Akron University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προετοιμασία και σύνδεση της σταδιοδρομίας των μαθητών »

Το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων (CBA) ιδρύθηκε ως επαγγελματικό κολέγιο στο Πανεπιστήμιο του Akron το 1953. Σήμερα έχουμε ξεχωρίσει ως ένα εθνικό και παγκοσμίως αναγνωρισμένο ίδρυμα για την ανάπτυξη επαγγελματιών και ηγετών επιχειρήσεων.

Επενδυμένοι επαγγελματίες περιοχής

Το ενεργό επιχειρηματικό μας δίκτυο μας ξεχωρίζει πραγματικά. Οι φοιτητές της CBA συμμετέχουν αμέσως σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο 25.000 αποφοίτων - 400 + σε ανώτατα στελέχη. Περισσότεροι από 270 επαγγελματίες συνδέονται ειδικά με την CBA μέσω υπηρεσίας σε Συμβουλευτικά Συμβούλια που συνεδριάζουν τακτικά για να παρέχουν εμπειρογνωμοσύνη και καθοδήγηση σχετικά με τις αποφάσεις του προγράμματος σπουδών και τη στρατηγική κατεύθυνση. Τα μέλη του συμβουλευτικού συμβουλίου βοήθησαν στην ανάπτυξη των προπτυχιακών σπουδών που σχετίζονται με την αγορά και των επιπτώσεων μεταπτυχιακών προγραμμάτων που προωθούν τη σταδιοδρομία των φοιτητών. Τα μέλη του συμβουλευτικού συμβουλίου φέρνουν επίσης τις επιχειρηματικές πρακτικές και τους συνεταιρισμούς των εταιρειών τους, τα έργα και τους διαγωνισμούς σε φοιτητές CBA κάθε χρόνο.

Φοιτητές ετοιμότητας επαγγελματικής ανάπτυξης

Ισχυρή, επαγγελματική εξέλιξη που εστιάζει στην καριέρα και πρακτικές ευκαιρίες μάθησης - από εκατοντάδες πρακτικής άσκησης έως και σε πραγματικό κόσμο έργα - διακρίνει το CBA από άλλα ιδρύματα. Το πρόγραμμα EDGE Professional Development Designation προσφέρει δεκάδες εξωσχολικές ευκαιρίες κάθε εξάμηνο που οδηγούν τη μάθηση πέρα από την τάξη και τοποθετούν τους μαθητές στο δρόμο προς την ετοιμότητα σταδιοδρομίας. Μέσω αυτών, οι μαθητές μπορούν να δικτυωθούν με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα Συμβουλευτικά Συμβούλια μας. Αυτές οι προσπάθειες βοηθούν να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές είναι έτοιμοι για καριέρα και να συνδεθούν από τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν. Από το 2019, το προσωπικό επαγγελματικής ανάπτυξης θα στεγαστεί σε ένα νέο Κέντρο Επαγγελματικής Ανάπτυξης 5,2 εκατομμυρίων δολαρίων που θα συγκεντρώσει όλους τους πόρους επαγγελματικής ανάπτυξης της CBA σε μια κεντρική τοποθεσία.

Διδασκαλία καθηγητών στο CBA - Όχι βοηθοί διδασκαλίας

Η αποστολή μας να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας θα αποφοιτήσουν σταδιοδρομία Ready and Connected τροφοδοτείται από τους εξειδικευμένους και παθιασμένους εκπαιδευτές μας. Ενώ οι καθηγητές μας CBA πραγματοποιούν ποιοτική έρευνα, δίνουν επίσης οδηγίες στους μαθητές πλήρους απασχόλησης, συχνά σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια εκμάθησης. Συνεργάζονται συχνά με επαγγελματίες της περιοχής και συνεργάζονται με δεκάδες εταιρείες κάθε εξάμηνο για να αναζητήσουν έργα πραγματικού κόσμου που παρέχουν πρακτικές ευκαιρίες μάθησης, συνδέοντας αίθουσες διδασκαλίας με αίθουσες συνεδριάσεων.

Η αποστολή του Κολλεγίου Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ενώ το Κολλέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων (CBA) ιδρύθηκε ως επαγγελματικό κολέγιο του Πανεπιστημίου του Akron (UA) το 1953, οι επιχειρηματικές τάξεις προσφέρθηκαν για πρώτη φορά στο UA το 1916, πριν από σχεδόν 100 χρόνια!

Ιστορικά, η εστίασή μας ήταν να έχουμε ισχυρά προγράμματα και εμπειρίες για να προσελκύσουμε ποιοτικούς φοιτητές και καθηγητές. Σήμερα, αυτή η εστίαση παραμένει καθώς εκτελούμε την αποστολή μας:

Για να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας να γίνουν ικανοί και υπεύθυνοι επαγγελματίες και ηγέτες των επιχειρήσεων. Αυτή η αποστολή καθοδηγείται από την πεποίθηση ότι η επιχείρηση είναι μια εφαρμοσμένη, παγκόσμια πειθαρχία, η οποία αντικατοπτρίζεται στις εκτεταμένες συνεργασίες μας με την επιχειρηματική κοινότητα μέσω πολλών συμβουλευτικών συμβουλίων, τάξεων και πρακτικών, καθώς και μέσω διαφορετικών μαθησιακών ευκαιριών.

135167_pexels-photo-3184465.jpeg

Παρακολουθήστε μια Εθνική Σχολή Επιχειρήσεων με Διπλή Διαπίστευση

Οι οργανισμοί κατάταξης αναγνωρίζουν τακτικά τα προγράμματά μας και τη συνολική ποιότητα των εμπειριών στο College of Business Administration (CBA).

Κατάταξη - Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα της CBA έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα με τα Best Business Schools της Princeton Review κάθε χρόνο από το 2005. Τα σχολεία αναγνωρίζονται με βάση υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά προγράμματα και τις ευνοϊκές απόψεις των μαθητών, οι οποίοι αξιολογούν και αναφέρουν τις εμπειρίες τους στην πανεπιστημιούπολη.

Το Bloomberg Businessweek έχει κατατάξει το πρόγραμμα MBA μερικής απασχόλησης μεταξύ των καλύτερων στη χώρα. Αυτές οι βαθμολογίες βασίζονται σε μέτρα ικανοποίησης των μαθητών, ακαδημαϊκής ποιότητας και αποτελεσμάτων μετά την αποφοίτηση, όπως η τοποθέτηση εργασίας.

Οι ΗΠΑ News and World Report έχουν κατατάξει το πρόγραμμα MBA της CBA μεταξύ των καλύτερων προγραμμάτων MBA μερικής απασχόλησης στις ΗΠΑ. Οι βαθμολογίες βασίζονται σε μια μέση βαθμολογία αξιολόγησης από ομοτίμους, καθώς και σε τέσσερις παράγοντες που σχετίζονται με τους φοιτητές - τη μέση βαθμολογία GMAT, τη μέση προπτυχιακή ΣΔΣ , τα έτη εργασιακής εμπειρίας των μαθητών που εισέρχονται στο πρόγραμμα και το ποσοστό των μαθητών στο πρόγραμμα που εγγράφονται με μερική απασχόληση.

Το CEO Magazine έχει κατατάξει το MBA μας ως πρόγραμμα Tier 1. Με βάση την ποιότητα του προγράμματος και την επιτυχία των μαθητών.

Κατάταξη - Προπτυχιακά Προγράμματα

Το Businessweek έχει κατατάξει το προπτυχιακό μας σχολείο επιχειρήσεων ως ένα από τα καλύτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες για έξι συνεχόμενα χρόνια. Το Businessweek βασίζει τις βαθμολογίες στην ακαδημαϊκή ποιότητα των προγραμμάτων, τα αποτελέσματα μετά την αποφοίτηση για τους μαθητές, την ικανοποίηση των προσλήψεων και εννέα μέτρα ικανοποίησης των μαθητών.

Οι ΗΠΑ News and World Report έχουν κατατάξει το CBA ως ένα από τα καλύτερα προπτυχιακά επιχειρηματικά προγράμματα στη χώρα. Αυτή η κατάταξη βασίζεται αποκλειστικά στην αξιολόγηση από ομοτίμους. Οι ΗΠΑ News ερευνούν κοσμικούς και ανώτερους καθηγητές σε κάθε προπτυχιακό επιχειρηματικό πρόγραμμα διαπιστευμένο από την AACSB International και τους ζητά να αξιολογήσουν την ποιότητα όλων των προγραμμάτων με τα οποία ήταν εξοικειωμένα.

Διπλή διαπίστευση από την AACSB

Από το 1966, η CBA έχει πιστοποιηθεί από την AACSB International, η οποία είναι το σήμα κατατεθέν της αριστείας στη διοίκηση και αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίτευγμα για σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως. Λιγότερο από το 6 τοις εκατό των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο - 716 από 13.000 - έχουν επιτύχει αυτήν την αναγνώριση. Επιπλέον, η CBA είναι μία από τις 181 σχολές επιχειρήσεων που έχουν αποκτήσει πρόσθετη εξειδικευμένη πιστοποίηση για τα λογιστικά τους προγράμματα.

Τα σχολεία είναι διαπιστευμένα βάσει 21 προτύπων που σχετίζονται με τα προσόντα της σχολής, τη στρατηγική διαχείριση των πόρων, τις αλληλεπιδράσεις των καθηγητών και των φοιτητών, καθώς και μια δέσμευση για συνεχή βελτίωση και επίτευξη των μαθησιακών στόχων σε προγράμματα πτυχίων.

Η διαπίστευση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της CBA στην ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση. Διαβεβαιώνει τους υποψήφιους φοιτητές μας, τους αποφοίτους, την ακαδημία και την κοινότητά μας ότι το κολέγιο:

 • Διαχειρίζεται τους πόρους της για να επιτύχει την αποστολή μας να προετοιμάσει ικανούς και υπεύθυνους επαγγελματίες και ηγέτες επιχειρήσεων.
 • Προωθεί τις επιχειρηματικές και διοικητικές γνώσεις μέσω της έρευνας και της υποτροφίας της σχολής.
 • Παρέχει υψηλής ποιότητας διδασκαλία και τρέχοντα προγράμματα σπουδών.
 • Καλλιεργεί ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φοιτητών και της σχολής μας.
 • Παράγει απόφοιτους που έχουν επιτύχει συγκεκριμένους μαθησιακούς στόχους στο αντικείμενο μας.

Καλώς ήρθατε διεθνείς φοιτητές και υποψήφιοι

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου του Akron College of Business Administration (CBA) έχουν μια πλούσια παράδοση στην εγγραφή φοιτητών από όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο έχουμε μαθητές που εκπροσωπούν πάνω από 30 χώρες που λαμβάνουν επιχειρηματικά μαθήματα και είχαμε περισσότερους από 50 φοιτητές Fulbright τα τελευταία 15 χρόνια. Τα μέλη της σχολής μας έχουν επίσης ποικίλα υπόβαθρα, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανικής εμπειρίας, και προέρχονται από πολλές χώρες. Εκτιμούμε τις γνώσεις που προσφέρει ένας διαφορετικός πληθυσμός.

Οι διεθνείς φοιτητές έχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνουν για να γίνουν δεκτοί και να εκτελέσουν επιτυχώς σε ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών CBA. Δημιουργήσαμε αυτήν τη σελίδα για να παρέχουμε συνδέσμους προς σημαντικά βήματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για μαθητές από χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα είναι ζωτικής σημασίας να διαβάσετε τις σελίδες που συνδέονται σε αυτήν τη σελίδα για να διασφαλίσετε ότι η αίτησή σας θα υποβληθεί σε ομαλή επεξεργασία, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε να συμμετάσχετε μαζί μας στο Akron!

Το University of Akron Graduate School επεξεργάζεται αιτήσεις και εγκρίνει εισδοχές για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη. Πληροφορίες ειδικά για διεθνείς φοιτητές συγκεντρώνονται σε ένα τμήμα του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων Visa (I-20) και υποχρεωτικής κάλυψης ασφάλισης υγείας.

Πριν φτάσετε στο Akron

Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να κανονίσουν να τους βοηθήσουν οι οικογένειες υποδοχής κατά την άφιξη επικοινωνώντας με την Global Ties-Akron. Άλλες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της βίζας, την άφιξη στο Akron και τι να φέρετε μαζί σας είναι διαθέσιμες από το Κέντρο Διεθνών Φοιτητών και Υποτροφιών.

Τα περισσότερα γραφεία του Πανεπιστημίου του Akron είναι κλειστά το Σάββατο και την Κυριακή, οπότε οι φοιτητές που φτάνουν στην περιοχή το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να κάνουν ρυθμίσεις για ένα ξενοδοχείο ή μια οικογένεια υποδοχής πριν έρθουν στο Akron. Η μεταφορά είναι διαθέσιμη από το Διεθνές Αεροδρόμιο Cleveland Hopkins ή το Αεροδρόμιο Akron Canton.

Την πρώτη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα πρέπει να επισκεφθείτε το Κέντρο Διεθνών Φοιτητών και Υποτροφιών για να φροντίσετε για όλες τις απαιτήσεις βίζας, ασφάλισης και διάφορων για νέους φοιτητές. Μετά από αυτό, πρέπει να επισκεφθείτε το γραφείο μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν φύγετε από τη χώρα σας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού παροχής συμβουλών.

Ζώντας στο Άκρον

Πολλοί μαθητές και αποφοίτοι σχολίασαν την προσιτή στέγαση στο Akron καθώς και τη μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών και ψυχαγωγικών χώρων που διατίθενται στο βορειοανατολικό Οχάιο. Τα λεωφορεία των πανεπιστημίων και το αστικό λεωφορείο παρέχουν μεταφορά στην περιοχή, ώστε οι μαθητές να μπορούν να μετακινούνται χωρίς αυτοκίνητο.

Στέγαση στο Άκρον

Στέγαση εκτός πανεπιστημιούπολης

Υπάρχουν πολλά συγκροτήματα διαμερισμάτων και ενοικιαζόμενα σπίτια κοντά στην πανεπιστημιούπολη που παρέχουν στέγαση φοιτητών. Υπάρχει ένας αριθμός κοντά στο Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα προσωπικά μας μεταπτυχιακά μαθήματα προσφέρονται το βράδυ, πολλοί φοιτητές θεωρούν ότι τα διαμερίσματα κοντά στο CBA είναι προτιμότερα. Μπορείτε να ελέγξετε τις αποστάσεις από τη διεύθυνση CBA στη διεύθυνση 259 S. Broadway, Akron, OH 44308.

Η στέγαση στην πανεπιστημιούπολη

Οι περισσότερες κατοικίες στην πανεπιστημιούπολη προορίζονται για προπτυχιακούς φοιτητές. Μερικές αίθουσες διαμονής δέχονται μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Περιήγηση στο βορειοανατολικό Οχάιο

Το Πανεπιστήμιο του Akron Roo Express Shuttle παρέχει υπηρεσίες στην πανεπιστημιούπολη και στην κοντινή κοινότητα για φοιτητές UA, καθηγητές και προσωπικό με έγκυρη ταυτότητα πανεπιστημίου - Zip Card. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να οδηγήσουν με το λεωφορείο εάν συνοδεύονται από κάποιον με κάρτα ZipCard.

Το σύστημα λεωφορείων Akron του μετρό προσφέρει το MetroZip που παρέχει στους φοιτητές τη μεταφορά γύρω από το Summit County δωρεάν σε οποιαδήποτε κανονική διαδρομή μετρό, σύροντας μια Zip Card. Αυτό είναι διαθέσιμο σε φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό. Οι υπηρεσίες SCAT εξαιρούνται από αυτό το πρόγραμμα.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το λεωφορείο του μετρό για το Κλίβελαντ με μόνο 4 $. Ο κανονικός ναύλος είναι 5 $, με έκπτωση $ 1 με τη Zip Card σας. Η υπηρεσία Northcoast Express προς Κλίβελαντ προσφέρει δύο διαδρομές που προέρχονται από την περιοχή Akron, η υπηρεσία είναι μόνο καθημερινές και εκτελείται νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα.

Το μετρό δεν λειτουργεί σε μερικές διακοπές.

Ταξιδέψτε στις Ηνωμένες Πολιτείες

Για πιο απομακρυσμένα ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες, η υπηρεσία Greyhound Bus διατίθεται από την Akron και η σιδηροδρομική υπηρεσία Amtrak είναι διαθέσιμη από το Cleveland ή Alliance. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία γραφείων ενοικίασης αυτοκινήτων στο Akron. Το αεροδρόμιο Akron Canton και το διεθνές αεροδρόμιο Cleveland Hopkins παρέχουν πρόσβαση σε διάφορους αερομεταφορείς.

Οι μεταβαλλόμενες εποχές - Τι να φορέσετε και πώς να προετοιμάσετε

Το Πανεπιστήμιο του Akron πέφτει τρία εξάμηνα που ξεκινά τον Αύγουστο (καλοκαίρι) και τελειώνει τον Δεκέμβριο (χειμώνας), την άνοιξη που ξεκινά τον Ιανουάριο (χειμώνας) και τελειώνει τον Μάιο (άνοιξη) Καλοκαίρι που ξεκινά τον Μάιο (άνοιξη) και τελειώνει τον Αύγουστο (καλοκαίρι). Αυτό σημαίνει ότι εάν μετακομίζετε στο Akron για να σπουδάσετε, θα ζήσετε δύο σεζόν κάθε εξάμηνο και θα πρέπει να έχετε μια ντουλάπα που να καλύπτει όλες τις εποχές. Οι περισσότεροι φοιτητές φορούν επαγγελματική ενδυμασία για να παρακολουθήσουν το μάθημα, εκτός αν κάνουν παρουσίαση, οπότε φορούν επαγγελματική ενδυμασία. Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και χώροι για να απολαύσετε στο Akron και στο βορειοανατολικό Οχάιο.

135168_pexels-photo-3184302.jpeg

Υποτροφίες, εργασία, ευκαιρίες οικονομικής βοήθειας και κόστος

Για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής αριστείας, τόσο το Πανεπιστήμιο του Akron όσο και το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία υποτροφιών και άλλες ευκαιρίες για να βοηθήσουν τους μαθητές στις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες. Αυτές οι υποτροφίες παρέχονται από εταιρείες, ιδρύματα, επαγγελματικές οργανώσεις, σχολές, αποφοίτους και άλλα άτομα.

Ομοσπονδιακό πρόγραμμα εργασίας-μελέτης

Η χρηματοδότηση του Federal College Work-Study διατίθεται για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Θα πρέπει να υποβάλετε μια φόρμα FAFSA και να απευθυνθείτε στο Γραφείο Οικονομικής Βοήθειας Φοιτητών του Πανεπιστημίου του Akron για περισσότερες πληροφορίες ή να αναζητήσετε πληροφορίες καταλληλότητας.

Υποτροφίες Κολλεγίου Διοίκησης Επιχειρήσεων

Κάθε χρόνο, το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων απονέμει περισσότερες από 100 μεταπτυχιακές και προπτυχιακές υποτροφίες τόσο στους σημερινούς φοιτητές της CBA όσο και στους εισερχόμενους φοιτητές.

Υποτροφίες Πανεπιστημίου

Το Πανεπιστήμιο του Akron προσφέρει υποτροφίες ειδικά για μεγάλες εταιρείες CBA.

Εξωτερικές ευκαιρίες υποτροφιών

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει υποτροφίες από έξω από το κολέγιο που διατίθενται από διάφορους εξωτερικούς οργανισμούς.

Απασχόληση φοιτητών

Οι μαθητές μπορούν να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης εντός ή εκτός πανεπιστημιούπολης. Οι διεθνείς φοιτητές περιορίζονται στην απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη, εκτός εάν συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές περιορίζονται σε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης που αντικατοπτρίζονται σε αντίγραφα ως πιστωτική τάξη. Υπάρχουν περιορισμένες διαθέσιμες επιλογές συνεργασίας για μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Υποτροφία UA ARMY ROTC

Οι ευκαιρίες υποτροφιών είναι διαθέσιμες σε ειδικευμένους μεταπτυχιακούς φοιτητές του College of Business μέσω του Army ROTC στο Πανεπιστήμιο του Akron. Μέσω αυτής της υποτροφίας, μπορείτε να λάβετε χρήματα για σχολικά έξοδα και έξοδα διαμονής, καθώς και εκπαίδευση ηγεσίας παγκόσμιας κλάσης. Η συμμετοχή στο Army ROTC παρέχει:

 • Υποτροφία χρήματα για κάλυψη διδάκτρων και αμοιβών, βιβλίων και ορισμένων εξόδων διαβίωσης
 • Εκπαίδευση ηγετών
 • Μοναδικές βιωματικές εκπαιδευτικές εμπειρίες
 • Pathway προς σταδιοδρομία στη στρατιωτική και πολιτική ζωή

Χαιρετίζουμε την ευκαιρία να σας πούμε περισσότερα για το Army ROTC στο Πανεπιστήμιο του Akron. Επικοινωνήστε με το μεταπτυχιακό σχολείο για να μιλήσετε με έναν σύμβουλο υποτροφιών.

Διαδικασία εισαγωγής

Κριτήρια εισαγωγής μεταπτυχιακού: COVID-19 Response

Λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις και τα γεγονότα που περιβάλλουν την πανδημία COVID-19, το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων θα εφαρμόσει μια ολιστική προσέγγιση για τις μεταπτυχιακές εισαγωγές στο UA για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21. Σε αυτό το περιβάλλον, είναι αδύνατο να αγνοηθούν εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις ατομικές συνθήκες και ζωές. Πολλοί βρίσκουν τη δουλειά και τη σταδιοδρομία τους σε μεταβατικό στάδιο και το Κολλέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων θέλει να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη ευελιξία σε κάθε μαθητή που αποφασίζει αργά το χρόνο να παρακολουθήσει μεταπτυχιακό σχολείο στο UA. Ως αποτέλεσμα, κάθε αιτών μπορεί να υποβάλει αίτηση για παραίτηση από την τυποποιημένη απαίτηση δοκιμής εισδοχής. Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν να συμπεριλάβουν αυτές τις βαθμολογίες, αλλά δεν θα απαιτηθούν δοκιμές.

Από τις 22 Μαΐου, η CBA παραιτείται από το τέλος αίτησης για τους υποψηφίους του φθινοπώρου 2020.

Ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγωγής

Ως μαθητής που υποβάλλει υλικό εισαγωγής, είναι ζωτικής σημασίας να υποβάλλετε όλα τα απαιτούμενα και εγκαίρως. Η παρακάτω λίστα ελέγχου υλικών παραθέτει τις απαιτήσεις. Μια επιτροπή εισαγωγής μεταπτυχιακών εξετάζει όλο το υλικό της αίτησης που έχει ληφθεί για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα του College of Business Administration (CBA).

Το University of Akron Graduate School επιβλέπει τις εισαγωγές για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα. Παρέχουν μια υποχρεωτική διαδικτυακή διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν τις απαιτούμενες φόρμες μέσω του διαδικτυακού συστήματος αιτήσεων. Τα στοιχεία που δεν παρέχονται στο ηλεκτρονικό σύστημα πριν από την υποβολή μπορούν να σταλούν στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στο Business Office. Μόλις υποβληθεί μια αίτηση και παρέχονται μεταγραφές, το Graduate School θα προωθήσει τις πληροφορίες της αίτησής σας στο CBA Graduate Programs Office, (College of Business Administration, Room 412, Akron, OH 44325-4805) για έλεγχο.

Προθεσμίες - Εσωτερικές και διεθνείς

Εγχώριοι φοιτητές

 • Έναρξη Φθινοπωρινού Εξαμήνου - 1 Αυγούστου
 • Άνοιξη Εξάμηνο - 1 Δεκεμβρίου
 • Έναρξη καλοκαιριού εξαμήνου - 1 Μαΐου
 • Σάββατο MBA - Μόνο πτώση έναρξης - 1 Αυγούστου

Διεθνείς φοιτητές

Η Μεταπτυχιακή Σχολή συνιστά την υποβολή αίτησης έξι μήνες πριν από την έναρξη του εξαμήνου στο οποίο σκοπεύετε να ξεκινήσετε τις σπουδές σας. Η CBA συνιστά την εφαρμογή το αργότερο στις ακόλουθες ημερομηνίες:

 • Φθινόπωρο - 15 Ιουνίου
 • Άνοιξη - 15 Οκτωβρίου
 • Καλοκαίρι - 15 Μαρτίου

Υλικό εφαρμογής μέσω Διαδικτύου και αλληλογραφίας

Για να υποβάλετε αίτηση, θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα διαδικτυακό τμήμα αίτησης και να στείλετε συγκεκριμένο υλικό μέσω ταχυδρομείου ή μέσω email στη διεύθυνση gradcba@uakron.edu έως την προθεσμία.

Για να εφαρμόσετε, ολοκληρώστε όλα τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση, η οποία περιλαμβάνει:

 • Αίτηση
 • Απαλλαγή από το τέλος αίτησης για τους υποψηφίους του φθινοπώρου 2020
 • 45 $ για εγχώριους φοιτητές Παραιτήθηκε για τους υποψηφίους για το φθινόπωρο 2020
 • 70 $ για διεθνείς φοιτητές Παραιτήθηκε από τους υποψηφίους για το Φθινόπωρο 2020
 • Απαιτείται χρέωση 45 $ για την υποβολή αιτήσεων για τους υποψηφίους για το φθινόπωρο 2020

Βήμα 2: Στείλτε ή στείλτε με email τα ακόλουθα στο gradcba@uakron.edu

 • Τουλάχιστον 2 επιστολές σύστασης (μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο με τους συνιστώμενους)
 • Το τρέχον βιογραφικό σας
 • Δήλωση σκοπού που περιγράφει την ιστορία σας. Περιγράψτε τι σας παρακινεί να ακολουθήσετε το πτυχίο και ποια χαρακτηριστικά θα οδηγήσουν στην επιτυχία σας. Εάν υποβάλλετε αίτηση για τη διεπιστημονική συγκέντρωση MBA το Σάββατο, αναφέρετε το ενδιαφέρον σας για το MBA του Σαββάτου στην πρώτη παράγραφο.
 • Επίσημα αντίγραφα. Όλα τα αντίγραφα πρέπει να υποβληθούν στο Graduate School. Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν ανεπίσημα αντίγραφα στο gradcba@uakron.edu για σκοπούς εισαγωγής, αλλά ένα επίσημο αντίγραφο πρέπει να παρουσιαστεί ή να αποσταλεί στο Graduate School που βρίσκεται στο κτίριο του Leigh Hall.
 • Τυποποιημένες βαθμολογίες δοκιμών. Ανεπίσημα αντίγραφα μπορούν να σταλούν στο gradcba@uakron.edu για επεξεργασία εισδοχής.
 • GMAT (στείλτε ένα αντίγραφο των αποτελεσμάτων σας). Ζητήστε να σταλεί το επίσημο αντίγραφο στο Πανεπιστήμιο του Akron είτε κατά τη διάρκεια της δοκιμής είτε μετά. Η Επιτροπή Εισαγωγής Μεταπτυχιακών (GAC) προτιμά ότι οι υποψήφιοι έχουν μια ελάχιστη βαθμολογία GMAT 500. Για εκείνους τους υποψηφίους με βαθμολογίες ελαφρώς κάτω από αυτό το επίπεδο, είναι δυνατόν να υποβάλουν αναφορά στην Επιτροπή Εισαγωγής ζητώντας προσωρινή εισαγωγή.
 • Άλλες τυποποιημένες δοκιμές. Οι μαθητές που έχουν λάβει το GRE, MCAT, PCAT, LSAT ή CAT μπορούν να ζητήσουν εξέταση για εισαγωγή βάσει αυτών των βαθμολογιών. Οι μαθητές που παρέχουν CAT αναμένεται να παρέχουν βαθμολογίες 90% ή παραπάνω. Εάν ένας μαθητής δεν έχει κάνει ακόμη μια δοκιμή, προτιμάται το GMAT. Οι από κοινού φοιτητές επιχειρήσεων / δικαίου μπορούν να ζητήσουν από τη Νομική Σχολή να προωθήσει όλα τα έγγραφα στη CBA και τη Μεταπτυχιακή Σχολή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων Joint Degree.

Οι φοιτητές που κατέχουν Μεταπτυχιακό, Διδακτορικό ή Juris Doctor από ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο μπορούν να ζητήσουν είσοδο βάσει προχωρημένου πτυχίου. Η συνολική αίτηση ενός μαθητή θα επανεξεταστεί και το GAC διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει το GMAT για εισαγωγή.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο GAC για παραίτηση από το GMAT, το GRE ή άλλες τυποποιημένες δοκιμές, εάν έχουν επιτύχει τρία χρόνια επαγγελματικών ευθυνών, μετά την ολοκλήρωση πτυχίου από διαπιστευμένο πανεπιστήμιο. Κατόπιν αίτησης, μπορείτε να υποβάλετε την ηλεκτρονική μας φόρμα αναφοράς για την παραίτηση δοκιμής. Η απόφαση παραίτησης θα επανεξεταστεί κατά την επανεξέταση του GAC.

Οι μαθητές με εργασιακή εμπειρία κάτω των τριών ετών μπορούν να ζητήσουν παραίτηση βάσει της απόκρισης COVID-19. Οι αιτούντες θα πρέπει να αναφέρουν την εξαίρεση COVID-19 στην ενότητα "πρόσθετες πληροφορίες" στη διαδικτυακή φόρμα αναφοράς για την απαλλαγή από δοκιμές.

Το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων γενικά δεν προσφέρει είσοδο στον υποψήφιο χωρίς τυποποιημένη βαθμολογία δοκιμών. Εάν έχετε πτυχίο εκτός επιχείρησης και δεν έχετε ακόμη λάβει τυποποιημένο τεστ, θα μπορούσατε να εγγραφείτε ως φοιτητής χωρίς πτυχίο, το οποίο σας επιτρέπει να λάβετε έως και εννέα (9) ώρες πίστωσης στο Gateway ή στο Ίδρυμα μαθημάτων ενώ προετοιμάζεστε για την τυποποιημένη δοκιμή σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι σπουδαστές που αναζητούν πτυχίο έχουν προτεραιότητα για εγγραφή σε μαθήματα. Αυτή η επιλογή χωρίς πτυχίο περιορίζεται στους οικιακούς φοιτητές.

Απαιτήσεις γλώσσας

Το Duolingo English Test επιτρέπεται προσωρινά αντί του προσωπικού TOEFL.

2 Μαρτίου 2020 - Δεδομένου του κλεισίματος των κέντρων δοκιμών σε περιοχές που έχουν πληγεί από το ξέσπασμα του coronavirus (COVID-19), το Πανεπιστήμιο του Akron ενέκρινε τη χρήση του Duolingo English Test (DET) για την επίδειξη της αγγλικής επάρκειας. Το DET θα γίνει αποδεκτό στη θέση του προσωπικού TOEFL και IELTS έως τις 31 Μαρτίου 2020 Οι υποψήφιοι θα πρέπει να λάβουν βαθμολογία DET 115 ή υψηλότερο για να ικανοποιήσουν την απαίτηση επάρκειας μας για τις μεταπτυχιακές εισαγωγές.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα κάνουμε περαιτέρω εκτιμήσεις όπως απαιτείται. Ευχαριστώ.

Οι διεθνείς φοιτητές, και ακόμη και ορισμένοι μόνιμοι κάτοικοι, αναμένεται να αποδείξουν την επάρκεια στα αγγλικά. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί παρέχοντας αποδεκτές βαθμολογίες στο Test of English as Foreign Language (TOEFL), International English Language Testing System (IELTS), ή μέσω δοκιμών που διατίθενται στο Πανεπιστήμιο Akron English Language Institute (ELI). Όσοι δεν πληρούν τις αναμενόμενες ελάχιστες βαθμολογίες 79 στο TOEFL ή 6,5 στο IELTS θα μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση για είσοδο υπό όρους για να σπουδάσουν Αγγλικά στο UA-ELI.

 • Ελάχιστες βαθμολογίες TOEFL 79 τεστ βάσει διαδικτύου ή 550 τεστ βάσει χαρτιού
 • Ελάχιστη βαθμολογία IELTS 6,5 στο IELTS

137761__SRA8472-16x10.jpg.jpg

Τοποθεσίες

Akron

Address
259 S. Broadway St.
Akron, OH

44325 Akron, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη