Apollos University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Απολλώ ιδρύθηκε με αποστολή να παρέχει ανώτατη εκπαίδευση στην ειδική μαθητές που μπορεί να μην είναι σε θέση να παρακολουθήσουν ή να προσφέρει ένα παραδοσιακό πανεπιστήμιο. Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε αρχικά τον Αύγουστο του 2004 ως πανεπιστημιακός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Αργότερα η εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα έκλεισε και η εταιρεία κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το Μάιο του 2005. Το νέο Πανεπιστήμιο πήρε το όνομά του Απολλώ Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια με ένα «επιχειρηματική δραστηριότητα ως» (DBA) του Πανεπιστημίου του Απόλλωνα. Σήμερα, Απολλώ βρίσκεται στη Μοντάνα κάτω από το όνομα του πανεπιστημίου του Απολλώ, Inc.

Απολλώ έχει παραμείνει πιστή στην αρχική αποστολή του την παροχή ανώτατης εκπαίδευσης σε ειδική φοιτητές μέσω επιγραμμικών τεχνολογιών και μέσων. Σήμερα, το πανεπιστήμιο έχει μαθητές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, καθώς και στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Απολλώ εξυπηρετεί επαγγελματίες που εργάζονται από όλο τον κόσμο που δεν θα ήταν σε θέση να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους να εγγραφούν σε ένα παραδοσιακό, τούβλα και το κονίαμα πανεπιστήμιο ..

Πανεπιστήμιο Απολλώ λάβει την έγκρισή της από το κράτος του Προεδρείου της Καλιφόρνιας για το Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (BPPVE) τον Ιούλιο του 2005 και στη συνέχεια εγγράφονται πρώτος μαθητής του το Σεπτέμβριο του 2005. Αργότερα, η απόφαση λήφθηκε για να μετακινήσετε το πανεπιστήμιο για να Γκρέιτ Φολς, Μοντάνα και έλαβε έγκριση από την Μοντάνα Διοικητικό Συμβούλιο της Regents στις 8 Ιουλίου 2016 για να ανοίξετε την πανεπιστημιούπολη σε Γκρέιτ Φολς, Μοντάνα. Το γραφείο στο Χάντινγκτον Μπιτς, Καλιφόρνια έκλεισε στις 30ης Σεπτεμβρίου του 2016 και το γραφείο στη Μοντάνα τέθηκε σε λειτουργία 1 Οκτωβρίου 2016. Η διαπίστευση DEAC παρέμεινε στη θέση του και η έγκριση VA ενημερώθηκε για Montana αποτελεσματική 1 του Οκτωβρίου του 2016. Απολλώ εγκρίθηκε ως μέλος της SARA (μέλος της άδειας και συμφωνίες αμοιβαιότητας) στις 7 Δεκέμβρη 2016. Σήμερα, Απολλώ έχει εγκριθεί για να διδάξουν στους μαθητές και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και της Περιφέρειας της Κολούμπια.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, το Πανεπιστήμιο έχει αναπτυχθεί με επιτυχία και αποδείξει ότι είναι ένας μαθητής με επίκεντρο το πανεπιστήμιο. πρώτη βαθμολόγηση της πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2007 και οι απόφοιτοι έχουν όλα, χωρίς εξαίρεση, γίνονται σημαντικές βελτιώσεις στην επαγγελματική τους ζωή με βάση τη γνώση και την ενθάρρυνση που έλαβε από τους προγράμματα πτυχίο Πανεπιστημίου του Απόλλωνα.

Η Επιτροπή, στο συνέχισαν να προσπαθούν για την ποιότητα? το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Επιτροπή να συνεχίσει τις 3rd party διαπίστευσης. Απολλώ αίτηση για διαπίστευση το 2010 και έλαβε το καθεστώς διαπίστευσης τον Ιανουάριο του 2012. Το πανεπιστήμιο είναι πλέον ένα αναγνωρισμένο μέλος της Εκπαίδευσης διαπίστευση της Επιτροπής Απόσταση (DEAC). DEAC είναι εισηγμένη από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ως εθνικά αναγνωρισμένο οργανισμό διαπίστευσης.

Πανεπιστήμιο του Απόλλωνα είναι επίσης υπερήφανος για να εξυπηρετήσει τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών και των οικογενειών τους. (Προσφέρουμε ευέλικτα, διαπιστευμένων σε απευθείας σύνδεση προγράμματα για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο) Πανεπιστήμιο Απολλώ έχει εγκριθεί για διάφορα προγράμματα βοήθειας δίδακτρα που προσφέρονται από το Τμήμα Υποθέσεων Βετεράνων των ΗΠΑ.

Τα παρακάτω μαθήματα Απολλώ εγκριθεί για την εγγραφή χρησιμοποιώντας ένα από τα παρακάτω προγράμματα:

 • Ο γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA)
 • Αναπληρωτής Εφαρμοσμένων Επιστημών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (AAS)
 • Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSBA),
 • Bachelor of Science στην Πληροφορική (BSIT),
 • Προγράμματα Certificate in Διάφορα Επιχειρήσεων Επαγγέλματα
 • Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
 • Master of Science στην οργανωτική διαχείριση (MSOM)

Εγγραφή σε αυτά τα μαθήματα είναι διαθέσιμα για τους βετεράνους καθώς και οι σύζυγοι τους, στο πλαίσιο του προγράμματος MyCAA.

Δήλωση αποστολής

Πανεπιστήμιο Απολλώ είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που είναι αφιερωμένο στην αρχή της παρέχει την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης σε προσιτή τιμή διδάκτρων για τους φοιτητές που επιδιώκουν να αυξήσουν τις ευκαιρίες τους την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και να ενισχύσουν τις ηγετικές τους ικανότητες. Τα προγράμματά μας είναι χτισμένο στα θεμέλια της μεταφοράς γνώσης, εφαρμογή της γνώσης, της κριτικής σκέψης και ερευνητικών δεξιοτήτων. Τα προγράμματα Απολλώ προσφέρονται σε όλο τον κόσμο μέσω ενός online, μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες της παγκόσμιας μαθητή, παρέχοντας παράλληλα εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους μαθητές μας.

Ο μαθητής καταχωρεί για τις κατηγορίες κάθε όρο και είναι υπεύθυνο για την καταβολή των διδάκτρων τους που συνδέονται με αυτές τις τάξεις το αργότερο την πρώτη ημέρα πριν από τα μαθήματα προγραμματιστεί να ξεκινήσει.

 • Προπτυχιακά δίδακτρα $ 145.00 / ανά Credit
 • Masters δίδακτρα $ 184.00 / ανά Credit
 • Διδακτορικό δίδακτρα $ 217.00 / ανά Credit

Όλα τα προπτυχιακά μαθήματα είναι 3 μονάδες το καθένα και το συνολικό κόστος διδάκτρων ανά μάθημα είναι $ 435. Όλα εκτός από ένα από τα μαθήματα επιπέδου master είναι 3 μονάδες το καθένα και το συνολικό κόστος των διδάκτρων ανά μάθημα είναι 552 δολάρια. Τα περισσότερα μαθήματα διδακτορικού επιπέδου είναι 3 μονάδες το καθένα και το συνολικό δίδακτρα ανά 3 πιστωτική φυσικά είναι $ 651. Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερα 1 ½ πιστωτική διδακτορικά εργαστήριο και το κόστος για κάθε ένα από αυτά τα μαθήματα είναι $ 325,50.

 • Εκτιμώμενο συνολικό κόστος Associate πρόγραμμα είναι $ 8.775 ΗΠΑ (αμοιβή $ 25 βιβλιοθήκη, $ 8.700 δίδακτρα (60 μονάδες), και $ 50 χρέωση αποφοίτησης).
 • Εκτιμώμενο κόστος Συνολικό πρόγραμμα Bachelor είναι $ 17.475 ΗΠΑ (αμοιβή $ 25 βιβλιοθήκη, $ 17.400 δίδακτρα (120 μονάδες), και $ 50 χρέωση αποφοίτησης).
 • Εκτιμώμενη συνολική Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα κόστος είναι $ 6.883 ΗΠΑ (αμοιβή $ 25 βιβλιοθήκη, $ 6.808 δίδακτρα (37 μονάδες), και $ 50 χρέωση αποφοίτησης).
 • Εκτιμώμενο κόστος Σύνολο Διδακτορικό Πρόγραμμα είναι $ 13.387 ΗΠΑ ($ 100 Βιβλιοθήκη Τέλος, $ 13.237 δίδακτρα (61 μονάδες), & $ το 50 Αποφοίτηση Χρέωση).

Εγχειρίδιο Grant

Τα διδακτικά βιβλία E-book παρέχεται στο μαθητή για πλέον μαθήματα δωρεάν από το Πανεπιστήμιο του Απόλλωνα Εγχειρίδιο Grant. Το Εγχειρίδιο επιχορήγησης καλύπτει το κόστος του e-book βιβλίο.

Αμοιβές

Τα παρακάτω τέλη και χρεώσεις είναι το κόστος που οι μαθητές μπορούν να επιφέρουν πέρα ​​από το βασικό κόστος των διδάκτρων για συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών. Τα τέλη που χρεώνονται όταν οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

 • Διεθνής Απομαγνητοφώνηση Αξιολόγηση $ 250.00 τέλος μία φορά Απολλώ Βιβλιοθήκη $ 25.00 One Time Απόλλωνα Χρέωση Βιβλιοθήκη (Διδακτορική) $ 100.00 Κόστος Συμμετοχής (20% των διδάκτρων) $ 200.00 μέγιστο (βλ Δικαίωμα εγγραφής στο κατάλογο) Πρόκληση για τις εξετάσεις $ 250.00 Χρέωση Late Registration $ 25.00 Αποφοίτηση αμοιβή $ 50.00 επιπλέον χρέωση Απομαγνητοφώνηση $ 10.00 Bank Wire Χρέωση (εισερχόμενη ή εξερχόμενη) $ 25.00 Αλλαγή του προγράμματος Αμοιβή $ 50.00 Μάθημα Επέκταση Fee (2 εβδομάδες) $ 50.00 Αφήστε των τελών Απουσία $ 50.00 Επέστρεψε Έλεγχος Τέλος $ 25.00 Δείχνει αμοιβές που δεν επιστρέφονται
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Online DBA » Όψη Online MBA » Όψη Online BScs » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Online Masters » Όψη Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science) »

Βίντεο

A welcome message

Why Apollos?