Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Άννα Μαρία College είναι μια ιδιωτική, συν-εκπαιδευτικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1946 από τις αδελφές της Αγίας Άννας. Με μια ετήσια εγγραφή των 1.500 μαθητών, η Ακαδημία υπερηφανεύεται για την παροχή μια βασισμένη στις αξίες, υπηρεσία εστιασμένη φιλελεύθερες τέχνες εκπαίδευση. AMC έχει αναπτυχθεί για να προσφέρουν μια ποικιλία των προπτυχιακών μεγαλύτερων εταιριών, καθώς και πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα και το πιστοποιητικό, τόσο επί του εδάφους και σε απευθείας σύνδεση. Η μικρή αναλογία φοιτητών-διδασκόντων επιτρέπει για μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης, ενώ η μικρή τάξη και πανεπιστημιούπολη μέγεθος επιτρέπει τη βέλτιστη συμμετοχή των φοιτητών. Το Κολέγιο προσφέρει 13 Τμήμα ΙΙΙ NCAA αθλητικά προγράμματα για άνδρες και γυναίκες. Πανεπιστημιούπολη της AMC βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Worcester, MA σε 192 στρέμματα σε Paxton.

Φοιτητές στο Anna Maria College λάβετε μια επαγγελματικά εστιασμένη, φιλελεύθερες τέχνες εκπαίδευση σύμφωνη με Καθολική ταυτότητα και τις αξίες του Κολλεγίου.

Η ίδια η AMC ξεχωρίζει μέσα από την καριέρα προσανατολισμένη φιλελεύθερη παιδεία τέχνες του, προσβάσιμα και ικανά σχολή, μικρά μεγέθη τάξη, και μια ποικιλία από συνεργασία εξωσχολικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων Τμήμα ΙΙΙ αθλητισμό. Δημοφιλή μεγάλες εταιρείες περιλαμβάνουν την ποινική δικαιοσύνη, την επιστήμη, μουσικοθεραπεία, νοσηλευτική, κοινωνική εργασία και τον αθλητισμό διαχείριση.

AMC προσφέρει ένα Πρόγραμμα Διακρίσεις, καθώς και πολλές και μοναδικές ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό. Anna Maria College είναι επίσης μέλος της Ανώτατης Εκπαίδευσης Κοινοπραξία της Κεντρικής Μασαχουσέτης, μια ομάδα 12 κολέγια που επιτρέπει στους μαθητές να περάσουν μητρώο χωρίς επιπλέον κόστος.

Αποστολή & Αξίες Άννα Μαρία College, ένα καθολικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναγνωρίζει την υποχρέωσή της να εξυπηρετήσει άμεσα την κοινότητα, την Κοινοπολιτεία της Μασαχουσέτης, το έθνος και τον κόσμο μέσα από την παροχή εκπαίδευσης, τη διατήρηση της μάθησης, και τη χορηγία της έρευνας.

Ριζωμένη στην Ρωμαιοκαθολική παράδοση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η Άννα Μαρία College είναι συντηρούνται και λειτουργούν σύμφωνα με τις αξίες της ιουδαιο-χριστιανική παράδοση και σύμφωνα με τα ιδανικά της foundresses της, τις αδελφές της Αγίας Άννας. Αυτά τα ιδανικά, τα οποία αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη του συνολικού ανθρώπινου όντος, περιλαμβάνουν επίσης την αύξηση της πρόσβασης σε ποιοτική εκπαίδευση, την εκπαιδευτική καινοτομία και ο σεβασμός των πρακτικών δεξιοτήτων.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία College βλέπει την αποστολή του να είναι η προώθηση στους μαθητές του την πνευματική συμμετοχή, την προετοιμασία της σταδιοδρομίας, της κοινωνικής συνειδητοποίησης, την αφοσίωση στη δικαιοσύνη και την ειρήνη, τη θρησκευτική και ηθική ευαισθησία, και ένας τρόπος ζωής που μπορεί να συντηρεί αυτά μέσα σε ισορροπία.

Επιπλέον, η Ακαδημία έχει δεσμευτεί για την υποστήριξη και την ανάπτυξη της αίσθησης σεβασμού για τον εαυτό του και για τους άλλους, καθώς και μια αίσθηση ευθύνης προς την κοινωνία και τον κόσμο.

Για την πραγματοποίηση αυτής της αποστολής, το Κολέγιο προσφέρει προπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος ενσωματώνοντας μια φιλελεύθερη παιδεία τέχνες και ισχυρό προετοιμασία της σταδιοδρομίας. Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του, το Κολέγιο προσφέρει μια εκπαίδευση προωθώντας υψηλά πρότυπα της προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής καταξίωσης, καθώς και μια ώριμη αίσθηση της ευθύνης.

Στην εκπλήρωση του ρόλου του ως θεσμικού οργάνου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η Άννα Μαρία College δεν κάνουν διακρίσεις με βάση οποιαδήποτε κατηγορία προστατεύεται νομικά στη διαχείριση της εκπαιδευτικής πολιτικής της, την εισαγωγή πολιτικών, υποτροφίες, προγράμματα δανείων, και άλλα προγράμματα χορηγούνται College.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Anna Maria College

Ένα από τα εναρκτήρια προγράμματα συγκέντρωσης στο Anna Maria College, που ιδρύθηκε το 1946, ήταν το πρόγραμμα εκπαίδευσης. Άννα Μαρία College έχει προσφέρει προγράμματα ... [+]

Ένα από τα εναρκτήρια προγράμματα συγκέντρωσης στο Anna Maria College, που ιδρύθηκε το 1946, ήταν το πρόγραμμα εκπαίδευσης. Άννα Μαρία College έχει προσφέρει προγράμματα προετοιμασίας εκπαιδευτικός εγκριθεί από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Δ.Ε.Σ.Ε.) από το 1982. Τα προγράμματα αυτά είναι σύμφωνα με την αποστολή του Κολεγίου προώθηση της πνευματικής συμμετοχής, την προετοιμασία της σταδιοδρομίας, της κοινωνικής συνειδητοποίησης, την αφοσίωση στη δικαιοσύνη και την ειρήνη, τη θρησκευτική και ηθική ευαισθησία, και έναν τρόπο ζωής που μπορεί να συντηρεί αυτά μέσα σε ισορροπία. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, έχουν δεσμευτεί για την υποστήριξη και την ανάπτυξη της μια αίσθηση σεβασμού για τον εαυτό του και για τους άλλους, και ένα αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία και τον κόσμο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Anna Maria College

Βιομηχανική / Οργανωτική Ψυχολογία (I / O ψυχολογία) είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή της σταδιοδρομίας, όπως αναφέρθηκε από το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ. Μεταξύ 2 ... [+]

Βιομηχανική / Οργανωτική Ψυχολογία (I / O ψυχολογία) είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή της σταδιοδρομίας, όπως αναφέρθηκε από το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ. Μεταξύ 2012 και 2022, οι θέσεις εργασίας στον τομέα αυτό αναμένεται να αυξηθεί κατά 53%. Ο αρχικός μισθός για σύμβουλο επιπέδου Μάστερ το 2012 ήταν $ 65.000. Το μεσαίο ετήσιος μισθός ήταν $ 80.000.

Τι είναι βιομηχανική και οργανωτική ψυχολογία; ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Anna Maria College

Άννα Μαρία College αναγνωρίζει ότι οι επαγγελματίες της ποινικής δικαιοσύνης αντιμετωπίζουν αυξανόμενες προκλήσεις που απαιτούν τη γνώση και την εκτίμηση της πολύμορφης κ ... [+]

Άννα Μαρία College αναγνωρίζει ότι οι επαγγελματίες της ποινικής δικαιοσύνης αντιμετωπίζουν αυξανόμενες προκλήσεις που απαιτούν τη γνώση και την εκτίμηση της πολύμορφης κοινωνίας μας. Κατά τη διάρκεια των ετών τα προγράμματα ποινικής δικαιοσύνης Άννα Μαρία College έχουν αλλάξει με την εθνική σκηνή, συμβάλλοντας και ζουν μέσα σε μερικά από τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα στον τομέα αυτό. Καθώς το πεδίο της ποινικής δικαιοσύνης έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί, έτσι ώστε να έχουν τα προγράμματά μας, τα οποία συνεχίζουν να σταθεί ως πρότυπο για την ακαδημαϊκή αλλαγή και την αριστεία. Συνεργασίες και συμπράξεις επέτρεψαν τα προγράμματα για την παροχή εκπαίδευσης και της ηγεσίας πέρα ​​από τις παραδοσιακές τοίχους της τάξης. Έμφαση στην πνευματική συμμετοχή, την προετοιμασία της σταδιοδρομίας, την κοινωνική ευαισθητοποίηση και την αφοσίωση στην ειρήνη και τη δικαιοσύνη είναι ακρογωνιαίοι λίθοι των προγραμμάτων μας. Η σχολή φέρνει ένα ευρύ φάσμα των εκπαιδευτικών επιτευγμάτων και επαγγελματικές εμπειρίες στην τάξη. Καθηγητές και φοιτητές να έρθουν μαζί ως μια κοινότητα των μελετητών και εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν γνώσεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πεδίο και να διερευνήσουν τα όρια της γνώσης μέσω της έρευνας και της αναλυτικής σκέψης. Άννα Μαρία College εκπαιδευμένοι επαγγελματίες της ποινικής δικαιοσύνης έχουν μια δέσμευση για τον επαγγελματισμό και την αριστεία, και είναι εν γνώσει των ευθυνών τους στην κοινότητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Anna Maria College

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των μαθημάτων που προορίζονται για να προετοιμάσει το μαθητή για να λειτουργήσει σε μια ποικιλία από υπηρεσίες ψυχικής υγείας. ... [+]

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των μαθημάτων που προορίζονται για να προετοιμάσει το μαθητή για να λειτουργήσει σε μια ποικιλία από υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Δεν προορίζεται για άτομα των οποίων η εστίαση καριέρα είναι εκπαιδευτική συμβουλευτική στις ρυθμίσεις σχολείο, ούτε αυτό το προβάδισμα πρόγραμμα αδειών. Δώδεκα μαθήματα από τρεις (3) ώρες εξάμηνο κάθε απαιτούμενη για το βαθμό. Αυτό περιλαμβάνει μαθήματα σε εννέα (9) απαιτείται περιοχές, τρία (3) μαθήματα είτε από την εκπαίδευση ή την ψυχολογία. Μια απαίτηση να αρθεί μόνο εάν ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει ισοδύναμο έργο πορεία σε αυτόν τον τομέα. Μια γραπτή περιεκτική εξέταση απαιτείται κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά