Babson College

Graduate School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ο Babson είναι ο εκπαιδευτικός, ο διευθυντής και ο ηγέτης της σκέψης για την Επιχειρηματικότητα όλων των ειδών.

Ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, το Babson είναι διαπιστευμένο από το Σύνδεσμο Προωθητικών Σχολείων Επιχειρήσεων (AACSB), το Σύλλογο Σχολείων και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας και το Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας της EFMD (EQUIS). Στο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, περισσότεροι από 2.100 προπτυχιακοί και 900 μεταπτυχιακοί φοιτητές παρακολουθούν Babson, που εκπροσωπεί περισσότερες από 80 χώρες. Μάθετε περισσότερα για τους φοιτητές στο πρώτης τάξης προπτυχιακών σπουδών καθώς και η mba και Μεταπτυχιακό μεταπτυχιακά προγράμματα. Ως δημιουργοί και διευθυντές γνώσεων για την επιχειρηματικότητα, ο Babson διακρίνεται:

  • Ένα προπτυχιακό σχολείο που παρέχει μια επιχειρηματική εκπαίδευση κορυφαίων πτήσεων συνδυάζοντας καινοτόμα, ολοκληρωμένα και εφαρμοσμένα προγράμματα επιχειρηματικών και φιλελεύθερων τεχνών με μαθησιακές και συγγραφικές εμπειρίες μάθησης.
  • Η FW Olin Graduate School of Business , που χορηγεί βαθμούς MBA και MS υψηλού βαθμού.
  • Ένα πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης για επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτυχθούν στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.
  • Μια σχολή παγκόσμιας κλάσης με πραγματική εμπειρία-87% των καθηγητών πλήρους απασχόλησης κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα ή ισοδύναμο και είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, στελέχη, μελετητές, συγγραφείς, ερευνητές, ποιητές και καλλιτέχνες.
  • Παγκόσμια ερευνητικά έργα που χρησιμοποιούνται ως βασικοί δείκτες συγκριτικής αξιολόγησης από διάφορες διακεκριμένες περιφερειακές, εθνικές και υπερεθνικές αρχές ανά τον κόσμο.
  • Babson Global, η οποία συνεργάζεται με εταιρικούς, πανεπιστημιακούς, κυβερνητικούς και θεμελιώδεις εταίρους για την προώθηση της επιχειρηματικής εκπαίδευσης και της Entrepreneural Thought and Action® παγκοσμίως.
BabsonInfo

Δήλωση αποστολής

Το Babson College εκπαιδεύει επιχειρηματικούς ηγέτες που δημιουργούν μεγάλη οικονομική και κοινωνική αξία παντού.

Δήλωση Όραμα

Θέλουμε να είμαστε ο κορυφαίος θεσμός στον κόσμο για τη Επιχειρηματική Σκέψη & Δράση® - και είναι γνωστό για αυτό. Θέλουμε να επεκτείνουμε την έννοια της επιχειρηματικότητας για να αγκαλιάσουμε και να γιορτάσουμε επιχειρηματίες κάθε είδους. Θέλουμε να θέσουμε την δύναμη της επιχειρηματικότητας ως δύναμη για τη δημιουργία οικονομικής και κοινωνικής αξίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα χέρια στον κόσμο.

Οι αξίες

Ακεραιότητα

Η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και η ευγένεια φέρνουν το καλύτερο στους ανθρώπους. Σεβόμαστε και συμπεριφερόμαστε δεοντολογικά ο ένας προς τον άλλον και τους εξωτερικούς συνεργάτες μας. Ασκούμε την κοινωνική και πολιτική ευθύνη στις μεγαλύτερες κοινότητες στις οποίες ανήκουμε.

Ποικιλία

Εκτιμούμε την ένταξή μας σε μια δια βίου κοινότητα που είναι ευρέως διαφορετική. Πιστεύουμε ότι οι διαφορές κάνουν την Babson μια πλουσιότερη κοινότητα και παρέχουν τα απαραίτητα πλαίσια για κοινό επίτευγμα. Καλωσορίζουμε και εκτιμούμε τους ανθρώπους και τις προοπτικές τους και σέβεται τα συμφέροντα όλων των μελών της κοινότητας.

Καινοτομία

Έχουμε μια μακροχρόνια δέσμευση σε μια θεσμική κουλτούρα που προάγει τη δημιουργικότητα, την ανάληψη κινδύνων, τη συνεχή βελτίωση, την ηγεσία και το επιχειρηματικό πνεύμα. Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να αναλάβουν την πρωτοβουλία και να κάνουν τη διαφορά.

Συνεργασία

Η δέσμευσή μας για διεπιστημονική συνεργασία και για στενή συνεργασία με τους σπουδαστές ορίζει τις πρακτικές της σχολής, της διοίκησης, του προσωπικού και που εργάζονται στην πανεπιστημιούπολη του Babson College. Μαζί με τους αποφοίτους μας και με τους εξωτερικούς συνεργάτες μας, δημιουργούμε μια εμπειρία μάθησης και εργασίας μεγαλύτερη από το άθροισμα των τμημάτων της.

Υπεροχή

Το Babson College δεσμεύεται για την αριστεία. Η δική μας είναι μια κοινότητα στην οποία όλα τα μέλη μπορούν να επιτύχουν το δικό τους προσωπικό όφελος. Επιδιώκουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σκεπτικώς για συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη Μονοετή MBAs » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master of Science in Business Analytics

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 μήνες August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Wellesley San Francisco Miami +3 περισσότερα

Η άνοδος του Big Data σημαίνει ότι οι οργανώσεις κάθε είδους βασίζονται όλο και περισσότερο σε αποφάσεις λήψης αποφάσεων που βασίζονται σε δεδομένα για να αναπτυχθούν και να καινοτομηθούν. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα αναλυτικών σπουδών, το πρόγραμμα σπουδών MSBA της Babson ξεπερνά τα ΤΠ και τις στατιστικές, λαμβάνοντας μια διεπιστημονική προσέγγιση που σας εξασφαλίζει την ανάπτυξη κρίσιμων τεχνικών γνώσεων, μαθαίνοντας πώς να εφαρμόσετε την τεχνογνωσία σας για να επιλύσετε δημιουργικά ευρύτερα επιχειρηματικά και κοινωνικά προβλήματα. [+]

Μάθετε αναλυτικά στοιχεία για έναν επιχειρηματικό κόσμο.

Η άνοδος του Big Data σημαίνει ότι οι οργανώσεις κάθε είδους βασίζονται όλο και περισσότερο σε αποφάσεις λήψης αποφάσεων που βασίζονται σε δεδομένα για να αναπτυχθούν και να καινοτομηθούν. Όμως, οι μεγάλες και οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται περισσότερο από τους επιστήμονες δεδομένων. απαιτούν επιχειρηματικούς διανοούμενους-μεταφραστές που μπορούν να συνδέσουν τις αναλύσεις με τις πραγματικές επιχειρηματικές λύσεις. Στην πραγματικότητα, μια έκθεση του Παγκόσμιου Ινστιτούτου McKinsey του 2016 προβλέπει ότι θα υπάρξει ζήτηση από 2 εκατομμύρια έως 4 εκατομμύρια από αυτούς τους μεταφραστές επιχειρήσεων κατά την επόμενη δεκαετία.... [-]


Master of Science in Finance

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 16 μήνες August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Wellesley

Το Master of Science in Finance (MSF) στο Babson παρέχει εις βάθος χρηματοοικονομικές και ποσοτικές γνώσεις σε συνδυασμό με εξελιγμένα προβλήματα επίλυσης προβλημάτων, πρακτική εφαρμογή, δεοντολογική κρίση και επαγγελματική ανάπτυξη και επικοινωνιακές δεξιότητες. Θα λάβετε τα βασικά σας μαθήματα με την ομάδα των ΓΧΣ σας, αλλά έχετε την ευκαιρία να μάθετε δίπλα-δίπλα σε μαθήματα επιλογής με φοιτητές MBA, όλα αυτά ενώ λαμβάνετε εξατομικευμένη καθοδήγηση από την σχολή. [+]

Μάθετε στο Babson: Επενδύστε στο μέλλον σας.

Το Master of Science in Finance (MSF) στο Babson παρέχει εις βάθος χρηματοοικονομικές και ποσοτικές γνώσεις σε συνδυασμό με εξελιγμένα προβλήματα που σχετίζονται με το πρόβλημα, την επίλυση, την πρακτική εφαρμογή, την ηθική κρίση και την επαγγελματική ανάπτυξη και επικοινωνιακές δεξιότητες. Θα λάβετε τα βασικά σας μαθήματα με την ομάδα των ΓΧΣ σας, αλλά έχετε την ευκαιρία να μάθετε δίπλα-δίπλα σε μαθήματα επιλογής με φοιτητές MBA, όλα αυτά ενώ λαμβάνετε εξατομικευμένη καθοδήγηση από την σχολή. ... [-]


Ms στη διαχείριση στην επιχειρηματική ηγεσία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Wellesley

Ετοιμαστείτε για επαγγελματική επιτυχία με Master of Science στη Διοίκηση Επιχειρηματικής Ηγεσίας (MSEL) από την Babson. [+]

[-]

Βίντεο

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Επικοινωνία

Διεύθυνση Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο undefined

Διεύθυνση 100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο undefined

Διεύθυνση 135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, California, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο undefined

Διεύθυνση CIC Miami (Cambridge Innovation Center) 1951 NW 7th Avenue, Suite 600
33136 Miami, Florida, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο undefined