Boston University School of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο της Βοστώνης

Ιδρύθηκε το 1869, το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας παγκοσμίως. Η παγκόσμια πανεπιστημιούπολη μας είναι ένα ακμάζον κέντρο έρευνας και υποτροφιών που περιλαμβάνει περισσότερους από 8.000 διεθνείς φοιτητές που εκπροσωπούν 133 χώρες από όλο τον κόσμο, τον 10ο μεγαλύτερο πληθυσμό των πανεπιστημίων των ΗΠΑ. Το BU ενσωματώνει την ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει το καλύτερο στην εκπαίδευση των ΗΠΑ.

Boston University School of Law

Boston University School of Law είναι μια κορυφαία νομική σχολή που προσφέρει ένα ευρύ πρόγραμμα σπουδών που διδάσκονται από καθηγητές που αναγνωρίζονται σε εθνικό επίπεδο ως εξαιρετικοί καθηγητές και κορυφαίοι επιστήμονες. Ο πυρήνας της εμπειρίας εκμάθησης του BU Law για το BU Law είναι ανώτερη διδασκαλία και ένα υποστηρικτικό, δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον στο οποίο οι δάσκαλοι καθοδηγούν, εμπνέουν και προκαλούν. BU Law καθηγητές της BU Law Πανεπιστημίου είναι αναγνωρισμένοι σε εθνικό επίπεδο για τις νομικές τους δεξιότητες και υποτροφίες, για την πρωτοπορία στην έρευνα, τη σύνταξη και την παροχή συμβουλών τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Αλλά αυτό που τους ορίζει με μοναδικό τρόπο είναι η αφοσίωσή τους στους μαθητές, ακαδημαϊκά, επαγγελματικά και ατομικά. Αυτό εξηγεί γιατί το σχολείο κατατάσσεται σταθερά από την κριτική Princeton μεταξύ των κορυφαίων νομικών σχολών του έθνους για τους "Καλύτερους Καθηγητές". Το σχολείο είναι επίσης στο 11% των αμερικανικών νομικών σχολών στην US News and World Report και στην κορυφή δέκα στους ειδικούς τομείς της πνευματικής ιδιοκτησίας, της φορολογίας και της νομοθεσίας για την υγεία.

Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Δίπλωμα BU Law

Οι περισσότεροι από 300 φοιτητές LLM του σχολείου φέρνουν ένα εκπληκτικό μείγμα από υπόβαθρα και ενδιαφέροντα στην πανεπιστημιούπολη. Η σημερινή μας ομάδα αντιπροσωπεύει 54 διαφορετικές χώρες προέλευσης. Η μέση ηλικία ενός φοιτητή του BU Law LLM είναι 33 ετών, με τις ηλικίες να κυμαίνονται από 20 έως 72 και 24% από το LL.M. οι φοιτητές διαθέτουν προηγμένο πτυχίο πριν εγγραφούν στο σχολείο μας. Οι φοιτητές αυτοί είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στα ακόλουθα προγράμματα σπουδών:

  • LLM στο Πρόγραμμα Αμερικανικού Δικαίου
  • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο
  • LLM στο Πρόγραμμα Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας
  • Executive LLM στο Πρόγραμμα Διεθνούς Επιχειρησιακού Δικαίου
  • Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει μια πλήρως online επιλογή εγγραφής

Επιπλέον, προσφέρουμε διάφορα εξειδικευμένα προγράμματα πιστοποιητικών για σπουδαστές που δεν αναζητούν πλήρη εμπειρία LLM:

  • Πρόγραμμα πιστοποιητικών νομικών αγγλικών
  • Πιστοποιητικό στην διαχείριση κινδύνων και συμμόρφωση επιχειρήσεων
  • Πιστοποιητικό στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο
  • Πιστοποιητικό χωροταξίας
  • Πιστοποιητικό στις Δεξιότητες Συναλλαγών

Το φθινόπωρο του 2019, είμαστε επίσης περήφανοι που ανακοινώνουμε την έναρξη του Master στην Μελέτη του Φορολογικού Δικαίου, ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που ανοίγει το πρόγραμμα σπουδών του Μεταπτυχιακού Φορολογικού Προγράμματος σε λογιστικούς και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.

Ελέγξτε το πλήρες προφίλ μας και συμπληρώστε ένα έντυπο αίτησης για πληροφορίες, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προγράμματά μας!

Κορυφαία σχολή. Εστιασμένη υποστήριξη φοιτητών LLM.

Η διαφορά του BU Law αρχίζει στην τάξη: η κορυφαία σχολή μας αποτελείται από κορυφαίους μελετητές και καταξιωμένους επαγγελματίες που είναι προσιτοί, προσπελάσιμοι, ειδικοί στη θεωρία της ανάμειξης με την πρακτική και δεσμεύονται να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την επαγγελματική σας στάση σε νέα ύψη.

Η υποστήριξη των φοιτητών μας LLM δεν είναι καθόλου - προσφέρουμε ακαδημαϊκή και επαγγελματική υποστήριξη μέσω συμβουλευτικών συνεδριών one-on-one, ειδικά προσαρμοσμένων για να ανταποκριθούμε στους επαγγελματικούς στόχους κάθε σπουδαστή. Μετά την αποφοίτησή σας, θα γίνετε μέλος ενός επιτυχημένου, παγκόσμιου δικτύου αποφοίτων από άριστα πεπειραμένους δικηγόρους που παραμένουν μέλη της κοινότητας του BU Law μετά την αποφοίτησή τους.

Και τότε υπάρχει η Βοστώνη, μια από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Είναι ένα έτοιμο εργαστήριο για νομική κατάρτιση σε διάφορους τομείς.

Πέντε κορυφαία προγράμματα πτυχίου LLM, αμέτρητες ευκαιρίες.

Επιλέξτε από πέντε προγράμματα LLM, όλα τα ιδιαίτερα σεβαστά και τα τρία Banking

Το Πρόγραμμα LLM στο Αμερικανικό Δίκαιο είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα του έθνους για τους παγκόσμιους επαγγελματίες που επιδιώκουν να μάθουν πώς νομίζουν οι αμερικανοί δικηγόροι, να προσεγγίζουν τα νόμιμα προγράμματα και να χειρίζονται τα ζητήματα των πελατών. Θα ενταχθείτε στην τάξη JD και θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από 200 μαθήματα κατά τη δημιουργία του εξατομικευμένου σχεδίου μελέτης.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Τραπεζική

Το πρόγραμμα LLM στο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε προηγμένη θεωρία και διδαχή IP από μερικούς από τους κορυφαίους μελετητές IP στον κόσμο. Για πέντε συνεχόμενα χρόνια, η US News

Το Executive LLM στο Πρόγραμμα Διεθνούς Επιχειρησιακού Δικαίου συγκεντρώνει ένα παγκόσμιο δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών από ένα ευρύ φάσμα νομικών πρακτικών, βιομηχανιών και επιχειρήσεων που αναζητούν εντατική έκθεση στα βασικά νομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι διακρατικές επιχειρήσεις. Η ευέλικτη και εκτεταμένη μορφή εκτέλεσης του προγράμματος είναι ιδανική για τους πολυάσχολους επαγγελματίες που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα παραδοσιακό πρόγραμμα LLM εννέα μηνών.

Το Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα σας εξοπλίζει με τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στον τομέα της φορολογίας, είτε κερδίζετε το πτυχίο μέσω οικιστικών σπουδών στη Βοστώνη, online από το σπίτι, είτε μέσω ενός συνδυασμού και των δύο μορφών. Ένα δίπλωμα LLM στο φορολογικό δίπλωμα από το BU Law αποτιμάται από εργοδότες σε όλο τον κόσμο: Είμαστε κατατάσσονται # 8 στο έθνος για φορολογικές μελέτες στην US News

Τοποθεσίες

Βοστώνη

Address
Boston University
School of Law
765 Commonwealth Avenue

02215 Βοστώνη, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη