California Institute of Integral Studies

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη, το εκπαιδευτικό μας όραμα βασίζεται σε προοδευτικές αξίες. Η ολιστική προσέγγιση του πανεπιστημίου μας στην υποτροφία περιλαμβάνει τέσσερα σχολεία και προγράμματα 25 βαθμών που συνδυάζουν ακαδημαϊκή αυστηρότητα, συνείδηση και πνευματικότητα για την προώθηση της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

g

Στο CIIS , εστιάζετε σε ζητήματα ζωτικής σημασίας για εσάς, για τον σημερινό κόσμο και για την προσωπική σας ανάπτυξη = explorinalt = "g τις βαθιές συνδέσεις που τις ενώνουν. Μπορείτε να σπουδάσετε σε καινοτόμα, διαπιστευμένα alt = "συμφωνία μεταπτυχιακού πτυχιούχου =" gree proalt = "γραμμάρια, όλα σε ακαδημαϊκό rialt =" gorous settinalt = "g.

Χτίσαμε τη φήμη μας σε 50 χρόνια μετασχηματιστικής εκπαίδευσης, ως ένα μοναδικό πανεπιστήμιο που προετοιμάζει τους μαθητές με τις γνώσεις = "ge, εμπειρία και επαγγελματική ανάπτυξη για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του σήμερα και να κατανοήσουν τις πολυπλοκότητες του fast-chanalt μας = "ginalt =" g κόσμο.

Στο CIIS , συναντάτε μια ζωντανή και διαφορετική κοινότητα μαθητών που τιμά πολλούς τρόπους διδασκαλίας = "g, learninalt =" g, και knowinalt = "g. Λαμβάνετε μέρος σε μικρές τάξεις με καθηγητές που είναι αφοσιωμένοι στην εκπαίδευσή σας.


CIIS προσφέρει 25 ακαδημαϊκά προγράμματα, οργανωμένα σε τέσσερα σχολεία.

Συνδυάζοντας τη μάθηση με την τεχνολογία

California Institute of Integral Studies διαδικτυακά προγράμματα πτυχίων California Institute of Integral Studies ( CIIS ) συνδυάζουν εξατομικευμένη μάθηση και τεχνολογία αιχμής για να προσφέρουν μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία. Τα 8 διαδικτυακά προγράμματα πτυχίων ξεκινούν κάθε εξάμηνο με εντατικά κατοικιών στο San Francisco Bay Area. Στις οικιστικές εντάσεις, οι μαθητές ενώνουν μέλη της σχολής για 3 έως 7 συναρπαστικές ημέρες εργαστηρίων, παρουσιάσεων, συμβουλευτικών καθηγητών και συνεργατικής μάθησης.

Στη συνέχεια, οι μαθητές συνεχίζουν τις σπουδές τους στο διαδικτυακό περιβάλλον πολυμέσων μας, που διδάσκονται από CIIS σχολή CIIS - όλοι οι ηγέτες της σκέψης και οι καινοτόμοι στους τομείς τους.

Δήλωση αποστολής

California Institute of Integral Studies ( CIIS ) είναι ένα διαπιστευμένο πανεπιστήμιο που προσπαθεί να ενσωματώσει πνεύμα, διάνοια και σοφία στην υπηρεσία ατόμων, κοινοτήτων και γης. CIIS επεκτείνει τα όρια των παραδοσιακών προγραμμάτων σπουδών με διεπιστημονικές, διαπολιτισμικές και εφαρμοσμένες μελέτες χρησιμοποιώντας πρόσωπο-με-πρόσωπο, υβριδικές και διαδικτυακές παιδαγωγικές προσεγγίσεις. Προσφέροντας ένα προσωπικό μαθησιακό περιβάλλον και υποστηρικτική κοινότητα, το CIIS παρέχει μια εξαιρετική πολύπλευρη εκπαίδευση για άτομα που έχουν δεσμευτεί να μεταμορφώσουν τον εαυτό τους, τους άλλους και τον κόσμο.

Τι είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση;

Οι ολοκληρωμένες μελέτες είναι μια απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη να συνθέσουν τις αποσπασματικές πτυχές της σύγχρονης σκέψης και πολιτισμού σε ένα ουσιαστικό σύνολο. Η ολοκληρωμένη προοπτική, την οποία οραματίστηκαν οι ιδρυτές του CIIS ως μια δημιουργική σύνθεση των υψηλότερων αξιών της Ανατολής και της Δύσης, έχει αναπτυχθεί για να συμπεριλάβει τη μελέτη των παραδόσεων και της εμπειρίας από όλο τον κόσμο. Οι ολοκληρωμένες μελέτες στο CIIS περιλαμβάνουν όλες τις πτυχές της μάθησης: το πνευματικό, το βιωματικό και το εφαρμοσμένο.

Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση για έναν μεταβαλλόμενο κόσμο, το Ινστιτούτο δημιουργεί και ενσωματώνει γνώσεις πέρα από τα όρια των παραδοσιακών ακαδημαϊκών επιστημών. CIIS εκτιμά την πολιτιστική ποικιλομορφία, τους πολλαπλούς τρόπους γνώσης, την πνευματικότητα, την αίσθηση της κοινότητας, τα χειραφετητικά ιδανικά και την οικολογική βιωσιμότητα, αναπτύσσοντας μια αντανακλαστική και καινοτόμο εκπαιδευτική κοινότητα Εξερευνώντας την αλληλεπίδραση του νου, του σώματος και του πνεύματος, η ολοκληρωμένη εκπαίδευση συνδέει τις πνευματικές και πρακτικές διαστάσεις της πνευματικής ζωής. Η ενσωμάτωση των παραδόσεων της σοφίας παρουσιάζει μια εξέλιξη της συνείδησης που δεν ήταν ποτέ πιο σχετική και κρίσιμη από ό, τι είναι σήμερα.

Εδώ είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να κάνετε εδώ:

  • Εξερευνήστε παραδόσεις γνώσεων από πολλούς πολιτισμούς και απόψεις, ενώ βιώνετε μερικά από τα πιο μελλοντολογικά οράματα του μέλλοντος.
  • Παρακολουθήστε μαθήματα που σας προσφέρουν εκτεταμένους τρόπους να κοιτάξετε τον κόσμο.
  • Επωφεληθείτε από ένα διεπιστημονικό μοντέλο εκπαίδευσης.
  • Εγγραφείτε σε μοναδικά μεταπτυχιακά προγράμματα στη Σχολή Επαγγελματικής Ψυχολογίας και Υγείας και στη Σχολή Συνείδησης και Μεταμόρφωσης.
  • Σπουδές online σε μεταπτυχιακά προγράμματα στους πρωτοποριακούς τομείς των Μεταμορφωτικών Σπουδών και της Μεταμορφωτικής Ηγεσίας.
  • Γνωρίστε τα σαββατοκύριακα στο πρόγραμμα ολοκλήρωσης BA στις διεπιστημονικές μελέτες με στενές ομάδες.
  • Παρέχετε θεραπεία στην κοινότητα του Σαν Φρανσίσκο ενώ ασκείστε υπό την επίβλεψη των έμπειρων ιατρών στα συμβουλευτικά κέντρα του CIIS .
  • Δημιουργήστε πρακτικά ή έργα capstone που σας βυθίζουν σε συνεργασίες με τις κοινότητες που μελετάτε.

Τοποθεσίες

Σαν Φρανσίσκο

California Institute of Integral Studies

Address
1453 Mission Street
San Francisco, CA 94103

94103 Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 415-575-6100

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Master
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη