School of Architecture - Syracuse University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1873, το Syracuse University της Αρχιτεκτονικής Σχολής κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στα καλύτερα σχολεία της αρχιτεκτονικής στο έθνος.

Οι λόγοι που αναφέρονται συχνότερα είναι δεσμευμένοι και διαφορετικές σχολές μας, μας τον αριθμό και την ποικιλία των σπουδών στο εξωτερικό ευκαιρίες, και μας εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο, επαγγελματικά προγράμματα σπουδών, τα οποία παρέχουν στους φοιτητές με την τεχνική δεξιότητα και την πολιτιστική γνώσεις που απαιτούνται για την άσκηση σε ένα όλο και πιο ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Η εμπειρία στούντιο, στο επίκεντρο των προγραμμάτων μας, εστιάζει στην εντατική εξερεύνηση της δημιουργικής διαδικασίας, που υποστηρίζεται από τις πιο ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις για την ιστορία και τη θεωρία, στο πλαίσιο των τεχνολογιών που ενημερώνει το μέλλον του κλάδου μας. Η Σχολή προσφέρει ένα ιδιαίτερα καινοτόμο περιβάλλον για το σχεδιασμό της εκπαίδευσης στο οποίο οι μαθητές να επωφεληθούν από την εκτεταμένη one-on-one επικοινωνία με ειδική σχολή στην επίσημη κριτικές και ανεπίσημες αλληλεπιδράσεις.

Για να προετοιμάσει τους μαθητές για ένα κόσμο που διαμορφώνεται από την παγκοσμιοποίηση, η Σχολή Αρχιτεκτόνων προσφέρει εξάμηνα σπουδών στο εξωτερικό στο Λονδίνο και τη Φλωρεντία στα κέντρα Πανεπιστημίου μας στελεχώνεται από πλήρους απασχόλησης αρχιτεκτονική σχολή. Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να περάσουν ένα εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο της Fisher Center στη Νέα Υόρκη, ένα state-of-the art εγκαταστάσεις που άνοιξε το 2013. Μικρότερες προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό είναι διαθέσιμα σε περιοχές όπως η Ταϊβάν, την Τουρκία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ινδία. Η Σχολή προσφέρει επίσης επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης και τους εκπαιδευτικούς να διδάσκουν και διάλεξη στο πανεπιστήμιο σπίτι μας, όπως αποδεικνύεται από την επίσκεψη σειρά διαλέξεων μας χαρακτηρίζει φήμης αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, και να επισκεφθείτε το πρόγραμμα κριτικός μας στην οποία διεθνώς αναγνωρισμένων καθηγητών οδηγήσει στούντιο στην πανεπιστημιούπολη.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η πρακτική της αρχιτεκτονικής έχει υποστεί δραματική αλλαγή, τοποθετώντας τον αρχιτέκτονα, για άλλη μια φορά, στο κέντρο της μερικά από τα πιο καθοριστικά ζητήματα της εποχής μας. Η Σχολή της Αρχιτεκτονικής δεν έχει μόνο να συμβαδίσει με τις αλλαγές αυτές, αλλά μας σχολή, το προσωπικό, τους φοιτητές και απόφοιτοι οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν την προσπάθεια να κάνει έναν καλύτερο κόσμο μέσα από το σχεδιασμό καλύτερων κτιρίων και των πόλεων. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε και να ενωθούν μαζί μας.

Michael Speaks, Ph.D. Κοσμήτορας της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ως ένα από τα παλαιότερα προγράμματα στις ΗΠΑ, Συρακούσες Αρχιτεκτονική έχει αυξηθεί από το μέτριο ξεκίνημα για να γίνει ένας εθνικός ηγέτης στην εκπαίδευση των μελλοντικών αρχιτέκτονες.

Το σχολείο έχει μια πλούσια και διακεκριμένη ιστορία, αρχής γενομένης από το 1873, τρία χρόνια μετά το Syracuse University ιδρύθηκε, όταν η αρχιτεκτονική δημιουργήθηκε ως ένα από τα δύο νέα τμήματα στην Σχολή Καλών Τεχνών του Γιώργου Comfort Fisk, κοσμήτορας της νέας Σχολή Καλών Τεχνών , ο οποίος ίδρυσε το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης.

Η υπηρεσία προσφέρεται αρχικά ένα τετραετές πρόγραμμα που οδηγεί σε πτυχίο αρχιτεκτονικής, το πρώτο πρόγραμμα του είδους του στη χώρα. Dean Fisk στρατολόγησε τις υπηρεσίες καθηγητές από το τμήμα ζωγραφικής και το Κολέγιο των Φιλελευθέρων Τεχνών. Πλησίασε και τοπικές αρχιτέκτονες όπως ο Οράτιος Νέλσον Λευκό, Αρχιμήδης Russell, και Ward Wellington Ward, και τους ζήτησε να διδάξει αρχιτεκτονικό σχεδιασμό - χωρίς αμοιβή. Η εξάρτηση από τις τοπικές αρχιτέκτονες για δωρεάν διδασκαλία συνεχίστηκε και the1900 του, εν μέρει λόγω της λιτότητας, αλλά και ως μια συνήθη πρακτική που διαμορφώθηκε μετά στην Ecole de Beaux Arts στο Παρίσι, πρεμιέρα αρχιτεκτονική σχολή του κόσμου. Αυτή η ευθυγράμμιση του τμήματος αρχιτεκτονικής μέσα στο Κολέγιο Καλών Τεχνών ιδρύθηκε το επίκεντρο του σχεδιασμού που υπομένει σε αυτήν την ημέρα. Τα πρώτα μαθήματα αποφοίτησή του στην αρχιτεκτονική ήταν μικρό, με 74 φοιτητές κερδίζουν βαθμούς μεταξύ 1900 και 1922. Frances Whipple Bigelow έγινε η πρώτη γυναίκα για να αποφοιτήσουν από το σχολείο το 1898. Δεδομένου ότι το πρόγραμμα αρχιτεκτονική μεγάλωσε, αντιμετώπισε μια συνεχή πρόκληση να βρουν αρκετό χώρο. Κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, το πρώτο σπίτι της Ακαδημίας Καλών Τεχνών ήταν στην αίθουσα των Γλωσσών. Κινήθηκε προς το νεόκτιστο Crouse College το 1883, στη συνέχεια, με την Steele Hall το 1908, και, τέλος, στο νέο σχεδιασμό, Skylit Slocum Hall το 1919. Slocum σχεδιάστηκε από Frederick Revels, απόφοιτος του Κολλεγίου Καλών Τεχνών οποίος προήδρευσε Τμήμα Αρχιτεκτόνων από το 1902 μέχρι το 1934 το 1895, και ο καθηγητής Earl Hallenback της κλάσης του 1897. Μαζί, Revels και Hallenbeck σχεδιαστεί μια σειρά από Πανεπιστήμιο των Συρακουσών αξιοθέατα, όπως το Carnegie Βιβλιοθήκη, Archbold Στάδιο, και Bowne και Lyman αίθουσες.

Κατά τη διάρκεια της μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο περίοδο, ευρωπαϊκού μοντερνισμού άρχισαν να παρεισφρήσουν στα αμερικανικά σχολεία αρχιτεκτονική. Ενώ το Syracuse University αναγνώρισε την τάση, εξακολούθησε να τονίζει τη διδασκαλία των πιο παραδοσιακών, ρεαλιστική στυλ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το Πανεπιστήμιο συνειδητοποίησα ότι ένα πρόγραμμα σπουδών τεσσάρων ετών, δεν θα μπορούσε να εξοπλίσει επαρκώς έναν αρχιτέκτονα για την πρακτική. Το 1934, Lemuel Γ Dillenback ασκήθηκε από το Columbia University για να διδάξει σχεδιασμό. Σύντομα έγινε πρόεδρος του Τμήματος, και υπό την ηγεσία του, το ένα πέμπτο έτος προστέθηκε στο πρόγραμμα σπουδών, με τη μορφή της διατριβής, η οποία περιελάμβανε κατασκευαστικά σχέδια και προδιαγραφές, με 184 πιστώσεις που απαιτούνται για την αποφοίτηση. Το 1937 ιδρύθηκε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα της πολεοδομίας και της έρευνας. Οι δεκαετίες του 1930 και του 1940 σηματοδότησε την αρχή της αυτονομίας για το πρόγραμμα αρχιτεκτονική.

Ρεαλιστικό ήχο του σχολείου οξύνθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν 150 βετεράνοι πλημμυρίσει το πρόγραμμα. Στην προσπάθειά της να προχωρήσουμε με τη ζωή και τη σταδιοδρομία τους, ήταν υψηλά κίνητρα και πρακτικές σχετικά με τους στόχους τους. Το 1957, όταν Dillenback συνταξιούχος, ο καθηγητής Δ Kenneth "Doc" Sargent '27 τον διαδέχθηκε, επιμένοντας στη διατήρηση του τίτλου και την εξουσία του πρύτανη. Έτσι, το σχολείο έγινε μια ξεχωριστή οντότητα από το Κολλέγιο Καλών Τεχνών. Ένας εξέχων επαγγελματίας, Sargent άρχισε να διδάσκει το 1930 και επηρέασαν βαθιά το πρόγραμμα για τα επόμενα σαράντα χρόνια. Sargent τοποθετηθεί μια μεγάλη αξία για τον επαγγελματισμό, καθώς και σε ένα ευρύ φιλελεύθερη παιδεία τέχνες. Πίστευε ότι οι αρχιτέκτονες έπρεπε να είναι καλά εκπαιδευμένοι να γίνουν ηγέτες, και κατά τη διάρκεια του χρόνου του ως πρύτανης, μια επιλογή από έξι χρόνια δημιουργήθηκε ανάθεσης της Β Arch και M. Arch βαθμούς.

Τα τέλη της δεκαετίας του '60 ήταν τα χρόνια της φοιτητικής αναταραχής στις Συρακούσες πανεπιστημιούπολη που είχε την επίδρασή της στην Αρχιτεκτονική Σχολή. Το 1969, Sargent παραιτήθηκε ως πρύτανης. Τον διαδέχθηκε μια σειρά από υποκριτική και ενδιάμεσων κοσμήτορες, και τελικά από τον John Fisher ο οποίος οδήγησε το σχολείο ως κοσμήτορας για λίγα μόνο χρόνια. Werner Seligmann, ένα βραβευμένο αρχιτέκτονα και την εξουσία για τον Frank Lloyd Wright και ο Le Corbusier, διορίστηκε κοσμήτορας το 1976, και έχει χαράξει σαφή πορεία για τα επόμενα δώδεκα χρόνια. Ορατότητα του σχολείου και τη διεθνή φήμη μεγάλωσε με τη θέσπιση του προγράμματος επισκεπτών κριτικούς, διαλέξεις και εκθέσεις της σειράς, καθώς και τη δημιουργία του προγράμματος της Φλωρεντίας το 1980. Στα τέλη της δεκαετίας του '80, το σχολείο έλαβε επιχορήγηση από την IBM για σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια που επιτρέπουν την ανάπτυξη μιας διεπιστημονικής εργαστήριο υπολογιστών σε Slocum. Το 1990, Seligmann παραιτήθηκε ως πρύτανης και επέστρεψε στη σχολή. Το πρόγραμμα της Φλωρεντίας, που συχνά αποκαλείται «το πετράδι στο στέμμα του προγράμματος σπουδών αρχιτεκτονικής," συνεχίζει να διαδραματίζει στρατηγικό ρόλο μεταξύ του τρίτου και του πέμπτου έτους προπτυχιακών σπουδών. Bruce Abbey, πρώην πρόεδρος και συνεργάτης πρύτανης στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, ονομάστηκε πρύτανης το 1990. Πανεπιστήμιο των Συρακουσών, που αντιμετωπίζει σοβαρή δημοσιονομική κρίση που δημιουργήθηκε από τη δημογραφική αλλαγή, αξιολογήθηκαν τα προγράμματα του και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, δεδομένου ότι η Σχολή Αρχιτεκτόνων ήταν ένα σημαντικό κέντρο της ποιότητας, της αξίζει πρόσθετη υποστήριξη. Οι μισθοί αυξήθηκαν, Slocum Hall αναβαθμιστεί, νέες εγκαταστάσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, και ερευνητικού προσωπικού που υποστηρίζονται. Φοιτητές Αρχιτεκτονικής κατατάσσονται με τις καλύτερες των όσων γίνονται δεκτοί από το Πανεπιστήμιο, και το hands-on-προσέγγιση στη διδασκαλία έκανε η Σχολή ένα μοντέλο για μια μαθητοκεντρική πανεπιστημιακή έρευνα. Κατά τη διάρκεια της δωδεκαετούς θητείας του, το Abbey διεύρυνε το πρόγραμμα της αρχιτεκτονικής μέσα από περισσότερα μαθήματα σε ανθρωπιστικές επιστήμες, περισσότερα μαθήματα επιλογής, και την ενθάρρυνση πιο ποικίλων αρχιτεκτονικών απόψεις.

Το 2002, το Abbey παραιτήθηκε ως πρύτανης να επιστρέψει στην πλήρους απασχόλησης διδασκαλίας. Ο καθηγητής Αρθούρος McDonald οδήγησε το σχολείο ως προσωρινό Dean για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ μια αναζήτηση διεξήχθη για ένα νέο μόνιμο πρύτανη.

Μαρκ Ρόμπινς ανέλαβε τη θέση του κοσμήτορα της Σχολής Αρχιτεκτόνων στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών το 2004. Υπό την ηγεσία της Καγκελαρίου Nancy Cantor, η Σχολή και το Πανεπιστήμιο έγιναν σημαντικές δυνάμεις στην πόλη των Συρακουσών, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας πιο αστικό πανεπιστημιούπολη και ένα πυκνότερο πόλης, ενώ η ηθική αυτουργία την εξερεύνηση των ορίων μεταξύ των δύο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναπληρωτής κοσμήτορας και διευθυντές της ανάπτυξης και των επικοινωνιών θέσεις προστέθηκαν στη διοικητική δομή για να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες του σχολείου. Το 2007, το πρόγραμμα των Συρακουσών Αρχιτεκτονική στο Λονδίνο ξεκίνησε στο Farraday Κέντρο του Πανεπιστημίου και, το 2009, το πρόγραμμα των Συρακουσών Αρχιτεκτονική στη Νέα Υόρκη εισήχθη σε ένα νέο χώρο στούντιο στα μέσα της πόλης του Μανχάταν.

Μια πρωτοβουλία υποτροφία πέντε ετών για την προώθηση της ποικιλομορφίας του φοιτητικού σώματος εισήχθη καθώς και την πρόσληψη επισκέψεις σε σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα που ενίσχυσε την πρωτοβουλία αυτή και να επεκταθεί της Σχολής γεωγραφική κλήρωση. Συνεργασίες ιδρύθηκαν με άλλα κέντρα στο πανεπιστήμιο για να υποστηρίξει τη διδασκαλία και την έρευνα σχολή. Το 2005, ΙΙΡδΤΑΤΕ: Ένα Κέντρο Σχεδιασμού, Έρευνας και Real Estate δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Σχολής ως πόρος για την πόλη, πανεπιστημιούπολη και την περιοχή, παρέχοντας ένα μέσο με το οποίο οι αρχιτέκτονες, καθηγητές και μαθητές εργάστηκαν πραγματικά έργα στις Συρακούσες. Robbins παραιτήθηκε ως πρύτανης το 2012 και καθηγητής Randall Korman διετέλεσε προσωρινός κοσμήτορας από το 2012 μέχρι το 2013.

Το 2013, Ο Μιχάλης Σπανός μιλάει ο δέκατος κοσμήτορας της Σχολής. Ήταν προηγουμένως πρύτανης του Κολεγίου Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι και είναι επίσης ο πρώην διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Νότια Καλιφόρνια Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής στο Λος Άντζελες. Ως υπότροφος και ο ηγέτης στον τομέα της εκπαίδευσης σχεδιασμό, Μιχαήλ τονίζει καινοτόμες προσεγγίσεις και διεπιστημονικές συνδέσεις επικεντρώθηκαν σε πραγματικό κόσμο της επίλυσης προβλημάτων.

Στις Συρακούσες, έχει αναπτύξει μια σειρά από εργαστήρια στο νεοσύστατο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών Fisher Center της Νέας Υόρκης που ονομάζεται Σχεδιασμός και Πολιτική, εισήγαγε νέα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, και δημιουργήσει σταθερές συνεργασίες με πανεπιστήμια και κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ.

Τοποθεσίες

Συρακούσαι

Address
201 Slocum Hall
Syracuse

13244 Συρακούσαι, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη