Arcadia – College of Health Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1853, το Πανεπιστήμιο Arcadia είναι το παγκόσμιο πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας και πρωτοπόρος στη διεθνή εκπαίδευση. Είναι ένα κορυφαίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που προσφέρει πτυχία, μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Εκτός από έξι κολέγια και σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουμε 10 κέντρα και γραφεία σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, η σχολή και το προσωπικό μας εμπλουτίζουν τη ζωή των 3.700 σημερινών φοιτητών μας, 3.000 συμμετεχόντων στο εξωτερικό και περισσότερων από 26.000 αποφοίτων.

Κατάταξη και Αριστεία

Το Πανεπιστήμιο Arcadia λαμβάνει κριτική αναγνώριση από γνωστές πηγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κορυφαία περιφερειακά πανεπιστήμια στο Βορρά

Η Arcadia έλαβε υψηλές βαθμολογίες στην έκδοση των Καλύτερων Κολλεγίων για το 2019 στην Έκθεση News & World Report των ΗΠΑ.

Τα καλύτερα βορειοανατολικά κολέγια

Το Arcadia είναι ένα από τα κορυφαία κολέγια και πανεπιστήμια στα βορειοανατολικά που προτείνει το The Princeton Review.

Εθνικά κατατάχθηκε στη μελέτη στο εξωτερικό

Για το ποσοστό των μαθητών που συμμετέχουν σε σπουδές στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Κάστρο Γκρίζων Πύργων

Ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο, το Gray Towers Castle αναφέρεται συχνά από τους αποφοίτους ως μια από τις πιο ζωντανές αναμνήσεις από την εποχή τους στην Αρκαδία.

Ολοκληρώθηκε το 1898, το κτίριο ήταν το αρχιτεκτονικό επίκεντρο ενός κτήματος που ανήκε στον William Welsh Harrison. Το 1929, το Πανεπιστήμιο Arcadia (τότε που βρίσκεται στο Τζένκουνταουν) αγόρασε τους Gray Towers από τη χήρα και τον γιο του Harrison. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο Jenkintown και το Glenside μέχρι το 1962, όταν το Πανεπιστήμιο μεταφέρθηκε πλήρως στην ιδιοκτησία των Gray Towers.

Το κτίριο στεγάζει διοικητικά γραφεία του Προέδρου, της provost και της διαχείρισης εγγραφής. Τα υπέροχα δωμάτια του πρώτου ορόφου χρησιμοποιούνται για συναντήσεις και εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές του πρώτου έτους κατοικούν στον επάνω όροφο.

Μια διακριτικά παγκόσμια, ολοκληρωμένη, προσωπική εμπειρία μάθησης

Ποιες είναι οι βασικές αξίες που κάνουν το Πανεπιστήμιο Arcadia διακριτικό - τις αξίες που η Arcadia διασφαλίζει σε κάθε μαθητή;

Το Arcadia Promise επιβεβαιώνει ότι οι μαθητές θα έχουν μια ξεχωριστή παγκόσμια, ολοκληρωμένη και προσωπική μαθησιακή εμπειρία που τους προετοιμάζει να συνεισφέρουν και να ευημερούν σε έναν διαφορετικό και δυναμικό κόσμο.

Παγκόσμιο: Η τάξη και πέρα

Μια σφαιρική προοπτική

Το Πανεπιστήμιο Arcadia πιστεύει στην οικοδόμηση μιας κοινότητας μαθητών που έχουν δεσμευτεί για τη μάθηση υψηλού αντίκτυπου που συμβαίνει με την παγκόσμια εμπειρία ως μέρος της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας ενός φοιτητή. Το όραμα της Arcadia είναι ότι οι μαθητές - συμπεριλαμβανομένων πολλών που είναι η πρώτη γενιά στις οικογένειές τους που φοιτούν στο κολέγιο - θα πρέπει να έχουν από πρώτο χέρι γνώση άλλων χωρών και των πολιτισμών τους προσφέροντας προγράμματα όπως:

 • Η προεπισκόπηση ιδρύθηκε το 1994 για να εισαγάγει τους μαθητές να σπουδάσουν στο εξωτερικό προσφέροντας παγκόσμιες εμπειρίες σε μία από τις 17 χώρες.
 • Η Πρώτη Εμπειρία στο Εξωτερικό (FYSAE) ξεκίνησε το 2003 και έχει επεκταθεί σε δύο εξάμηνα.
 • Η δεύτερη εμπειρία σπουδών στο εξωτερικό (SYSAE) δίνει σε περισσότερους μαθητές την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό.
 • Σχολή σε πολλούς κλάδους έχει αναπτύξει μεγάλα προγράμματα στο εξωτερικό (MAPs), τα οποία απαιτούν ένα χρόνο σπουδών στο εξωτερικό.
 • Το Κολλέγιο Παγκόσμιων Σπουδών είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ότι παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε περισσότερα από 130 προγράμματα παγκοσμίως.

Η δέσμευση της Arcadia είναι να διασφαλίσει ότι οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να έχουν μια παγκόσμια εμπειρία. Το κάνουμε αυτό επιδοτώντας προγράμματα, παρέχοντας μια ισχυρή ομάδα υποτροφιών και επιχορηγήσεων, καθώς και άλλη οικονομική υποστήριξη για να παρακολουθήσουμε ένα από τα κέντρα ή τα προγράμματα της Arcadia σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η ηγεσία στον πρωτοποριακό προγραμματισμό είναι ο λόγος για τον οποίο το Ινστιτούτο Διεθνούς Εκπαίδευσης (IIE) κατατάσσει το Πανεπιστήμιο Αρκαδίας # 1 για το ποσοστό των προπτυχιακών φοιτητών που συμμετέχουν σε μια εμπειρία στο εξωτερικό των σχολών μεταπτυχιακού επιπέδου. Η Arcadia κατατάσσεται νούμερο ένα τα τελευταία εννέα χρόνια.

136140_pexels-photo-1438072.jpeg

Ολοκληρωμένο: Εφαρμόστε ό, τι μαθαίνετε

Σχεδιάστε να πάρετε τον κόσμο

Κάθε μαθητής της Arcadia έχει πολλές ευκαιρίες να ενσωματώσει τη μάθηση στην τάξη με ζητήματα πραγματικού κόσμου. Η σύνδεση της μάθησης και της θεωρίας των φιλελεύθερων τεχνών με επαγγελματικές δεξιότητες και ικανότητες προετοιμάζει τους αποφοίτους της Arcadia να συνεισφέρουν και να ευημερούν σε έναν διαφορετικό και δυναμικό κόσμο.

Οι καλλιτέχνες παράγουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και σχέδια για να εκθέσουν στην Πινακοθήκη. Οι μαθητές επικοινωνιών λαμβάνουν πρακτική άσκηση σε τοπικές εφημερίδες και σε ξένες χώρες. Οι μεγάλες εταιρείες ανταγωνίζονται με προσομοιωμένες εταιρείες. Οι ειδικοί της ψυχολογίας μαθαίνουν για έρευνα βάσει τεκμηρίων. Οι μαθητές εκπαίδευσης εξασκούν νέες τεχνικές ενώ οι μαθητές διδάσκουν.

Προσωπικό: Παγκόσμια τάξη Προσοχή στη Σχολή

Βρείτε τη θέση σας στην Αρκαδία

Από γενιά σε γενιά αποφοίτων Arcadia αφηγούνται την ίδια ιστορία - την προσωπική προσοχή που έλαβαν από έναν καθηγητή ή μέλος του προσωπικού που τους ενέπνευσε, τους βοήθησε, τους καθοδήγησε. Είναι το σήμα κατατεθέν της εκπαίδευσης της Αρκαδίας. Η σχολή και το προσωπικό γνωρίζουν τους μαθητές και συνεργάζονται μαζί τους για την επίτευξη των εκπαιδευτικών τους στόχων. Οι μαθητές επωφελούνται από ισχυρές συμβουλές που προωθούν την προηγμένη μάθηση και ανάπτυξη. Η συμμετοχή στην πανεπιστημιούπολη διευρύνει τον κύκλο εμπειριών κάθε μαθητή.

Δεκάδες λέσχες, μια σειρά πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, ένα πολυπολιτισμικό μενού κοινωνικών, πολιτιστικών και θρησκευτικών δραστηριοτήτων, δραστηριότητες αίθουσας διαμονής και διαπολιτισμικά και ενδομυϊκά αθλήματα προσφέρουν ευκαιρίες συμμετοχής και ηγεσίας.

Αποστολή, Όραμα και Ζωντανές Αξίες

Από την ίδρυσή μας ως Beaver College το 1853 έως σήμερα, το Πανεπιστήμιο Arcadia συνεχίζει ένα αξιοσημείωτο ταξίδι ως κορυφαίο ίδρυμα σπουδών στο εξωτερικό μέσα σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η αποστολή μας

Το Πανεπιστήμιο Arcadia παρέχει μια ξεχωριστή παγκόσμια, ολοκληρωμένη και προσωπική εμπειρία μάθησης για πνευματικά περίεργους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε προετοιμασία για μια ζωή υποτροφίας, υπηρεσίας και επαγγελματικής συμβολής.

Το όραμά μας, το όνειρό μας, το πάθος μας

Η πρωτοποριακή, παγκόσμια, ολοκληρωμένη, φιλελεύθερη τέχνη και η επαγγελματική εμπειρία του Πανεπιστημίου του Arcadia καλλιεργεί ηγέτες που είναι πνευματικά άφοβοι και μοναδικά προετοιμασμένοι για ζωή και εργασία. Η ιδιαίτερα αναγνωρισμένη κοινότητα μάθησης που βασίζεται στις αξίες αντικατοπτρίζει τον κόσμο στον οποίο θέλουμε να ζήσουμε.

Οι ζωτικές μας αξίες

 • Προσαρμοστικότητα: Προετοιμάζουμε τα μέλη της κοινότητας με την ευελιξία τόσο για την αντιμετώπιση των πολύπλευρων προκλήσεων της αστικής ζωής όσο και για την επιδίωξη νέων στρατηγικών σε έναν δυναμικό κόσμο.
 • Αριστεία: Προκαλούμε τον εαυτό μας να αποδώσουμε και να παρέχουμε υψηλά πρότυπα στην εκπαίδευση, την εμπειρία και τις ευκαιρίες. Η ακαδημαϊκή αριστεία αποδεικνύεται στην αυστηρότητα και τη σφριγηλότητα των προγραμμάτων μας, αλλά και στις ιδιότητες των αποφοίτων μας.
 • Αφοβία: Διευκολύνουμε ένα απεριόριστο μαθησιακό περιβάλλον σε διάφορους κλάδους που ενσωματώνουν διαφορετικές προοπτικές σε νέες γνώσεις και νέες λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα.
 • Ακεραιότητα: Είμαστε ειλικρινείς και ηθικοί στις πράξεις μας, ατομικά και συλλογικά ως θεσμός. Οι ολοκληρωμένες εμπειρίες μας, με βάση τις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες, καλλιεργούν πνευματική και κοινωνική ευθύνη.
 • Πνευματική ελευθερία: Ενθαρρύνουμε την ελευθερία σκέψης και έκφρασης ανεξάρτητα από ιδεολογικές προοπτικές σε όλη την κοινότητα των μαθητών μας.
 • Δικαιοσύνη: Φέρνουμε τους ατομικούς και συλλογικούς πόρους μας για να επιδιώξουμε θετικό μετασχηματισμό στην κοινότητά μας και στον κόσμο. Είμαστε πάντα σε επιφυλακή έναντι της αδικίας και των αιτίων της.
 • Σεβασμός: Η αγκαλιάζοντας την ποικιλομορφία μας δημιουργεί μια πλούσια και φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου η διαφορά στον πολιτισμό, την προοπτική και την πεποίθηση εμπλουτίζει τον ακαδημαϊκό λόγο και τη ζωή στην πανεπιστημιούπολη και δημιουργεί μια αίσθηση ότι ανήκει σε όλα τα μέλη της κοινότητας.
 • Ευθύνη: Είμαστε δεσμευμένοι διαχειριστές της Αρκαδίας και θα διασφαλίσουμε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται σύμφωνα με τη θεσμική αποστολή, τους στόχους και τις οδηγίες.

Τοποθεσίες

Glenside

Address
450 S. Easton Road
PA 19038 Glenside, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη