης του σχεδιασμού και την κατανόηση σε όλο το πρόγραμμα Οπτική Επικοινωνία: Οπτικά επικοινωνούν τις ιδέες μέσα από το χέρι σχεδίαση / σχέδιο, συμπεριλαμβανομένων χέρι που σκίτσα έννοιας, σκίτσα διαδικασία σχεδιασμού και διαγράμματα Οπτικά επικοινωνούν τις ιδέες μέσα από αρχιτεκτονικά σχέδια (ψηφιακή ή με άλλο τρόπο): σχέδιο τοποθεσία, σχέδιο, ενότητα, υψόμετρο, και 3D αναπαράσταση Παράγουν ακριβή φυσικά μοντέλα των ιδεών του σχεδιασμού Γραπτή ανακοίνωση:... [-]

πλοίαρχο σε κινούμενα σχέδια και οπτικά εφέ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Η ΜΧΣ σε Animation & Visual Effects πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων σε κάθε μία από τις πολλές περιοχές της εμπειρογνωμοσύνης στο εσωτερικό της βιομηχανίας κινουμένων σχεδίων και οπτικά εφέ. Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μαθητές σε όλες τις πτυχές του animation και οπτικά εφέ, από ιδεασμού στο post production. [+]

Ο ΣΠΙ σε Animation & Visual Effects πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων σε κάθε μία από τις πολλές περιοχές της εμπειρογνωμοσύνης στο εσωτερικό της βιομηχανίας κινουμένων σχεδίων και οπτικά εφέ. Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μαθητές σε όλες τις πτυχές του animation και οπτικά εφέ, από ιδεασμού στο post production. Τα επικοινωνία, τη συνεργασία, καθώς και τη διαχείριση του χρόνου δεξιότητες τονίζεται σε ολόκληρο το πρόγραμμα για την εξασφάλιση των αποφοίτων εγκλιματίζονται στην έντονη επαγγελματική νοοτροπία που τους περιμένει. ΣΠΙ Animation & Προϋποθέσεις Visual Effects Μονάδα Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη ΣΠΙ Animation & Visual Effects Απαιτήσεις Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παρουσιάζουν μια πρωτότυπη ιδέα που αξίζει διατριβή του βαθμού ΣΠΙ Επίδειξη τη σκοπιμότητα του έργου διατριβής Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό πρότυπο έργο, με την τοπική περιεχόμενο για τη βιομηχανία, επιδεικνύοντας την τεχνική και καλλιτεχνική ικανότητα. Τεχνικές Δεξιότητες Επίδειξη εγκατάσταση με την τεχνολογία animation και το λογισμικό. Δεξιότητες παρουσίασης Σαφώς συζητήσουν για το έργο και τη διαδικασία ροής εργασίας με μια επιτροπή επανεξέτασης, χρησιμοποιώντας την ορολογία της βιομηχανίας. Αποτελεσματικά δίνουν ιδέες στην επιτροπή επανεξέτασης Δημιουργία οπτικά συναρπαστικό, επαγγελματικής ποιότητας υλικά παρουσίασης Προπαραγωγής Δεξιότητες (Σχέδιο Ανάπτυξης) Εκτελέσει έργα που επιδεικνύουν προσοχή στα εξής: την έρευνα, την αναλυτική σκέψη, λεπτομέρεια,... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master in Illustration

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

[+]

Ο ΣΠΙ Εικονογράφηση Graduate School πρόγραμμα σπουδών τονίζει την οπτική επικοινωνία και την άρτια γνώση της τεχνικής και εννοιολογικές ικανότητες και προϋποθέτει την εντατική εκπαίδευση στη διαμόρφωση των ιδεών, την επίλυση προβλημάτων και την καλλιτεχνική δεξιοτεχνία. Οι μαθητές καλούνται να τεντώσει τα ταλέντα τους και να βελτιώσετε τις δεξιότητες που θα ενισχύσουν την τέχνη τους, διευρύνοντας τις ευκαιρίες για την εργασία τους. . [-]

Master in Interior Architecture & Design

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

[+]

Δεξιότητες παρουσίασης Ενσωμάτωση του στόματος και οπτικό υλικό για να παρουσιάσουν τις ιδέες με σαφήνεια. Τεχνικές Δεξιότητες Σχεδιασμού Αποτελεσματική εφαρμογή των αρχών των δύο και τριών διαστάσεων του σχεδιασμού μέσω παραδοσιακών και ψηφιακών μέσων. Αποτελεσματική εφαρμογή χρώματος σε όλες τις πτυχές της οπτικής επικοινωνίας Επαγγελματική Ετοιμότητας Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο που πληροί τα πρότυπα της βιομηχανίας Δημιουργήστε ένα επιχειρηματικό σχέδιο που αποδεικνύουν την εξοικείωση με τις επιχειρηματικές και επαγγελματικές πρακτικές Επισκεφθείτε www.academyart.edu για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το συνολικό κόστος, μέση χρέους δανείου σπουδαστών, το δυναμικό επαγγέλματα και άλλες πληροφορίες. Διαπιστευμένο μέλος WSCUC, NASAD, CIDA (BFA-IAD, MFA-IAD), Naab (B.ARCH *, M.ARCH), CTC (California Δάσκαλος διαπιστευτηρίων). Αποφασίζοντας πτυχιακό πρόγραμμα είναι προς το παρόν δεν προσφέρουν online μαθήματα. ** B.ARCH είναι σήμερα σε καθεστώς υποψηφιότητας. Όλες οι διεθνείς φοιτητές θα χρειάζονται θεώρηση για να εισέλθουν στις ΗΠΑ και αίτηση να επιλέξουν να παρατείνουν τη διαμονή τους μετά την αποφοίτηση. . [-]

Master στη μόδα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το αναλυτικό πρόγραμμα ΜΧΣ Μόδα τελειοποιεί και εστιάζει ατομικό σας καλλιτεχνικό όραμα με την προηγμένη μαθημάτων στο σχεδιασμό, merchandising, υφάσματα και πλεκτά. Μαθήματα Studio ακονίσετε τις γνώσεις σας για τα βιομηχανικά πρότυπα, που συνδυάζει σχεδιασμό αριστεία με τη μαεστρία των τελευταίων ψηφιακών εργαλείων. [+]

Ο MFA Fashion πρόγραμμα σπουδών τελειοποιεί και εστιάζει ατομικό σας καλλιτεχνικό όραμα με την προηγμένη μαθημάτων στο σχεδιασμό, merchandising, υφάσματα και πλεκτά. Μαθήματα Studio ακονίσετε τις γνώσεις σας για τα βιομηχανικά πρότυπα, που συνδυάζει σχεδιασμό αριστεία με τη μαεστρία των τελευταίων ψηφιακών εργαλείων. Οι υποψήφιοι Μεταπτυχιακών οδηγείται μέσα από μια μελέτη Κατευθυνόμενη η οποία κορυφώνεται στην παραγωγή μιας συλλογής μόδας και χαρτοφυλακίου, ή έργο merchandising. ΥΠΕΞ Μονάδα Μόδα Απαιτήσεις Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις ΜΧΣ Βαθμός Μόδα Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Μόδα - Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παρουσιάζουν μια πρωτότυπη ιδέα που αξίζει διατριβή του βαθμού ΣΠΙ Επιδείξει τη σκοπιμότητα της διπλωματικής εργασίας τους Ειδικότητα Δεξιότητες: Σχεδίαση Σχεδιασμός Διατριβή: Δημιουργήστε ένα έργο που θα κατασκευαστεί σε ένα χαρτοφυλάκιο, που αντιπροσωπεύει ένα προηγμένο επίπεδο της επιτυχίας και απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς. Διεξαγωγή έρευνας για την ανάπτυξη δημιουργική ιδέα τους και να οικοδομήσουν μια οπτική ιστορία. Επίδειξη καλή κατανόηση της αγοράς τους Τις ιδέες του σχεδιασμού τους 2 διαστάσεις με τη χρήση παραδοσιακών ή / και ψηφιακά μέσα Δημιουργία προηγμένων επίπεδη τεχνική προδιαγραφή σχέδια με το χέρι και τον υπολογιστή. Συλλογές Σχεδιασμός επιδεικνύοντας μια εξελιγμένη κατανόηση του σχεδιασμού μόδας και προηγμένες τεχνικές δεξιότητες. Ειδικότητα Δεξιότητες: 3-διαστάσεων Σχεδιασμός / Τεχνική... [-]

Master στην αρχιτεκτονική τοπίου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα ΜΧΣ παρέχει προηγμένη μελέτη για τους φοιτητές που επιδιώκουν μια σταδιοδρομία στην Αρχιτεκτονική Τοπίου. [+]

Master of Arts (MA) πτυχίο ΜΑ Αρχιτεκτονική Τοπίου Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 36 μονάδες Σύνολο 36 μονάδες Απαιτήσεις MA Αρχιτεκτονικής Τοπίου Βαθμός Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 36 μονάδες MA Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Σχεδιαστικές λύσεις Επίδειξη βασική εντολή από τις βασικές αρχές, τα συστήματα και στοιχεία του σχεδιασμού που ενημερώνουν δύο και τρεις διαστάσεις σχεδιασμό και τη σύνθεση Παράγουν υποστηριχθούν σχεδιασμό και τον προγραμματισμό λύσεις που αντανακλούν τη συνειδητοποίηση των ιστορικών, οικολογικές και κλιματολογικές συνθήκες ενός συγκεκριμένου τόπου Δημιουργικά επίλυση των προβλημάτων σχεδιασμού ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Διεξαγωγή επαρκής έρευνα και την ανάλυση των πορισμάτων την κατάλληλη στιγμή στη διαδικασία σχεδιασμού Εξερευνήστε επαρκή έννοιες και τις εναλλακτικές λύσεις, και να συγκριθούν με τα αντίστοιχα κριτήρια και πρότυπα ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Προσδιορισμός και αξιολόγηση των βασικών χαρακτηριστικών και μεθόδων που απαντούν σε μια περιοχή (όπως οι τύποι εδάφους, μεμονωμένα είδη φυτών, φυτικών κοινοτήτων, άγρια ​​ζωή, τις κλιματικές συνθήκες, και υδρολογία) για τον προσδιορισμό των ευκαιριών και των περιορισμών του σχεδιασμού Ανθρώπινους και κοινωνικούς παράγοντες Επίδειξη κατανόηση της πολυπλοκότητας που υπάρχουν μεταξύ της ανθρώπινης συμπεριφοράς και υπαίθριο χώρο στις προτάσεις σχεδιασμού ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ Εφαρμογή των αρχών της αειφορίας να σχεδιάσει τεχνικά και ακριβή οικολογικά ευαίσθητες ταξινόμησης και αποχέτευσης σχέδια και συστήματα άρδευσης Επιλέγουν και να αξιολογούν τα υλικά που θα ενισχύσει αφενός την αισθητική και οικολογική ποιότητες ενός συγκεκριμένου τόπου και να προβλέπουν τις προγραμματικές απαιτήσεις του πελάτη ή / και ομάδα χρηστών ΙΣΤΟΡΙΑ,... [-]

Master στο Web Design και τα νέα μέσα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα ΜΧΣ παρέχει προηγμένη μελέτη για τους φοιτητές που επιδιώκουν μια σταδιοδρομία στο web design και των νέων μέσων. Η πρόοδος στον βαθμό ΣΠΙ υπολογίζεται από μια αυστηρή διαδικασία, τόσο σε κεντρικό σημείο και τελικές αξιολογήσεις. [+]

Ο Πρόγραμμα ΜΧΣ παρέχει προηγμένη μελέτη για τους φοιτητές που επιδιώκουν μια σταδιοδρομία στο web design και των νέων μέσων. Η πρόοδος στον βαθμό ΣΠΙ υπολογίζεται από μια αυστηρή διαδικασία, τόσο σε κεντρικό σημείο και τελικές αξιολογήσεις. Μαθήματα Studio αναπτύξουν τις δημιουργικές και τεχνικές δαιμόνιο, με προσοχή για να ελέγχεις το σχεδιασμό εμπειρία του χρήστη, ενώ προχωρημένα μαθήματα παρέχουν ένα εστιασμένο περιβάλλον μάθησης για την κατασκευή έργων τελικής διατριβής. Οι μαθητές θα αποφοιτήσουν με ένα χαρτοφυλάκιο και ολοκληρωμένο έργο διατριβή δείχνοντας το ταλέντο τους. ΣΠΙ Web Design & New Media Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη ΣΠΙ Web Design & New Media Απαιτήσεις Πτυχίο Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παρουσιάστε ένα σαφώς καθορισμένο έργο σχεδιασμού αντάξια του βαθμού ΣΠΙ Παροχή proof of concept αποδεικνύει την σκοπιμότητα του έργου Δημιουργήστε ένα τελικό σχέδιο διατριβή σκέψης του σχεδιασμού επίδειξη, και της οπτικής επικοινωνίας και τις τεχνικές δεξιότητες Σχεδιασμός Thinking Διεξαγωγή κατάλληλη έρευνα αγοράς και εφαρμογής των πορισμάτων σε αποφάσεις σχεδιασμού Αποδεδειγμένη γνώση της διατριβής του θέματος και την εξεύρεση πόρων για την ανάπτυξη περιεχομένου Προσδιορίστε κατάλληλη πλατφόρμα (ες) και να προσαρμοστούν ανάλογα σχέδια Οπτικής Επικοινωνίας Αποτελεσματική αξιοποίηση του δικτύου, την ιεραρχία, την τυπογραφία, το χρώμα, και τη σύνθεση Επίδειξη... [-]

Master στο γράψιμο για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τα ψηφιακά μέσα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Η ΜΧΣ στη Γράφοντας για Κινηματογράφου, Τηλεόρασης & Digital Media είναι ένα εντατικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο γράψιμο, pitching και την επιχειρηματική πλευρά του να είσαι επαγγελματίας συγγραφέας. Σε αυτό το εξαιρετικά συνεργατικό περιβάλλον, θα γράψετε δύο σενάρια, τρία spec σενάρια για την τηλεόραση και spec πιλότο. [+]

Ο ΜΧΣ Γράφοντας για Κινηματογράφου, Τηλεόρασης & Ψηφιακών Μέσων είναι ένα εντατικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο γράψιμο, pitching και την επιχειρηματική πλευρά του να είσαι επαγγελματίας συγγραφέας. Σε αυτό το εξαιρετικά συνεργατικό περιβάλλον, θα γράψετε δύο σενάρια, τρία spec σενάρια για την τηλεόραση και spec πιλότο. Θα αποτελέσει επίσης συγγραφέας προσωπικού σε δύο σειρές διαδίκτυο. Έτσι εάν ο στόχος σας είναι να ολοκληρώσετε ένα εμπορεύσιμο σώμα της εργασίας που είναι έτοιμη για τη λογοτεχνική αναπαράσταση, οι πωλήσεις σενάριο ή επιλογές, αναθέσεις ανοικτών γραφή και θέσεις προσωπικού, το πρόγραμμά μας θα σας δώσει τη δημιουργική άκρη που χρειάζεστε. ΣΠΙ Γράφοντας για Κινηματογράφου, Τηλεόρασης & Ψηφιακών Μέσων Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 60 μονάδες, συνολικά 60 μονάδες ΣΠΙ Γράφοντας για Κινηματογράφου, Τηλεόρασης & Ψηφιακών Μέσων Βαθμός Απαιτήσεις Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής αναθεώρησης Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 60 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Έρευνα Αποτελεσματική διεξαγωγή εις βάθος έρευνας και την εφαρμογή των αποτελεσμάτων να δημιουργήσει αυθεντικά κόσμους ιστορία, χαρακτήρες και ο διάλογος Ιστορία Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Δημιουργήστε την ιστορία των ιδεών για ταινίες μεγάλου μήκους και τηλεόραση που να τραβήξει το ενδιαφέρον των αναγνωστών βιομηχανία Ανάπτυξη συναρπαστικές ιστορίες που είναι φρέσκα, ευφάνταστη, και εμπορεύσιμα Εφαρμόστε απαραίτητα εργαλεία για την ανάπτυξη σεναρίου ιστορίες που είναι δομικά ήχο Δημιουργία σαφώς καθορισμένες συμπάθεια ή κατανόηση χαρακτήρες Κριτική Σκέψη Αναλύστε τα προβλήματα ιστορία / script και να βρούμε δημιουργικές λύσεις Γραπτή Δεξιότητες Παρουσίασης Γράψτε αναγκάζοντας loglines και εγκαταστάσεις... [-]

Master στο σχεδιασμό ήχου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Δείξτε μια προηγμένη κατανόηση των ενικό στοιχείων και τη συνολική συνδυασμούς sound design. [+]

ΜΑ Σχεδιασμός Ήχου Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 30 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 6 μονάδες ΣΥΝΟΛΟ 36 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις ΜΑ Σχεδιασμός Ήχου Βαθμός Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 36 μονάδες ΜΑ Σχεδιασμός Ήχου Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Ακούγοντας τις δεξιότητες και κριτική σκέψη Δείξτε μια προηγμένη κατανόηση των ενικό στοιχείων και τη συνολική συνδυασμούς σχεδιασμό ήχου Soundtrack για το Visual Media Δημιουργία ήχου που υποστηρίζει ή αυξάνει τη συναισθηματική επίδραση της οπτικής απεικόνισης Παραγωγή δεξιότητες και τεχνικές γνώσεις Αποδεικνύει την ικανότητά του με το λογισμικό που σχετίζονται με τις τεχνικές παραγωγής μοντέρνο ήχο Επαγγελματική Ετοιμότητας Σκέφτονται κριτικά και να επιδείξει ευελιξία στη δημιουργία ή την επεξεργασία ήχου για τις ανάγκες του πελάτη Συμπληρώστε ένα τελικό σχέδιο το οποίο αντικατοπτρίζει την επαγγελματική τους στόχους Επισκεφθείτε www.academyart.edu για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το συνολικό κόστος, μέση χρέους δανείου σπουδαστών, το δυναμικό επαγγέλματα και άλλες πληροφορίες. Διαπιστευμένο μέλος WSCUC, NASAD, CIDA (BFA-IAD, MFA-IAD), Naab (B.ARCH *, M.ARCH), CTC (California Δάσκαλος διαπιστευτηρίων). Αποφασίζοντας πτυχιακό πρόγραμμα είναι προς το παρόν δεν προσφέρουν online μαθήματα. ** B.ARCH είναι σήμερα σε καθεστώς υποψηφιότητας. Όλες οι διεθνείς φοιτητές θα χρειάζονται θεώρηση για να εισέλθουν στις ΗΠΑ και αίτηση να επιλέξουν να παρατείνουν τη διαμονή τους μετά την αποφοίτηση. Επιλέγοντας ένα στέλεχος εγκεκριμένο πρόγραμμα επιτρέπει, προς όφελος του να είναι σε θέση να υποβάλουν αίτηση για μια εκτεταμένη 24 μηνών προαιρετικής πρακτικής άσκησης (OPT) μείνει να εργαστούν στη χώρα... [-]

Master στο σχεδιασμό κοστουμιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το αναλυτικό πρόγραμμα ΜΧΣ Μόδα τελειοποιεί και εστιάζει ατομικό σας καλλιτεχνικό όραμα με την προηγμένη μαθημάτων στο σχεδιασμό, merchandising, υφάσματα και πλεκτά. Μαθήματα Studio ακονίσετε τις γνώσεις σας για τα βιομηχανικά πρότυπα, που συνδυάζει σχεδιασμό αριστεία με τη μαεστρία των τελευταίων ψηφιακών εργαλείων. [+]

Ο Αναλυτικό πρόγραμμα ΜΧΣ Μόδα εξευγενίζει και εστιάζει ατομικό σας καλλιτεχνικό όραμα με την προηγμένη μαθημάτων στο σχεδιασμό, merchandising, υφάσματα και πλεκτά. Μαθήματα Studio ακονίσετε τις γνώσεις σας για τα βιομηχανικά πρότυπα, που συνδυάζει σχεδιασμό αριστεία με τη μαεστρία των τελευταίων ψηφιακών εργαλείων. Οι υποψήφιοι Μεταπτυχιακών οδηγείται μέσα από μια μελέτη Κατευθυνόμενη η οποία κορυφώνεται στην παραγωγή μιας συλλογής μόδας και χαρτοφυλακίου, ή έργο merchandising. ΣΠΙ Κοστούμια Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις ΣΠΙ Κοστούμια Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Κοστούμια - Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Κοστούμια Διατριβή Δημιουργήστε ένα έργο που θα κατασκευαστεί σε ένα χαρτοφυλάκιο, που αντιπροσωπεύει ένα προηγμένο επίπεδο της επίτευγμα, το οποίο στοχεύει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Διεξαγωγή έρευνας για την ανάπτυξη δημιουργικών ιδεών και να οικοδομήσουμε μια οπτική ιστορία. Επίδειξη συνεκτικό επίπεδο ποιότητας σχεδιασμού από την προ-παραγωγής μέσα από τα γυρίσματα της ταινίας. Διεξαγωγή ειδικών ερευνητικών βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο σενάριο που δείχνει μια σαφή κατανόηση των αναγκών κοστούμι για την ιστορία. Κοστούμια που υποστηρίζουν τις ανάγκες της ιστορίας και των χαρακτήρων. Τις ιδέες του σχεδιασμού 2 διαστάσεις με τη χρήση παραδοσιακών ή / και ψηφιακά μέσα. Αναπτύξτε ένα 2D σχεδιαστική φιλοσοφία σε υλοποιηθεί πλήρως 3D κοστούμια για την παραγωγή ταινιών. Εφαρμόστε προηγμένες τεχνικές 3D σχεδιασμού για τη... [-]

Μεταπτυχιακό στη μουσική παραγωγή και σχεδιασμός ήχου για οπτικά μέσα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3  September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα ΜΧΣ παρέχει προηγμένη εκπαίδευση στη μουσική και ηχητικός σχεδιασμός. Οι μαθητές οδηγούνται μέσα από την ολοκλήρωση του τελικού σχεδίου διατριβή που αντανακλά το εύρος τους, της μουσικής και του ήχου εμπειρία. [+]

Ο Πρόγραμμα ΜΧΣ παρέχει προηγμένη εκπαίδευση στη μουσική και ηχητικός σχεδιασμός. Οι μαθητές οδηγούνται μέσα από την ολοκλήρωση του τελικού σχεδίου διατριβή που αντανακλά το εύρος τους, της μουσικής και του ήχου εμπειρία. ΣΠΙ Μουσική Παραγωγή & Σχεδιασμός Ήχου για το Visual Απαιτήσεις Μονάδα Media Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη ΣΠΙ Μουσική Παραγωγή & Σχεδιασμός Ήχου για Απαιτήσεις Οπτικοακουστικών Μέσων Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Οι μαθητές θα συλλάβουν και να ολοκληρώσει μια πρωτότυπη διατριβή ΣΠΙ που αντιπροσωπεύει ένα προηγμένο επίπεδο των επιτευγμάτων στον τομέα της μουσικής δημιουργίας ή σχεδιασμός ήχου για οπτικά μέσα. Μουσική Σύνθεση Σύνθετη κατανόηση της γλώσσας της μουσικής: αρμονία, μελωδία, και το ρυθμό. Ενορχηστρώσει και να τακτοποιήσετε τη μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο Γράψτε ή να επεξεργαστείτε τη μουσική για διαφορετικά οπτικά περιβάλλοντα (όπως ταινίες, τηλεόραση, κινούμενα σχέδια, παιχνίδια, multimedia, και διαφημίσεις) σε επαγγελματικό επίπεδο Soundtrack για το Visual Media Δημιουργία μουσικής ή ήχου που υποστηρίζει ή αυξάνει τις συναισθηματικές επιπτώσεις των οπτικών εικόνων (ή οπτικό υλικό). Παραγωγή δεξιότητες και τεχνικές γνώσεις Επίδειξη επάρκεια σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων με το λογισμικό που συνδέονται με τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής μουσικής. Επαγγελματική Ετοιμότητας Σκέφτονται κριτικά και να επιδείξει ευελιξία στη δημιουργία ή τη μουσική επιμέλεια για τις... [-]

Μεταπτυχιακό στη μουσική σύνθεση και βαθμολόγησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Γράψτε ή να επεξεργαστείτε τη μουσική για διαφορετικά οπτικά περιβάλλοντα (όπως ταινίες, τηλεόραση, κινούμενα σχέδια, παιχνίδια, multimedia, και διαφημίσεις) σε επαγγελματικό επίπεδο. [+]

ΜΑ Μουσική Σύνθεση & Σκορ Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 33 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 3 μονάδες ΣΥΝΟΛΟ 36 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη ΜΑ Μουσική σκοράρισμα & Απαιτήσεις Πτυχίου Σύνθεση Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 36 μονάδες ΜΑ Μουσική Σύνθεση & Σκορ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Μουσική Σύνθεση Επίδειξη κατανόησης των προηγμένων εννοιών στη γλώσσα της μουσικής: αρμονία, μελωδία, το ρυθμό και Ενορχηστρώσει και να τακτοποιήσετε τη μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο Γράψτε ή να επεξεργαστείτε τη μουσική για διαφορετικά οπτικά περιβάλλοντα (όπως ταινίες, τηλεόραση, κινούμενα σχέδια, παιχνίδια, multimedia, και διαφημίσεις) σε επαγγελματικό επίπεδο Παραγωγή δεξιότητες και τεχνικές γνώσεις Αποδεικνύει την ικανότητά του με το λογισμικό που σχετίζονται με τις τεχνικές παραγωγής μοντέρνο ήχο Επαγγελματική Ετοιμότητας Σκέφτονται κριτικά και να επιδείξει ευελιξία στη δημιουργία ή τη μουσική επιμέλεια για τις ανάγκες του πελάτη Συμπληρώστε ένα τελικό σχέδιο το οποίο αντικατοπτρίζει την επαγγελματική τους στόχους Επισκεφθείτε www.academyart.edu για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το συνολικό κόστος, μέση χρέους δανείου σπουδαστών, το δυναμικό επαγγέλματα και άλλες πληροφορίες. Διαπιστευμένο μέλος WSCUC, NASAD, CIDA (BFA-IAD, MFA-IAD), Naab (B.ARCH *, M.ARCH), CTC (California Δάσκαλος διαπιστευτηρίων). Αποφασίζοντας πτυχιακό πρόγραμμα είναι προς το παρόν δεν προσφέρουν online μαθήματα. ** B.ARCH είναι σήμερα σε καθεστώς υποψηφιότητας. Όλες οι διεθνείς φοιτητές θα χρειάζονται θεώρηση για να εισέλθουν στις ΗΠΑ και αίτηση να επιλέξουν να παρατείνουν τη διαμονή τους μετά την αποφοίτηση. Επιλέγοντας ένα στέλεχος εγκεκριμένο πρόγραμμα επιτρέπει, προς όφελος του να είναι σε θέση... [-]

πλοίαρχος στη δημοσιογραφία μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα MA Δημοσιογραφία Μόδας έχει σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές την προηγμένη κατάρτιση στην κυριότητα της δημοσιογραφίας για εκτύπωση, web, και άλλες πλατφόρμες. Το πρόγραμμα 42-αφιέρωμα ολοκληρώνεται με μια τελική διπλωματική εργασία και οι μαθητές θα αποφοιτήσουν με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο των ανακλαστικών δείγματα γραφής της φωνής και της προοπτικής είναι έτοιμοι να θέσουν σε αυτό το συναρπαστικό κλάδο. [+]

Ο MA Μόδα Δημοσιογραφία το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές την προηγμένη κατάρτιση στην κυριότητα της δημοσιογραφίας για εκτύπωση, web, και άλλες πλατφόρμες. Το πρόγραμμα 42-αφιέρωμα ολοκληρώνεται με μια τελική διπλωματική εργασία και οι μαθητές θα αποφοιτήσουν με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο των ανακλαστικών δείγματα γραφής της φωνής και της προοπτικής είναι έτοιμοι να θέσουν σε αυτό το συναρπαστικό κλάδο. ΜΑ Δημοσιογραφία Μόδας Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 27 μονάδες Σκηνοθεσία Μελέτη 6 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 3 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 42 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις ΜΑ Δημοσιογραφία Μόδας Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 42 μονάδες MA Δημοσιογραφία Μόδας - Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παρουσιάζουν μια πρωτότυπη ιδέα που αξίζει διατριβή του βαθμού ΣΠΙ Επιδείξει τη σκοπιμότητα της διπλωματικής εργασίας τους Έρευνα, το σχέδιο, και να γράψει μια διατριβή αποτελείται από ένα από τα ακόλουθα: μια σειρά από τρία έως πέντε άρθρα χαρακτηριστικό για εκτύπωση ή online δημοσίευση? μια λειτουργική ιστοσελίδα της μόδας? πέντε παρα τρία βλαστοί δοκιμής εξερευνώντας ένα συγκεκριμένο είδος ή ένα σύνολο στυλ, αποδεικνύοντας βασικά του στυλ? ή ένα έργο που συγκλίνει δύο ή περισσότερες από τις ανωτέρω κατηγορίες Οπτικής Επικοινωνίας Εφαρμόζονται οι βασικές αρχές σχεδιασμού για δημιουργική εργασία Λεκτική και γραπτή επικοινωνία Γράψτε συναρπαστικό υλικό για εκτύπωση, σε απευθείας σύνδεση, ή τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα Σαφώς μεταφέρω τις ιδέες και τις έννοιες που χρησιμοποιούν... [-]

πλοίαρχος στην ανάπτυξη παιχνιδιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα ΜΧΣ Ανάπτυξης παιχνίδι επιτρέπει στους μαθητές να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους, συνθέτοντας την παραδοσιακή τέχνη και το σχεδιασμό βασικές αρχές με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του σήμερα. Επίπεδο των μαθητών μέχρι τις ικανότητές τους μέσα από τα χέρια-για την προτυποποίηση της μηχανική παιχνίδι και τη δημιουργία τέχνης, που ακολουθείται από τη δημιουργία ενός έργου διατριβή και ένα χαρτοφυλάκιο της βιομηχανίας ποιότητας. [+]

Ο Πρόγραμμα ΜΧΣ Ανάπτυξη παιχνιδιών επιτρέπει στους μαθητές να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους, συνθέτοντας την παραδοσιακή τέχνη και το σχεδιασμό βασικές αρχές με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του σήμερα. Επίπεδο των μαθητών μέχρι τις ικανότητές τους μέσα από τα χέρια-για την προτυποποίηση της μηχανική παιχνίδι και τη δημιουργία τέχνης, που ακολουθείται από τη δημιουργία ενός έργου διατριβή και ένα χαρτοφυλάκιο της βιομηχανίας ποιότητας. Μονάδα Ανάπτυξης ΜΧΣ παιχνίδι Προϋποθέσεις Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις ΣΠΙ παιχνίδι Βαθμός Ανάπτυξης Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παρουσιάζουν μια πρωτότυπη ιδέα που αξίζει διατριβή του βαθμού ΣΠΙ Επίδειξη τη σκοπιμότητα του έργου διατριβής Δημιουργήστε ένα έργο διατριβή που επιδεικνύει γνώση των διαδραστικών game design και εξειδικευμένη γνώση της τέχνης του παιχνιδιού ή παιχνιδιού και το επίπεδο του σχεδιασμού. Οπτικής Επικοινωνίας Αξιολογεί κριτικά την αισθητική, τη σημασία και την επίδραση των εικόνων. Τεχνολογία Αποδείξει γνώση των εργαλείων και των τεχνολογιών που σχετίζονται με τον τομέα της ειδικότητάς Επίδειξη εξοικείωση με τη σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής παιχνιδιών και των διαδικασιών με τη συμπλήρωση των εγγράφων παιχνίδι και ένα playable επίπεδο Δεξιότητες παρουσίασης Παρουσιάσουν τις ιδέες και τις λύσεις τους σε ένα πειστικό και καλά οργανωμένο τρόπο. Κριτική Σκέψη & Επίλυση Προβλημάτων Δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα και ορόσημα του... [-]

πλοίαρχος στην ιστορία της τέχνης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Ο βαθμός Ιστορία της Τέχνης MA έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους σπουδαστές μια προηγμένη κατανόηση της δυτικής ιστορίας της τέχνης. Το πρόγραμμα προσφέρει ειδίκευση στην αρχαία τέχνη, μεσαιωνική τέχνη, αναγεννησιακή τέχνη, μπαρόκ τέχνη, την τέχνη του 18ου και 19ου αιώνα, και πριν από τον πόλεμο σύγχρονη τέχνη. [+]

Ο Ιστορία της Τέχνης ΜΑ πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους σπουδαστές μια προηγμένη κατανόηση της δυτικής ιστορίας της τέχνης. Το πρόγραμμα προσφέρει ειδίκευση στην αρχαία τέχνη, μεσαιωνική τέχνη, αναγεννησιακή τέχνη, μπαρόκ τέχνη, την τέχνη του 18ου και 19ου αιώνα, και πριν από τον πόλεμο σύγχρονη τέχνη. Η τέχνη ιστορική αναλυτικό πρόγραμμα έχει συνδυαστεί με έξι πιστώσεις των μαθημάτων στούντιο καλών τεχνών, τα οποία επιτρέπουν στους μαθητές μας να εξοικειωθούν με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής του προστίμου τέχνης όπως ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική και. Αυτός ο γάμος της ιστορίας της τέχνης και πρόστιμο μελέτες τέχνης προσφέρει μια προοπτική μέσα από την οποία τέχνη και την ιστορική τροχιά του μπορεί να αξιολογηθεί και να εκτιμηθεί με μοναδικό τρόπο. MA Ιστορίας της Τέχνης Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 30 μονάδες Studio 6 μονάδες ΣΥΝΟΛΟ 36 μονάδες Απαιτήσεις ΜΑ Ιστορία της Τέχνης Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη ΣΔΣ 2.0 Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 36 μονάδες Ανάγνωση Proficiency σε μία από τις ακόλουθες γλώσσες: Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ελληνικά ή Ισπανικά * * Εάν καλά σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, συμβουλευτείτε το Γραφείο Εισδοχής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μαθητές πρέπει να αποδείξουν την ανάγνωση επάρκεια σε τουλάχιστον μία ευρωπαϊκή γλώσσα πριν από κεντρικό σημείο. Ευρωπαϊκή μαθημάτων γλώσσας δεν μπορεί να εφαρμοστεί προς το βαθμό του Πλοιάρχου. MA Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Τέχνη ιστορική γνώση Επίδειξη προηγμένες εξειδικευμένες γνώσεις της συγκεκριμένης περιόδου ή το πεδίο της... [-]

πλοίαρχος στη φωτογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα ΜΧΣ παρέχει προηγμένες πρακτικές και εντατική μελέτη του φωτογραφικού μέσου. Βασικό πρόγραμμα καλύπτει ιστορική προοπτική, προηγμένη θεωρητική και εννοιολογική ανάπτυξη στην παραδοσιακή, πειραματική και ψηφιακής λήψης φωτογραφίας, post-production και εξόδου. [+]

Ο Πρόγραμμα ΜΧΣ παρέχει προηγμένες πρακτικές και εντατική μελέτη του φωτογραφικού μέσου. Βασικό πρόγραμμα καλύπτει ιστορική προοπτική, προηγμένη θεωρητική και εννοιολογική ανάπτυξη στην παραδοσιακή, πειραματική και ψηφιακής λήψης φωτογραφίας, post-production και εξόδου. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με μια τυπική διπλωματική εργασία και πλήρες σώμα της εργασίας που υποστηρίζει τη διατριβή και αναδεικνύει το μοναδικό όραμα και το ταλέντο του κάθε μαθητή. ΣΠΙ Φωτογραφία Μονάδα Απαιτήσεις Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις ΜΧΣ Φωτογραφία Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παράγει ένα έργο διατριβή προχωρημένο επίπεδο σε ψηφιακή ή παραδοσιακή εξειδίκευση, απόδειξη δεξιοτεχνίας και της σύνθεσης των δεξιοτήτων που διδάσκονται στο πρόγραμμα. Ανάπτυξη Διπλωματική Εργασία Προτείνει μια σταθερή αντίληψη κατάλληλο για βελτίωση και ανάπτυξη. Επιλέξτε μια κατάλληλα προκλητική και εφικτό σχέδιο. Παρουσιάστε ένα συνεκτικό σώμα της εργασίας Επιτυχής αρθρώσει το τελικό αποτέλεσμα του έργου. Επίδειξη επαρκή προετοιμασία για το έργο τους (έρευνα, επίλυση προβλημάτων) Εννοιολογική και τις δεξιότητες σχεδιασμού Κάντε δημιουργικές αποφάσεις που βελτιστοποιούν την εννοιολογική αντίκτυπο, τη συνοχή και το προσωπικό στυλ Ενσωμάτωση εννοιολογικών και τεχνικών στοιχείων της φωτογραφίας για να μεταφέρω μια ιστορία, μια ιδέα, ή το συναίσθημα Αποτελεσματική ανάπτυξη σχεδιαστικά στοιχεία μέσα στη σύνθεση και την παρουσίαση των εικόνων. Τεχνικές Δεξιότητες Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικές μορφές φωτισμού, τεχνικές και... [-]

πλοίαρχος στο Graphic Design

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Με εστιασμένη διαδικασία ανάπτυξης διατριβή της, η Σχολή του προγράμματος ΜΧΣ Γραφιστικής του δίνει έμφαση στην προηγμένη μελέτη του τομέα και ενθαρρύνει τους μαθητές να επεκτείνουν τις ικανότητές τους στο σχεδιασμό δημιουργίας περιεχομένου, την πατρότητα, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την κοινωνική. [+]

Με εστιασμένη διαδικασία ανάπτυξης διατριβή του, της Σχολής Πρόγραμμα ΜΧΣ Γραφιστική της δίνει έμφαση στην προηγμένη μελέτη του τομέα και ενθαρρύνει τους μαθητές να επεκτείνουν τις ικανότητές τους στο σχεδιασμό δημιουργίας περιεχομένου, την πατρότητα, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την κοινωνική. ΣΠΙ Γραφιστική Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Ακαδημαϊκή μελέτη 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις ΣΠΙ Γραφιστική Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Κρίσιμη & δημιουργικής σκέψης Διεξαγωγή κατάλληλη έρευνα για τον εντοπισμό των προβλημάτων και των πιθανών λύσεων Κινήσει τις κατάλληλες επίπεδο της συμμετοχής του κοινού και τη συμμετοχή Αποδεικνύουν την ευρηματικότητα και την απαραίτητη ευελιξία για να συλλάβουν και να εκτελέσουν σχεδιαστικές λύσεις Εννοιολογικές δεξιότητες Δημιουργία συναρπαστικό και ευχάριστο οπτικής επικοινωνίας που μεταδίδουν τα κατάλληλα μηνύματα και τις ιδέες Διεύθυνση προβλήματα μέσα από μια διαδικασία σχεδιασμού Ανάπτυξη σχεδιαστικών λύσεων που λειτουργεί αποτελεσματικά εντός ενός καθορισμένου πλαισίου (κοινωνική, πολιτιστική, τεχνολογική, οικονομική, κλπ) Τυπική Δεξιότητες Δημιουργία οπτικής επικοινωνίας αποδεικνύοντας αρμόδια επίσημη δεξιότητες σχεδιασμού οι οποίες περιλαμβάνουν: ιεραρχία, την τυπογραφία, την αισθητική, τη σύνθεση και την κατασκευή σημαντικών εικόνων Επίδειξη επάρκεια σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα υλικά, τα εργαλεία, την τεχνολογία, τις τεχνικές και Επαγγελματική Ετοιμότητας Επίδειξη άρτια οργάνωση και δεξιότητες διαχείρισης του έργου του σχεδιασμού Αποτελεσματική παρόντες και να επικοινωνούν τις ιδέες Επίδειξη τις δεξιότητες που... [-]

πλοίαρχος στο βιομηχανικό σχέδιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Η Σχολή του προγράμματος ΜΧΣ Βιομηχανικού Σχεδιασμού παρέχει προηγμένη μελέτη επικεντρώθηκε στο τομέα της φυσικής σχεδίασης. Εκτός από την τάξη και τη συνεργατική μαθημάτων, κάθε φοιτητής εργάζεται προς την παραγωγή ενός τελικού σχεδίου διατριβή. [+]

Ο Σχολή του προγράμματος ΜΧΣ Βιομηχανικού Σχεδιασμού του παρέχει προηγμένη μελέτη εντός επικεντρώθηκε στους τομείς του φυσικού σχεδιασμού. Εκτός από την τάξη και τη συνεργατική μαθημάτων, κάθε φοιτητής εργάζεται προς την παραγωγή ενός τελικού σχεδίου διατριβή. ΣΠΙ Βιομηχανικού Σχεδιασμού Απαιτήσεων Μονάδα Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις ΣΠΙ Βιομηχανικού Σχεδιασμού Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παρουσιάζουν μια πρωτότυπη ιδέα που αξίζει διατριβή του βαθμού ΣΠΙ Επιδείξει τη σκοπιμότητα της διπλωματικής εργασίας τους Εξηγήστε τη σημασία του έργου τους για την επαγγελματική τους στόχους Συμπληρώστε εγκεκριμένο σώμα της εργασίας που αντιπροσωπεύει ένα προηγμένο επίπεδο των επιτευγμάτων στον τομέα τους εστίασης Έρευνα & Ανάλυση Καθορίζουν με σαφήνεια το πρόβλημα / ευκαιρία, υπόθεση, τους κύριους στόχους και τις απαιτήσεις του προϊόντος σε σύντομο έργο τους Διεξαγωγή κατάλληλη έρευνα και κοινοποιεί τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά δικαιολογητικά Οπτικής Επικοινωνίας Παράγουν έργο που επιδεικνύει εμπειρία στο branding, γραφικά, σχέδιο, καθιστώντας, 3D modeling, και καθιστώντας το μοντέλο Διαδικασία σχεδιασμού Εξερευνήστε υλικά, το χρώμα, τη μορφή, την κατασκευή, την εργονομία / ανθρώπινοι παράγοντες και διατηρησιμότητα Ενσωματώστε κατανόηση του κόστους, νομοσχέδιο των υλικών, καθώς και οι προδιαγραφές στο σχεδιασμό διαδικασία σχεδιασμού Χρησιμοποιήστε καινοτόμες διαδικασίες και μεθοδολογίες σχεδιασμού για την ανάπτυξη ισχυρών εννοιολογικά έργα (συμπεριλαμβανομένων... [-]

πλοίαρχος την τέχνη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το Master of Fine Art πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές ένα πλαίσιο για την προηγμένη μελέτη σε σχέδιο και τη ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική και. Οι μαθητές επικεντρώθηκε στην τεχνική και εννοιολογική ανάπτυξη εικονιστική, αφηρημένο τοπίο ή την εργασία. [+]

Ο Master of Fine Art προγράμματος παρέχει στους φοιτητές ένα πλαίσιο για την προηγμένη μελέτη σε σχέδιο και τη ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική και. Οι μαθητές επικεντρώθηκε στην τεχνική και εννοιολογική ανάπτυξη εικονιστική, αφηρημένο τοπίο ή την εργασία. Η Σχολή Καλών Τεχνών προσφέρει μεταπτυχιακούς φοιτητές με χώρο στούντιο, στοές έκθεσης, και παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις. Μονάδα Τέχνης MFA Καλών Απαιτήσεις Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις MFA Fine Art Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση του τελικού Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παρουσιάζουν μια πρωτότυπη ιδέα που αξίζει διατριβή του βαθμού ΣΠΙ Επίδειξη τη σκοπιμότητα του έργου διατριβής Δημιουργήστε ένα σώμα επαγγελματικού επιπέδου έργο τέχνης που δικαιολογούν μια επαγγελματική γκαλερί έκθεμα, επιδεικνύοντας προσωπικό όραμα, την αυστηρότητα και τη συνοχή στο ύφος, την ομάδα και την έννοια Οπτικής Επικοινωνίας Εργασία με κατάλληλη επιδεξιότητα σε ένα επιλεγμένο μέσο ή μέσα. Προγραμματισμού και Σχεδιασμού Έργων Διεξαγωγή σχετικές με το έργο της έρευνας Εξερευνήστε τις ιδέες και τις έννοιες άρθρωση. Επιλέξτε τα κατάλληλα υλικά και τεχνικές για την υποστήριξη έννοιες. Κριτική ανάλυση Αξιολογεί κριτικά την προσωπική εργασία με βάση αντικειμενικά κριτήρια: την περιγραφή γεγονότων, την ανάλυση σύνθεση, ερμηνεία του περιεχομένου, και κρίνοντας τα αποτελέσματα. Δεξιότητες επικοινωνίας Δώστε σαφείς και συνοπτικές επαγγελματικές παρουσιάσεις (λεκτική και οπτική). Επαγγελματικά παρουσιάσουν τις ιδέες γραπτώς. Επαγγελματική... [-]

πλοίαρχο σε καλλιτεχνική εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν επιτυχημένοι δάσκαλοι Τέχνης σε Κ-12 τάξη στις Ηνωμένες Πολιτείες. [+]

Προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν επιτυχημένοι δάσκαλοι Τέχνης σε Κ-12 τάξη στις Ηνωμένες Πολιτείες Πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις των εθνικών και Καλιφόρνια Τέχνης στην Εκπαίδευση Πρότυπα Ένα εξάμηνο διδασκομένων καθοδηγούνται από έναν κύριο δάσκαλο σε Bay Area δημόσιο σχολείο Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων και τη διδασκαλία μαθημάτων των φοιτητών και περνώντας τα τέσσερα Καλιφόρνια Δάσκαλος αξιολογήσεις της απόδοσης δοκιμές (CALTPAs)? Οι μαθητές που συνιστώνται για την Καλιφόρνια Κ-12 Art διδασκαλία διαπιστευτηρίων Επιστέγασμα του έργου - εισαγγελέα! Οι μαθητές δημιουργούν μια δυναμική παρουσίαση τέχνες συνηγορία για να εκπαιδεύσει το κοινό ως προς τη σημασία της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης για τη δημιουργική οικονομία του 21ου αιώνα. MAT Τέχνης στην Εκπαίδευση Track I * Μονάδα Απαιτήσεις (διαθέσιμο μόνο στους AAU-BFA Καλλιτεχνικής Παιδείας οι μαθητές) Σημαντικές 21 μονάδες Στούντιο Τέχνης πυρήνα 3 μονάδες Σκηνοθεσία Μελέτη 6 μονάδες ΣΥΝΟΛΟ: 30 μονάδες * Παρακαλώ ελέγξτε τις προϋποθέσεις εισόδου για Λεπτομέρειες Απαιτήσεις ΜΑΤ Τέχνης στην Εκπαίδευση Track Ι Βαθμός Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 3.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 30 μονάδες Απαιτήσεις Μονάδα ΜΑΤ Καλλιτεχνικής Παιδείας Track II Σημαντικές 33 μονάδες Στούντιο Τέχνης πυρήνα 3 μονάδες Σκηνοθεσία Μελέτη 6 μονάδες ΣΥΝΟΛΟ 42 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη Απαιτήσεις Πτυχίο ΜΑΤ Καλλιτεχνικής Παιδείας Track II Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 3.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 42 μονάδες Master of Arts στη Διδασκαλία Μαθησιακά Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: Δεξιότητες Διδασκαλίας Κάντε αντικείμενο κατανοητή... [-]

πλοίαρχο σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3  September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Η Σχολή της Motion Pictures & Τηλεόρασης πρόγραμμα ΜΧΣ προσφέρει προηγμένες, πολύπλευρη μελέτη των τεχνών ταινία. Περιοχές έμφαση περιλαμβάνουν δομή της ιστορίας, κινηματογράφου, σκηνοθεσία, μοντάζ, και διάφορες πτυχές που παράγουν. Οι μαθητές παράγουν ένα κύλινδρο της εργασίας που αντανακλά εκλεπτυσμένο ταλέντο τους και την επαγγελματική ετοιμότητα. [+]

Ο Σχολή Motion Pictures & Τηλεόρασης πρόγραμμα ΜΧΣ προσφέρει προηγμένες, πολύπλευρη μελέτη των τεχνών ταινία. Περιοχές έμφαση περιλαμβάνουν δομή της ιστορίας, κινηματογράφου, σκηνοθεσία, μοντάζ, και διάφορες πτυχές που παράγουν. Οι μαθητές παράγουν ένα κύλινδρο της εργασίας που αντανακλά εκλεπτυσμένο ταλέντο τους και την επαγγελματική ετοιμότητα. ΣΠΙ Motion Pictures & Τηλεόραση Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα 6 μονάδες ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες ΣΠΙ Motion Pictures & Τηλεόραση Βαθμός Απαιτήσεις Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Προτείνετε μια διατριβή αντάξια του βαθμού ΣΠΙ Καταδεικνύουν την δυνατότητα της εργασίας Συμπληρώστε εγκεκριμένο σώμα της εργασίας που αντιπροσωπεύει ένα προηγμένο επίπεδο των επιτευγμάτων στον τομέα τους εστίασης (κινηματογράφου, σκηνοθεσία, μοντάζ, την παραγωγή, το σχεδιασμό παραγωγής, ή σεναρίων) διήγηση μύθων Εφαρμόστε ειδικότητα ικανότητές τους να επικοινωνούν τις ιστορίες και τις ιδέες αποτελεσματικά σε ταινίες Έρευνα Διεξαγωγή έρευνας για την αναγκαία κινηματογραφικά έργα. Δεξιότητες επικοινωνίας Εξηγήστε τα έργα τους και την πρόταση διατριβής σαφώς και συγκεκριμένα σε μία κριτική επιτροπή, με τη χρήση επαγγελματικής ορολογίας. Παραγωγή εμπεριστατωμένων Μέσο και τελική αναθεώρηση Βιβλία που περιλαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για την περιοχή εστίασης τους. Δεξιότητες Συνεργασία Επίδειξη απόδειξη της εργασίας σε δημιουργικές ομάδες σε πολλαπλά έργα. Επαγγελματική Ετοιμότητας Δημιουργήστε ένα συναρπαστικό κύλινδρο demo ή χαρτοφυλακίου, να βγαίνουν στην αγορά για τις ευκαιρίες της βιομηχανίας (ανάλογα με... [-]

πλοίαρχο σε κοσμήματα και μεταλλικά τέχνες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα ΜΧΣ Κοσμήματα & Metal Τεχνών δίνει έμφαση στην προηγμένη στούντιο μαθημάτων και την ανάπτυξη της έννοιας. Οι μαθητές επικεντρώνονται στην εκμάθηση δεξιοτήτων κατασκευή, αρθρωτή χύτευση, τις τεχνικές κοπής με λέιζερ, και την εξερεύνηση πολυ-πολιτισμικά θέματα πριν προχωρήσουμε σε επιμέρους διαδρομών κατευθυνόμενη μελέτη. [+]

Ο ΣΠΙ Κοσμήματα & Metal Arts πρόγραμμα δίνει έμφαση στην προηγμένη στούντιο μαθημάτων και την ανάπτυξη της έννοιας. Οι μαθητές επικεντρώνονται στην εκμάθηση δεξιοτήτων κατασκευή, αρθρωτή χύτευση, τις τεχνικές κοπής με λέιζερ, και την εξερεύνηση πολυ-πολιτισμικά θέματα πριν προχωρήσουμε σε επιμέρους διαδρομών κατευθυνόμενη μελέτη. ΣΠΙ Κοσμήματα & Metal Τεχνών Μονάδα Απαιτήσεις Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες . [-]

πλοίαρχο σε οπτική ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το πρόγραμμα ανάπτυξης της όρασης ΜΧΣ παρέχει προηγμένη μαθημάτων σε ακόμη ζωγραφική ζωή, εικόνα σχέδιο, το σχεδιασμό του χαρακτήρα, η έννοια ζωγραφικής, σχεδίου διάταξης για τα κινούμενα σχέδια, και άλλες βασικές δεξιότητες της επαγγελματικής οπτική προγραμματιστές. [+]

Ο Πρόγραμμα ανάπτυξης της όρασης ΜΧΣ παρέχει προηγμένη μαθημάτων σε ακόμη ζωγραφική ζωή, εικόνα σχέδιο, το σχεδιασμό του χαρακτήρα, η έννοια ζωγραφικής, σχεδίου διάταξης για τα κινούμενα σχέδια, και άλλες βασικές δεξιότητες της επαγγελματικής οπτική προγραμματιστές. Ο στόχος του κάθε μεταπτυχιακός φοιτητής είναι η ολοκλήρωση μιας διατριβής υπογραφής βιβλίο προβάλλοντας το έργο του σχεδιασμού για ένα έργο που βασίζεται σε ιστορία. ΣΠΙ οπτική ανάπτυξη Απαιτήσεις Μονάδας Σημαντικές 27 μονάδες Κατευθυνόμενη μελέτη 18 μονάδες Πτυχιούχος Liberal Arts 12 μονάδες Μαθήματα * 6 μονάδων ΣΥΝΟΛΟ 63 μονάδες * Ανά έγκριση σκηνοθέτη ΣΠΙ Βαθμός Απαιτήσεις Οπτική Ανάπτυξης Η επιτυχής ολοκλήρωση της τελικής Διπλωματική Εργασία Ελάχιστη 2.0 σωρευτική ΣΔΣ Ελάχιστες βαθμό C σε όλες τις απαιτούμενες 63 μονάδες ΣΠΙ Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια τις επιδόσεις των μαθητών: ΣΠΙ Διπλωματική Εργασία Παρουσιάζουν μια πρωτότυπη ιδέα που αξίζει διατριβή του βαθμού ΣΠΙ Επιδείξει τη σκοπιμότητα της διπλωματικής εργασίας τους Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό πρότυπο έργο, με επίκαιρο περιεχόμενο για τη βιομηχανία, επιδεικνύοντας καλλιτεχνική ικανότητα Καλλιτεχνική ικανότητα Επίδειξη ισχυρό σχέδιο και συνθετικές ικανότητες Δημιουργήστε τις μελέτες που αποδεικνύουν την αξία την κατανόηση του φωτισμού, τη σύνθεση, και το διάστημα Έρευνα και κριτική σκέψη Εφαρμόστε εικαστικής έρευνας για να σχεδιάσουν λύσεις Επίδειξη κατανόησης του αγωγού παραγωγής, παρουσιάζοντας ένα αποτελεσματικό χρονοδιάγραμμα στο μέσον αναθεώρηση (ΕΑ μόνο) Συνεργασία Συνεργάζονται αποτελεσματικά για την παραγωγή δημιουργικών έργων Οπτική Ανάπτυξης Εφαρμόστε το χρώμα και σχεδιαστικά στοιχεία συνάδουν με τη συνολική εμφάνιση της ταινίας. Σχεδιαστικά στοιχεία για να στηρίξει την αφήγηση Επίδειξη συνέχειας οπτικής αφήγησης Δεξιότητες παρουσίασης Δημιουργία... [-]

Βίντεο

Jaguar + Academy of Art University: Designing Jaguar

Επικοινωνία

Academy of Art University

Διεύθυνση 79 New Montgomery St. CA
94105 San Francisco, Καλιφόρνια, CA, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.academyart.edu/
Τηλέφωνο +1 800-544-2787