Arizona State University - Thunderbird School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Για περισσότερα από 70 χρόνια, ο Thunderbird αναπτύσσει ηγέτες με την παγκόσμια νοοτροπία, τις επιχειρηματικές δεξιότητες και την κοινωνική ευθύνη που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία πραγματικής, βιώσιμης αξίας για τις οργανώσεις, τις κοινότητες και τον κόσμο.

Αφιερωμένο στην προετοιμασία των φοιτητών να είναι παγκόσμιοι ηγέτες και αφοσιωμένοι παγκόσμιοι πολίτες, ο Thunderbird ήταν η πρώτη σχολή επιχειρηματικών σπουδών για να υιοθετήσει έναν επίσημο επαγγελματικό όρκο τιμής. Το Thunderbird αναζητείται από μεταπτυχιακούς φοιτητές, που εργάζονται επαγγελματίες και εταιρείες σε όλο τον κόσμο επιδιώκοντας να αποκτήσουν τις ηγετικές ικανότητες που χρειάζονται για να πετύχουν στη σημερινή παγκόσμια οικονομία.

Το Thunderbird προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων μεταπτυχιακών πτυχιακών τίτλων και προγραμμάτων πιστοποιητικών για φοιτητές πλήρους φοίτησης, επαγγελματίες που εργάζονται, εξ αποστάσεως εκπαιδευόμενους και εταιρείες. Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν επιλογές πλήρους απασχόλησης, σε απευθείας σύνδεση και εκτελεστική εκπαίδευση, οι οποίες σας βοηθούν να επιδιώξετε μια εξειδίκευση σε μια ξεχωριστή περιοχή παγκόσμιας επιχειρηματικής εστίασης για να βελτιώσετε περαιτέρω το πτυχίο σας και να ενισχύσετε την εμπορευσιμότητά σας.

Αποστολή

Εκπαιδεύουμε παγκόσμιους ηγέτες που δημιουργούν βιώσιμη ευημερία παγκοσμίως.

Οραμα

Θα αυξήσουμε δραματικά τον θετικό αντίκτυπό μας σε μια παγκόσμια οικονομία που δεν έχει ανάγκη από το παγκόσμιο ταλέντο ηγεσίας που ιδρύσαμε για την παροχή.114233_pexels-photo-1153213.jpegrawpixel.com / Pexels

Γενικές πληροφορίες

Οι κοινότητες του διαδικτυακού τόπου που διαχειρίζεται το Thunderbird έχουν ως στόχο να ενημερώσουν τους χρήστες σχετικά με τα νέα και τα γεγονότα που σχετίζονται με το Thunderbird, καθώς επίσης να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και την αίσθηση της κοινότητας μεταξύ των χρηστών.

Οι διαχειριστές αυτών των κοινοτήτων διατηρούν το δικαίωμα να καταργήσουν τυχόν δημοσιεύσεις που:

  • Περιέχει πονηρία.
  • Πωλεί ή διαφημίζει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.
  • Είναι δυσφημιστικό.
  • Θεωρείται ακατάλληλο.
  • Κανόνες ή ενθαρρύνει την παράνομη δραστηριότητα.
  • Παραβιάζει τους νόμους περί εμπορικών σημάτων ή πνευματικών δικαιωμάτων
  • Μπορεί να θεωρείται ανεπιθύμητο ή δεν σχετίζεται με το κύριο περιεχόμενο της σελίδας.
  • Δεν μπορεί να μεταφραστεί στα αγγλικά χρησιμοποιώντας δωρεάν λογισμικό μετάφρασης στο διαδίκτυο.
  • Παραβιάζει τη δήλωση δικαιωμάτων και ευθυνών του Facebook.

Παραβιάσεις του κώδικα δεοντολογίας μαθητών που συμβαίνουν σε ιστότοπους του Thunderbird μπορούν να οδηγήσουν σε παραπομπή στο Γραφείο των Δικαιωμάτων και των Ευθυνών των Φοιτητών. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στη σελίδα fan του Thunderbird και για την συμμετοχή σας στην κοινότητα.

Ιστορία του Thunderbird

Το Thunderbird είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς σχολές διαχείρισης για δεκαετίες. Με περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας, ο Thunderbird συνεχίζει να παράγει ηγέτες ικανές να αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να καινοτομεί και οι τεχνολογικές αλλαγές της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης μεταβάλλουν τον τρόπο που ζούμε και δουλεύουμε, ο Thunderbird αναπτύσσει ευέλικτους, ηθικούς, παγκόσμιους ηγέτες που είναι εξοπλισμένοι για τη δημιουργία βιώσιμων επιχειρήσεων, οικονομιών, πολιτισμών και περιβαλλόντων σε όλο τον κόσμο. 21ος αιώνας.

Στις 8 Απριλίου 1946, η Thunderbird School of Global Management (αρχικά γνωστή ως Αμερικάνικο Ινστιτούτο Εξωτερικού Εμπορίου [AIFT]) ήταν ναυλωμένη στη αεροπορική βάση Glendale της Αριζίας, στον Πύρα Thunderbird Field, όπου πιλότοι από όλο τον κόσμο ήρθαν για εκπαίδευση κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ο στρατηγός Barton Kyle Yount απέκτησε το αεροδρόμιο με σκοπό να αναπτύξει ένα σχολείο που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο διεθνές εμπόριο και τις παγκόσμιες σχέσεις. Ο γενικός Yount ονομάστηκε πρώτος πρόεδρος του Thunderbird και δημιούργησε ένα όραμα για το σχολείο που παραμένει σήμερα - χτισμένο με τη φράση που δημιουργήθηκε από το αρχικό μέλος του Δρ. William Lytle Schurz, "Τα σύνορα που συχνάζουν από το εμπόριο σπάνια χρειάζονται στρατιώτες." Με αυτή την αποστολή του Thunderbird "Γεννήθηκε ο παγκόσμιος ηγέτης που δημιουργεί βιώσιμη ευημερία παγκοσμίως".

Ως AIFT, το Thunderbird έγινε το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διεθνή διαχείριση, συγκεντρώνοντας το πρόγραμμα σπουδών σε διαπολιτισμική επικοινωνία, σε περιφερειακές επιχειρηματικές μελέτες και πρακτική εξάσκηση στην παγκόσμια επιχειρηματική αποκατάσταση. Ο Thunderbird συνεχίζει να παρέχει παγκόσμια εκπαίδευση διαχείρισης με τον ίδιο τρόπο σήμερα, με παγκοσμίου φήμης σχολή που έχει εκτεταμένη εμπειρία πρακτικού και συμβούλου σε όλες τις πτυχές της διεθνούς επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Προσχώρησε στο πιο καινοτόμο δημόσιο πανεπιστήμιο του έθνους

Το 2014, ο Thunderbird έγινε ανεξάρτητη μονάδα της Enterprise Knowledge Enterprise της Αριζόνα, συνδυάζοντας την πολυετή κληρονομιά του Thunderbird με την ανάπτυξη παγκόσμιων επιχειρηματικών ηγετών με τους επεκτατικούς πόρους της ASU και μετακόμισε το 2018 στη ζωντανή πανεπιστημιούπολη Downtown Phoenix της ASU. Η κίνηση έφερε τον παγκόσμιο κύριο # 1 στη διοίκηση υπό την αιγίδα του σχολείου για την καινοτομία # 1 του έθνους.

Μετασχηματισμοί βαθμού

Στο πλαίσιο της συγχώνευσης με την ASU, ο Thunderbird μετασχημάτισε το πρόγραμμα MBA σε ένα πρωτοποριακό Master of Global Management (MGM), το οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση από την Wall Street Journal / Times Higher Education για το 2019. Οι φοιτητές επιλέγουν τώρα από 15 ευκαιρίες συγκέντρωσης από τον συνδυασμό της πλούσιας ιστορίας του Thunderbird στην εκπαίδευση των παγκόσμιων ηγετών σε δεξιότητες όπως η διαπολιτισμική διαχείριση, η διαγλωσσική επικοινωνία και η διασυνοριακή διαπραγμάτευση και η πλούσια ιστορία καινοτομίας της ASU σε κλάδους από το βιο-σχεδιασμό έως τη δημοσιογραφία, τη διαστημική επιστήμη και τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει επίσης το κύρος Εκτελεστικό Master of Global Leadership

Διεύρυνση του τρόπου στην εκτελεστική εκπαίδευση

Η Thunderbird Executive Education παρέχει παγκόσμια παγκόσμια επιχειρηματική και ηγετική ανάπτυξη επιτυχίας μέσω ανοικτών προγραμμάτων για άτομα που αναζητούν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και προσαρμοσμένα προγράμματα για παγκόσμιους οργανισμούς που αναζητούν εξατομικευμένες αναπτυξιακές λύσεις για τις μοναδικές προκλήσεις τους. Ανάμεσα στα κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα στον κόσμο, οι προσφορές προϊόντων του Thunderbird έχουν επεκταθεί με την πάροδο των χρόνων, ώστε να συμπεριλάβουν μια ισχυρή επιλογή online πιστοποιητικών προγραμμάτων πιστοποιητικών, διεθνών προγραμμάτων κοινοπραξιών, εκτελεστικής καθοδήγησης και πολλά άλλα. Στο πλαίσιο της συγχώνευσης, όλα τα προγράμματα στελεχιακής εκπαίδευσης που παρέχονται σε όλη την επιχείρηση της ASU θα ενοποιηθούν στο πλαίσιο του Thunderbird, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο και την παγκόσμια εμβέλειά του.

Διεύρυνση του παγκόσμιου αποτυπώματος μας

Το σχολείο συχνά αποκαλείται "μίνι-Ηνωμένα Έθνη" λόγω του ποικίλου και αποκλειστικού παγκόσμιου φοιτητικού σώματος. Το Thunderbird είναι επίσης γνωστό παγκοσμίως για το τεράστιο και αφοσιωμένο δίκτυο αποφοίτων του από περισσότερα από 43.000 άτομα σε περίπου 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Thunderbird έχει περισσότερα από 170 κεφάλαια αποφοίτων που συναντώνται τακτικά σε 70 χώρες.

Το παγκόσμιο αποτύπωμα του Thunderbird έχει επεκταθεί και με τα χρόνια, με επιχειρήσεις τώρα στη Γενεύη, την Ελβετία, τη Μόσχα, τη Ρωσία, το Ντουμπάι, τα ΗΑΕ, το Τόκιο, την Ιαπωνία και τη Σεούλ της Κορέας. Η Σχολή έχει σχέδια να επεκταθεί σε είκοσι παγκόσμιους κόμβους μέχρι το 2025.

Τοποθεσίες

Φοίνιξ

Address
400 E. Van Buren Street, Suite 900
85004 Φοίνιξ, Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

FAQ

Άλλη