Arizona State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Watts College of Public Service & Community Solutions αποτελείται από τέσσερα σχολεία και περισσότερα από 20 ερευνητικά κέντρα - όλα με κοινό στόχο την προώθηση της έρευνας και την ανακάλυψη δημόσιας αξίας και την προώθηση της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και συνολικής υγείας του κοινότητες που εξυπηρετούμε.

Τα προγράμματα σπουδών μας καλύπτουν το φάσμα της δημόσιας υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας πολιτικής, της κοινωνικής εργασίας, της εγκληματολογίας και της ποινικής δικαιοσύνης, της μη κερδοσκοπικής ηγεσίας, της διαχείρισης έκτακτης ανάγκης, της κοινοτικής ανάπτυξης και πολλά άλλα. Ετοιμάζουμε ένα εργατικό δυναμικό για να αντιμετωπίσουμε πολύπλοκα ζητήματα. Ταυτόχρονα, οι μαθητές μας κάνουν τη διαφορά σήμερα. Μέσω της μάθησης με βάση τις υπηρεσίες, βάζουν τις ιδέες σε δράση.

Η έρευνά μας αντιμετωπίζει προκλήσεις που μας επηρεάζουν τόσο τοπικά όσο και παγκοσμίως. Αναπτύσσουμε λύσεις σε ζητήματα που κυμαίνονται από την ευημερία των παιδιών έως την ασφάλεια της γειτονιάς, τη διαχείριση της πόλης έως την εμπορία ανθρώπων, τη λειψυδρία έως την τουριστική ανάπτυξη.

Μαζί, φέρνουμε τη δημιουργικότητα, τη σκέψη σε επίπεδο συστήματος και το επιχειρηματικό πνεύμα στην αποστολή μας να δημιουργήσουμε, να διατηρήσουμε και να προωθήσουμε δυναμικές, ευημερούσες κοινότητες.

Ακαδημαϊκή αριστεία και προσβασιμότητα

Το Watts College of Public Service & Community Solutions φιλοξενεί το πιο διαφορετικό φοιτητικό σώμα της ASU, με τα υψηλότερα ποσοστά φοιτητών μειοψηφίας, μεταφοράς και εργασίας - και τη μεγαλύτερη κοινότητα φοιτητών πρώτης γενιάς. Μεταξύ των μαθητών μας είναι σχεδόν 300 βετεράνοι και διεθνείς φοιτητές από 59 χώρες. Πέρυσι, απονεμήσαμε πάνω από 1.300 βαθμούς. Περισσότεροι από τους μισούς μαθητές μας έλαβαν οικονομική βοήθεια για να προωθήσουν τις προσπάθειές τους. Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τα προγράμματά μας για να εξυπηρετούμε τις ανάγκες της κοινότητας. Τα προγράμματα με υψηλή βαθμολογία είναι διαθέσιμα αυτοπροσώπως, διαδικτυακά - και διαθέτουμε μια πανεπιστημιούπολη στο Tucson.

Τοπικός αντίκτυπος, κοινωνική ενσωμάτωση

Το ASU είναι ένας θεσμός άγκυρας, ζωτικής σημασίας για τη μητροπολιτική περιοχή. Βρίσκεται στο κέντρο του Φοίνιξ, η σχολή του Watts College of Public Service και οι μαθητές είναι κοντά στους συνεργάτες που εξυπηρετούμε. Η δημόσια υπηρεσία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των ακαδημαϊκών προγραμμάτων μας, των ερευνητικών προσπαθειών και των μαθητικών εμπειριών. Φέρνουμε ένα πνεύμα πειραματισμού και σκέψης σε επίπεδο συστήματος στην κοινή πρόκληση της δημιουργίας και της συντήρησης δημόσιων αγαθών.

Έρευνα προσανατολισμένη στις λύσεις

Η έρευνά μας είναι εμπνευσμένη από τη χρήση, ενσωματώνοντας τις θεωρητικές και τις εφαρμοσμένες προσεγγίσεις για την εξεύρεση λύσεων σε σύνθετα ζητήματα αστικής διαβίωσης και διακυβέρνησης. Η μοναδική μας δομή - με εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων - συμπληρώνει την επιχειρηματική μας προσέγγιση. Είμαστε βαθιά ενσωματωμένοι στην κοινότητα σφυρηλατώντας συνεργασίες για να αναλάβουμε έργα που έχουν τοπικό, εθνικό και διεθνές αντίκτυπο.

  • # 5 Σχολή Εγκληματολογίας και Ποινικής Δικαιοσύνης
  • # 19 Σχολή Δημόσιων Υποθέσεων
  • # 25 Σχολή Κοινωνικής Εργασίας

141758_photo-1434030216411-0b793f4b4173.jpg

Είμαστε το Watts College

Το College of Public Service and Community Solutions είναι πλέον Watts College of Public Service and Community Solutions.

Αυτή η αλλαγή ονόματος αντικατοπτρίζει ένα γενναιόδωρο δώρο που έκαναν οι Mike και Cindy Watts στο κολέγιο ως επένδυση στο ποικίλο και καθοδηγημένο από την αποστολή φοιτητικό σώμα μας που δεν περιμένουν να αποφοιτήσουν μέχρι να κάνουν τη διαφορά στις κοινότητες που υπηρετούν.

Γιατί αυτή η επένδυση;

Αντίκτυπος στον κόσμο

Το κολέγιο μας έχει ιστορικό έργων που ξεπερνούν τα τείχη της ακαδημαϊκής κοινότητας για την αντιμετώπιση πραγματικών αναγκών στην κοινότητα και την ανάπτυξη λύσεων σε πιεστικά προβλήματα. Έχουμε απτά αποτελέσματα που είχαν αντίκτυπο σε εθνική κλίμακα.

Επιτυχία σπουδαστών

Είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία Pathways για να βοηθήσουμε τους μαθητές να πετύχουν - μαθητές που εργάζονται σκληρά για να βελτιώσουν τις συνθήκες τους, ξεπερνώντας κάθε είδος εμποδίου. Γνωρίζουμε ότι αυτοί οι μαθητές θα βγουν έξω και θα αντιμετωπίσουν δύσκολες προκλήσεις που ενισχύονται από αυτά που έμαθαν στο ASU.

Δέσμευση στην Κοινότητα

Το κολέγιο μας έχει αποδεδειγμένη αφοσίωση στην κοινότητα - συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών συνεργασιών, υπηρεσιών και έρευνας στη γειτονιά Maryvale, Phoenix όπου μεγάλωσε το Watts. Η Maryvale άρχισε να βιώνει μια αστική παρακμή στη δεκαετία του 1980 και του '90. Οι Watts ενώνουν άλλους στη χρήση πόρων και στην ενδυνάμωση της κοινότητας για την αναζωογόνηση της περιοχής.

Τέσσερα σχολεία, ένας κοινός στόχος

Βλέπουμε κάθε μαθητή ως παράγοντα αλλαγής στην κοινωνία, ικανό να λύσει προβλήματα και να βελτιώσει τη συλλογική μας ευημερία. Οι μαθητές στο κολέγιο μας προέρχονται από όλα τα υπόβαθρα και δεν λαμβάνουν μόνο εκπαίδευση, αλλά ασχολούνται με αυτό. Το κολέγιο μας οργανώνεται γύρω από τέσσερα σχολεία με κοινό στόχο την εκπαίδευση ηγετών επόμενης γενιάς στη δημόσια υπηρεσία, παρέχοντας παράλληλα ευκαιρίες να κάνουν τη διαφορά σήμερα.

Η Σχολή Κοινοτικών Πόρων και Ανάπτυξης προσφέρει προγράμματα υψηλής ποιότητας σε μη κερδοσκοπικούς ηγέτες και διαχείριση, διαχείριση πάρκων και αναψυχής, ανάπτυξη και διαχείριση του τουρισμού (συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης στον αειφόρο τουρισμό), και τη διαχείριση αθλητικών κοινοτήτων, και θεωρείται ως ένας κορυφαίος οργανισμός σε κάθε περιοχή. Το σχολείο προάγει την κοινωνική, οικονομική, περιβαλλοντική και πολιτιστική ευημερία των τοπικών και παγκόσμιων κοινοτήτων μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας και της υπηρεσίας.

Η Σχολή Εγκληματολογίας & Ποινικής Δικαιοσύνης είναι μια από τις κορυφαίες κατάταξη στις ΗΠΑ, κατατάσσοντας τη # 5 συνολικά από την US News & World Report. Το σχολείο συνδυάζει μια δυναμική σχολή, μια έρευνα προσανατολισμένη στη δράση και την εξαιρετική διδασκαλία. Οι μαθητές αμφισβητούνται από επαγγελματίες πλήρους απασχόλησης και επαγγελματίες της ποινικής δικαιοσύνης που συνδυάζουν τις καλύτερες θεωρίες και πρακτικές σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα σπουδών. Η σχολή αναγνωρίζεται για τη συμβολή της στην πολιτική και την πρακτική σε κάθε επίπεδο.

Η Σχολή Δημόσιων Υποθέσεων είναι από τις καλύτερες στις ΗΠΑ στη δημόσια υπηρεσία και τη δημόσια πολιτική (# 14 συνολικά από την US News & World Report). Μεταξύ των προγραμμάτων που επικεντρώνονται στη διαχείριση των πόλεων και την αστική πολιτική, κατατάσσεται 2η στο έθνος. Η σχολή και οι μαθητές του σχολείου προωθούν την καινοτομία στην πρακτική της πληροφορικής, της ανάλυσης πολιτικής, της συμμετοχικής διακυβέρνησης και της αστικής καινοτομίας.

Η Σχολή Κοινωνικής Εργασίας είναι από τις καλύτερες στις ΗΠΑ στη δημόσια υπηρεσία και τη δημόσια πολιτική (# 25 συνολικά από την US News & World Report). Το σχολείο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ποικίλα προγράμματα κοινωνικής εργασίας στον κόσμο, προετοιμάζοντας τους επαγγελματίες κοινωνικής εργασίας που είναι αφοσιωμένοι στην κοινωνική δικαιοσύνη και εξυπηρετούν και ενδυναμώνουν άτομα, οικογένειες και κοινότητες. Οι μαθητές είναι προετοιμασμένοι για εφαρμοσμένες πρακτικές και ρόλους πολιτικής με ιδιαίτερη προσοχή στην πολιτιστική πολυμορφία και την ευημερία των παιδιών.

Έχουμε δεκάδες ερευνητικά κέντρα, ινστιτούτα και γραφεία στο Watts College of Public Service and Community Solutions που ενημερώνουν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για κρίσιμα ζητήματα, εντοπίζουν λύσεις και εργάζονται για τοπικές, περιφερειακές, εθνικές και παγκόσμιες προκλήσεις.

Τοποθεσίες

Central City

Address
411 N Central Ave, Ste 750
85281 Central City, Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Arizona City

Address
4701 W Thunderbird Rd, Glendale, AZ 85306, United States
85123 Arizona City, Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη