American Consortium of Universities (INTERLINK)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αμερικανική κοινοπραξία των Πανεπιστημίων (ACU) είναι μια ομάδα διαπιστευμένα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την ανώτερη προγράμματα και τις δυνατότητες. τα μέλη του εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των χιλιάδων διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το πεδίο εφαρμογής των προσφορών ACU είναι ποικίλες και εκτεταμένες, που κυμαίνονται από συγγενή βαθμούς σε διδακτορικά προγράμματα σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων επιστήμης, της μηχανικής και της τεχνολογίας, καθώς και προγράμματα τόσο διαφορετικά όπως η λογιστική, μηχανική, δίκαιο, διοίκηση επιχειρήσεων, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τη διατροφή και την αθλητικής ιατρικής.

ACU δεν είναι μόνο για ισχυρή ακαδημαϊκά προγράμματα. Οι αλλοδαποί φοιτητές ευδοκιμούν σε ιδρύματα δεσμευτεί για διεθνή εκπαίδευση, όπως αποδεικνύεται από τους πόρους - οι άνθρωποι, εγκαταστάσεις, υπηρεσίες υποστήριξης, κλπ.- που αφιερώνουν σε αυτό. Αυτή η δέσμευση πηγάζει από μια αποστολή, όχι μόνο για να βοηθήσει τους ξένους φοιτητές να υπερέχουν εκπαιδευτική, αλλά και να επιστρατεύσει τη συμβολή τους στον εμπλουτισμό των ακαδημαϊκών και μάθησης για τους Αμερικανούς φοιτητές. Επίσης, έρχεται από θεσμικές προγράμματα ACU για να στείλει Αμερικανούς φοιτητές σε άλλες χώρες να σπουδάσουν? πολιτιστική τους μάθηση οδηγεί τους να είναι καλύτερη παγκόσμια πολίτες και τους συναδέλφους τους φοιτητές με διεθνείς φοιτητές όταν επιστρέψουν.

Η αμερικανική κοινοπραξία των Πανεπιστημίων (ACU) διευκολύνει τη διεθνή αποδοχή σπουδαστών να αποφοιτήσουν και προπτυχιακά προγράμματα σε ιδρύματα που είναι μέλη της, τα οποία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικά ακαδημαϊκά προγράμματα και υπηρεσίες. Βοήθεια προς τους μαθητές για την επίτευξη ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα και την προσαρμογή στο νέο ακαδημαϊκό και πολιτιστικό περιβάλλον παρέχεται από τα κέντρα INTERLINK σε κάθε πανεπιστημιούπολη.

ΘΕΣΕΙΣ ACU

ΜΕΛΗ

Πανεπιστήμιο Valparaiso

Πανεπιστήμιο Valparaiso (Valpo) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο των 4.500 αμερικανικές και διεθνείς φοιτητές από τις ΗΠΑ και 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κατατάσσει ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Midwest, η Valpo περιλαμβάνεται μεταξύ αυτών των πανεπιστημίων στις ΗΠΑ, προσφέροντας την καλύτερη αξία για την τιμή. Valpo έχει μια μακρά και υπερήφανη παράδοση στην υποδοχή ξένων φοιτητών όλων των πολιτιστικών παραδόσεων και υπόβαθρα. Με στόχο την προώθηση της πραγματικής διεθνούς εκπαίδευσης για τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του, το πανεπιστήμιο προσφέρει πολλά προγράμματα που συμμετέχουν φοιτητές και καθηγητές στη διαπολιτισμική διαλόγους, τις πολιτιστικές ανταλλαγές, σπουδές στο εξωτερικό και υπηρεσιών ευκαιρίες μάθησης. Valpo βρίσκεται μόλις μία ώρα από το Σικάγο σε μια ασφαλή, φιλική πόλη των 31.000.

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro (UNCG) είναι ένα προκλητικό, υποστηρικτική, και ασχολούνται με την κοινότητα που ξεχωρίζει από άλλα πανεπιστήμια, λόγω των κοινών αξιών μας "Κάνε κάτι μεγαλύτερο συνολικά». Ορίζουμε την αριστεία όχι μόνο από τους ανθρώπους που προσελκύουν και η υψηλού επιπέδου επίτευγμα που επιδιώκουν, αλλά και από τις σημαντικές συνεισφορές που κάνουν. Με μια καταδικαστική απόφαση να εξουσιοδοτήσει όλα, έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον συνεργασίας και την ένταξη ότι τα καύσιμα την περιέργεια και το πάθος. ποικιλόμορφη κοινότητα μας είναι ενωμένα μεταξύ τους με την κατανόηση ότι αυτό που έχει σημασία πέρα ​​από τα διδάγματα στην τάξη είναι το πώς μεταφέρονται για να κάνει τη διαφορά στην καριέρα και τις κοινότητές μας.

Ενσωμάτωση διαπολιτισμικό και διεθνή εμπειρία και προοπτικές στην εμπειρία μάθησης κάθε μαθητή, UNCG είναι ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο στο οποίο οι άνθρωποι της κάθε φυλετικής ή εθνοτικής ταυτότητας, ηλικίας ή φόντο μπορεί να επιτύχει μια τεκμηριωμένη εκτίμηση των δικών και διαφορετικές κουλτούρες τους. Είναι μια κοινότητα συμμετέχει ενεργά φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και αποφοίτους βασίζεται σε ανοιχτό διάλογο, κοινή ευθύνη και σεβασμό για τις ξεχωριστές συνεισφορές του κάθε μέλους.

Αγίου Αμβροσίου Πανεπιστήμιο

Πανεπιστήμιο Αγίου Αμβροσίου (SAU) είναι διαπιστευμένο, ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο, γνωστό για τη δέσμευσή της για την ακαδημαϊκή αριστεία, τις φιλελεύθερες τέχνες, την κοινωνική δικαιοσύνη, και την εξυπηρέτηση. Βαθμολογία μεταξύ των κορυφαίων περιφερειακών πανεπιστημίων, SAU προσφέρει περισσότερα από 70 τομείς σπουδών που οδηγούν σε πτυχίο, μάστερ και διδακτορικό δίπλωμα. Οι πιο κοινές περιοχές των προπτυχιακών σπουδών για διεθνείς φοιτητές του είναι Μηχανικής, Επιστήμης Υπολογιστών, Επιχειρήσεων και Διοίκησης. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, τα προγράμματα με υψηλά διεθνή εγγραφής είναι το Master of Λογιστικής, Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master of Science στη διαχείριση της τεχνολογίας πληροφοριών.

Κρατικό Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα

Κρατικό Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα (ISU), μια δημόσια διδακτορική έρευνα πανεπιστήμιο προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία σε περισσότερες από 100 μεγάλες εταιρείες, παρέχει εξαιρετική εκπαιδευτικών ευκαιριών σε μαθητές, βελτιώνει την ποιότητα ζωής με τη διάδοση της γνώσης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας, και ενισχύει τη δημιουργική και ακαδημαϊκό προγραμματισμό.

Πανεπιστήμιο του Montana

Το Montana State University βρίσκεται σε μία από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες κολέγιο στις ΗΠΑ. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγαλύτερου πανεπιστημίου με τη φιλική κοινότητα μιας μικρότερης πανεπιστημιούπολης. Ιδρύθηκε ως ένα ολοκληρωμένο, δημόσιο ίδρυμα επιχορηγήσεων το 1893, το MSU συγκαταλέγεται στα 50 πλέον τεχνολογικά προηγμένα πανεπιστήμια του κόσμου. Από τους 16.440 σπουδαστές, οι 722 είναι διεθνείς από 75 διαφορετικές χώρες. Ο χαμηλός δείκτης φοιτητών / καθηγητών της MSU 19: 1 καθιστά τους καθηγητές προσβάσιμο και προσφέρει ευκαιρίες μάθησης. Οι φοιτητές MSU μπορούν να διερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους, να αποκτήσουν νέες προοπτικές και να αποκτήσουν το επαγγελματικό πλεονέκτημα που απαιτείται για να δημιουργήσουν ένα δυναμικό μέλλον.

Σιάτλ Πανεπισ

Οι σπουδαστές επιλέγουν το Seattle Pacific University (SPU) για τους αυστηρούς ακαδημαϊκούς, την υποστηρικτική κοινότητα, την αστρική τοποθεσία του Σιάτλ και ένα όραμα για την ανάληψη του πολιτισμού και την αλλαγή του κόσμου. Το SPU είναι χριστιανικό πανεπιστήμιο με περισσότερους από 4.000 πτυχιούχους και προπτυχιακούς φοιτητές από 39 χώρες και 45 πολιτείες. Οι απόφοιτοι της SPU είναι γνωστοί για την ικανότητα και τον χαρακτήρα τους, επιφέροντας θετικές αλλαγές στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

INTERLINK Κέντρα Γλώσσα

Η επιτυχία στο σημερινό κόσμο αιτήματα αυξημένη διαπολιτισμική ικανότητα και αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας. Επάρκειας σε μια δεύτερη γλώσσα, κυρίως αγγλικά, είναι ζωτικής σημασίας για τους ξένους φοιτητές και επιχειρηματίες. Για το σκοπό αυτό, INTERLINK προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών, εμπνευσμένο από θεωρίες μάθησης, της έρευνας, καθώς και πρακτικές εφαρμογές. Η INTERLINK εμπειρία επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να συμμετέχουν ενεργά σε διάφορα γλωσσικά, ακαδημαϊκών και διαπολιτισμική ρυθμίσεις. Οι ατομικές ανάγκες και η πρόοδος παρακολουθείται προσεκτικά, και κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι μαθητές λαμβάνουν ενθάρρυνση, υποστήριξη και βοήθεια.

INTERLINK βρίσκεται στις πανεπιστημιουπόλεις του κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ, προσφέρει στους φοιτητές του πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και πολλές ακαδημαϊκές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παροχής βοήθειας με όρους εισδοχής σε αυτά τα ιδρύματα. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να καλύψουν Αμερικανούς φοιτητές και καθηγητές, ελέγχου ή να παρακολουθήσουν μαθήματα για την πίστωση, και η εμπειρία πανεπιστημιούπολη ζωή. Καθ 'όλη τη διαμονή των φοιτητών, αφιερωμένη καθηγητές και το προσωπικό τους βοηθήσουν με προσωπικές, πολιτιστικές και ακαδημαϊκές τους προκλήσεις.

ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ακαδημαϊκά προσόντα τους μαθητές που δεν έχουν την απαιτούμενη επάρκεια στην αγγλική γλώσσα μπορεί να γίνει δεκτός υπό όρους σε ένα ίδρυμα μέλος ACU εάν εγγραφούν σε INTERLINK πριν από την έναρξη των σπουδών τους. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και μετά την εκπλήρωση των προϋποθέσεων, όπως ορίζεται στην αρχική όρους επιστολή αποδοχής του ιδρύματος μέλους ACU του, μπορούν να γίνουν δεκτοί ως τακτικοί φοιτητές. Ορισμένα πανεπιστήμια μέλος ACU απαιτούν οι μαθητές υποβάλλουν συμπληρωμένα έντυπα αιτήσεων, επίσημα αντίγραφα από τα σχολεία παρακολούθησαν προηγουμένως, τεκμηρίωση σχετικά με τα οικονομικά, ίσως και συστατικές επιστολές. Άλλα πανεπιστήμια πρέπει μόνο να επανεξετάσει την επίσημη μεταγραφές να αποφασίσουν σχετικά με την υπό όρους παραδεκτού ενός φοιτητή. Σε όλες τις περιπτώσεις, μία από τις προϋποθέσεις, θα είναι είτε για να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο TOEFL ή IELTS βαθμολογία ή θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα INTERLINK. Βοήθεια σε εφαρμογή στα πανεπιστήμια είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους τους INTERLINK φοιτητές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Μαθήματα » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στη διεθνή οικονομία και τα οικονομικά στο πανεπιστήμιο Valparaiso

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Valparaiso

Το Master of Science στη Διεθνή Οικονομικά και Οικονομικών (ΙΕΡ) παρέχει στους φοιτητές με τις θεωρητικές και αναλυτικές κατάρτισης των οικονομικών, οικονομικό, πολιτιστικό και διαχειριστικές πτυχές των παγκόσμιων επιχειρήσεων και του εμπορίου. Αυτή η 37-πιστωτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τις διεθνείς και τις ΗΠΑ φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες για να συστήσει αποτελεσματικά στρατηγικές και πολιτικές για την ανώτερη λειτουργίας της διαχείρισης σε ένα πολύπλοκο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. [+]

Ο Master of Science στη Διεθνή Οικονομικά και Οικονομικών (IEF) παρέχει στους φοιτητές με τις θεωρητικές και αναλυτικές κατάρτισης των οικονομικών, οικονομικό, πολιτιστικό και διαχειριστικές πτυχές των παγκόσμιων επιχειρήσεων και του εμπορίου. Αυτή η 37-πιστωτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τις διεθνείς και τις ΗΠΑ φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες για να συστήσει αποτελεσματικά στρατηγικές και πολιτικές για την ανώτερη λειτουργίας της διαχείρισης σε ένα πολύπλοκο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες πλήρους απασχόλησης μαθημάτων, απαιτεί μελέτη στους τομείς των οικονομικών, των στατιστικών, και παγκόσμια ζητήματα της οικονομίας. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος σπουδών θα είναι καλά τοποθετημένη για να εργαστούν στους τομείς κέρδος, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και την κυβέρνηση.... [-]


Master Of Science στο διεθνές εμπόριο και πολιτικής στο πανεπιστήμιο Valparaiso

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 - 18 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Louisville

Ο Διεθνές Εμπόριο & πρόγραμμα Πολιτικής (ICP) παρέχει εκπαίδευση στις πολιτικές, νομικές, πολιτιστικές και κοινωνικές πτυχές του παγκόσμιου εμπορίου, των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Αυτό το πρόγραμμα 37-πίστωσης, η οποία διακρίνεται από το πτυχίο MBA, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις διεθνείς και τις ΗΠΑ φοιτητές που θέλουν να αναπτύξουν επάρκεια και κατανόηση σε τομείς που σχετίζονται με τις διεθνείς σχέσεις, την πολιτική, τις επιχειρήσεις, το δίκαιο και την πολιτική. [+]

Ο Διεθνές Εμπόριο & πρόγραμμα Πολιτικής (ICP) παρέχει εκπαίδευση στις πολιτικές, νομικές, πολιτιστικές και κοινωνικές πτυχές του παγκόσμιου εμπορίου, των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Αυτό το πρόγραμμα 37-πίστωσης, η οποία διακρίνεται από το πτυχίο MBA, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις διεθνείς και τις ΗΠΑ φοιτητές που θέλουν να αναπτύξουν επάρκεια και κατανόηση σε τομείς που σχετίζονται με τις διεθνείς σχέσεις, την πολιτική, τις επιχειρήσεις, το δίκαιο και την πολιτική. Το πρόγραμμα, που συνήθως ολοκληρωθεί σε 15-18 μήνες, εάν ο φοιτητής αρχίζει μαθήματα το φθινόπωρο, αποτελείται από έναν πυρήνα 25 πόντους. Από εκεί οι μαθητές μπορούν να ακολουθήσουν μία από τις πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός κομματιού Εμπορίου, ένα κομμάτι της πολιτικής, ένα μη-εξειδικευμένο κομμάτι, και / ή ένα κομμάτι Διατριβή. Οι μαθητές οι οποίοι είναι μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής μπορεί να προσθέσει Αγγλικά για Επιχειρήσεις με τις βασικές απαιτήσεις τους. Μέχρι 3 αιρετό πιστώσεις μπορούν να ληφθούν από τα μαθήματα γλώσσας σε μη μητρική γλώσσα του μαθητή.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
INTERLINK Language Centers
890 W. Cherry St. Suite 200
Phone: +1 (303) 278-8337
Email: esl@interlink.edu

Louisville, Colorado, 80027 US
Διεύθυνση τοποθεσίας
Washington, District of Columbia, US
Διεύθυνση τοποθεσίας
Bozeman, Montana, US