Argosy University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Argosy Πανεπιστήμιο έχει κερδίσει τη διάκριση της υποστήριξης μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες των μεταπτυχιακών φοιτητών στο έθνος πέραν του ότι έχει μια ισχυρή προπτυχιακό σώμα σπουδαστών. Στο Argosy Πανεπιστήμιο, Θα έχετε την ευκαιρία να μάθουν και να αναπτυχθούν στο πλαίσιο μιας συλλογικής, υποστηρικτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που συνδυάζει τη διδασκαλία και την πρακτική άσκηση με την ευελιξία των προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για την εργασία τους ενήλικες. Στο πανεπιστημιουπόλεις σε όλη τη χώρα και σε απευθείας σύνδεση, με εμπειρία, πάθος σχολή μας προσπαθεί να σας δοθεί η δυνατότητα να επιτύχουν την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους σας.

Επιλέγοντας Argosy

Στο Πανεπιστήμιο Argosy, είμαστε περήφανοι για την υποστήριξη μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες των μεταπτυχιακών φοιτητών στο έθνος, καθώς και ένα ενεργό, ακμάζουσα κοινότητα προπτυχιακό. Ως φοιτητής, θα απολαύσετε ένα συλλογικό, υποστηρικτική ακαδημαϊκό περιβάλλον που δίνει έμφαση στην διδασκαλία και πρακτική κατάρτιση σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων, επιστήμες υγείας και της ψυχολογίας. Κάθε ένα από τα προγράμματά μας έχει σχεδιαστεί για να ενσταλάξει τις γνώσεις, τις ηθικές αξίες, και διαπροσωπικές δεξιότητες της επαγγελματικής πρακτικής και να προωθήσει τις αξίες της κοινωνικής ευθύνης σε ένα υποστηρικτικό, με επίκεντρο το μαθητευόμενο περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού και της ακαδημαϊκής αριστείας.

Σχολή εμπειρία

Ταλαντούχοι καθηγητές και το προσωπικό μας είναι αφιερωμένο στην παροχή σας με τις δεξιότητες, την καθοδήγηση και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν στον τομέα της προτίμησής σας. Σχολή μας πιστεύει μάθηση προέρχεται από αυτόν, έτσι ώστε να μην απλά διάλεξη-ασκούν. Εκτός από την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση, μέλη ΔΕΠ στηρίζεται στις δικές του προσωπικές και επαγγελματικές τους εμπειρίες για να σας βοηθήσει να καταλάβετε την πρακτική εφαρμογή των σπουδών σας.

Ευέλικτη μάθηση

Argosy Πανεπιστήμιο προσφέρει προγράμματα σπουδών σε ευέλικτες μορφές μάθησης, συμπεριλαμβανομένων των σε απευθείας σύνδεση, το βράδυ, και τα μαθήματα-κάθε Σαββατοκύριακο δημιουργήθηκε για να ταιριάζει το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Μάθετε σε μία από τις 28 θέσεις πανεπιστημιούπολη μας σε όλη την ΗΠΑ ή σε μια διαδραστική ηλεκτρονική τάξη που θα είναι προσβάσιμο οποιαδήποτε στιγμή, μέρα ή νύχτα. Ή, συνδυάζουν και τις δύο για αναμειγνύονται σε απευθείας σύνδεση και πανεπιστημιούπολη εμπειρία που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Εξατομικευμένη υποστήριξη

Επειδή πιστεύουμε ότι το αληθινό μέτρο του πανεπιστημίου δεν είναι εγγραφή των φοιτητών, αλλά και την επιτυχία των φοιτητών, θα λάβετε ένα-on-one υποστήριξη από τη σχολή μας και το προσωπικό από την εγγραφή μέχρι την αποφοίτηση, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Συμμαθητές σας θα είναι άλλο ενήλικες μαθητές οι οποίοι, όπως και εσείς, θέλετε να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να χτίσουν την τεχνογνωσία τους και να ενισχύσουν το δυναμικό της σταδιοδρομίας τους. Έχουμε επίσης συγκεντρώσει μια συλλογή από πόρους που μπορούν να σας βοηθήσουν κατά μήκος του τρόπου, συμπεριλαμβανομένων των online και πανεπιστημιούπολη βιβλιοθήκες, υπηρεσίες σταδιοδρομίας, ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών, εποπτεία, και πολλά άλλα!

Πλούσια κληρονομιά

Στο Πανεπιστήμιο Argosy, προσφέρουμε μια εκπαίδευση χτισμένο σε μια παράδοση της καινοτομίας και του επαγγελματισμού. Η ιστορία του Πανεπιστημίου Argosy ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2001 με τη συγχώνευση των τριών ξεχωριστών και διακεκριμένων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων - The American Σχολές Επαγγελματικής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο της Σαρασότα, και το Ιατρικό Ινστιτούτο της Μινεσότα. Ο συνδυασμός αυτών των σχολείων δημιούργησαν ένα μοναδικό περιβάλλον μάθησης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα σε πανεπιστημιουπόλεις μας και σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μας, όπου εξακολουθεί να αγκαλιάζουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και να επικεντρωθεί στην εφαρμογή της γνώσης στον επαγγελματικό κόσμο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts στην κλινική ψυχολογικής υγείας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Tampa Sarasota

Argosy Πανεπιστήμιο, Sarasota αναγνωρίζει την ανάγκη να προσφέρουν οι πάροχοι υπηρεσιών ανθρώπινου την εκτενή γνώση και το εύρος των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά στο επάγγελμα. Τα προγράμματα έχουν αναπτυχθεί από το Πανεπιστήμιο Argosy μέλη ΔΕΠ για να μπορέσουν οι μαθητές να συνεχίσουν την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους μέσα από την ολοκλήρωση ενός Master of Arts (MA) στην Κλινική πτυχιακό πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτική. [+]

Argosy Πανεπιστήμιο, Sarasota αναγνωρίζει την ανάγκη να προσφέρουν οι πάροχοι υπηρεσιών ανθρώπινου την εκτενή γνώση και το εύρος των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά στο επάγγελμα. τα προγράμματα έχουν αναπτυχθεί από μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Argosy να μπορέσουν οι μαθητές να συνεχίσουν την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους μέσα από την ολοκλήρωση της α Master of Arts (MA) στην Κλινική πτυχιακό πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτική. Τα μαθήματα και τα προγράμματα σπουδών που αποσκοπούν στην παράλληλη ισχύουσες απαιτήσεις licensure και πιστοποίησης όσο το δυνατόν περισσότερο. Λόγω των διακυμάνσεων μεταξύ των κρατών, κάθε φοιτητής θα πρέπει να ελέγξετε με τις περιφερειακές αρχές να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τέτοιων απαιτήσεων. Για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, υπήρχαν 63 απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Argosy, Μεταπτυχιακό Sarasota του βαθμού τεχνών στην Κλινική Ψυχικής Υγείας του προγράμματος Συμβουλευτικής. Οι απόφοιτοί μας την επίτευξη σταθερά άνω του μέσου όρου ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις αδειοδότησης. Περίπου το 92% των αποφοίτων περάσει το licensure εξετάσεις ΜΥΔ στην πρώτη προσπάθειά τους. Των εισακτέων, 59% αποφοίτησε από το πρόγραμμα στην αναμενόμενη χρονική περίοδο και το 48,8% των αποφοίτων επιδιώκουν ενεργά θέσεις εργασίας που απασχολούνται εντός 6 μηνών από την αποφοίτησή του. Εισαγωγή Απαιτήσεις Πτυχίο από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα ή ένα κατάλληλα πιστοποιημένο ξένο ίδρυμα. Ένας μέσος όρος των βαθμών (GPA) με κλίμακα από το 4.0, όπως περιγράφεται παρακάτω. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες απαιτήσεις. 3.0 για τις τελευταίες 60 ώρες μαθημάτων (συμπεριλαμβανομένων των μεταπτυχιακών εργασιών). Οι υποψήφιοι με βαθμών μέσους χαμηλότερη από τα καθορισμένα ελάχιστα πρόγραμμα μπορεί να θεωρηθεί για την... [-]

Επικοινωνία

Argosy University Tampa

Διεύθυνση North Howard Avenue 1403
Tampa 33607, United States
Ιστοσελίδα http://www.argosy.edu/locations/tampa/
Τηλέφωνο +1 813-393-5290