Argosy University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Argosy Πανεπιστήμιο έχει κερδίσει τη διάκριση της υποστήριξης μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες των μεταπτυχιακών φοιτητών στο έθνος πέραν του ότι έχει μια ισχυρή προπτυχιακό σώμα σπουδαστών. Στο Argosy Πανεπιστήμιο, Θα έχετε την ευκαιρία να μάθουν και να αναπτυχθούν στο πλαίσιο μιας συλλογικής, υποστηρικτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που συνδυάζει τη διδασκαλία και την πρακτική άσκηση με την ευελιξία των προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για την εργασία τους ενήλικες. Στο πανεπιστημιουπόλεις σε όλη τη χώρα και σε απευθείας σύνδεση, με εμπειρία, πάθος σχολή μας προσπαθεί να σας δοθεί η δυνατότητα να επιτύχουν την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους σας.

Επιλέγοντας Argosy

Στο Πανεπιστήμιο Argosy, είμαστε περήφανοι για την υποστήριξη μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες των μεταπτυχιακών φοιτητών στο έθνος, καθώς και ένα ενεργό, ακμάζουσα κοινότητα προπτυχιακό. Ως φοιτητής, θα απολαύσετε ένα συλλογικό, υποστηρικτική ακαδημαϊκό περιβάλλον που δίνει έμφαση στην διδασκαλία και πρακτική κατάρτιση σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων, επιστήμες υγείας και της ψυχολογίας. Κάθε ένα από τα προγράμματά μας έχει σχεδιαστεί για να ενσταλάξει τις γνώσεις, τις ηθικές αξίες, και διαπροσωπικές δεξιότητες της επαγγελματικής πρακτικής και να προωθήσει τις αξίες της κοινωνικής ευθύνης σε ένα υποστηρικτικό, με επίκεντρο το μαθητευόμενο περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού και της ακαδημαϊκής αριστείας.

Σχολή εμπειρία Ταλαντούχοι καθηγητές και το προσωπικό μας είναι αφιερωμένο στην παροχή σας με τις δεξιότητες, την καθοδήγηση και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν στον τομέα της προτίμησής σας. Σχολή μας πιστεύει μάθηση προέρχεται από αυτόν, έτσι ώστε να μην απλά διάλεξη-ασκούν. Εκτός από την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση, μέλη ΔΕΠ στηρίζεται στις δικές του προσωπικές και επαγγελματικές τους εμπειρίες για να σας βοηθήσει να καταλάβετε την πρακτική εφαρμογή των σπουδών σας.

Ευέλικτη μάθηση Argosy Πανεπιστήμιο προσφέρει προγράμματα σπουδών σε ευέλικτες μορφές μάθησης, συμπεριλαμβανομένων των σε απευθείας σύνδεση, το βράδυ, και τα μαθήματα-κάθε Σαββατοκύριακο δημιουργήθηκε για να ταιριάζει το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Μάθετε σε μία από τις 28 θέσεις πανεπιστημιούπολη μας σε όλη την ΗΠΑ ή σε μια διαδραστική ηλεκτρονική τάξη που θα είναι προσβάσιμο οποιαδήποτε στιγμή, μέρα ή νύχτα. Ή, συνδυάζουν και τις δύο για αναμειγνύονται σε απευθείας σύνδεση και πανεπιστημιούπολη εμπειρία που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Εξατομικευμένη υποστήριξη Επειδή πιστεύουμε ότι το αληθινό μέτρο του πανεπιστημίου δεν είναι εγγραφή των φοιτητών, αλλά και την επιτυχία των φοιτητών, θα λάβετε ένα-on-one υποστήριξη από τη σχολή μας και το προσωπικό από την εγγραφή μέχρι την αποφοίτηση, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Συμμαθητές σας θα είναι άλλο ενήλικες μαθητές οι οποίοι, όπως και εσείς, θέλετε να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να χτίσουν την τεχνογνωσία τους και να ενισχύσουν το δυναμικό της σταδιοδρομίας τους. Έχουμε επίσης συγκεντρώσει μια συλλογή από πόρους που μπορούν να σας βοηθήσουν κατά μήκος του τρόπου, συμπεριλαμβανομένων των online και πανεπιστημιούπολη βιβλιοθήκες, υπηρεσίες σταδιοδρομίας, ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών, εποπτεία, και πολλά άλλα!

Πλούσια κληρονομιά Στο Πανεπιστήμιο Argosy, προσφέρουμε μια εκπαίδευση χτισμένο σε μια παράδοση της καινοτομίας και του επαγγελματισμού. Η ιστορία του Πανεπιστημίου Argosy ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2001 με τη συγχώνευση των τριών ξεχωριστών και διακεκριμένων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων - The American Σχολές Επαγγελματικής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο της Σαρασότα, και το Ιατρικό Ινστιτούτο της Μινεσότα. Ο συνδυασμός αυτών των σχολείων δημιούργησαν ένα μοναδικό περιβάλλον μάθησης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα σε πανεπιστημιουπόλεις μας και σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μας, όπου εξακολουθεί να αγκαλιάζουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και να επικεντρωθεί στην εφαρμογή της γνώσης στον επαγγελματικό κόσμο.

Τοποθεσίες

Πορτοκάλι

Argosy University Tampa

Address
Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810
CA 92868 Πορτοκάλι, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 813-393-5290

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Ask a Question

Άλλη