Bradley University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Ιδρύθηκε από Λυδία Moss Bradley το 1897, το Πανεπιστήμιο Bradley είναι ένα ιδιωτικό, ανεξάρτητο πανεπιστήμιο που προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά προγράμματα, καθώς και τη συνεχή εκπαίδευση των φιλελεύθερων και των καλών τεχνών, των επιστημών, των επιχειρήσεων, των επικοινωνιών, της εκπαίδευσης, της μηχανικής, της τεχνολογίας και των επιστημών υγείας. Μια πανεπιστημιακή 5.700 φοιτητές, Bradley είναι γνωστή για την εξαιρετική διδασκαλία και τη δέσμευσή της για την επιτυχία των φοιτητών. Πανεπιστήμιο Bradley συνδέει την ακαδημαϊκή αριστεία, βιωματική μάθηση και την ανάπτυξη ηγεσίας με επιχειρηματικό πνεύμα για μια εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης.

Αποστολή, Όραμα & Αξίες

Όραση

Πανεπιστήμιο Bradley θα είναι ένα θεσμικό όργανο των εθνικών διάκριση γνωστοί για τη σημαντική και προγράμματα για την εκπαιδευτική εμπειρία που παρέχει στους φοιτητές του.

Αποστολή

Εμπνευσμένο από τη δέσμευση ιδρυτή Λυδίας Moss Bradley του σε χρήσιμα μάθηση και τη δεοντολογία, Πανεπιστήμιο Bradley εκπαιδεύει ηγέτες, καινοτόμοι, και οι συντελεστές για την ευημερία όλης της ανθρωπότητας.

Βασικές αξίες: Η καρδιά της εμπειρίας Bradley

Αριστεία: Bradley είναι μια δυναμική εκπαιδευτική κοινότητα ότι οι αξίες της αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα, τη δημιουργική παραγωγή, που εφαρμόζεται υποτροφία, και την εξυπηρέτηση που ξεπερνά την τάξη με άμεσο όφελος για τους σπουδαστές και την πανεπιστημιακή κοινότητα και με διαρκή οφέλη για τους φοιτητές και τον κόσμο.

Ηγεσία: Η κοινότητα Bradley είναι αφιερωμένη στην επιτυχία των μαθητών μας και την ανάπτυξή τους σε ηγέτες του αύριο, που θα αναγνωρίζουν τη σημασία της ομαδικής εργασίας για την επιτυχή έκβαση.

Καινοτομία: Πανεπιστήμιο Bradley επιδιώκει ενεργά την ανάπτυξη και υλοποίηση νέων ερευνητικών κατευθύνσεων, τα προγράμματα και τις συνεργασίες για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας των μαθητών μας με τον τρόπο αυτό την καλύτερη κατανόηση τους για τον κόσμο και τους εμπνέει να ωφελήσει την ανθρωπότητα.

Παγκοσμιοποίηση: Πανεπιστήμιο Bradley είναι προσηλωμένη στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων για το έργο της ζωής που θα προάγουν το κοινό καλό της ανθρωπότητας και να οδηγήσει σε ενημερώνονται και ηθική συμμετοχή στην παγκόσμια αγορά.

Συνεργατική Μάθηση: Πανεπιστήμιο Bradley είναι αφιερωμένο στην ανταλλαγή γνώσεων σε όλη παραδοσιακά όρια. ΔΕΠ και του προσωπικού στηριχθούν σε ένα ισχυρό θεμέλιο της παγκόσμιας γνώσης. Πανεπιστήμιο μας προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες διεπιστημονική και συνεργατική μάθηση για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές μας λαμβάνουν ένα εύρος και το βάθος της τάξης και βιωματική γνώση και πρακτική. Έχουμε δεσμευτεί για την επιτυχία των μαθητών μας και στη συνεργατική υποτροφία μεταξύ φοιτητών και καθηγητών.

Κοινότητα: Πανεπιστήμιο Bradley έχει μια συνεκτική κοινότητα που φέρνει μαζί αποτελεσματικά σχολή, το προσωπικό, τους φοιτητές, τους αποφοίτους και τους πολύτιμο μέλος της οικογένειας Bradley. Υπάρχει μια συλλογική ευθύνη για την επιτυχία του Πανεπιστημίου και όλα τα συστατικά του. Επιτυχία διευκολύνεται μέσω σεβασμό και φιλόξενο περιβάλλον του Πανεπιστημίου.

Διαφορετικότητα: Πανεπιστήμιο Bradley αντιπροσωπεύει μια ποικιλόμορφη κοινότητα μάθησης που αναγνωρίζει τη σημασία του σεβασμού και της κατανόησης όλων των ατόμων.

Βιωματική Μάθηση: Όπως αναλύεται στη δήλωση αποστολής του πανεπιστημίου, Πανεπιστήμιο Bradley διατηρεί παλιά δέσμευση ενός αιώνα σε χρήσιμα μάθησης και της ηθικής? Αυτό εκδηλώνεται με μια ποικιλία από βιωματικές ευκαιρίες μάθησης για τους μαθητές, συμπεριλαμβανομένων και πρακτικής άσκησης και την εμπειρία co-op, πρωτοβουλίες υπηρεσία-μάθησης, καθώς και πολλές επιπλέον των προγραμμάτων σπουδών και συνεργασία εξωσχολικές ευκαιρίες μάθησης.

Επιχειρηματικότητα: ξεχωριστό συνδυασμό του Πανεπιστημίου Bradley ισχυρών ακαδημαϊκά προγράμματα και με έμφαση στην συλλογική και διεπιστημονική μελέτη αποδίδει θετικές εμπειρίες για τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να επιτύχει σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και τις ευκαιρίες.

Υπηρεσία: Μαζί με την ηγεσία του, η εξυπηρέτηση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της εμπειρίας του Πανεπιστημίου Bradley. Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί για την εξυπηρέτηση των ατόμων, των οικογενειών, και την περιβάλλουσα κοινότητα μέσω των προγραμμάτων σπουδών, συν-σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες και ευκαιρίες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Διαπιστεύσεις

Accredited by 22 national accrediting agencies, including the Higher Learning Commission. A complete list of accreditations is available at the accreditation section.

Φοιτητές & Πανεπιστημιούπολη

Quickfacts

  • 77 buildings on an 84-acre campus
  • Located in the historic West Bluff residential neighborhood
  • One mile from downtown Peoria
  • Eight miles from the Peoria International Airport

Faculty

  • More than 350 full-time faculty members
  • Full-time faculty with doctorate or terminal degrees: 85%
  • Student/faculty ratio: 12:1

Average class size

21 students

Πρακτικές Πληροφορίες

Tuition and expenses

  • 2014-15 tuition: $30,500
  • 2014-15 total (tuition + $9,420 room & board + $344 fees): $40,264

Financial assistance awards
Received by more than 85% of Bradley students

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Ms σε συστήματα πληροφοριών ηλεκτρονικών υπολογιστών / MS στην επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Peoria

MS στην Επιστήμη των Υπολογιστών μαθητές διδάσκονται πώς να συγκεντρώσει και να αναλύσει τις απαιτήσεις, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και δοκιμή συστημάτων λογισμικού, και να επινοήσουν νέες καινοτομίες και εφαρμογές στην πληροφορική. MS σε Πληροφοριακά Συστήματα Υπολογιστών πληροφοριακά συστήματα υπολογιστών είναι μια πειθαρχία που επικεντρώνεται στην τεχνολογία της πληροφορίας και μια ευρεία ποικιλία των επιστημονικών, μηχανολογικών και επιχειρηματικών εφαρμογών? οι μαθηματικές απαιτήσεις για συστήματα πληροφορίες υπολογιστών δεν είναι τόσο αυστηρές όσο και για την επιστήμη των υπολογιστών, επειδή υπάρχει λιγότερη έμφαση στις θεωρητικές βάσεις. [+]

MS στην Επιστήμη των Υπολογιστών

Οι μαθητές διδάσκονται πώς να συγκεντρώσει και να αναλύσει τις απαιτήσεις, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και δοκιμή συστημάτων λογισμικού, και να επινοήσουν νέες καινοτομίες και εφαρμογές στην πληροφορική.

Εκτός από την τήρηση όλων των γενικών απαιτήσεων του Graduate School και του τμήματος όπως αναφέρεται ανωτέρω, οι υποψήφιοι για το πτυχίο Μάστερ στην επιστήμη των υπολογιστών πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες απαιτήσεις: Τουλάχιστον 21 από τις 33 απαιτούμενες ώρες πρέπει να κερδίσει σε μαθήματα επισημαίνονται CS. Στην καλύτερη περίπτωση, έξι ωρών μπορεί να κερδίσει σε εγκεκριμένες σειρές μαθημάτων, εκτός από εκείνα που επισημαίνονται CS ή της ΚΑΚ.... [-]


μάστερ στη βιομηχανική μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Peoria +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα του πλοιάρχου της βιομηχανικής μηχανικής έχει μια αποστολή να εκπαιδεύσει τους ηγέτες και τους διευθυντές με τη γνώση και τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να βοηθήσει κάθε οργανισμό να βελτιώνει συνεχώς το σύστημα και τις διαδικασίες της. Η εκπαίδευσή τους θα τους επιτρέψει να επωφεληθούν οι οργανώσεις μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, ενώ παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα. [+]

Αποστολή του προγράμματος

Το πρόγραμμα του πλοιάρχου της βιομηχανικής μηχανικής έχει μια αποστολή να εκπαιδεύσει τους ηγέτες και τους διευθυντές με τη γνώση και τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να βοηθήσει κάθε οργανισμό να βελτιώνει συνεχώς το σύστημα και τις διαδικασίες της. Η εκπαίδευσή τους θα τους επιτρέψει να επωφεληθούν οι οργανώσεις μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, ενώ παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.... [-]


μάστερ στον τομέα της μεταποίησης μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Peoria

Ο πλοίαρχος του προγράμματος κατασκευής μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Bradley παρέχει στους φοιτητές με τις επαγγελματικές στιβαρό σχεδιασμό και τις αρχές της συνεχούς βελτίωσης. Το πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να βελτιώσουν ολοκληρωμένων συστημάτων, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής, να εγκρίνει state-of-the-art υλικά, και να παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας με ελάχιστο κόστος. Με τη στενή συνεργασία με τις δύο εκλογικές περιφέρειες και τους φοιτητές, το Τμήμα συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εφαρμογή για να κρατήσει τους μαθητές - και των οργανώσεων που επωφελούνται - ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο στη σημερινή οικονομία. [+]

Αποστολή του προγράμματος

Ο πλοίαρχος του προγράμματος κατασκευής μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Bradley παρέχει στους φοιτητές με τις επαγγελματικές στιβαρό σχεδιασμό και τις αρχές της συνεχούς βελτίωσης. Το πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να βελτιώσουν ολοκληρωμένων συστημάτων, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής, να εγκρίνει state-of-the-art υλικά, και να παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας με ελάχιστο κόστος. Με τη στενή συνεργασία με τις δύο εκλογικές περιφέρειες και τους φοιτητές, το Τμήμα συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εφαρμογή για να κρατήσει τους μαθητές - και των οργανώσεων που επωφελούνται - ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο στη σημερινή οικονομία.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master of Science βιοχημείας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Peoria +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα MS βιοχημεία είναι ιδανικό για χημείας και της βιολογίας μεγάλες εταιρείες που επιθυμούν να προωθήσουν τη γνώση και την επαγγελματική σταδιοδρομία τους με τη λήψη προχωρημένες εργασίες στη βιοχημεία και των συναφών κλάδων. Εκτός από την πρόκληση μαθημάτων, το πρόγραμμα μας δίνει έμφαση σε μια μακροχρόνια μέντορας ερευνητικό έργο με αποκορύφωμα μια γραπτή διατριβή και προφορικές διατριβής. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργήσει άριστες εργαστηριακές δεξιότητες, την αποτελεσματική επικοινωνία και την ικανότητα των μαθητών για την κριτική σκέψη. Έχουμε ένα πλήρες συμπλήρωμα σχολή που περιλαμβάνει δύο καλόπιστων βιοχημικοί, καθώς και διάφορα άλλα των οποίων η έρευνα έχει βιοχημική σημασία. Έχουμε εγκαταστάσεις top-notch και όργανα για υπέρυθρες, φθορισμού, και υπεριώδη / ορατή φασματοσκοπία? φασματοσκοπία πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού? ηλεκτροφόρηση? φυγοκέντρηση? ΡΟΚ? ηλεκτροπόρωση? μικροσκόπιο? θερμική ανάλυση? φασματοσκοπία ατομικής απορρόφησης? υγρά και αέρια χρωματογραφία? και φασματομετρία μάζας. [+]

Επισκόπηση προγράμματος Το πρόγραμμα MS βιοχημεία είναι ιδανικό για χημείας και της βιολογίας μεγάλες εταιρείες που επιθυμούν να προωθήσουν τη γνώση και την επαγγελματική σταδιοδρομία τους με τη λήψη προχωρημένες εργασίες στη βιοχημεία και των συναφών κλάδων. Εκτός από την πρόκληση μαθημάτων, το πρόγραμμα μας δίνει έμφαση σε μια μακροχρόνια μέντορας ερευνητικό έργο με αποκορύφωμα μια γραπτή διατριβή και προφορικές διατριβής. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργήσει άριστες εργαστηριακές δεξιότητες, την αποτελεσματική επικοινωνία και την ικανότητα των μαθητών για την κριτική σκέψη. Έχουμε ένα πλήρες συμπλήρωμα σχολή που περιλαμβάνει δύο καλόπιστων βιοχημικοί, καθώς και διάφορα άλλα των οποίων η έρευνα έχει βιοχημική σημασία. Έχουμε εγκαταστάσεις top-notch και όργανα για υπέρυθρες, φθορισμού, και υπεριώδη / ορατή φασματοσκοπία? φασματοσκοπία πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού? ηλεκτροφόρηση? φυγοκέντρηση? ΡΟΚ? ηλεκτροπόρωση? μικροσκόπιο? θερμική ανάλυση? φασματοσκοπία ατομικής απορρόφησης? υγρά και αέρια χρωματογραφία? και φασματομετρία μάζας. ... [-]

Master of Science στα έργα πολιτικού μηχανικού (MSCE)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 24 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Peoria +1 περισσότερα

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και των Κατασκευών προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών MSCE που προετοιμάζει τους αποφοίτους για επαγγελματική σταδιοδρομία μηχανικού ακμάζουσα χαρακτηρίζεται από τη συνεχιζόμενη επαγγελματική ανάπτυξη. Οι απόφοιτοί μας δίνονται μοναδικές ευκαιρίες για να αποκτήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες που απαιτούνται σε ένα εξαιρετικά τεχνικό κοινωνία αντιμετωπίζει σοβαρές αβεβαιότητες και προκλήσεις στο περιβάλλον και τις υποδομές. Το πρόγραμμα μας παρέχει στους φοιτητές με το ευρύ πεδίο εφαρμογής που απαιτούνται για μια γόνιμη και επιτυχημένη καριέρα στην πρακτική των έργων πολιτικού μηχανικού και διαχείρισης κατασκευών. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και των Κατασκευών προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών MSCE που προετοιμάζει τους αποφοίτους για επαγγελματική σταδιοδρομία μηχανικού ακμάζουσα χαρακτηρίζεται από τη συνεχιζόμενη επαγγελματική ανάπτυξη. Οι απόφοιτοί μας δίνονται μοναδικές ευκαιρίες για να αποκτήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες που απαιτούνται σε ένα εξαιρετικά τεχνικό κοινωνία αντιμετωπίζει σοβαρές αβεβαιότητες και προκλήσεις στο περιβάλλον και τις υποδομές. Το πρόγραμμα μας παρέχει στους φοιτητές με το ευρύ πεδίο εφαρμογής που απαιτούνται για μια γόνιμη και επιτυχημένη καριέρα στην πρακτική των έργων πολιτικού μηχανικού και διαχείρισης κατασκευών.... [-]


Master of Science στη βιολογία (ms)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Peoria +1 περισσότερα

Το Τμήμα Βιολογίας προσφέρει ένα πτυχίο Master of Science σε φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να προωθήσουν τις γνώσεις τους στον τομέα, για να ενισχύσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ή να προετοιμαστούν για τα επόμενα προγράμματα μετα-μάστερ. Το Τμήμα προσφέρει μεταπτυχιακά μαθήματα στις περισσότερες βιολογικές επιστήμες, σύμφωνα με την φιλοσοφία που προωθείται εργασίας σε όλο το πλάτος του γηπέδου είναι σκόπιμο, στο επίπεδο του πλοιάρχου. Επιπλέον, δεδομένου ότι η έρευνα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Βιολογίας, κάθε φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει μια διατριβή με βάση την αρχική έρευνα. [+]

Επισκόπηση προγράμματος Το Τμήμα Βιολογίας προσφέρει ένα πτυχίο Master of Science σε φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να προωθήσουν τις γνώσεις τους στον τομέα, για να ενισχύσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ή να προετοιμαστούν για τα επόμενα προγράμματα μετα-μάστερ. Το Τμήμα προσφέρει μεταπτυχιακά μαθήματα στις περισσότερες βιολογικές επιστήμες, σύμφωνα με την φιλοσοφία που προωθείται εργασίας σε όλο το πλάτος του γηπέδου είναι σκόπιμο, στο επίπεδο του πλοιάρχου. Επιπλέον, δεδομένου ότι η έρευνα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Βιολογίας, κάθε φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει μια διατριβή με βάση την αρχική έρευνα. ... [-]

Master of Science στον τομέα της ηλεκτρολογίας (MSEE)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 24 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Peoria +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού είναι δομημένο να παρέχει αποφοίτους με μια ισορροπημένη τεχνικό υπόβαθρο σε βασικούς τομείς της σύγχρονης Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και σημαντική εμπειρία στο σχεδιασμό προηγμένων μέσω μια διατριβή ή ένα έργο. Το τμήμα έχει εξαιρετική υπολογιστή και εργαστηριακές εγκαταστάσεις για την υποστήριξη προηγμένων μελετών σε βασικούς τομείς. Οι μαθητές εργάζονται στενά με έναν σύμβουλο σχολή στην προσαρμογή ενός συνολικού προγράμματος που ανταποκρίνεται καλύτερα στις υπόβαθρο και τα συμφέροντά τους. Αλληλουχίες γκολφ, τα έργα του σχεδιασμού, και της έρευνας είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή ηλεκτρομαγνητισμό, θεωρία της επικοινωνίας, θεωρία ελέγχου, ψηφιακά συστήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικά και εφαρμογές μικροεπεξεργαστών, επεξεργασίας σήματος και ασύρματα εξαρτήματα και συστήματα. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού είναι δομημένο να παρέχει αποφοίτους με μια ισορροπημένη τεχνικό υπόβαθρο σε βασικούς τομείς της σύγχρονης Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και σημαντική εμπειρία στο σχεδιασμό προηγμένων μέσω μια διατριβή ή ένα έργο. Το τμήμα έχει εξαιρετική υπολογιστή και εργαστηριακές εγκαταστάσεις για την υποστήριξη προηγμένων μελετών σε βασικούς τομείς. Οι μαθητές εργάζονται στενά με έναν σύμβουλο σχολή στην προσαρμογή ενός συνολικού προγράμματος που ανταποκρίνεται καλύτερα στις υπόβαθρο και τα συμφέροντά τους. Αλληλουχίες γκολφ, τα έργα του σχεδιασμού, και της έρευνας είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή ηλεκτρομαγνητισμό, θεωρία της επικοινωνίας, θεωρία ελέγχου, ψηφιακά συστήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικά και εφαρμογές μικροεπεξεργαστών, επεξεργασίας σήματος και ασύρματα εξαρτήματα και συστήματα.... [-]


Master of Science στον τομέα της μηχανολογίας (msme)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 24 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Peoria +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Μηχανολόγων Μηχανικών έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ικανότητα των μαθητών για την επίλυση σύνθετων τεχνολογικών προβλημάτων με δημιουργικό τρόπο, με τη διεύρυνση των γνώσεων των μαθητών, παρέχοντας σε βάθος μελέτη σε μια περιοχή της συγκέντρωσης, και τη συμπλήρωση θεωρητική μελέτη με σχετικές και σημαντικές ερευνητικές ή / και σχεδιασμός. Οι μαθητές θα επικεντρωθούν είτε στον μηχανικό περιοχή σχεδίασης συστημάτων ή στον τομέα των ενεργειακών συστημάτων / thermosciences. State-of-the-art εγκαταστάσεις εργαστήριο έρευνας και πακέτα λογισμικού που διατίθενται στους τομείς της μεταφοράς θερμότητας, μηχανικές δονήσεις, την ηλιακή ενέργεια, συστήματα ενέργειας, με τη βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμός, η ρομποτική, και μικροεπεξεργαστές. [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Μηχανολόγων Μηχανικών έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ικανότητα των μαθητών για την επίλυση σύνθετων τεχνολογικών προβλημάτων με δημιουργικό τρόπο, με τη διεύρυνση των γνώσεων των μαθητών, παρέχοντας σε βάθος μελέτη σε μια περιοχή της συγκέντρωσης, και τη συμπλήρωση θεωρητική μελέτη με σχετικές και σημαντικές ερευνητικές ή / και σχεδιασμός. Οι μαθητές θα επικεντρωθούν είτε στον μηχανικό περιοχή σχεδίασης συστημάτων ή στον τομέα των ενεργειακών συστημάτων / thermosciences. State-of-the-art εγκαταστάσεις εργαστήριο έρευνας και πακέτα λογισμικού που διατίθενται στους τομείς της μεταφοράς θερμότητας, μηχανικές δονήσεις, την ηλιακή ενέργεια, συστήματα ενέργειας, με τη βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμός, η ρομποτική, και μικροεπεξεργαστές.... [-]


MS στη Λογιστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Peoria +1 περισσότερα

Αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να είναι περισσότερο, με το Master of Science στη Λογιστική (MSA) από το Πανεπιστήμιο του Bradley: να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις (και τις 150 ώρες που απαιτούνται) για την πιστοποίηση CPA και άλμα-έναρξη εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.
Αναπτύξτε λογιστικές γνώσεις σας, να εξερευνήσουν νέα ενδιαφέροντα ή τις τρέχουσες ειδικότητες, και να αναπτύξουν τις ηγετικές σας ικανότητες για να γίνει πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για τον οργανισμό σας.
Είναι πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Απόφοιτοι Bradley MSA είναι στη δουλειά σήμερα σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, από το Big 4 και μεγάλες επιχειρήσεις σε τοπικές επιχειρήσεις λογιστικής, κυβερνητικές υπηρεσίες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επαγγελματικής πρακτικής εντός των δημόσιων, ιδιωτικών και μη κερδοσκοπικών οργανώσεων με Master of Science στη Λογιστική (MSA) από το Πανεπιστήμιο Bradley. [+]

Αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να είναι περισσότερο, με το Master of Science στη Λογιστική (MSA) από το Πανεπιστήμιο του Bradley:

Να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις (και τις 150 ώρες που απαιτούνται) για την πιστοποίηση CPA και άλμα-έναρξη εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Αναπτύξτε λογιστικές γνώσεις σας, να εξερευνήσουν νέα ενδιαφέροντα ή τις τρέχουσες ειδικότητες, και να αναπτύξουν τις ηγετικές σας ικανότητες για να γίνει πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για τον οργανισμό σας. ... [-]