Bryant University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τον Bryant

Το Bryant είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Νέας Αγγλίας με παράδοση καινοτομίας και παγκόσμιο όραμα για επιτυχία. Τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα διακρίνονται από την ένταξη των επιχειρήσεων και των τεχνών και των επιστημών με μια παγκόσμια προοπτική.

Επιταχύνετε την καριέρα σας

Τα εθνικά αναγνωρισμένα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών του Bryant University σας προσφέρουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να είναι σε ζήτηση.

100% υψηλό άγγιγμα

Τα μικρά μεγέθη τάξεων, η προσωπική καθοδήγηση και η φροντίδα και η υποστήριξη της σχολικής ικανότητας προσαρμόζουν τις εμπειρίες σας στις προσδοκίες σταδιοδρομίας σας.

34% αύξηση μισθών

Από τους συνδυασμούς πτυχιούχων που προσφέρονται στο Bryant, αυτή είναι η μέση αύξηση μισθών, σύμφωνα με την "Οικονομική Αξία των Κοσμημάτων Majors."

Ένα πρόγραμμα σπουδών

Οι καθηγητές μας είναι διάσημοι ηγέτες στις ειδικότητες τους. Η διδασκαλία τους συνδυάζει την τελευταία θεωρία με πρακτικές προσεγγίσεις.

Κορυφαίες εγκαταστάσεις

Το Ακαδημαϊκό Κέντρο Καινοτομίας έχει κερδίσει εθνικές διακρίσεις. οι μεταπτυχιακοί φοιτητές κατατάσσουν τις εγκαταστάσεις του Bryant "πολύ καλές" ή "εξαιρετικές" (2018 έρευνα).

Στρατηγικές Πρωτοβουλίες

Τέσσερις Στρατηγικοί Στόχοι

Κοιτάζοντας το μέλλον, το Bryant University είναι αφιερωμένο στην επίτευξη τεσσάρων στρατηγικών στόχων:

 • Μεγαλύτερη ακαδημαϊκή αριστεία.
 • Εκπαίδευση όλου του προσώπου, για την επιτυχία σε έναν εργασιακό χώρο με τεχνολογία.
 • Δημιουργία μιας ποικίλης και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητας των ΗΠΑ και των διεθνών φοιτητών.
 • Εμπνευσμένο από το συλλογικό πνεύμα και τη δέσμευση των μαθητών μας, της σχολής, του προσωπικού, των αποφοίτων και των φίλων μας.

Αυτοί οι τέσσερις στρατηγικοί στόχοι θα επιτευχθούν μέσω συγκεκριμένων πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην προετοιμασία καλώς στρογγυλευμένων παγκόσμιων πολιτών για παραγωγική ζωή και σταδιοδρομία. Οι πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν:

 • Αυξάνοντας την ακαδημαϊκή αριστεία στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Κολλεγίου Επιχειρήσεων.
 • Δημιουργία της Σχολής Επιστημών Υγείας με πιστοποιημένα και προσανατολισμένα προς τη διαχείριση μεταπτυχιακά προγράμματα.
 • Ενσωμάτωση στο πρόγραμμα σπουδών της μελέτης και της εφαρμογής της επιστήμης των δεδομένων, των αναλυτικών στοιχείων και των επιπρόσθετων τεχνολογικών θεμάτων για την κάλυψη των αναγκών του μελλοντικού εργασιακού χώρου.
 • Διεύρυνση της διεθνούς εμβέλειας της Bryant πέρα από την Κίνα σε άλλες χώρες και πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Λατινικής και Νότιας Αμερικής.
 • Ενισχύοντας ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της Bryant - την ασφαλή και όμορφη πανεπιστημιούπολη μας - να προσελκύσει και να διατηρήσει τους καλύτερους φοιτητές σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά.

125843_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Priscilla Du Preez / Unsplash

Συνεργαστείτε με την επιχειρηματική κοινότητα

Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του το 1863, το Bryant University έχει αναπτύξει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και εκτελεστικά προγράμματα εκπαίδευσης που συμβαδίζουν με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις τόσο των επιχειρήσεων όσο και της κοινωνίας. Αυτή η προσέγγιση προετοιμάζει τους εξειδικευμένους πτυχιούχους και παρέχει στις εταιρείες ευκαιρίες να συνεργαστούν με τη Bryant faculty και τους μαθητές, προσφέροντας ταυτόχρονα στους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και την τελευταία γενιά κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών.

Η Bryant είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί μαζί σας μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους οι εταιρείες συνεργάζονται με το Πανεπιστήμιο και χαιρετίζει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας στα προγράμματά μας. Οι ευκαιρίες για εταιρική σχέση είναι ατελείωτες από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τις χορηγίες και τις ευκαιρίες φιλανθρωπικών δώρων, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, τα προγράμματα εκπαίδευσης εκτελεστικών και επαγγελματικών πιστοποιητικών και την πρόσβαση σε πλούσιο ταλέντο των υποψηφίων για εργασία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας στο εγγύς μέλλον.

Το Γραφείο της Εταιρείας

 • Συντονίζει ευκαιρίες χορηγίας για πανεπιστημιακές εκδηλώσεις.
 • Σχέδια προτάσεων για την υποστήριξη των προτεραιοτήτων του Πανεπιστημίου.
 • Λειτουργεί ως σύνδεσμος με εκατοντάδες δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν την αποστολή του Bryant.
 • Συμμετέχει σε φοιτητές και αποφοίτους της Bryant με εταιρείες και ιδρύματα.
Εταιρείες

Η συνεργασία με το Bryant University προσφέρει κάτι περισσότερο από απλή πρόσβαση σε ταλαντούχους μελλοντικούς υπαλλήλους. προσφέρει στην εταιρεία σας μια μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν δυναμικό ηγέτη στην εκπαίδευση.

Βιωσιμότητα

Η αειφορία στη Bryant προωθεί το παγκόσμιο όραμα της Bryant, τη δέσμευσή μας στην επιχειρηματική καινοτομία και τις τέχνες και τις επιστήμες.

Η αειφορία στο Bryant εξοπλίζει τους μαθητές μας με τις δεξιότητες και τα εργαλεία που απαιτούνται για να ανταγωνιστούν και να συμμετάσχουν σε αυτή την οικονομία, παρέχοντας ευκαιρίες για συμμετοχή και μάθηση της κοινότητας.

Η βιωσιμότητα στο Bryant συνίσταται στην εμπλοκή εμπλεκόμενων φορέων σε όλη την πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει την Επιτροπή Βιώσιμης Ανάπτυξης, την Ομάδα Αειφορίας Core και την ομάδα φοιτητών SustainUs.

Bryant University έχει λάβει βαθμολογία STARS Silver σε αναγνώριση των επιτευγμάτων του για την αειφορία από την Ένωση για την Προώθηση της Αειφορίας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (AASHE).

Τοποθεσίες

Smithfield

Bryant University

Address
Douglas Pike,1150
02917 Smithfield, το νησί της Ρόδου, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
(401) 232-6000

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη