Albany State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όραμα Δήλωση

Albany State University θα είναι παγκόσμιο πανεπιστήμιο και ισχυρός καταλύτης για την οικονομική ανάπτυξη και ανάπτυξη της Νοτιοδυτικής Γεωργίας. Η ASU θα αναγνωριστεί για την καινοτόμο και δημιουργική της προσφορά άριστων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ευρείας συμμετοχής στην κοινότητα και δημόσια υπηρεσία, καθώς και δημιουργικής υποτροφίας και εφαρμοσμένης έρευνας, που όλα εμπλουτίζουν τη ζωή των διαφορετικών εκλογικών περιφερειών που εξυπηρετούνται από το Πανεπιστήμιο.

Δήλωση αποστολής

Albany State University , ένα υπερήφανο ίδρυμα του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Γεωργίας, αναδεικνύει την κοινότητα και την περιοχή του προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων μεταπτυχιακού, απολυτηρίου, συνεργάτη και πιστοποιητικών στις κύριες πανεπιστημιουπόλεις του στο Albany καθώς και σε στρατηγικά τοποθετημένους υποκαταστήματα και σε απευθείας σύνδεση. Αναλαμβάνοντας την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση, το Πανεπιστήμιο προετοιμάζει τους σπουδαστές να είναι αποτελεσματικοί συντελεστές σε μια παγκοσμίως διαφορετική κοινωνία, όπου η γνώση και η τεχνολογία δημιουργούν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Η ASU σέβεται και βασίζεται στις ιστορικές ρίζες των θεσμικών προκατόχων της με τη δέσμευσή της για πρόσβαση και μια ισχυρή κληρονομιά της φιλελεύθερης τέχνης που σέβεται την ποικιλομορφία σε όλες τις μορφές της και δίνει σε όλους τους μαθητές το θεμέλιο που χρειάζονται για να πετύχουν. Μέσω δημιουργικής υποτροφίας, έρευνας και δημόσιας διοίκησης, η σχολή, το προσωπικό, οι φοιτητές και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου διαμορφώνουν στρατηγικές συμμαχίες εσωτερικά και εξωτερικά για την προώθηση της κοινοτικής και οικονομικής ανάπτυξης, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Νοτιοδυτικής Γεωργίας και πέραν αυτής.

Κατευθυντήριες Αρχές

Επιδιώξτε την Αριστεία

Albany State University θα επιδιώξει την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση, καθιστώντας έτσι το ίδρυμα πρώτης επιλογής για σπουδαστές από τη νοτιοδυτική Γεωργία και κερδίζοντας την αναγνώριση ως κορυφαίο περιφερειακό πανεπιστήμιο στο νότο.

Αγκαλιάστε τη διαφορετικότητα

Ως ιστορικά μαύρο ίδρυμα και με επικεφαλής μια πολύ διαφορετική σχολή και προσωπικό, Albany State University θα συμπεριλάβει την ποικιλομορφία σε όλες τις μορφές της - συμπεριλαμβανομένων της ηλικίας, της ταυτότητας φύλου, της φυλής και της εθνικότητας, της χώρας προέλευσης, της θρησκείας, βετεράνος - και επιδιώκουν να προωθήσουν μια παρόμοια αποδοχή και γιορτή αυτής της πολυμορφίας.

Διεύρυνση της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ως φορέας πρόσβασης, το Albany State University θα προωθήσει την επιτυχία των σπουδαστών για όλους, καλωσορίζοντας τους φοιτητές από διαφορετικά επίπεδα ακαδημαϊκής προετοιμασίας, διατηρώντας χαμηλό το κόστος, προσφέροντας ευέλικτες ώρες διδασκαλίας και εκπαιδευτικούς τρόπους και συνδυάζοντας τις υψηλές προσδοκίες των μαθητών με εξαιρετικές συμβουλές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Αύξηση των ιστορικά υποβαθμισμένων πληθυσμών

Albany State University θα αναγνωρίσει και θα αντιμετωπίσει τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Αφροαμερικανοί και άλλοι φοιτητές του χρώματος, οι ενήλικες μαθητές, οι μαθητές πρώτης γενιάς, οι μαθητές από χαμηλά κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα και άλλοι από υποβαθμισμένους πληθυσμούς και σχηματίζουν ισχυρές εταιρικές σχέσεις με το K-12, , καθώς και οργανώσεις τοπικής εμβέλειας για την αύξηση του ποσοστού πρόσβασης και επιτυχίας.

Προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για διδασκαλία και εκμάθηση, Albany State University θα προωθήσει την οικονομική ανάπτυξη στο Albany και σε ολόκληρη τη νοτιοδυτική Γεωργία συμμετέχοντας σε εφαρμοσμένη έρευνα, ευθυγραμμίζοντας τους πόρους της για να υποστηρίξει προσδιορισμένες ανάγκες, αναπτύσσοντας και ενισχύοντας ακαδημαϊκά προγράμματα για την κάλυψη εξελισσόμενων αναγκών. στρατηγικές εταιρικές σχέσεις, παροχή ενός εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού και προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Τοποθεσίες

Albany

Address
College Drive,504
31705 Albany, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη