Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το καλύτερο δημόσιο πανεπιστήμιο στα βορειοανατολικά.

Ένα ινστιτούτο παγκόσμιας κλάσης, Binghamton University προσφέρει στους φοιτητές μια ευρεία, διεπιστημονική εκπαίδευση με μια διεθνή προοπτική και ένα από τα πιο ζωντανά ερευνητικά προγράμματα στο έθνος. Κατατάσσεται μεταξύ των ελίτ δημόσιων πανεπιστημίων της χώρας, ο Μπίνγκχαμον αμφισβητεί τους μαθητές ακαδημαϊκά, όχι οικονομικά, στο μοναδικό περιβάλλον του, το καλύτερο από τα δύο. Η ακαδημαϊκή μας κουλτούρα αντιπαραβάλλει ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο πρώτης τάξεως - αυστηρό, συνεργατικό και τολμηρά καινοτόμο - ενώ ο πολιτισμός της πανεπιστημιούπολης μας αποτελεί παράδειγμα της καλύτερης δημόσιας πανεπιστημιακής εμπειρίας: πλούσια φοιτητές, ενεργό κοινωνική ζωή και βαθιά αφοσίωση στην κοινότητα. Οι φοιτητές μας, τόσο προπτυχιακοί όσο και μεταπτυχιακοί, εργάζονται ένα-σε-ένα με μια εξαιρετική σχολή και πρωτοποριακούς μελετητές. Επωφελούνται από τις ειδικές ακαδημαϊκές ευκαιρίες όπως τα συνδυασμένα πτυχία, τις ομάδες ξένων γλωσσικών σπουδών και ένα ασύγκριτο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Binghamton σε μια ματιά

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μαθαίνουν τι γνωρίζουν οι Νέα Υόρκοι εδώ και δεκαετίες: Το Binghamton University είναι ένα από τα κορυφαία δημόσια πανεπιστήμια της Αμερικής. Προσφέρουμε σπουδαίους φοιτητές και βραβευμένους καθηγητές που είναι συνεργάτες σε ενεργό ανακάλυψη - δεν συλλέγουμε γνώσεις, δημιουργούμε. Μάθετε περισσότερα για το τι κάνει την εμπειρία του Binghamton University του Binghamton University τόσο εξαιρετική. Άριστοι ακαδημαϊκοί

 • Ο Fiske Guide to Colleges (2013) αναγνωρίζει τον Binghamton ως ένα από τα "κορυφαία δημόσια πανεπιστήμια στα βορειοανατολικά" και τον κατατάσσει ως "καλύτερο buy".
 • Το Πανεπιστήμιο αποτελείται από έξι σχολεία: το Harpur College of Arts and Sciences, το Κολλέγιο Κοινοτικών και Δημόσιων Υποθέσεων, τη Σχολή Νοσηλευτικής Decker, τη Σχολή Διοίκησης και τη Σχολή Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών Thomas J. Watson και τη Σχολή Φαρμακευτικής Φαρμακευτικές Επιστήμες.
 • Η Σχολή Διοίκησης του Binghamton κατατάσσεται στην 25η θέση μεταξύ των δημόσιων ιδρυμάτων από το Bloomberg BusinessWeek.
 • Η διδασκαλία μας περιλαμβάνει πολλούς μελετητές Fulbright, Ford και Guggenheim.
 • Δύο ομάδες μαθητών από τις σχολές υπολογιστών της Watson School κατέλαβαν την πρώτη θέση στην Εθνική Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας για Διαγωνισμούς Σχεδιασμού για Πανεπιστήμια - ένα για το σχέδιό της που χρησιμοποιεί γεωθερμική θερμότητα για την απομάκρυνση του χιονιού και του πάγου από τους διαδρόμους και το άλλο για την προσφορά τρόπων ανακύκλωσης του de- ρευστά παγοποίησης.

Πανέμορφο πανεπιστήμιο και κοινότητα

 • Η πανεπιστημιούπολη εκτείνεται σε 930 στρέμματα σε μια δασωμένη πλαγιά πάνω από τον ποταμό Susquehanna στο προάστιο Binghamton του Vestal.
 • Το Πανεπιστήμιο λαμβάνει σταθερά την υψηλότερη αναγνώριση στην ετήσια "πράσινη βαθμολογία" των κολλεγίων του The Princeton Review.
 • Η διατηρητέα φύση στην πανεπιστημιούπολη μπορεί να υπερηφανεύεται για 190 στρέμματα προστατευόμενων δασών και υγροβιότοπων με μονοπάτια πεζοπορίας / ποδηλασίας / διαδρομής και λιμνούλα έξι στρεμμάτων.
 • Το Downtown Binghamton προσφέρει μια παγκόσμια εταιρεία όπερας, μια συμφωνική ορχήστρα, κινηματογραφικές αίθουσες, κλαμπ, απίστευτα εστιατόρια, μπαρ και επαγγελματικές ομάδες χόκεϊ και μπέιζμπολ.

Καινοτόμες εγκαταστάσεις δια βίου μάθησης

 • Με τη μορφή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι μαθητές μας ζουν σε έξι σύγχρονες κατοικημένες κοινότητες, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και αίσθηση γειτονιάς.
 • Το εκτεταμένο επιστημονικό συγκρότημα τεσσάρων κτιρίων - που σύντομα θα είναι πέντε, καθώς η κατασκευή προχωρά σε ένα νέο κτίριο επιστημών - διαθέτει ένα θερμοκήπιο πολλαπλών κλιματικών συνθηκών - μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις διδασκαλίας και έρευνας του είδους του - χωρισμένη σε τροπικά, εύκρατα, αλπικά και τις ζώνες της ερήμου.
 • Το Συγκρότημα Καινοτομικών Τεχνολογιών (ITC) φιλοξενεί το κτίριο Bioengineering, το οποίο διαθέτει υπερσύγχρονα, αρθρωτά εργαστήρια και χώρο κλινικής έρευνας και αρχική σουίτα για νέες επιχειρήσεις. Το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης το Κτίριο Μηχανικών και Επιστημών, το οποίο στεγάζει το γραφείο του σχολείου Watson, καθώς και τα τμήματα της μηχανικής και της ηλεκτρολογίας / μηχανικής πληροφορικής, υπερσύγχρονου εργαστηριακού χώρου, σουίτες για νεοσύστατες επιχειρήσεις και γραφεία.
 • Το ευρύχωρο Κέντρο Άντερσον για τις Τέχνες Τέχνης παρουσιάζει ένα θέατρο "μετατρέποντας", 1200 θέσεων, με αναδιπλούμενο οπίσθιο τοίχο για καθίσματα γκαζόν και γιορτάζει την εποχή 25 χρόνων.
 • Η μόνιμη συλλογή του Πανεπιστημιακού Μουσείου Τέχνης περιλαμβάνει πάνω από 3.000 σύγχρονα και αρχαία κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας εθνικά αναγνωρισμένης ασιατικής γκαλερί τέχνης.
 • Η Προοδευτική Αρχιτεκτονική χαρακτήρισε τα δύο εκπληκτικά ακαδημαϊκά κτίριά μας, τα οποία φιλοξενούν τα σχολεία διαχείρισης, νοσηλευτικής και εκπαίδευσης και το Γραφείο Προπτυχιακών Εισαγωγών.

Ενεργός, αθλητική κοινότητα

 • Οι ομάδες Binghamton Bearcats 21 ομάδες NCAA Division I της ομάδας.
 • Οι σπουδαστές επιλέγουν από δεκάδες ανταγωνιστικές και απλά-για-διασκέδαση κλαμπ και intramural αθλητικές ομάδες, από το ποδόσφαιρο να coed dodgeball.
 • Το FitSpace είναι το state-of-the-art γυμναστήριο με προσωπικό προσωπικό προπονητή και 45 μαθήματα κάθε εβδομάδα.
 • Το εκπληκτικό πρόγραμμα Outdoor Pursuits διοργανώνει καγιάκ ημέρας και σαββατοκύριακου, αναρρίχηση, πεζοπορία και εκδρομές στα πολυάριθμα κρατικά πάρκα της περιοχής.

Επιτυχημένοι απόφοιτοι

 • Το τετραετές ποσοστό αποφοίτησής μας είναι μεταξύ των υψηλότερων στο έθνος μεταξύ των πανεπιστημίων μας.
 • Το 20% των υποτροφιών συνεχίζουν να λαμβάνουν πτυχίο από το Binghamton.
 • Το Binghamton έχει περισσότερα από 30 διδακτορικά προγράμματα στις τέχνες και τις επιστήμες και τις επαγγελματικές του σχολές και απονέμει περισσότερα από 100 διδακτορικά προγράμματα κάθε χρόνο.
 • Το 86% των βαθμίδων Binghamton που απευθύνονται στο νομικό σχολείο είναι αποδεκτές, σε σύγκριση με το 76% σε εθνικό επίπεδο.
 • Οι βαθμοί μας εισέρχονται στην ιατρική σχολή σε ποσοστά που είναι 13% υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο.
 • Υπάρχουν περισσότεροι από 120.000 αποφοίτους του Binghamton που διαδίδονται σε όλες τις 50 πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Binghamton University

σε εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο Τμήμα Μουσικών Πανεπιστημίου Binghamton προσφέρει το Master of Music (MM) και το Master of Music στο πτυχιακά προγράμματα Opera. Το πρώτο ... [+]

mm στη μουσική

σε εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο Τμήμα Μουσικών Πανεπιστημίου Binghamton προσφέρει το Master of Music (MM) και το Master of Music στο πτυχιακά προγράμματα Opera. Το πρώτο είναι η καταλληλότερη για τους επαγγελματίες της μουσικής και τους εκπαιδευτικούς με διάφορες συγκεντρώσεις. Τα τελευταία τρένα νέους καλλιτέχνες για μια καριέρα στην όπερα. Η Tri-Cities Opera προσφέρει στους φοιτητές όπερας με ένα επαγγελματικό πρόγραμμα κάτοικος καλλιτέχνη, επιτρέποντας την τεράστια ανάπτυξη στην προσωπική, επαγγελματική και δημιουργική προσπάθεια μέσα από την εκτέλεση με TCO. Οι Υποψήφιοι φοιτητές ενθαρρύνονται να εφαρμόσουν νωρίς για περιορισμένο αριθμό βοηθών, υποτροφίες και βραβεία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Binghamton University

πρόγραμμα μάστερ της Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Binghamton (MPA) λειτουργεί σε συνεργασία με τις οργανώσεις που βασίζονται στην κοινότητα για να προετοιμάσε ... [+]

mpa στη δημόσια διοίκηση

Διαπιστευμένο από το Δίκτυο των Σχολών Δημόσιας Πολιτικής, Πολιτικής και Διοίκησης (NASPAA), Μεταπτυχιακό Πανεπιστημίου Binghamton της Δημόσιας Διοίκησης (MPA) πρόγραμμα λειτουργεί σε συνεργασία με τις οργανώσεις που βασίζονται στην κοινότητα για να προετοιμάσει τους μαθητές για να είναι οι ηγέτες του αύριο, καινοτόμοι, και οι δημόσιες και μη -profit διαχειριστές υπηρεσίας. Οι απόφοιτοι είναι εξοπλισμένα με πρακτικό, πραγματικό κόσμο εμπειρία και το θεωρητικό πλαίσιο που απαιτείται για την αντιμετώπιση της σημερινής πιο δύσκολες κοινωνικά ζητήματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Binghamton University

Πανεπιστήμιο Binghamton προσφέρει το πρόγραμμα ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό στην αειφόρο Κοινοτήτων. Το πρόγραμμα αυτό αντικατοπτρίζει ζωτικές ανάγκες της κοινότητας για τη ... [+]

πρόγραμμα Master στην αειφόρο Κοινοτήτων

Πανεπιστήμιο Binghamton προσφέρει το πρόγραμμα ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό στην αειφόρο Κοινοτήτων. Το πρόγραμμα αυτό αντικατοπτρίζει ζωτικές ανάγκες της κοινότητας για τη συνεργατική πολιτικές, διαδικασίες και σχέσεις. Το ζωντανό πρόγραμμα σπουδών εκτείνεται σε πολλά γνωστικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων γεωγραφία, τη δημόσια διοίκηση και περιβαλλοντικές μελέτες. Οι μαθητές μπορούν να ακολουθήσουν μια φυσική επιστήμη / οικολογική προοπτική ή μια κοινωνική / κομμάτι της πολιτικής που βασίζεται. Όλοι οι μαθητές λαμβάνουν τόσο θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση επικεντρώνεται στην βελτίωση της ποιότητας ζωής με την ενσωμάτωση των οικονομικών, κοινωνικών και οικολογικών ζητημάτων και στρατηγικές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Binghamton University

... [+]

Ένα 3,0 ΣΔΣ σε ένα μεταπτυχιακό πτυχίο, με τα περισσότερα μαθήματα βαθμολογούνται τακτικά (όχι ως «επιτυχίας / αποτυχίας») Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές κλίμακες βαθμολόγησης που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο, κάθε ακαδημαϊκό τμήμα αξιολογεί τις διεθνείς μεταγραφές να προσδιοριστεί για κάθε περίπτωση χωριστά αν αποδεικνύουν μία από τις παραπάνω απαιτήσεις.

Ένα πτυχίο στην ανθρωπολογία, η βιολογία, νοσηλευτική, προ-ιατρική, δημόσια και διεθνή υγείας, ψυχολογίας ή άλλη επιστήμη ή οι κοινωνικές επιστήμες είναι επιθυμητή για την εισαγωγή. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Binghamton University

Το Master of Science στο πρόγραμμα πτυχίο Φοιτητικής Μέριμνας Διοίκησης είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπα ... [+]

ms στη διοίκηση υποθέσεις των φοιτητών

Το Master of Science στο πρόγραμμα πτυχίο Φοιτητικής Μέριμνας Διοίκησης είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα στηρίζεται τόσο στη θεωρία ανάπτυξης σπουδαστών και την έννοια της θεωρίας-να-πρακτική-με-θεωρία. Έτσι, ένας βασικός στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους επαγγελματίες που έχουν γνώση για το πώς η θεωρία ανάπτυξης σπουδαστών χρησιμοποιείται στην πράξη και πώς η πρακτική χρησιμεύει για να ενημερώσει τη μελλοντική ανάπτυξη της θεωρίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Binghamton University

Το Τμήμα Χημείας προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν σε παραδοσιακούς τομείς της χημείας, καθώς και στις αυξανόμενες διεπιστημονική τομείς της βιοχημείας, ... [+]

MS στη Χημεία

Το Τμήμα Χημείας προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν σε παραδοσιακούς τομείς της χημείας, καθώς και στις αυξανόμενες διεπιστημονική τομείς της βιοχημείας, χημείας του περιβάλλοντος, και τη χημεία των υλικών. Οι μαθητές συνεργάζονται στενά με τη σχολή μέντορα τους, αλλά έχουν μεγάλη ευκαιρίες να αλληλεπιδρούν με τη σχολή και σε άλλους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων γεωλογία, φυσική, υλικά / Μηχανολόγων Μηχανικών και της βιολογίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Binghamton University

Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Binghamton προσφέρει ένα Master of Arts (MA) στη γεωγραφία. Επιδιώκουμε την προώθηση και την προώθηση της διδασκαλίας, της έρευν ... [+]

MA στη Γεωγραφία

Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Binghamton προσφέρει ένα Master of Arts (MA) στη γεωγραφία. Επιδιώκουμε την προώθηση και την προώθηση της διδασκαλίας, της έρευνας και της δημοσίευσης στην πειθαρχία της γεωγραφίας, καθώς και φοιτητές τρένο για να παρέχουν την τεχνογνωσία τους στην κοινωνία στο σύνολό της.

Οι μαθητές μπορούν να ακολουθήσουν μία από τις πέντε κομμάτια:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Binghamton University

Είτε είστε Globetrotter ο οποίος είναι επίσης παθιασμένοι με την εκπαίδευση ή επικυρωμένο δάσκαλο που θέλει να επεκτείνει τις επαγγελματικές σας ρεπερτόριο, τη Διδασκαλία ... [+]

ma στην εκπαίδευση - TESOL

Είτε είστε Globetrotter ο οποίος είναι επίσης παθιασμένοι με την εκπαίδευση ή επικυρωμένο δάσκαλο που θέλει να επεκτείνει τις επαγγελματικές σας ρεπερτόριο, τη Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές του μεταπτυχιακού προγράμματος στο Πανεπιστήμιο του Binghamton μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών σας άλλες γλώσσες (TESOL). Το πρόγραμμα TESOL προσφέρει το Master of Science στην Εκπαίδευση (MSEd) και το Master of Arts (MA) βαθμούς. Η MA επιτρέπει πτυχιούχους να διδάξουν στα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (ESL) προγράμματα στις πανεπιστημιουπόλεις κολλεγίων ή σε άλλες αγγλικές προγράμματα σε όλη την υδρόγειο. Αυτή η διαδρομή είναι επίσης κατάλληλο για τους ξένους φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στα αγγλικά εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο, όπως τα προγράμματα πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή άλλες εντατικές αγγλικά προγράμματα. Η MSEd έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν ήδη πιστοποιηθεί ψάχνουν να διδάξει σπουδαστές της Αγγλικής γλώσσας (ELL) στο Κ-12 ρυθμίσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Binghamton University

μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Binghamton στη χημεία προσφέρει το Master of Arts (MA), Master of Science (MS) και Διδακτορικό (PhD) βαθμούς στη χημεία για φ ... [+]

MA στη Χημεία

μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Binghamton στη χημεία προσφέρει το Master of Arts (MA), Master of Science (MS) και Διδακτορικό (PhD) βαθμούς στη χημεία για φοιτητές που είναι καινοτόμα, ανταγωνιστικά και με υψηλά κίνητρα στους παραδοσιακούς τομείς της ανάλυσης, ανόργανα, οργανικά και φυσική χημεία, καθώς και άλλες σχετικές διεπιστημονικά θέματα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου έτους, ο κάθε μαθητής έχει συνδυαστεί με έναν σύμβουλο σχολή με βάση τα ερευνητικά ενδιαφέροντα και τη διαθεσιμότητα. σύμβουλοι τμήμα μας παρέχουν καθοδήγηση για τους μαθητές σε όλη την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία τους, από την επιλογή πορεία για την ανάπτυξη της έρευνας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Binghamton University

Το Τμήμα Μαθηματικών Επιστημών προσφέρει ένα επαγγελματικά προσανατολισμένο Μάστερ of Arts προγράμματος πτυχίο στην εφαρμοσμένη στατιστική. Η ζωντανή και ευέλικτο πρόγραμ ... [+]

ΜΑ στην Εφαρμοσμένη στατιστική

Το Τμήμα Μαθηματικών Επιστημών προσφέρει ένα επαγγελματικά προσανατολισμένο Μάστερ of Arts προγράμματος πτυχίο στην εφαρμοσμένη στατιστική. Η ζωντανή και ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στην εκπαίδευση που εφαρμόζεται στον πραγματικό κόσμο, και το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προετοιμάσει επιδέξιος στατιστικολόγους για επαγγελματική σταδιοδρομία στη βιομηχανία. Η πίστα περιλαμβάνει ένα αναπόσπαστο συστατικό εργαστήριο που δίνει έμφαση στην πρακτική της σύγχρονης ανάλυσης δεδομένων και εκθέτει τους μαθητές να τις μεθόδους, το λογισμικό και τη θεωρία που χρησιμοποιούνται συνήθως σε εφαρμογές των στατιστικών στοιχείων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Binghamton University

Το πρόγραμμα έχει μια ισχυρή έμφαση στην ποσοτική κατάρτισης. Η PhD ιδίως απαιτεί μια σταθερή βάση τα μαθηματικά. Για τους φοιτητές που δεν έχουν θητεύσει σε λογισμός ή γ ... [+]

Μεταπτυχιακό (MA) στα Οικονομικά

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγεί στην Master of Arts (MA) και Διδακτορικό (PhD) βαθμούς στα οικονομικά. Το πρόγραμμα κατατάσσεται 10η στον τομέα των γεωργικών και φυσικών οικονομικών πόρων, και 19ο στην ιστορία της οικονομίας μεταξύ όλων των θεσμικών οργάνων διδακτορικό-χορήγηση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσφατα ανανεωμένη και επεκτείνεται διαρκώς, το πρόγραμμα επιδιώκει κορυφαίες επιδόσεις φοιτητές που προετοιμάζονται να διεξάγουν αυστηρή έρευνα. Οι μαθητές δεν χρειάζεται να έχει πτυχίο στα οικονομικά, αλλά οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ένα ισχυρό υπόβαθρο μαθηματικά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Binghamton
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Binghamton University
Address
Binghamton University State University of New York 4400 Vestal Parkway East
NY 13902 Binghamton, New York, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 607-777-2000