Brooks Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Brooks Ινστιτούτο 2016 Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Στο Brooks Ινστιτούτο, Προσφέρουμε περισσότερο από μια εκπαίδευση. Παρέχουμε μια εμπειρία μάθησης που προσελκύει ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών του επίδοξους επαγγελματίες με έναν κοινό στόχο: να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στις τέχνες οπτική, τα νέα μέσα και την επικοινωνία. Εξειδικευμένα προγράμματα Μάστερ πτυχίο μας και συνδυάζουν την αυστηρότητα της διδασκαλίας στην τάξη με την πραγματική ζωή, η πρακτική εφαρμογή για να βοηθήσει στην ανάπτυξη καλά-στρογγυλευμένο αποφοίτων οι οποίοι προετοιμάζονται για τις σύνθετες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των επιλεγμένη σταδιοδρομία τους.

Γνωρίστε μας

Ως φοιτητής στο Ινστιτούτο Brooks, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ακμάζουσα κοινότητα των επαγγελματιών, διδάσκοντες και αποφοίτους οι οποίοι μοιράζονται τον ενθουσιασμό και τον ενθουσιασμό σας για τις εικαστικές τέχνες. Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να διερευνήσει περισσότερο για μας, καθώς και την όμορφη, πλούσια περιβάλλοντα Ventura κοινότητα όπου ζούμε.

Αποστολή Ινστιτούτο Brooks

Brooks Αποστολή

Brooks Ινστιτούτο εκπαιδεύει ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών του επίδοξους επαγγελματίες του να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στην οπτική, τα νέα μέσα επικοινωνίας, των τεχνών και της επικοινωνίας.

Διεπιστημονική προσέγγιση μας προάγει τη συνεργασία, την κριτική σκέψη, η δημιουργικότητα και να αναπτύξει αποφοίτους οι οποίοι είναι έμπειροι και τεχνολογικά εξελιγμένα οπτικά με υψηλά πρότυπα επαγγελματικής δεοντολογίας.

Σχολή Brooks Ινστιτούτου επαγγελματίες του κλάδου και ακαδημαϊκοί προσφέρουν βιωματική μάθηση να προετοιμάσει τους μαθητές για μια ζωή συνεχούς μάθησης στο σύνθετο και μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Θεσμική Φοιτητής Μαθησιακά Αποτελέσματα

Προσδοκία Brooks Ινστιτούτου είναι ότι όλοι οι απόφοιτοι ανταποκριθεί στις θεσμικές μας Φοιτητής μαθησιακά αποτελέσματα να είναι προετοιμασμένοι για την καριέρα τους.

Προς στήριξη της αποστολής του Ινστιτούτου, τους στόχους Brooks Ινστιτούτου και τα μαθησιακά αποτελέσματα:

Οπτικός γραμματισμός: Οι απόφοιτοι είναι οπτικά εξελιγμένου.

Έμπειρος: Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι καριέρα όπως αποδεικνύεται από την ικανότητά τους να εφαρμόζουν το σώμα της γνώσης τους με τη χρήση σχετικών εργαλείων και διάφορες δεξιότητες.

Ηθική: Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν, να αρθρώσει, και να εφαρμόζουν ηθικές αρχές στην κοινότητά τους και την επαγγελματική ζωή.

Επικοινωνία: Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.

Λύτης προβλημάτων: Οι απόφοιτοι ενσωματώσει τις ιδέες, μεθόδους, πρακτικές και θεωρίες σε εκτεταμένες και εξειδικευμένες γνώσεις χρησιμοποιώντας σφαίρες κριτική σκέψη και αναλυτικές ικανότητες.

Συνεργασία: Οι απόφοιτοι εργαστούν από κοινού για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Global: Οι απόφοιτοι παρουσιάζουν μία κατανόηση της αλληλεξάρτησης και της ποικιλομορφίας των πολιτισμών και των περιβαλλόντων σε μια παγκόσμια κοινωνία.

Ιστορία του Brooks Ινστιτούτο

Brooks Ινστιτούτο έχει μια πλούσια ιστορία από την ίδρυσή της το 1945. Μάθετε περισσότερα για αυτή την ταινία Καλιφόρνια & Φωτογραφία σχολείο. Αρχικά καθιερώθηκε ως η Brooks Ινστιτούτο Φωτογραφίας, Brooks Ινστιτούτο έχει μια μακρά ιστορία που ξεκίνησε όταν ο Ernest Brooks, ο πρεσβύτερος, ίδρυσε το σχολείο το 1945 στη Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια. Brooks, ο οποίος υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στρατού κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ως αξιωματικός συμβάσεις, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα κατάρτισης για τους πυροβολητές βομβιστή, στο οποίο είχε τα χρησιμοποιούν κάμερες για να "πυροβολούν" μαχητικά αεροσκάφη, και τα αποτελέσματα θα μπορούσαν γυρίστηκε στη συνέχεια να αξιολογηθούν.

Πρώτη ομάδα Brooks Ινστιτούτου 12 μαθητές ήταν βετεράνοι Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που αναζητούν να μάθουν τις δεξιότητες φωτογραφίας σχετικά με το νομοσχέδιο GI. Brooks θεώρησαν ότι η πειθαρχία της φωτογραφίας γινόταν όλο και πιο εξειδικευμένο και τεχνικά. Ίδρυσε ένα μοντέλο διδασκαλίας χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα, στο οποίο οι μαθητές διδάσκονται από ειδικούς, με έμφαση στην πρακτική εμπειρία και την ατομική πρωτοβουλία.

Ο αρχικός πυρήνας πρόγραμμα σπουδών αναπτύχθηκε γύρω από την οικονομία, τη δημόσια ομιλία, και τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Μπρουκς πέρασε την κληρονομιά του στο γιο Ernest Brooks ΙΙ, ο οποίος πρόσθεσε προσωπογραφία, υποβρύχια και επιστημονική φωτογραφία, και την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών.

Από τότε, η Brooks Ινστιτούτο έχει εξελιχθεί με το ταχέως μεταβαλλόμενο κλίμα της βιομηχανίας εικαστικών τεχνών και σήμερα λειτουργεί ως ιδιωτικό, τετραετές ΜΜΕ και τεχνών επικοινωνίας κολέγιο. Τα σπίτια κολέγιο δύο πανεπιστημιουπόλεις, ένα στην Santa Barbara και ένα Βεντούρα, Καλιφόρνια., Όπου το προσωπικό, καθηγητές και φοιτητές εξακολουθούν να αντανακλούν το όραμα του ιδρυτή της, μέσω της "learning by doing" προσέγγιση του κολεγίου.

Ernest Brooks, στόχος ο πρεσβύτερος ήταν πάντα να αναπτύξουν φωτογράφους σε επιτυχείς ανθρώπους τόσο στις επιχειρήσεις και στη ζωή. Brooks Ινστιτούτο συνεχίζει να επιδιώκει το στόχο αυτό μέσω μιας επεκτατικής προσφορά προγραμμάτων σπουδών συμπεριλαμβανομένου ενός Masters Καλών Τεχνών της φωτογραφίας, Bachelor of Fine Arts στην Επαγγελματική Φωτογραφία, Bachelor of Fine Arts στο Κινηματογράφου, Bachelor of Science in Visual Δημοσιογραφία και Bachelor of Fine Arts στη Γραφικό σχέδιο.

Σήμερα, Brooks Ινστιτούτο στέκεται σταθερά σε περισσότερα από 70 χρόνια της ίδρυσης της καινοτόμου εκπαίδευσης, που χτίστηκε προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια από τους προέδρους της, συμπεριλαμβανομένων των Ernest Brooks, ο πρεσβύτερος, και Ernie Brooks ΙΙ, καθώς και μια ειδική σχολή και το προσωπικό. Με την πάροδο των ετών, υπάρχει, επίσης, έχουν γίνει πολλές βιομηχανία "φίλους" που έχουν ενταχθεί και να υποστηρίζει τις προσπάθειες του σχολείου, μεταξύ των οποίων και κάμερα Samy, η Kodak, Mole-Richardson, Epson, Nikon, Canon, Leica, Hensel, Mamiya, Πίπα, η National Press Φωτογράφος του Συλλόγου, η American Society of Media Φωτογράφοι, το Travel Channel και πολλά άλλα.

Επίσης, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ιστορίας Brooks Ινστιτούτο είναι εκείνοι που έχουν περάσει από τις αίθουσες - οι χιλιάδες των αποφοίτων που έχουν πάει για να επιτύχει την επιτυχία στην εργασία και τη ζωή τους. Πολλοί έχουν κερδίσει μεγάλη αναγνώριση και κέρδισε εθνικά και διεθνή βραβεία για την εξαιρετική δουλειά τους. Πολλοί έχουν διαμορφώσει το μέλλον της βιομηχανίας φωτογραφίας μέσω της χρήσης νέων τεχνικών και τεχνολογιών. Πολλοί έχουν κάνει τη διαφορά με άλλους τρόπους, καθώς, δίνοντας πίσω στις κοινότητές τους μέσω της φωτογραφίας, κινηματογράφου ή βίντεο και γραφικών ικανότητες σχεδιασμού. Είναι, μεταφορικά μιλώντας, μέρος του γαλακτώματος που συνδέει την εικόνα του παρελθόντος με την υπόσχεση του μέλλοντος.

Brooks Ινστιτούτο ευδοκιμεί, και Ernest H. Brooks, Sr. θα έχουν κάθε δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι για το σχολείο δημιούργησε, ένα σχολείο που είναι πραγματικά μια κληρονομιά για γενιές. Αν ήταν εδώ σήμερα, ίσως θα προσφέρει τα γνωστά κοντά χείλη το χαμόγελό του και το πρότυπο Brooks sign-off ...

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Fine Arts στη φωτογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Ventura

Το Master of Fine Arts στο βαθμό φωτογραφίας στο Brooks Ινστιτούτο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να κάνουν μια σημαντική συμβολή στην διεύρυνση του ρόλου της οπτικής εμπειρίας στη σύγχρονη ζωή. Το πρόγραμμα διερευνά εικόνα λήψης αποφάσεων ως πολιτιστική δύναμη, καθώς και μια λειτουργία της προσωπικής έκφρασης. [+]

Ο Master of Fine Arts στη φωτογραφία βαθμό στο Brooks Ινστιτούτο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να κάνουν μια σημαντική συμβολή στην διεύρυνση του ρόλου της οπτικής εμπειρίας στη σύγχρονη ζωή. Το πρόγραμμα διερευνά εικόνα λήψης αποφάσεων ως πολιτιστική δύναμη, καθώς και μια λειτουργία της προσωπικής έκφρασης. Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα μεταπτυχιακό στη φωτογραφία μπορούν να αναπτυχθούν διανοητικά και δημιουργικά μέσα από τη ζωντανή ανταλλαγή ιδεών από διάφορες πηγές και ευρείες προοπτικές, συνδυάζοντας την αισθητική εξερεύνηση σε όλες τις μορφές του φακού με βάση και με βάση το φως μέσα μαζικής ενημέρωσης με την ακαδημαϊκή έρευνα μέσω της έρευνας. Ο Master of Fine Arts στη φωτογραφία προσφέρει ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών για τους φοιτητές πρόθυμοι να εξερευνήσουν ιδέες και τεχνολογίες σε διάφορες προσεγγίσεις για τη δημιουργία εικόνων που εκφράζουν την προσωπική τους όραμα. Εργασία με εκπαιδευτές οι οποίοι είναι έμπειροι επαγγελματίες, οι μαθητές μπορούν να μάθουν να εμβαθύνουν την εννοιολογική επικοινωνίας τους, να επεκτείνουν την καλλιτεχνική κατανόησή τους, και να αρθρώσει ένα συνεκτικό και πειστικό δήλωση σχετικά με το έργο τους. Το πρόγραμμα 61-πίστωσης περιλαμβάνει μαθήματα στην ιστορία της τέχνης και της κριτικής? την ιστορία, την επιστήμη και την ψυχολογία της εικόνας αποφάσεων? και της επικοινωνίας, των επιχειρήσεων, και την εκπαίδευση, επιτρέπει πτυχιούχους να επιδιώξει ένα ευρύ φάσμα των επιλογών σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας σε επίπεδο κολεγίου. Μαθήματα Κορμού ΣΠΙ Brooks Ινστιτούτου Φωτογραφίας αποτελείται από μια σειρά δύο ετών από το στούντιο και το σεμινάριο μαθήματα που δίνουν έμφαση στην δημιουργική ανάπτυξη και την ανάπτυξη ενός εικαστικού λεξιλογίου. Άλλα μαθήματα εμπλοκή του μαθητή στη θεωρητική, ψυχολογική και αισθητική εξερεύνηση της καλλιτεχνικής έκφρασης. Μαθήματα Κορμού περιλαμβάνουν: Ιστορία της Τέχνης: Αναγέννηση μέχρι το 1900 Ιστορία της Τέχνης: 1900 ως σήμερα Φωτογραφικό Θεωρία Η ψυχολογία των εικόνων Μέθοδοι απεικόνισης στην Εκπαίδευση Ιστορία της Φωτογραφίας Οπτικά στην Καλών Τεχνών Διεπιστημονικές πτυχές της επικοινωνίας Η σύγχρονη κριτική Σύγχρονα Συστήματα Απεικόνισης Επιχειρηματικών δεξιοτήτων για Εικαστικών Καλλιτεχνών Επιλογής Επιλογές Εκτός από τα μαθήματα κορμού, η MFA στη Φωτογραφία πρόγραμμα σπουδών στο Brooks Ινστιτούτο περιλαμβάνει μια επιλογή από επικεντρώνεται, σχετικών μαθημάτων. Μεταξύ αυτών αιρετό επιλογές βέβαια είναι *: Διδασκαλία Πρακτική: Οι μαθητές εργάζονται με ένα δάσκαλο / καθοδηγητή να αποκτήσουν τάξη και εκπαιδευτική εμπειρία. Επιχορήγηση γραφής: Έρευνα και ανάπτυξη προτάσεων για επιχορηγήσεις, residencies και υποτροφίες. Αυτο-προτεινόμενης άσκησης και ειδικά θέματα. Στόχοι του προγράμματος Η ΜΧΣ στη φωτογραφία από Brooks Ινστιτούτο παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών σχεδιαστεί για να αναπτύξει εξαιρετικές καλλιτέχνες που επιθυμούν να εμβαθύνουν την κατανόηση και την ευαισθητοποίηση της οπτικής επικοινωνίας τους. Αποφοιτώντας οι μαθητές θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με: Δημιουργήστε ένα συνεκτικό σώμα του πρωτότυπου έργου ενσωμάτωση μιας γνώση των υλικών, τις μεθόδους και τις έννοιες. Αρθρώσει μια τεκμηριωμένη άποψη που να περιλαμβάνει τον καθορισμό μιας αισθητικής προσέγγισης, την επανεξέταση των μεθόδων και διαδικασιών, και παρέχοντας ένα ευρύτερο πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο να κατανοήσουν ένα σώμα της εργασίας. Συνθέσουν τις γνώσεις που αποκτώνται μέσω των διαφόρων ερευνητικών δραστηριοτήτων που παρουσιάζουν ένα πρότυπο της ακαδημαϊκής ακεραιότητας και μεταπτυχιακό επίπεδο της κριτικής ανάλυσης. Επιδίδονται σε δημιουργική συνεργασία ως ενεργό μέλος της ομάδας. [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στην επιστημονική και τεχνολογική απεικόνιση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Ventura

Οι απόφοιτοι του Master of Science στην Επιστημονικής και Τεχνολογικής Imaging (MSSTI) Πρόγραμμα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επικοινωνίας της επιστήμης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας μέσω των οπτικών μέσων. [+]

Οι απόφοιτοι του Master of Science στην επιστημονική και τεχνολογική Imaging (MSSTI) Πρόγραμμα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επικοινωνίας της επιστήμης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας μέσω των οπτικών μέσων. Οι απόφοιτοι θα αξιοποιήσει τις δεξιότητες στην διαχείριση του έργου για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική παραγωγή, ολοκλήρωση, αρχειοθέτηση και διανομή του περιεχομένου των μέσων για την υποστήριξη της επιστημονικής έρευνας, της εκπαίδευσης, των συλλογών μουσείων και τεκμηρίωση της έρευνας, τη διατήρηση και την επικοινωνία. MSSTI είναι ένα τεσσάρων εξάμηνο, 36- πίστωσης, το πρόγραμμα χαμηλής πλοιάρχου κατοικίας του. Το πρόγραμμα παρέχει ένα προηγμένο πρόγραμμα σπουδών που απαιτεί από τους μαθητές να εξερευνήσουν και να εφαρμόσουν επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους απεικόνισης των μέσων ενημέρωσης για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της επικοινωνίας επιστημονικής γνώσης, της τεχνολογικής καινοτομίας, τα αποτελέσματα της έρευνας, των συλλογών μουσείων και σχετικό περιεχόμενο σε ένα ευρύ διεθνές κοινό αποτελεσματικά. Το πρόγραμμα τονίζει έργου και τη διαχείριση των δεξιοτήτων παραγωγής για να διασφαλίσει την αποτελεσματική παραγωγή, ολοκλήρωση, αρχειοθέτηση και διανομή του περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης. Οι δύο κατηγορίες 4-πίστωσης, MSS534 Παραγωγής Εργαστήριο Ι και MSS644 Παραγωγής Εργαστήριο ΙΙ, έχουν υποχρέωση παραμονής μίας εβδομάδας ενσωματωθεί στην παράδοση μαθημάτων. Σε αυτά τα μαθήματα, 45 ώρες επαφής θα πρέπει να παραδοθεί σε απευθείας σύνδεση κατά τη διάρκεια της 15-εβδομάδα και 45 ώρες επαφής θα πρέπει να παραδοθεί σε ένα πρόσωπο-με-πρόσωπο μορφή κατά τη διάρκεια της μίας εβδομάδας κατοικία. Μαθήματα Κορμού Μαθήματα Κορμού περιλαμβάνουν: Τεχνική Λήψη εικόνας Η διαχείριση του σχεδίου Επικοινωνία της επιστήμης: Συγγραφή DAM, Βιβλιοθήκες και Διανομής Εικόνας Συλλογή, Τέχνημα και Φωτογραφία Ντοκιμαντέρ Φωτογραφικό Λύσεις Φωτισμού Πολυμέσα Μέθοδοι Ι: Δημιουργία Περιεχομένου Εργαστήριο Παραγωγής Ι (περιλαμβάνει 1 εβδ. Residency) Οπτικής αφήγησης και προσωπογραφία Εξειδικευμένες Εφαρμογές Φωτογραφία Ι Πολυμέσα Μέθοδοι ΙΙ: Παρουσίαση Παραγωγή Workshop II (περιλαμβάνει 1 εβδ. Residency) Εξειδικευμένες Εφαρμογές Φωτογραφία ΙΙ Επιλογής Επιλογές Μεταξύ των αιρετό επιλογές μαθημάτων * είναι: Ιστορία της Φωτογραφίας Σύνθετη εργαστήριο παραγωγής Πρακτική Ι Πρακτική ΙΙ Στόχοι του προγράμματος Μετά την ολοκλήρωση του βαθμού MS-STI, οι μαθητές θα είναι σε θέση να: Εφαρμόστε δεξιότητες κριτικής σκέψης για την ανάλυση και τη δημιουργία αποτελεσματικών οπτικά μέσα για να εκπαιδεύσει, να ενημερώσει και να επικοινωνούν σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο (οπτικής επικοινωνίας, επίλυσης προβλημάτων) Δημιουργία περιεχόμενο πολυμέσων χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους επιστημονικές και τεχνικές απεικόνισης και εργαλεία για να επικοινωνούν, να ερμηνεύσει και με την επιφύλαξη του εγγράφου θέμα (Μύστης, Παγκόσμια) Αποτελεσματική διαχείριση περιουσιακών στοιχείων των μέσων ενημέρωσης για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική ροή εργασίας, διανομή, αρχειοθέτηση και σταθερή (Μύστης) Προσδιορίστε, άρθρωση και εφαρμόζουν ηθικές αρχές σε σχέση με οπτικές και προφορικές παραστάσεις των μέσων ενημέρωσης, και των επιχειρηματικών / επαγγελματικών πρακτικών (Ηθική) Επικοινωνεί με σαφήνεια και αποτελεσματικά, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον (ανακοίνωση) Εφαρμόστε την κατανόηση του έργου και τη διαχείριση των επιχειρήσεων να οργανώσει με επιτυχία και την ολοκλήρωση έργων σε ατομικό όσο και σε ομάδες συνεργασίας (Collaboration) [-]

Βίντεο

An Inside Looks at Brooks Institute - Virtual Tour

Επικοινωνία

Brooks Institute

Διεύθυνση North Ventura Avenue 5301
Ventura 93001, United States
Ιστοσελίδα http://www.brooks.edu/About-Brooks/Campuses/Addresses-And-Directions
Τηλέφωνο +1 888-276-4999