Boutique Universities Consortium

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Κοινοπραξία της Boutique Πανεπιστήμια βοηθά τους μαθητές να επιτύχουν οικονομική και κοινωνική πρόοδο μέσω ενός φοιτητή-κεντρική προσέγγιση στην εκπαίδευση. Μικρά κολέγια μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εξαιρετικές, εξατομικευμένες και ευέλικτες υπηρεσίες των φοιτητών, καθώς και η ποιότητα της εκπαίδευσης σε προσιτή τιμή.

Ηνωμένες Πολιτείες Πανεπιστήμιο

On-Campus, σε απευθείας σύνδεση, και Blended Επιλογές

Επιτυχίας μέσω μαθητοκεντρική εκπαίδευση Διαπιστευμένος σε περιφερειακό επίπεδο Βρίσκεται στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια Ποικίλο φοιτητικού σώματος

Ηνωμένες Πολιτείες πανεπιστήμιο βρίσκεται στη νοτιοδυτική γωνιά των Ηνωμένων Πολιτειών: όμορφη Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια. Όμορφες παραλίες του Σαν Ντιέγκο και διεθνούς πολιτισμού προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Σαν Ντιέγκο έχει βαθμολογηθεί ως ένα από τα πιο επιθυμητά πόλεις των ΗΠΑ με βάση το μετεωρολογικό, αναψυχής, των επιχειρήσεων, και πολιτιστικές ευκαιρίες.

Στο περιφερειακό διαπιστευμένο Ηνωμένες Πολιτείες Πανεπιστήμιο, είμαστε υπερήφανοι για τις αρχές μιας μαθητοκεντρική εκπαίδευση? μια εκπαίδευση στην οποία ολόκληρη η πανεπιστημιακή κοινότητα είναι αφιερωμένη στην επιτυχία του κάθε μαθητή. Έχουμε αποδείξει Αυτή η αφοσίωση μέσα από μικρά μεγέθη τάξη που εξασφαλίζουν κανένας φοιτητής έχει μείνει πίσω, προσιτές τιμές διδάκτρων που καθιστούν την εκπαίδευση προσιτή σε ανθρώπους όλων των τάξεων και εθνικοτήτων, και ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών που προωθεί την ένταξη και την κατανόηση μέσα στην τάξη, την κοινότητα και τον κόσμο.

Πανεπιστήμιο του Potomac

On-Campus, Επιλογές Online και Blended Σας καθοδηγούμε για το μέλλον σου. Θα γιορτάσουμε την επιτυχία σας.

Διαπιστευμένος σε περιφερειακό επίπεδο Τοποθεσίες στην Ουάσιγκτον και τη Βιέννη, Βιρτζίνια Ευέλικτη για φοιτητές με όλα τα χρονοδιαγράμματα

Το Πανεπιστήμιο του Potomac προσφέρει μια ζωντανή πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον, DC? Επίσης, η έδρα πολλών κορυφαίων οργανώσεων, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμούς και πρεσβείες από όλο τον κόσμο.

Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, Βιρτζίνια ή online. Πανεπιστήμιο του Ποτόμακ έχει πολλά πλεονεκτήματα για τους μαθητές με πολυάσχολη ζωή. Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις προγραμματισμού σας, Πανεπιστήμιο των εταίρων Potomac με κάθε μαθητή να παρέχει τα εργαλεία και τους πόρους για μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική εμπειρία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

London College of International Business Studies

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του κεντρικού Λονδίνου, Αγγλία Εφαρμογή, εμπειρία και πρακτική άσκηση διαθέσιμο Διεθνής πανεπιστημιούπολη με την παγκόσμια εμπειρία

Το London College of International Business Studies (LCIBS) είναι ένα ιδιωτικό κολέγιο βρίσκεται στην καρδιά του κεντρικού Λονδίνου. LCIBS έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου ένας μαθητής μπορεί να κερδίσει τόσο ένα πρακτικό και αναλυτική γνώση του αντικειμένου που έχουν επιλέξει, καθώς και ως μέρος μιας πραγματικά παγκόσμιο περιβάλλον. Έχουμε προγράμματα που καλύπτουν τις επιχειρήσεις, τη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης, τη λογιστική / τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση του αθλητισμού. Αυτό που θέτει LCIBS εκτός από οποιονδήποτε άλλο κολέγιο είναι το πώς δημόσια πολιτική και ηθική στήριξη όλων των προγραμμάτων μας.

UBIS

On-Campus, σε απευθείας σύνδεση, και Blended Επιλογές

Διεθνώς αναγνωρισμένο Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Γενεύης, Ελβετία - μια επιχειρηματική πρωτεύουσα του κόσμου Αποκλειστική παγκόσμιες ευκαιρίες

UBIS βρίσκεται στην καρδιά της Γενεύης, Ελβετία, αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς πρωτεύουσες του κόσμου. UBIS σας δίνει την επιλογή φυσικά σπουδάζουν σε Geneva- η ζωντανή, παγκόσμιο επιχειρηματικό κεφάλαιο, ή να σπουδάσουν σε απευθείας σύνδεση. Πανεπιστήμιο UBIS προσφέρει Bachelors και μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διεθνών Σχέσεων.

UBIS εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί επί του παρόντος σπουδαστές από περίπου 40 διαφορετικές χώρες και είναι ένας ενεργός εταίρος άνω των 35 προγραμμάτων συνεργασίας σε πολλές άλλες χώρες. Οι εν λόγω δυναμική να δημιουργήσει αποκλειστική βαθμούς και ευκαιρίες μοναδικά προσαρμοσμένο για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων των επιχειρήσεων και οργανισμών για έναν παγκοσμιοποιημένο καριέρα.

Τοποθεσίες

ΗΠΑ Online

Address
ΗΠΑ Online, Ηνωμένες Πολιτείες

Ελβετία Online

Address
Ελβετία Online, Ελβετία

Σαν Ντιέγκο

Address
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Ουάσιγκτο

Address
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Ουάσιγκτο, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Λονδίνο

Address
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Γενεύη

Address
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 Γενεύη, Γενεύη, Ελβετία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη