Central Michigan University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Κεντρική Michigan University, Ένα ίδρυμα φροντίδα που προωθεί τη μετασχηματιστική δύναμη των προηγμένων μάθησης. Από τις ρίζες μας ως ένα κολέγιο των δασκάλων, CMU έχει αναπτυχθεί για να προσφέρουν σε εθνικό επίπεδο φήμης προγράμματα σε τομείς που εκτείνονται από τα επαγγέλματα υγείας και της μηχανικής για τις επιχειρήσεις και τις επικοινωνίες.

Φοιτητών και διδασκόντων ερευνητών μας βοηθήσει στη διατήρηση των πόρων της γης, να ανακαλύψουν νέους τρόπους για τη θεραπεία ασθενειών, την προώθηση καινοτόμων τρόπων για τη βελτίωση των μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης, και πολλά άλλα.

Ιδρύθηκε το 1892, Κεντρική Michigan University είναι μεταξύ των 100 μεγαλύτερων δημόσια πανεπιστήμια της χώρας με περισσότερους από 20.000 φοιτητές σε Μάουντ Πλέζαντ πανεπιστημιούπολη του και ένα άλλο 7.000 εγγεγραμμένοι στο διαδίκτυο και σε 50 τοποθεσίες σε όλη τη Βόρεια Αμερική. CMU προσφέρει περισσότερα από 200 ακαδημαϊκά προγράμματα σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, ειδικός και διδακτορικό επίπεδο.

Επιπλέον, CMU έχει δημιουργήσει του έθνους 137η College of Medicine για να αντιμετωπίσει μια αυξανόμενη έλλειψη γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης στο Μίτσιγκαν. Η εναρκτήρια κατηγορία των 64 φοιτητών που άρχισε τις σπουδές του τον Αύγουστο του 2013.

CMU είναι ένα πανεπιστήμιο όπου οι σπουδαστές, διδάσκοντες, προσωπικό και αποφοίτους να μάθουν να επιδιώκει την αριστεία. Το να ζεις με συμπόνια. Για να είναι ηγέτες. Ελέγξτε μας.

Πυρκαγιά τις μάρκες!

Πανεπιστήμιο Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Δήλωση Πανεπιστήμιο Όραμα

"Κεντρική Michigan University, μια περιεκτική κοινότητα των μελετητών, είναι ένας εθνικός ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εμπνέει την αριστεία και την καινοτομία." -Adopted Από το Διοικητικό Συμβούλιο, 6η Δεκεμβρίου του 2012

Δήλωση αποστολής

Στην Κεντρική Michigan University, είμαστε μια κοινότητα προσηλωμένη στην επιδίωξη της γνώσης, σοφίας, την ανακάλυψη, και τη δημιουργικότητα. Παρέχουμε μαθητοκεντρική εκπαίδευση και την ενίσχυση της προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης για να προετοιμάσει τους μαθητές για την παραγωγική σταδιοδρομία, νόημα της ζωής, και την υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη σε μια παγκόσμια κοινωνία.

-Adopted Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, 2 Δεκέμβρη 2010

Οι αξίες

Για να επιτύχουμε την αποστολή μας, τηρούμε τις θεμελιώδεις αξίες της ακεραιότητας, του σεβασμού, της συμπόνιας, της ένταξης, της κοινωνικής ευθύνης, της αριστείας και της καινοτομίας.

-Adopted Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, 2 Δεκέμβρη 2010

Γρήγορη γεγονότα

 • 26902 σύνολο των εγγραφών
 • 200+ ακαδημαϊκά προγράμματα
 • $ 361 εκατ υποτροφίες και οικονομικές ενισχύσεις που διατίθενται ετησίως
 • 21: 1 μαθητής σε αναλογία διδασκόντων
 • # 1 Online προπτυχιακά προγράμματα στο έθνος, σύμφωνα με το US News & World Report
 • 150 CMU προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό σε περισσότερες από 40 χώρες
 • Top 5 ασφαλέστερο πανεπιστήμια στο Μίσιγκαν, σύμφωνα με stateuniversity.com
 • # 3 εκπαιδευτικά προγράμματα Σπουδών για τους εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους, σύμφωνα με την US News & World Report
 • 480 στρέμματα κύρια πανεπιστημιούπολη του CMU
 • 1 από 100 μεγαλύτερα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας
 • # 6 Best Online MBA πρόγραμμα στην Αμερική
 • 137η ΗΠΑ College of Medicine
 • 7ος στο έθνος για τον αριθμό των φοιτητών (536) που συμμετέχουν στην Εναλλακτική Break εθελοντής ταξίδια
 • Αντίκτυπο σε 940 εκατομμύρια $ CMU για την οικονομία του Μίτσιγκαν
 • Παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση SAP
 • 100 τοις εκατό Απασχόληση για φυσικοθεραπεία, της παθολογίας της γλώσσας και βαθμούς ακοολογία
 • # 20 στην Ένδυση Merchandising και Σχεδιασμός προγράμματος Έθνους CMU είναι μεταξύ των καλύτερων σχολείων merchandising μόδας ΗΠΑ
 • # 1 NFL ντραφτ το 2013 - φωτιά μέχρι Eric Fisher!
 • 1ο πτυχιακό πρόγραμμα προπτυχιακών νευροεπιστήμης στο Μίτσιγκαν. Το πρόγραμμα επίσης επιλεγεί ως το 2013 Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Χρονιάς από την Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες.
 • Μόνο Michigan University με ένα πτυχίο στη μετεωρολογία
 • Μόνο Michigan University και ένας από τους δύο στις μεσοδυτικές πολιτείες λειτουργεί ένα ερευνητικό σταθμό νησί
 • Οι περισσότεροι απόφοιτοι εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στο Μίτσιγκαν
 • 70+ προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στο μεταπτυχιακό, εξειδικευμένων και μεταδιδακτορικό επίπεδο
 • # 1 Μίσιγκαν τηλεόραση Κόλετζ Στέισον, 13 χρόνια στη σειρά
 • 1ο / Μόνο αναψυχής και εκδηλώσεων μείζονος διαχείρισης στο Μίτσιγκαν

Καριέρα στο CMU

Εργασία στην Κεντρική πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν σημαίνει ενώνει μια οικογένεια της σχολής, του προσωπικού και των φοιτητών που αγκαλιάζουν τη δια βίου μάθηση, η επιτυχία για όλους τους μαθητές, και την εκπαίδευση, την έρευνα, τη δημιουργική προσπάθεια και τον εθελοντισμό που συμβάλλουν στην γενικότερο καλό της κοινωνίας.

Υποστηρίζουμε μια σειρά από βασικές αξίες που εγκρίθηκαν από το CMU Διοικητικό Συμβούλιο το Δεκέμβριο του 2010. Αυτά είναι:

 • Ακεραιότητα
 • Σεβασμός
 • Συμπόνια
 • Κάλυψη
 • Κοινωνική Ευθύνη
 • Αριστείας
 • Καινοτομία

CMU απασχολεί περίπου 2.600 πλήρους απασχόλησης καθηγητές και το προσωπικό, περίπου 725 έκτακτους υπαλλήλους και περίπου 5.700 φοιτητές κάθε χρόνο.

CMU είναι ένας θεσμός AA / ΕΟ, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες σε όλα τα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των μειονοτήτων, τις γυναίκες, τους βετεράνους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στη διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Mount Pleasant

Ο βαθμός MSA προσφέρεται τόσο εντός όσο και εκτός του πανεπιστημίου σε πάνω από 3.000 φοιτητές κάθε χρόνο. Ο βαθμός MSA είναι διεπιστημονικό χαρακτήρα και έχει υπάρξει από το 1975. Κατά τα τελευταία 30 χρόνια πάνω [+]

Master of Science στη Διοίκηση

 

Ο βαθμός MSA προσφέρεται τόσο εντός όσο και εκτός του πανεπιστημίου σε πάνω από 3.000 φοιτητές κάθε χρόνο. Ο βαθμός MSA είναι διεπιστημονικό χαρακτήρα και έχει υπάρξει από το 1975. Κατά τα τελευταία 30 χρόνια πάνω από 30.000 φοιτητές έχουν κερδίσει το βαθμό MSA.

 

Ο βαθμός MSA προσφέρει μεγάλη ευελιξία, δεδομένου ότι υπάρχουν πάνω από δώδεκα συγκεντρώσεις από τις οποίες οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν. (Δεν είναι όλες οι συγκεντρώσεις είναι διαθέσιμες σε κάθε θέση.) Το διοικητικό πυρήνα (περίπου το μισό του έργου φυσικά) προετοιμάζει τους μαθητές για τις διοικητικές θέσεις σε μια ποικιλία οργανωτικών ρυθμίσεων. Ο μαθητικός πληθυσμός MSA περιλαμβάνει τόσο την πλήρη απασχόληση και μερική φοίτηση. Τα περισσότερα μαθήματα προγραμματιστεί για τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα για να φιλοξενήσει όλους τους μαθητές.... [-]


πλοίαρχο σε εξέλιξη ένδυσης προϊόντων και τεχνολογίας Merchandising

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Mount Pleasant

Φανταστείτε που εργάζονται με βαμβάκι, Incorporated σε ένα 3D εικονικό χώρο πώλησης? ή χρησιμοποιώντας ένα θερμικό ανδρεικέλου να βοηθήσει Lululemon αξιολογήσει τις θερμικές ιδιότητες των υφασμάτων για πιθανή χρήση σε ενδύματα τους? ή την εξέταση Polartec υφάσματα για δρομείς που χρησιμοποιούν υπέρυθρη θερμογραφία. [+]

Ρωτήστε οποιονδήποτε από τους μαθητές μας που επιδιώκουν μια μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ένδυση ανάπτυξη προϊόντων και Merchandising για την ημέρα με την ημέρα τις εμπειρίες τους σε αυτό το διετές πρόγραμμα. Είναι σίγουρο ότι θα σας πω σχετικά με την εργασία στην αιχμή της μόδας με ένα υψηλής τεχνολογίας καμπύλη εκμάθησης που κάνει όλη τη διαφορά. Μέσα από μια δημιουργική και συνεργατική προσέγγιση στη μελέτη της ένδυσης και της κλωστοϋφαντουργίας, πρωταρχικός μας στόχος είναι να εισαγάγει τους φοιτητές σε πραγματικό κόσμο ένδυσης και σχεδιασμού - από την ανάπτυξη ιδέα για τη λιανική διανομή που χρησιμοποιεί προηγμένες γνώσεις και τη δημιουργικότητα στο σχεδιασμό, την παραγωγή, την αξιολόγηση και την τεχνολογία. Φανταστείτε που εργάζονται με βαμβάκι, Incorporated σε ένα 3D εικονικό χώρο πώλησης? ή χρησιμοποιώντας ένα θερμικό ανδρεικέλου να βοηθήσει Lululemon αξιολογήσει τις θερμικές ιδιότητες των υφασμάτων για πιθανή χρήση σε ενδύματα τους? ή την εξέταση Polartec υφάσματα για δρομείς που χρησιμοποιούν υπέρυθρη θερμογραφία. Οι απόφοιτοι θα πρέπει να προετοιμαστεί για διευθυντικές θέσεις σε επίπεδο ένδυσης και κλωστοϋφαντουργίας σχεδιασμό και ανάπτυξη προϊόντων, την τεχνολογία CAD, την έρευνα και την ανάπτυξη της βιομηχανίας, καθώς και για τις σταδιοδρομίες στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της κυβέρνησης. Αυτό το πρόγραμμα είναι επίσης κατάλληλο για τα άτομα που αναζητούν περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές στο Ph.D. επίπεδο. Ο Διπλό πτυχίο Επιλογή επιτρέπει στους προπτυχιακούς φοιτητές να εφαρμόσουν 9 -12 ώρες των μεταπτυχιακών εργασιών τόσο προς τους πτυχία πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό. Σχολή ερευνητικά ενδιαφέροντα Ενδυμασία Σχεδιασμός - ιατρικά, προστατευτικά, σπορ, δημιουργική Τεχνολογία σάρωσης Σώματος Ανάλυση Κλωστοϋφαντουργίας E-Commerce, M-Commerce Νευρομάρκετινγκ Τεχνολογίες στο Λιανεμπόριο 20ου αιώνα φόρεμα Ιστορία Κοινωνικές πτυχές της φόρεμα Πιθανές μαθήματα περιλαμβάνουν Λειτουργική Ενδυμασία Σχεδιασμός Παγκόσμια διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού Ένδυση Ανάπτυξη Ένδυση Προϊόν Το Επιχειρησιακό Σχέδιο και της ευρωπαϊκής μόδας Ενδυμασία Retail Technology Πειραματική CAD για Ένδυση Κριτήρια Εισαγωγής για τα κράτη μέλη στην Ένδυση ανάπτυξη προϊόντων και Merchandising Τεχνολογία Η επιτυχής ολοκλήρωση της πτυχίο με τουλάχιστον 12 ώρες εξάμηνο σε fashiom merchandising και σχέδιο ή μια στενά συνδεδεμένη περιοχή? ισοδύναμη επαγγελματική εμπειρία μπορεί να εξετάζεται στη θέση των ωρών εξαμήνου. Υποβολή της αίτησης CMU για εισαγωγή στο CMU Μεταπτυχιακών Σπουδών. Τρεις συστατικές επιστολές, συμπεριλαμβανομένων δύο από την σχολή. Εάν δεν είναι δυνατόν να ληφθεί αναφορές σχολή, οι αναφορές θα πρέπει να είναι από επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να αντιμετωπίσουν την ικανότητά σας να πετύχει ως μεταπτυχιακός φοιτητής. Συγκεκριμένα, τα γράμματα θα πρέπει να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον αιτούντα: θεμελιώδες υπόβαθρο σε merchandising μόδας και του design την ικανότητα να επιτύχει σε αυτό το τεχνολογικά προηγμένο πρόγραμμα γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας Επίσημη μεταγραφές που αποστέλλονται από το κάθε πανεπιστήμιο παρευρέθηκαν (εκτός από CMU). Ένα ελάχιστο μέσο βαθμό 3,0 σε μια κλίμακα 4.0 των τελευταίων 60 ωρών προπτυχιακά μαθήματα. Μια σελίδα 2-4, δακτυλογραφημένο σε διπλό διάστιχο δοκίμιο ότι (Μέρος Ι) περιγράφει τον τρόπο με προηγούμενες εμπειρίες και η κατάρτιση έχουν ετοιμάσει και να οδηγήσει την προσφεύγουσα να ακολουθήσει ένα πτυχίο Master of Science στην Apparel ανάπτυξη προϊόντων και Merchandising Τεχνολογίας (APDMT) και (Μέρος ΙΙ ) προσδιορίζει τα πιθανά επαγγελματικούς στόχους και τον τρόπο με μεταπτυχιακή εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη αυτών των στόχων. (Η δήλωση αυτή αντικαθιστά το στοιχείο # 26 για την εφαρμογή.) $ 45 ($ 60 για τους ξένους φοιτητές) μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης. Αν ισχύουν για την επιτάχυνση / πρόγραμμα του διπλού πτυχίου, οι αιτούντες πρέπει επίσης να υποβάλλουν αίτηση Πτυχίο Πρόγραμμα Η επιταχυνόμενη Master. Πτυχιούχος βοηθού Αίτηση για Μεταπτυχιακό Βοηθού είναι προαιρετική. αιτούντες που υποβάλλουν αίτηση για ένα μεταπτυχιακό άσκησης πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το Μεταπτυχιακό βοηθού Εφαρμογή αργότερο έως τις 15 Μαρτίου, για το επερχόμενο σχολικό έτος. Υπό προϋποθέσεις εισδοχής Σύμφωνα με την πολιτική του πανεπιστημίου, υπό όρους αποδοχή μπορεί να θεωρηθεί για τους υποψηφίους με φόντο ή μέσος όρος των βαθμών ελλείψεις. Προπτυχιακά μαθήματα που λαμβάνονται για να αναπληρώσετε τις ελλείψεις εισαγωγή δεν μπορεί να υπολογιστεί προς τις απαιτήσεις μεταπτυχιακό πτυχίο. Τακτικές καθεστώς εισδοχής θα πρέπει να ζητείται μετά την ολοκλήρωση όλων των ελλείψεων. Οι αιτήσεις θα πρέπει να επανεξετάζεται σε κάθε περίπτωση χωριστά. Ωστόσο, η έγκαιρη υποβολή της αίτησης υλικών συνιστάται έντονα. Αφού όλα τα υλικά αίτηση που έλαβε, παρακαλώ επιτρέψτε περίπου έξι εβδομάδες για την επεξεργασία. [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts στα μαθηματικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Mount Pleasant

Το πτυχίο Master of Arts στο πρόγραμμα Μαθηματικά διατηρεί αρκετή ευελιξία για να προετοιμάσει τους μαθητές για να διδάξει μαθηματικά σε προπτυχιακό επίπεδο ή για να αναλάβει την διδακτορική εργασία στα μαθηματικά [+]

Master of Arts στα Μαθηματικά

 

Το πτυχίο Master of Arts στο πρόγραμμα Μαθηματικά διατηρεί αρκετή ευελιξία για να προετοιμάσει τους μαθητές για να διδάξει μαθηματικά σε προπτυχιακό επίπεδο ή για να αναλάβει την διδακτορική εργασία στα μαθηματικά.

 

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία, ή την κυβέρνηση? διδασκαλία σε επίπεδο κοινοτικό κολέγιο? ή την επιδίωξη διδακτορικές σπουδές στα μαθηματικά. Είναι ευέλικτο και περιλαμβάνει μαθήματα κορμού που εξοικειώσει τους μαθητές με διάφορους τύπους που εφαρμόζονται τα μαθηματικά ως χτίζει τα θεμέλια των θεμελιωδών ιδεών σε καθαρά μαθηματικά.... [-]


Master Of Arts στα Οικονομικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Mount Pleasant

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών προσφέρει ένα πτυχίο Master of Arts. Το πρόγραμμα εξειδικεύεται στην προετοιμασία των μαθητών για να εισέλθουν τα προγράμματα PhD στα Οικονομικά και τυπικά περίπου τα δύο τρίτα των μας [+]

Master of Arts στα Οικονομικά

 

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών προσφέρει ένα πτυχίο Master of Arts. Το πρόγραμμα εξειδικεύεται στην προετοιμασία των μαθητών για να εισέλθουν τα προγράμματα PhD στα Οικονομικά και τυπικά περίπου τα δύο τρίτα των μαθητών μας δείτε το πρόγραμμα ως εφαλτήριο προς τον σκοπό αυτό.

 

Πετύχαμε ένα πολύ καλό ιστορικό τοποθέτηση στο θέμα αυτό. Κατά τα τελευταία 10 χρόνια μεταπτυχιακούς σπουδαστές μας έχουν εισέλθει διδακτορικά προγράμματα με οικονομική βοήθεια σε υψηλή θέση σχολεία όπως το Yale, Michigan, Ιντιάνα, Νότια Καλιφόρνια, Βόρεια Καρολίνα, Purdue, Ιλινόις, Vanderbilt, Michigan State, Emory, και Τέξας A & M, μεταξύ άλλων, .... [-]


Master Of Arts στη Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Mount Pleasant

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους εκπαιδευτικούς για επαγγελματική σταδιοδρομία στη διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στο εξωτερικό. Οι μαθητές μελετούν τις τυπικές πτυχές της γλώσσας, της [+]

Master of Arts στη Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών

 

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους εκπαιδευτικούς για επαγγελματική σταδιοδρομία στη διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στο εξωτερικό. Οι μαθητές μελετούν τις τυπικές πτυχές της γλώσσας, την απόκτηση και τη χρήση, και να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία σε τρέχουσες θεωρίες, προσεγγίσεις και μεθόδους διδασκαλίας της γλώσσας και γλωσσικής αξιολόγησης.... [-]


Master Of Arts στην πολιτική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Mount Pleasant

Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε όλους τους μαθητές με αυστηρή ακαδημαϊκή εκπαίδευση στην πολιτική πτυχιούχο θετικών επιστημών πρόγραμμα CMU και θα σας προετοιμάσει για τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών, τα σχολεία του νόμου, ή άλλων μεταπτυχιακών [+]

Master of Arts στην Πολιτική Επιστήμη

 

Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε όλους τους μαθητές με αυστηρή ακαδημαϊκή εκπαίδευση στην πολιτική επιστήμη μεταπτυχιακό πρόγραμμα CMU και θα σας προετοιμάσει για τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών, τα σχολεία του νόμου, ή άλλων μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

 

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο CMU χαρακτηριστικά:... [-]


Master Of Arts στην πολιτιστική διαχείριση των πόρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Mount Pleasant

Πτυχίο και μεταπτυχιακό πρόγραμμα πιστοποιητικό του πλοιάρχου σπουδών στη Διοίκηση Πολιτιστικών Πόρων έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους επαγγελματίες για επαγγελματική σταδιοδρομία στον ολοένα αναπτυσσόμενο τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης των πόρων. [+]

Πτυχίο και μεταπτυχιακό πρόγραμμα πιστοποιητικό του πλοιάρχου σπουδών Διαχείριση πολιτιστικών πόρων έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους επαγγελματίες για επαγγελματική σταδιοδρομία στον ολοένα αναπτυσσόμενο τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης των πόρων. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που απαιτούνται για να βοηθήσει τις κοινότητες να ανακαλύψουν διαφορετικές, διατηρούν και να καταλάβουν την πολιτιστική τους κληρονομιά. Το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους επαγγελματίες για να εξασφαλίσει Federal Register κατάσταση όπως ιστορικοί, επαγγελματίες μουσείων ή / και αρχαιολόγους. Οι επαγγελματίες που εργάζονται σε Διαχείριση πολιτιστικών πόρων βοηθήσει τους ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς για τον εντοπισμό των πολιτιστικών πόρων, όπως αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα, πολιτισμικά ή ιστορικά σημαντική δομές, και πολιτιστικά σημαντικές τοποθεσίες ή πόρους. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα CRM θα μάθουν να αξιολογούν αυτές τις τοποθεσίες και πόρους και να αναπτύξουν σχέδια για τη διατήρησή τους, επιμέλεια, και δεοντολογική χρήση. Οι μαθητές θα μάθουν τις πειθαρχικές μεθόδους και ομοσπονδιακές οδηγίες και τους κανονισμούς που διέπουν αυτόν τον τομέα. Ο Διαχείρισης Πολιτισμικού (CRM) πρόγραμμα στο κεντρικό πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν είναι ένα διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των ιδιωτικών επιχειρήσεων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, και κυβερνητικές υπηρεσίες. Οι τρεις κύριοι τομείς της μελέτης εντός CRM πρόγραμμα μας είναι Ανθρωπολογία, Ιστορία, και Μουσειολογίας. Ως πρόσφατα παραδέχθηκε μεταπτυχιακός φοιτητής, θα συνεργαστεί στενά με έναν σύμβουλο σχολή από έναν από τους τρεις αυτούς τομείς για να σχεδιάσουν το ακαδημαϊκό του πρόγραμμα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Το πρόγραμμα Master of Arts διαρκεί περίπου δύο χρόνια. Κάθε φοιτητής στο πρόγραμμα MA απαιτείται για την ολοκλήρωση 36 μονάδες μεταπτυχιακών, να ικανοποιήσει μια απαίτηση ή πρακτική επιτόπια έρευνα επιστέγασμα εμπειρία, και να περάσει μια συνολική εξέταση σχετικά με τους νόμους και την ηθική που σχετίζονται με την πολιτιστική διαχείριση των πόρων. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Θεωρία και έρευνα στην Αρχαιολογία Διαχείριση πολιτιστικών πόρων στην Αρχαιολογία Δημόσια Ιστορία Πτυχιούχος Έρευνα Διεθνές Καλλιτεχνικό Νόμοι και Ηθική Διοίκηση Μουσείο Οικοτροφείο ή εργασίες πεδίου εμπειρία επιστέγασμα Διατριβή ή δημιουργική προσπάθεια Μουσειακές Σπουδές Εγκρίθηκε Μαθήματα Οι μαθητές συνεργάζονται στενά με τους συμβούλους σχολή για να επιλέξετε προσεκτικά τα κατάλληλα μαθήματα από μια ποικιλία των εγκεκριμένων μαθημάτων. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα από διάφορους επιστημονικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων: ανθρωπολογία Μουσειακές Σπουδές ιστορία Εκπαιδευτική Ηγεσία γεωγραφία Αναψυχή, πάρκα, και Αναψυχή Svcs το Επιχειρηματικό Δίκαιο, Πολιτική Επιστήμη / Δημόσια Διοίκηση. εμπορία καθώς και άλλους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα πιστοποιητικό διαρκεί περίπου ένα χρόνο και αποτελείται από 18-21 μονάδες. Υποχρεωτικά μαθήματα περιλαμβάνουν: Θεωρία και Έρευνα στην Αρχαιολογία? Διαχείριση πολιτιστικών πόρων στην Αρχαιολογία? Δημόσια Ιστορία? Διεθνές Καλλιτεχνικό Νόμοι και Δεοντολογία? Διοίκηση Μουσείο? και ένα οικοτροφείο ή Επιτόπια έρευνα εμπειρία επιστέγασμα. Οι μαθητές πρέπει επίσης να περάσει μια περιεκτική εξέταση σχετικά με τους νόμους και την ηθική που σχετίζονται με την πολιτιστική διαχείριση των πόρων. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Η είσοδος για το MA στο πρόγραμμα CRM είναι ανταγωνιστική. Για να θεωρηθεί για την τακτική εισαγωγή στο πρόγραμμα, κάθε υποψήφιος για εισαγωγή πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα υλικά: αποδεικτικά στοιχεία μιας συνολικής προπτυχιακό μέσο βαθμό 3,0 ή υψηλότερο? αποδεικτικά στοιχεία τουλάχιστον 18 ώρες εργασίας βέβαια undergrate στην ανθρωπολογία, την ιστορία, τη μουσειολογία, ή σε άλλες ομοειδείς τομείς? μια δήλωση του σκοπού, με τη μορφή ενός δοκιμίου (δύο ή τρεις σελίδες, διπλό διάστημα), το οποίο περιλαμβάνει μια συζήτηση για επαγγελματικούς στόχους, πώς φόντο αιτών θα οδηγήσει στην επιτυχία του προγράμματος, και πως το πρόγραμμα θα βοηθήσει τον αιτούντα στην επίτευξη της ή τους στόχους του? τρεις συστατικές επιστολές από πρώην καθηγητές ή επαγγελματίες του τομέα σχετικό με CRM που πιστοποιούν τις δυνατότητες της προσφεύγουσας να επιτύχει το πρόγραμμα? απόδειξη γνώσης της αγγλικής - για τους φοιτητές από χώρες εκτός των ΗΠΑ για τους οποίους η αγγλική δεν είναι η πρώτη γλώσσα (TOEFL iBT 79? IELTS 6,5? Pearson 53? MELAB 77? κλπ). Οι μαθητές μπορεί να μεταφέρει έως 9 μονάδες μεταπτυχιακών, σε συνεννόηση με έναν σύμβουλο πρόγραμμα CRM. Υπό προϋποθέσεις εισαγωγής μπορεί να θεωρηθεί για τους υποψηφίους με εμπειρία ή μέσους όρους των βαθμών που δεν πληρούν αυτές τις απαιτήσεις. [-]

Master Of Arts στη ραδιοτηλεόραση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Mount Pleasant

Είτε είστε ένας κλάδος επαγγελματικής αναζητούν νέες δεξιότητες ή μια πρόσφατη προπτυχιακό επιδίωξη προηγμένη μελέτη, το πρόγραμμα Master of Arts στο σχολείο της εκπομπής και Cinematic Arts το Central Michigan University του [+]

Master of Arts στην Broadcasting

 

Είτε είστε ένας κλάδος επαγγελματικής αναζητούν νέες δεξιότητες ή μια πρόσφατη προπτυχιακό επιδίωξη προηγμένη μελέτη, το πρόγραμμα Master of Arts στη Σχολή της εκπομπής και Cinematic Arts το Central Michigan University θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Οι μαθητές μπορούν να ειδικεύονται σε μία από τις τέσσερις συγκεντρώσεις:

Μελέτες ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης Ηλεκτρονική διαχείριση των μέσων ενημέρωσης Προϊόντα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ... [-]

Βίντεο

Put Your Stamp on the World

Fire up for move-in

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Central Michigan University
Mount Pleasant

Mount Pleasant, Michigan, MI, 48859 US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)