Babson College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Babson είναι ο εκπαιδευτής, ο διευθυντής και ο ηγέτης της σκέψης για την Επιχειρηματικότητα όλων των ειδών.

Ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, το Babson είναι διαπιστευμένο από το Σύλλογο Προωθητικών Σχολών Επιχειρήσεων (AACSB), από την Επιτροπή Νέων Αγγλικών της Ανώτατης Εκπαίδευσης (NECHE) και από το Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας (EQUIS) της EFMD. Στο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, περισσότεροι από 2.100 προπτυχιακοί και 900 μεταπτυχιακοί φοιτητές παρακολουθούν Babson, που εκπροσωπεί περισσότερες από 80 χώρες. Μάθετε περισσότερα για τους φοιτητές στην προπτυχιακή τάξη του πρώτου έτους καθώς και για τα μεταπτυχιακά προγράμματα MBA και Masters . Ως δημιουργοί και διευθυντές γνώσης για την επιχειρηματικότητα, ο Babson διακρίνεται:

  • Μια προπτυχιακή σχολή που παρέχει μια επιχειρηματική εκπαίδευση κορυφαίας πτήσης συνδυάζοντας καινοτόμα, ολοκληρωμένα και εφαρμοσμένα προγράμματα για τις επιχειρήσεις και τις φιλελεύθερες τέχνες με εκπαιδευτικές και μαθησιακές εμπειρίες.
  • Η FW Olin Graduate School of Business, η οποία χορηγεί υψηλά βαθμολογημένα πτυχία MBA και MS.
  • Ένα πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης για επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτυχθούν στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.
  • Μια σχολή παγκόσμιας κλάσης με πραγματική εμπειρία - το 87% των καθηγητών πλήρους απασχόλησης κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα ή ισοδύναμο και είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, στελέχη, μελετητές, συγγραφείς, ερευνητές, ποιητές και καλλιτέχνες.
  • Παγκόσμια ερευνητικά έργα που χρησιμοποιούνται ως βασικοί δείκτες συγκριτικής αξιολόγησης από διάφορες διακεκριμένες περιφερειακές, εθνικές και υπερεθνικές αρχές ανά τον κόσμο.
  • Babson Global, η οποία συνεργάζεται με εταιρικούς, πανεπιστημιακούς, κυβερνητικούς και ιδρυτικούς εταίρους για την προώθηση της επιχειρηματικής εκπαίδευσης και της Entrepreneurial Thought and Action® παγκοσμίως.

Δήλωση αποστολής

Babson College εκπαιδεύει επιχειρηματικούς ηγέτες που δημιουργούν μεγάλη οικονομική και κοινωνική αξία παντού.

Όραμα Δήλωση

Θέλουμε να είμαστε ο κορυφαίος θεσμός στον κόσμο για την Επιχειρηματική Σκέψη

Βασικές αξίες

Ακεραιότητα Η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και η ευγένεια φέρνουν το καλύτερο στους ανθρώπους. Σεβόμαστε και συμπεριφέρουμε ηθικά ο ένας στον άλλο και στους εξωτερικούς συνεργάτες μας. Ασκούμε την κοινωνική και πολιτική ευθύνη στις μεγαλύτερες κοινότητες στις οποίες ανήκουμε. Διαφορετικότητα Εκτιμούμε τη συμμετοχή μας σε μια δια βίου κοινότητα που είναι ευρέως διαφορετική. Πιστεύουμε ότι οι διαφορές κάνουν την Babson μια πλουσιότερη κοινότητα και παρέχουν τα απαραίτητα πλαίσια για κοινό επίτευγμα. Χαιρετίζουμε και εκτιμούμε τους ανθρώπους και τις προοπτικές τους και σέβονται τα συμφέροντα όλων των μελών της κοινότητας. Καινοτομία Έχουμε μια μακροχρόνια δέσμευση για μια θεσμική κουλτούρα που προάγει τη δημιουργικότητα, την ανάληψη κινδύνων, τη συνεχή βελτίωση, την ηγεσία και το επιχειρηματικό πνεύμα. Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να αναλάβουν πρωτοβουλία και να κάνουν τη διαφορά. Συνεργασία Η δέσμευσή μας για διεπιστημονική συνεργασία και για στενή συνεργασία με τους σπουδαστές ορίζει τις πρακτικές της σχολής, της διοίκησης, του προσωπικού και οι οποίοι εργάζονται στην πανεπιστημιούπολη του Babson College . Μαζί με τους αποφοίτους μας, και με τους εξωτερικούς συνεργάτες μας, δημιουργούμε μια εμπειρία μάθησης και εργασίας μεγαλύτερη από το άθροισμα των τμημάτων της. Το Excellence Babson College δεσμεύεται για την αριστεία. Η δική μας είναι μια κοινότητα στην οποία όλα τα μέλη μπορούν να επιτύχουν το προσωπικό τους όφελος. Επιδιώκουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σκεπτικώς για συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Τοποθεσίες

Wellesley

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Βοστώνη

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Βοστώνη, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Σαν Φρανσίσκο

Address
135 Main Street,
Third Floor

94105 Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Μιάμι

Address
1200 Brickell Ave
33136 Μιάμι, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Διαπιστεύσεις

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

FAQ

Άλλη