Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Τμήμα Βιολογίας

Κάθε εξάμηνο ο Τμήμα Βιολογίας μεταπτυχιακούς φοιτητές φιλοξενήσει μια σειρά σεμιναρίων, όπου προσκεκλημένοι ομιλητές από άλλα θεσμικά όργανα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

Τα σεμινάρια διεξάγονται από τη Δευτέρα στις 11:10 π.μ. στο Rm. 215 McCort-Ward. Πίτσα σερβίρεται στις 12:00 μ.μ. στο Rm. 200 μετά από το σεμινάριο.

Η εκδήλωση επιχορηγείται από το Graduate Συλλόγου Φοιτητών.

Λέσχη Βιολογία

Ο Λέσχη Βιολογία CUA είναι μια οργάνωση για όλους όσους ενδιαφέρονται για τις επιστήμες της ζωής. Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους ο Σύλλογος οργανώνει ένα συνδυασμό κοινωνικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με τη σχολή και με το άλλο. Οι χορηγοί club σειρές διαλέξεων αντιμετώπιση τρέχοντα ζητήματα και άλλα θέματα που ενδιαφέρουν, και παρέχει στα μέλη την ευκαιρία να δημιουργήσει επαφές με τους επαγγελματίες στον τομέα των βιοεπιστημών.

Η δειγματοληψία των πρόσφατων δραστηριοτήτων Club περιλαμβάνει: Καλωσορίζοντας το κόμμα κατά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους? συνομιλίες καριέρα? πέφτουν δείπνο? διάλεξη της σειράς? premed προσανατολισμένη προγράμματα? Χριστουγεννιάτικο πάρτυ; τέλος του έτους μπάρμπεκιου, και? ο ανυψωτήρας Ευχαριστιών ταμείο για κάποιο (έτσι ώστε οι άλλοι μπορεί να φάει).

Αποστολή

Το Κέντρο για την προηγμένη κατάρτιση στην κυτταρική και μοριακή βιολογία, μια μονάδα του Τμήματος Βιολογίας στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής, έχει καθιερωθεί το 1983 ως Διεθνές Κέντρο για την παροχή κατάρτισης εμπειρογνωμόνων για επιστήμονες, τεχνικούς, μεταπτυχιακών φοιτητών και μεταδιδακτορικών υποτρόφων. Η εστίασή της είναι σχετικά με τις νέες και καθιερωμένες αντιλήψεις βιοχημικά σχετίζονται και τεχνολογίες που παρέχουν την κύρια ώθηση για τη σύγχρονη έρευνα, καινοτόμες βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και εξελιγμένα εργαστηριακές τεχνικές διάγνωσης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

The Catholic University of America, Department of Biology

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής προσφέρει μια μοναδική MS στο Πρόγραμμα Βιοτεχνολογίας που δίνει τη δυνατότητα άσκησης της βιοτεχνολογίας δεν περιορίζονται μόνο σε ... [+]

Γιατί Πάρτε μια MS στη Βιοτεχνολογία Πτυχίο;

Ο μέσος μισθός ενός υπαλλήλου βιοεπιστημών Μέριλαντ είναι περίπου $ 80.000. (Maryland Κέντρο Βιοτεχνολογίας, 2009) Η Milken Ινστιτούτο προβλέπει ότι η βιοτεχνολογία για την απασχόληση θα αυξηθεί κατά 1,6% ετησίως μέχρι το 2014, με πολλούς υποτομείς αναμένεται να βιώσουν ακόμη ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης. (Αγγέλου Economics: την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη)... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Washington
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά